Neosnovana tuzba protiv Fate Orlović
- shuriken
jesu li pretresi javni?
ajmo napunit sudnicu i ispred sudnice.
ko ce od vas uzet slobodan dan ili godisnji da ode taj dan u Srebrenicu?
gdje su poznati advokati i profesori prava da ponude pomoc Fati, besplatno zastupanje?
dosta price, vrijeme je za akciju!
jel treba tutto completo bacat boje na sud?
hebiga kad nema artikuliranih i mudrih akcija, bolje bacat boje nego trkeljat po forumima
gdje su poznati advokati i profesori prava da ponude pomoc Fati, besplatno zastupanje?
hebiga kad nema artikuliranih i mudrih akcija, bolje bacat boje nego trkeljat po forumima
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
amrino, nisi dovoljno dugo tu da bi znala da nisam jedina koja je molila i sugerisala na izmjenu naslova mjesecima i temama...amrino wrote:Super...bas oni koji se kao zalazu za neku toleranciju, kulturu dijaloga- dizu frku! MirCerko jesi li probala npr. zamoliti Groma da promijeni naslov teme pa da se i ti ukljucis u konkretnu raspravu umjesto da se raspravljas o necemu sto nema veze ni sa cim!? Zasto nekada ne probas ti "spustiti loptu"? Zasto se sve mora svoditi na stare nesuglasice...ovo su stvari koje se ticu svih nas bez obzira na nacionalnost...bez rjesavanja i slaganja oko ovih stvari nema nama naprijed!
Nemam ja tu sta diskutovati, tuzba je bljak, a sto mogu uraditi offline da bi se pomoglo zeni, ja odradim..
spustati loptu gromu ni reini necu jer je puno sarajevo takvih zastitnika ne znam ti ni ja cega koji vole ljude po imenu svrstavati u torove bez njihovog pitanja, pa meni kazu da sve srbe treba pobit AL TI SI MIRCI RAJA TEBE NE BI DIRALI...
je*esh takvu raju
- manijak1
Ovo si ti rekla , a ne ja , ja bih samo kazao da ne znaš, za sada još ,percipiratiMa ne, ja sam govno od patriote, ja sam izdajica, cetnik, i nema sta nisam...zar ne?
U ovom slučaju jasno i glasno ......radi se o klasičnoj otimačini i još uvijek neriješenoj epizodi agresije.
-
Kwaheri
shuriken wrote:jesu li pretresi javni?
ja sam za.
- manijak1
-
_BosanaC
Takodjezena wrote:shuriken wrote:jesu li pretresi javni?
![]()
![]()
ja sam za.
-
Reina
zena wrote:shuriken wrote:jesu li pretresi javni?
![]()
![]()
ja sam za.
ZA
-
amrino
Ne, ali sam dovoljno dugo tu da bih bila shikanirana, ispljuvana i izvrijedjana od strane mnogih s kojima su mi se misljenja razilazila...i to ne od strane Reine i Groma...Vise puta sam se i ja osjetila (mrzim tu rijec) ugrozeno zbog svog vjerskog opredjeljenja...i svojih stavova...mnogo puta sam trpila mnoge uvrede na racun vjere...sto je daleko od civilizacijskog ponasanja...pa niko nikada nije reagovao...mIRCerka wrote:amrino, nisi dovoljno dugo tu da bi znala da nisam jedina koja je molila i sugerisala na izmjenu naslova mjesecima i temama...amrino wrote:Super...bas oni koji se kao zalazu za neku toleranciju, kulturu dijaloga- dizu frku! MirCerko jesi li probala npr. zamoliti Groma da promijeni naslov teme pa da se i ti ukljucis u konkretnu raspravu umjesto da se raspravljas o necemu sto nema veze ni sa cim!? Zasto nekada ne probas ti "spustiti loptu"? Zasto se sve mora svoditi na stare nesuglasice...ovo su stvari koje se ticu svih nas bez obzira na nacionalnost...bez rjesavanja i slaganja oko ovih stvari nema nama naprijed!
Nemam ja tu sta diskutovati, tuzba je bljak, a sto mogu uraditi offline da bi se pomoglo zeni, ja odradim..
spustati loptu gromu ni reini necu jer je puno sarajevo takvih zastitnika ne znam ti ni ja cega koji vole ljude po imenu svrstavati u torove bez njihovog pitanja, pa meni kazu da sve srbe treba pobit AL TI SI MIRCI RAJA TEBE NE BI DIRALI...
je*esh takvu raju
Hvala bogu, nisam pribjegla metodama koje ti ljudi upotrebljavaju i svojski sam se trudila da nikada nikoga ne uvrijedim (ako jesam- neka mi halali)...ali kad citam ove postove vidim dvostruke standarde...Niko meni ovdje ne treba govoriti o sirenju mrznje, tenzijama, netoleranciji...ali bojim se da je uvijek upuceno na pogresnu adresu!
Mora postojati drugaciji stav prema Bosnjacima i neBosnjacima...jer ne smijemo zaboraviti ko je u ovom ratu trebao biti istrijebljen, ko je bio zrtva a ko agresor...to su stvari koje moraju biti jasne kao dan...a ja na ovom forumu vidim da se svaki dan o tome raspravlja...to je ono sto je sramno a ne "iskoristavanje" tragedije od strane onih koji su prozivljavali ili su trebali prozivjeti tu tragediju...
-
mIRCerka
ne amrino, mora negdje ta podjela prestati, jer samo budala moze podrzati ovu tuzbu protiv fate...ali dokle god se mi prebrojavamo, Fati niko pomoci nece...amrino wrote: Mora postojati drugaciji stav prema Bosnjacima i neBosnjacima...
-
mIRCerka
Reina wrote:mIRCerka wrote:cime te vrijedjam?Reina wrote: ti si totalno otkacena covjece ..... u mom drustvu su Srbi, Hrvati imena i prezimena nam nista ne znace .... ovo sto si ti napisala ni pas s maslom pojeo ne bi i a kako rekoh ne obracaj mi se ni direktno ni ovako kao gore.....prestani mi se obracati prestani me vrijedjati ....
1. Rekla sam da je tuzba bljak
2. rekla sam i Gromu da mu je naslov odvratan, a da nisam jedina koja se nije snasla govori da je jos na par mjesta bila otvorena ista tema, skoro u isto vrijeme.
3. Ako ne zelis da ti se obratim, stvarno mi je zao, ovo je ipak forum.
Ono sto ti mozes uraditi je kao amrino, ignorisati pola mojih postova, a citati samo postove koji ti ne bude zgaravicu.
Pis ov kejk ba
ti izmisljas. lazes, vrijedjas, to je tvoj nacin obracanja meni, ne pravi se luda mada daleko od toga nisi i prestani provocirati !
Ajd se malo ti preispitaj, ovdje pricamo o Tuzbi protiv Fatime Orlovic.
I onome sto MOZEMO MI URADITI a ne otipkati....
-
amrino
Ja se slazem da mora prestati! Ali nekima ovdje nije jasno Ko je zapoceo tu podjelu!!! Ja nikada tako nisam dijelila ljude...ali sam uvijek, nazalost bila podijeljena i razdijeljena...ti problemi se ne mogu gurati pod tepih...ne mozemo postovati i voliti samo one ljude s kojima se beskonacno slazemo u svemu...ili bilo sta drugo...moras totalno postovati covjeka- sa svim njegovim stavovima s kojima se ne slazes...samo tako mozemo naprijed!mIRCerka wrote:ne amrino, mora negdje ta podjela prestati, jer samo budala moze podrzati ovu tuzbu protiv fate...ali dokle god se mi prebrojavamo, Fati niko pomoci nece...amrino wrote: Mora postojati drugaciji stav prema Bosnjacima i neBosnjacima...
-
mIRCerka
Reina u moj bibi necezena wrote:...cudno...prleitihi wrote:Ni ja. Samo priželjkujem!![]()
dakleM, reina, Bosanac, ja...![]()
dajte ljudi... toliko mozemo...
ne rekoste koliko treba bibijem do tamo....
-
Kwaheri
u pravu si...prleitihi wrote:Šta je ovdje čudno?
(Osim ljudske gluposti?)![]()
mada mi se tema ucinila i kao moguce mjesto za izrazavanje podrske fati i organiziranje odlaska u Srebrenicu...zato mi se ucinilo cudnim da joj neko prizeljkuje zatvaranje...
al..pusti mene...
nego...
Bosanac
reina
zena (tj. ja)...evo me kod Dervo
...
daklem
mirci
amrino
...
Last edited by Kwaheri on 06/02/2007 13:07, edited 1 time in total.
-
_BosanaC
Kada ljudi shvate da SA-X
1) Nije Bosnjacki forum
2) Nije ne Bosnjacki forum
3) Nije forum ni jedne religijske zajednice
4) Nije ateisticki forum
i mozda pocnu shvatati da i drugi pored njih imaju svoje stavove, svoja shvatanja, te da imaju puno pravo na misljenje i iznosenje istog, bez obzira sto ce se neko hibretiti na to, a, na koncu, procitaju i pravila foruma, mozda i BiH udje u Evropsku uniju
1) Nije Bosnjacki forum
4) Nije ateisticki forum
i mozda pocnu shvatati da i drugi pored njih imaju svoje stavove, svoja shvatanja, te da imaju puno pravo na misljenje i iznosenje istog, bez obzira sto ce se neko hibretiti na to, a, na koncu, procitaju i pravila foruma, mozda i BiH udje u Evropsku uniju
-
mIRCerka
ho's ti u moj bibi?_BosanaC wrote:Kada ljudi shvate da SA-X
1) Nije Bosnjacki forum
4) Nije ateisticki forum
- shuriken
ljudi meni se cini da ste vi ideoloski u 5 deka
a da je greska u percepciji i metodologiji
ipak se ovdje radi o borbi protiv zla
i ako se mi hobiti ne dogovorimo
ode sve u helac
hocemo tabanat do Srebrenice, potrpat se u auta, ima li javni prijevoz?
citaju li Grebe, Nozice i slicni ovaj forum, kako ih pozvati da ponude svoju ekspertizu u ovom slucaju?
ode sve u helac
citaju li Grebe, Nozice i slicni ovaj forum, kako ih pozvati da ponude svoju ekspertizu u ovom slucaju?
-
_BosanaC
Kontaktiracu ja neke pravnike u toku dana koji su vec imena na tom polju, mislim da nece biti problem. Medjutim, glupo je angazovati bilo koga ako je neko vec angazovanshuriken wrote:ljudi meni se cini da ste vi ideoloski u 5 deka
ode sve u helac
-
Celicna_saka
Konjevic Polje, da ne trosite suvisno gorivo do Srebrenice.
-
mIRCerka
Ja ti rekoh, trebamo se zaliti Vitomiru popovicu, on je Ombdusman za ljudska prava u RS (ne zajebavam se sekunde nazalost).shuriken wrote:ljudi meni se cini da ste vi ideoloski u 5 deka
ode sve u helac
ko od nasih advokata zna oko ljudskih prava dovoljno da pretres bude prvi i posljednji odlazak na sud?
-
Kwaheri
nece biti suvisno...mozemo i do Srebrenice... makar poneku knjigu iCelicna_saka wrote:Konjevic Polje, da ne trosite suvisno gorivo do Srebrenice.
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=31714
Posjetiti i Srebrenicu...ne moze biti insanu suvisno...