Sastanci naslijepo

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

zena21

Post by zena21 »

Daj nam detalje :oops: :D
nebojeplavo

Post by nebojeplavo »

Da vidimo ciji je gori bio :D
shin

Post by shin »

Ok je zenska, samo je blanja prica, skroz drugi dozivljaj.
zena21

Post by zena21 »

Jeli poznanstvo preko neta ili...
karanana

Post by karanana »

shin wrote:Ok je zenska, samo je blanja prica, skroz drugi dozivljaj.
sto si pricljiv. e, a generalno kakva bi prica trebala da bude i u ovakvim prilikama a i na drugima dejtovima? s cim poceti? jeli sta imas, gdje radis, sta vozis?
shin

Post by shin »

Stigla roba iz Francuske, upoznali se i razlaz :D Vise se nismo ni culi, bezze ba :D
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

zena21 wrote:Ja mislim da ce poznanstva preko neta sve vise uzimata maha, jer zivimo takvim zivotom gdje nam je premalo 24h da sve stignemo...

I gdje uopste upoznati nekoga... Najvise vremena provodimo na radnim mjestima... Mada sam ja u principu protiv veza na poslu :roll:

Eto, sorry, mozda malo odoh od teme :oops: :D
neces preko neta, neces kolegu sa posla, nesto ti se ne izlazi... Pa gdje ces ga upoznat bona:D U biblioteci :D
meni su cak najlosije veze bile sa tipovima koje sam upoznala u kaficu :D
Rasvjeta ga cini slatkim, malo cugnu pa se rasprico...,a sutradan sve drugacije :roll: :D
shin

Post by shin »

Nema detalja, upoznali se na mIRC-u ovo ono, dosla popili kafu i razlaz. Splasne erotika u trenu :D Glas, pokreti... sve bude suprotno od onoga sto si zamislio :D
maccarona

Post by maccarona »

eh to je to :D kad zamisljate angeline i bradove :oops: :D :D
a sta je sa dusom i srcetom :( :D :D :D
Hierarchia

Post by Hierarchia »

mamica 31 wrote:
zena21 wrote:Ja mislim da ce poznanstva preko neta sve vise uzimata maha, jer zivimo takvim zivotom gdje nam je premalo 24h da sve stignemo...

I gdje uopste upoznati nekoga... Najvise vremena provodimo na radnim mjestima... Mada sam ja u principu protiv veza na poslu :roll:

neces preko neta, neces kolegu sa posla, nesto ti se ne izlazi... Pa gdje ces ga upoznat bona:D U biblioteci :D
Rasvjeta ga cini slatkim, malo cugnu pa se rasprico...,a sutradan sve drugacije :roll: :D
Vjerovatno je najvaznije da sve ide spontano. Ja ne bih nikad sebi dozvolila da me upoznaju tetke, mame, prijatelji, rodjaci s nekim. To mi je bas ponizavajuce. Ako mi je sudjeno da sretnem tu osobu, to ce se desiti spontano.
Ovdje je rijec o blind date, ne o internet vezama. Ja imam dva primjera parova koji su se upoznali kroz neku zezu na netu i eno - jos su skupa. Znaci, ne postoji generalno pravilo.
A sto se tice mamine prijateljice koja ce ti srediti momka - to je redovno neki fijasko. Znate da ste tu preko nekog dogovora i imate pred sobom nesto zacrtano - atmosfera je bljak - ja to ne bih ni za zivu glavu. (ovo bljak su iskustva zenskih osoba s kojima sam pricala o tome - jednoj je mamina prijateljica presutjela da je lik mladji od nje 10 godina :D ).
Dakle, zivjela spontanost....
Last edited by Hierarchia on 13/02/2007 11:22, edited 1 time in total.
mamica papucarka

shin wrote:Nema detalja, upoznali se na mIRC-u ovo ono, dosla popili kafu i razlaz. Splasne erotika u trenu :D Glas, pokreti... sve bude suprotno od onoga sto si zamislio :D
ko ti je kriv sto su ti se erotske misli motale po glavi :D

a ja sam mislila da si ti ozenjen cova :oops: A ti jos uvijek soliras :D
shin

Post by shin »

Puter sam ja za zenidbe :-D
zena21

Post by zena21 »

mamica 31 wrote:

Mamice, vec upoznala tako da nemam tih problema :wink:
mamica papucarka

Hierarchia wrote:
mamica 31 wrote:

Vjerovatno jr najvaznije da sve ide spontano. Ja ne bih nikad sebi dozvolila da me upoznaju tetke, mame, prijatelji, rodjaci s nekim. To mi je bas ponizavajuce. Ako mi je sudjeno da sretnem tu osobu, to ce se desiti spontano.
Ovdje je rijeci o blind date, ne o internet vezama. Ja imam dva primjera parova koji su se upoznale kroz neku zezu na netu i eno - jos su skupa. Znaci, ne postoji generalno pravilo.
A sto se tice mamine prijateljice koja ce ti srediti momka - to je redovno neki fijasko. Znate da ste tu preko nekog dogovora i imate pred sobom nesto zacrtano - atmosfera je bljak - ja to ne bih ni za zivu glavu. (ovo bljak su iskustva zenskih osoba s kojima sam pricala o tome - jednoj je mamina prijateljica presutjela da je lik mladji od nje 10 godina :D ).
Dakle, zivjela spontanost....
I ja sam nekada smatrala da su ta upoznavanja preko rodbine ponizavajuca. Mislila sam, pa nije dotle doslo da mi neko mora trazit tipa iz fine familije :D Pa nisam toliko nesposobana da ne mogu sama nac :D

Medjutim, sad kontam sto da ne??? Svako od nas ima hrpu propasti sa tipovima koje smo upoznale-i na faxu, u kaficu... Ko zna??? Mislim da je bitno pruzit ljudima sansu da te upoznaju i da ih upoznas, pa nije vazno kako ces ih upoznat i preko koga. Pa ako ne ide, ok! Zivot tece dalje, a ti bogat za jedno iskustvo vise :)
mamica papucarka

zena21 wrote:
mamica 31 wrote:

Mamice, vec upoznala tako da nemam tih problema :wink:
dze bonichko :D :D :D
zena21

Post by zena21 »

Ako ti kazem, moracu te ubiti :lol: :lol: :lol:
maccarona

Post by maccarona »

zeno lici li na brusa :? :D
zena21

Post by zena21 »

maccarona wrote:zeno lici li na brusa :? :D
Isti moja ti :D :D
Lace

Post by Lace »

[quote="zena21"]Nisam nikada bila i uopste nisam pristalica ovakve vrste dejtova :D

Mozda bih i pristala kada bi prijateljica rekla - Imam nekoga ko bi ti odgovarao, pa da isplaniramo neki izlazak... Prijateljica me poznaje i sigurna sam da ne bi predlozila nekog freaka...

A poznanstva preko foruma, chata i uopceno neta - thanx but NO THANX [/quote]

s ovim imam vrlo dobra iskustva :D
tigris

Post by tigris »

ja sam jednom sjela u auto i otisla u visoko da upoznam frajera sa neta......kad sam ga vidjela uzivo....samo sam prosla i nazad u sarajevo :oops: :D :D

moja poruka svim ćurkama.......u visokom nema dobrih frajera :D :D .....vidis jednog vidjela si sve ! :D
shin

Post by shin »

Nista bez onog prvog dojma u zivljaku, ovako jaranica joj pomaze da sastavi dvije :D
Saian

Post by Saian »

stanite da ostarim pa cu moci reci stagod na ovo :D :D :D
Karabaja

Post by Karabaja »

ja jednom i nisam se zajeb'o, al kad sam skontao da sam mogao, od tad nikad vise :)
tempora

Post by tempora »

Izgleda da niko od vas nije u "kriticnim godinama" pa vas rodbina, prijatelji i ostali ne zaskacu sa dobrim prilikama. :) A kad dodjete u godine, da vasi najmiliji pocnu oplakivati vasu sudbinu usidjelice, nezenje, osobe sa falinkom, ponuda i spektar profila pocne da vam se nudi na izuzetno lude nacine!
Sto bi rekla moja prijateljica;" Boze, osjecam se kao krava na sajmu!"

Zato, ako vam je cejf da se upoznajete preko neta i sl ili na bilo koji nacin, cinite to, bez ustezanja i predrasuda ( jer svako vrijeme ima svoj nacin udvaranja/upoznavanja) -jer sve dok je to vas izbor, uredu je. :D
prleitihi

Post by prleitihi »

Humanitarni blind date kod Hoše u po' bijela dana :oops: :D neke se stvari ne mogu kupiti novcem :D :D

a inače? bilo je svega! :oops: :-) :D
Post Reply