Sastanci naslijepo
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- nebojeplavo
Da vidimo ciji je gori bio 
-
mamica papucarka
neces preko neta, neces kolegu sa posla, nesto ti se ne izlazi... Pa gdje ces ga upoznat bona:D U bibliotecizena21 wrote:Ja mislim da ce poznanstva preko neta sve vise uzimata maha, jer zivimo takvim zivotom gdje nam je premalo 24h da sve stignemo...
I gdje uopste upoznati nekoga... Najvise vremena provodimo na radnim mjestima... Mada sam ja u principu protiv veza na poslu![]()
Eto, sorry, mozda malo odoh od teme![]()
meni su cak najlosije veze bile sa tipovima koje sam upoznala u kaficu
Rasvjeta ga cini slatkim, malo cugnu pa se rasprico...,a sutradan sve drugacije
-
Hierarchia
Vjerovatno je najvaznije da sve ide spontano. Ja ne bih nikad sebi dozvolila da me upoznaju tetke, mame, prijatelji, rodjaci s nekim. To mi je bas ponizavajuce. Ako mi je sudjeno da sretnem tu osobu, to ce se desiti spontano.mamica 31 wrote:neces preko neta, neces kolegu sa posla, nesto ti se ne izlazi... Pa gdje ces ga upoznat bona:D U bibliotecizena21 wrote:Ja mislim da ce poznanstva preko neta sve vise uzimata maha, jer zivimo takvim zivotom gdje nam je premalo 24h da sve stignemo...
I gdje uopste upoznati nekoga... Najvise vremena provodimo na radnim mjestima... Mada sam ja u principu protiv veza na poslu![]()
![]()
meni su cak najlosije veze bile sa tipovima koje sam upoznala u kaficu![]()
Rasvjeta ga cini slatkim, malo cugnu pa se rasprico...,a sutradan sve drugacije![]()
Ovdje je rijec o blind date, ne o internet vezama. Ja imam dva primjera parova koji su se upoznali kroz neku zezu na netu i eno - jos su skupa. Znaci, ne postoji generalno pravilo.
A sto se tice mamine prijateljice koja ce ti srediti momka - to je redovno neki fijasko. Znate da ste tu preko nekog dogovora i imate pred sobom nesto zacrtano - atmosfera je bljak - ja to ne bih ni za zivu glavu. (ovo bljak su iskustva zenskih osoba s kojima sam pricala o tome - jednoj je mamina prijateljica presutjela da je lik mladji od nje 10 godina
Dakle, zivjela spontanost....
Last edited by Hierarchia on 13/02/2007 11:22, edited 1 time in total.
-
mamica papucarka
ko ti je kriv sto su ti se erotske misli motale po glavishin wrote:Nema detalja, upoznali se na mIRC-u ovo ono, dosla popili kafu i razlaz. Splasne erotika u trenuGlas, pokreti... sve bude suprotno od onoga sto si zamislio
a ja sam mislila da si ti ozenjen cova
- zena21
Mamice, vec upoznala tako da nemam tih problemamamica 31 wrote:neces preko neta, neces kolegu sa posla, nesto ti se ne izlazi... Pa gdje ces ga upoznat bona:D U bibliotecizena21 wrote:Ja mislim da ce poznanstva preko neta sve vise uzimata maha, jer zivimo takvim zivotom gdje nam je premalo 24h da sve stignemo...
![]()
Rasvjeta ga cini slatkim, malo cugnu pa se rasprico...,a sutradan sve drugacije![]()
-
mamica papucarka
I ja sam nekada smatrala da su ta upoznavanja preko rodbine ponizavajuca. Mislila sam, pa nije dotle doslo da mi neko mora trazit tipa iz fine familijeHierarchia wrote:Vjerovatno jr najvaznije da sve ide spontano. Ja ne bih nikad sebi dozvolila da me upoznaju tetke, mame, prijatelji, rodjaci s nekim. To mi je bas ponizavajuce. Ako mi je sudjeno da sretnem tu osobu, to ce se desiti spontano.mamica 31 wrote:neces preko neta, neces kolegu sa posla, nesto ti se ne izlazi... Pa gdje ces ga upoznat bona:D U bibliotecizena21 wrote:Ja mislim da ce poznanstva preko neta sve vise uzimata maha, jer zivimo takvim zivotom gdje nam je premalo 24h da sve stignemo...
![]()
Ovdje je rijeci o blind date, ne o internet vezama. Ja imam dva primjera parova koji su se upoznale kroz neku zezu na netu i eno - jos su skupa. Znaci, ne postoji generalno pravilo.
A sto se tice mamine prijateljice koja ce ti srediti momka - to je redovno neki fijasko. Znate da ste tu preko nekog dogovora i imate pred sobom nesto zacrtano - atmosfera je bljak - ja to ne bih ni za zivu glavu. (ovo bljak su iskustva zenskih osoba s kojima sam pricala o tome - jednoj je mamina prijateljica presutjela da je lik mladji od nje 10 godina).
Dakle, zivjela spontanost....
Medjutim, sad kontam sto da ne??? Svako od nas ima hrpu propasti sa tipovima koje smo upoznale-i na faxu, u kaficu... Ko zna??? Mislim da je bitno pruzit ljudima sansu da te upoznaju i da ih upoznas, pa nije vazno kako ces ih upoznat i preko koga. Pa ako ne ide, ok! Zivot tece dalje, a ti bogat za jedno iskustvo vise
-
mamica papucarka
dze bonichkozena21 wrote:mamica 31 wrote:neces preko neta, neces kolegu sa posla, nesto ti se ne izlazi... Pa gdje ces ga upoznat bona:D U bibliotecizena21 wrote:Ja mislim da ce poznanstva preko neta sve vise uzimata maha, jer zivimo takvim zivotom gdje nam je premalo 24h da sve stignemo...
![]()
Mamice, vec upoznala tako da nemam tih problema
- Lace
[quote="zena21"]Nisam nikada bila i uopste nisam pristalica ovakve vrste dejtova
Mozda bih i pristala kada bi prijateljica rekla - Imam nekoga ko bi ti odgovarao, pa da isplaniramo neki izlazak... Prijateljica me poznaje i sigurna sam da ne bi predlozila nekog freaka...
A poznanstva preko foruma, chata i uopceno neta - thanx but NO THANX [/quote]
s ovim imam vrlo dobra iskustva
Mozda bih i pristala kada bi prijateljica rekla - Imam nekoga ko bi ti odgovarao, pa da isplaniramo neki izlazak... Prijateljica me poznaje i sigurna sam da ne bi predlozila nekog freaka...
A poznanstva preko foruma, chata i uopceno neta - thanx but NO THANX [/quote]
s ovim imam vrlo dobra iskustva
-
tigris
ja sam jednom sjela u auto i otisla u visoko da upoznam frajera sa neta......kad sam ga vidjela uzivo....samo sam prosla i nazad u sarajevo
moja poruka svim ćurkama.......u visokom nema dobrih frajera
.....vidis jednog vidjela si sve ! 
moja poruka svim ćurkama.......u visokom nema dobrih frajera
-
tempora
Izgleda da niko od vas nije u "kriticnim godinama" pa vas rodbina, prijatelji i ostali ne zaskacu sa dobrim prilikama.
A kad dodjete u godine, da vasi najmiliji pocnu oplakivati vasu sudbinu usidjelice, nezenje, osobe sa falinkom, ponuda i spektar profila pocne da vam se nudi na izuzetno lude nacine!
Sto bi rekla moja prijateljica;" Boze, osjecam se kao krava na sajmu!"
Zato, ako vam je cejf da se upoznajete preko neta i sl ili na bilo koji nacin, cinite to, bez ustezanja i predrasuda ( jer svako vrijeme ima svoj nacin udvaranja/upoznavanja) -jer sve dok je to vas izbor, uredu je.
Sto bi rekla moja prijateljica;" Boze, osjecam se kao krava na sajmu!"
Zato, ako vam je cejf da se upoznajete preko neta i sl ili na bilo koji nacin, cinite to, bez ustezanja i predrasuda ( jer svako vrijeme ima svoj nacin udvaranja/upoznavanja) -jer sve dok je to vas izbor, uredu je.