Kao uobicajno odmah lijepi narodu pogrdne rijecibranimir_s wrote:cccc sramotaPrpa.ba wrote:Ne bih rekao da je nepoznat, SDA-ovci sviraju bogami....Dezze wrote:I tako mi od jos nepoznatog nacelnika Novog Sarajeva dodjosmo do Kosovske bitke.............A sada reklamni blok......
![]()
A ja mislio da je nasa opcina jedna od rijetkih koja ce odoljeti navali balija...ocito sam pogrijesio
Izlaznost na izborima
- Bosanac_21
- Prpa.ba
Bosanac_21 wrote:Kao uobicajno odmah lijepi narodu pogrdne rijeci
Pardon....u mom govoru Balija je naziv za turbo-muslimane koji su 90-ih otkrili da su muslimani i tu cinjenicu iskoristili da zgrnu pare na ovaj ili na onaj nacin, ili pak za one koji slijepo glasaju za SDA i SZBiH jer "hodza tako kaze"....jos jednom isprika svima koji su se nasli...uvrijedjenima....
-
Dezze
"U mene" jos SDP vlada. Zato imamo uz Merkator i sportsku dvoranu na Dobrinji, pa sportsku dvoranu na Alipasinom, pa cak i katolicku crkvu u izgradnji.....Prpa.ba wrote:Ne bih rekao da je nepoznat, SDA-ovci sviraju bogami....Dezze wrote:I tako mi od jos nepoznatog nacelnika Novog Sarajeva dodjosmo do Kosovske bitke.............A sada reklamni blok......
![]()
A ja mislio da je nasa opcina jedna od rijetkih koja ce odoljeti navali balija...ocito sam pogrijesio
Mada, ja vjerujem da ce biti i kod vas gradnje, druze moj: Nacelnik ce sigurno novu kucu sazidati, vikendicu negdje na okolnim planinama, auto za djecicu (svoju!) a bice nesto i za narod: DZAMIJA!!!!!
-
branimir_s
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=32749Dezze wrote:"U mene" jos SDP vlada. Zato imamo uz Merkator i sportsku dvoranu na Dobrinji, pa sportsku dvoranu na Alipasinom, pa cak i katolicku crkvu u izgradnji.....Prpa.ba wrote:Ne bih rekao da je nepoznat, SDA-ovci sviraju bogami....Dezze wrote:I tako mi od jos nepoznatog nacelnika Novog Sarajeva dodjosmo do Kosovske bitke.............A sada reklamni blok......
![]()
Mada, ja vjerujem da ce biti i kod vas gradnje, druze moj: Nacelnik ce sigurno novu kucu sazidati, vikendicu negdje na okolnim planinama, auto za djecicu (svoju!) a bice nesto i za narod: DZAMIJA!!!!!
Ovo je sto se tice tvoje "prosperitetne" opcine - Uzivaj
- addem
[/quote]
"U mene" jos SDP vlada. Zato imamo uz Merkator i sportsku dvoranu na Dobrinji, pa sportsku dvoranu na Alipasinom, pa cak i katolicku crkvu u izgradnji.....
[/quote]
Merkator u Novom Sa postoji vise godina
, dzamija se dize na CVili 
"U mene" jos SDP vlada. Zato imamo uz Merkator i sportsku dvoranu na Dobrinji, pa sportsku dvoranu na Alipasinom, pa cak i katolicku crkvu u izgradnji.....
Merkator u Novom Sa postoji vise godina
-
Dezze
Kolega zoom66 i ja se veceras uzivo javljamo iz Novog Sarajeva, gdje ucviljena hunta pokusava da sazna da li je SDA izbacila novu politicku zvijezdu na ovom tmurnom bh nebu! U medjuvremenu smo imali priliku da cujemo i etimolosko-filozofske rasprave o rijeci "balija". A bogami i narodno veselje zbog novonastalih dzamija u kojima cemo, uz molitvu na usnama i nakrivljenim crvenim fesicem na glavi, do hljeba doci.zoom66 wrote:a sad natrag na kos...Dezze wrote:I tako mi od jos nepoznatog nacelnika Novog Sarajeva dodjosmo do Kosovske bitke.............A sada reklamni blok......
...pardon izbore...
Last edited by Dezze on 04/02/2007 23:42, edited 1 time in total.
-
Dezze
- Bosanac_21
Ja bi volio znati koja to stranka ili ko postoji da ne zgrce pare? Danas cijeli svijet se vrti oko para, tu se nema sta polemisati.Prpa.ba wrote:Bosanac_21 wrote:Kao uobicajno odmah lijepi narodu pogrdne rijeci
Pardon....u mom govoru Balija je naziv za turbo-muslimane koji su 90-ih otkrili da su muslimani i tu cinjenicu iskoristili da zgrnu pare na ovaj ili na onaj nacin, ili pak za one koji slijepo glasaju za SDA i SZBiH jer "hodza tako kaze"....jos jednom isprika svima koji su se nasli...uvrijedjenima....
To sto pricas o nekima koji su '90 otkrili da su muslimani je prica za malu djecu. Onaj sto je bio musliman prije '90 i poslije nje je ostao, takodjer i onaj sto je bio manji vjernik do '90, poslije je postao tek vjernik jer je vidio pravo lice svog najblizeg komsije.
-
Dezze
Imamo pitanje slusatelja...... Gospodine, nazovite ponovo. Niste nam rekli muzicku zelju!Bosanac_21 wrote:Ja bi volio znati koja to stranka ili ko postoji da ne zgrce pare? Danas cijeli svijet se vrti oko para, tu se nema sta polemisati.Prpa.ba wrote:Bosanac_21 wrote:Kao uobicajno odmah lijepi narodu pogrdne rijeci
To sto pricas o nekima koji su '90 otkrili da su muslimani je prica za malu djecu. Onaj sto je bio musliman prije '90 i poslije nje je ostao, takodjer i onaj sto je bio manji vjernik do '90, poslije je postao tek vjernik jer je vidio pravo lice svog najblizeg komsije.
- Prpa.ba
Ne samo Dzamija...napravice covjek novu, siru cestu kroz Vilsonovo a bogami i jos pokoji Robot....vidi se da je ozbiljno shvacena ona "jedan robot svaki kilometar"Dezze wrote: Mada, ja vjerujem da ce biti i kod vas gradnje, druze moj: Nacelnik ce sigurno novu kucu sazidati, vikendicu negdje na okolnim planinama, auto za djecicu (svoju!) a bice nesto i za narod: DZAMIJA!!!!!
Sto ce djeci igralista, setalista, bolje da se okrenu religiji (milioni dzamija), onda ce ih Bog stititi da ne poginu (prelazeci ceste) a bogami ce i podariti novce da se mogu trositi (Robot)....savrsenstvo...sta imas vise traziti
-
Dezze
I u Briselu sa velikim nestrpljenjem, u green roomu, cijela svita evropske komisije sa velikim nadama i prstima u ustima ocekuje proglasenje novog nacelnika! Ali posto se nalaze u green sobi, izgleda da ipak imaju odredjena ocekivanja kada je rijec o pobjedniku! Da li nam kolega zoom moze nesto vise reci (jer im je blizi)???zoom66 wrote:after komershls kamz aur korespodent dezze live from njuist sarajevo...Dezze wrote:Kolega zoom66 i ja se veceras uzivo javljamo iz Novog Sarajeva, gdje ucviljena hunta pokusava da sazna da li je SDA izbacila novu politicku zvijezdu na ovom tmurnom bh nebu! U medjuvremenu smo imali priliku da cujemo i etimolosko-filozofske rasprave o rijeci "balija".zoom66 wrote: a sad natrag na kos......pardon izbore...
end nau komershls...
100% roknrol...
Last edited by Dezze on 04/02/2007 23:49, edited 1 time in total.
-
Dezze
Auuuuuu, vidi ti to! Pa vi necete dobiti nacelnika. Vi cete dobiti hazreti nacelnika!Prpa.ba wrote:Ne samo Dzamija...napravice covjek novu, siru cestu kroz Vilsonovo a bogami i jos pokoji Robot....vidi se da je ozbiljno shvacena ona "jedan robot svaki kilometar"Dezze wrote: Mada, ja vjerujem da ce biti i kod vas gradnje, druze moj: Nacelnik ce sigurno novu kucu sazidati, vikendicu negdje na okolnim planinama, auto za djecicu (svoju!) a bice nesto i za narod: DZAMIJA!!!!!a jedna dzamija svakih 500 metara
![]()
Sto ce djeci igralista, setalista, bolje da se okrenu religiji (milioni dzamija), onda ce ih Bog stititi da ne poginu (prelazeci ceste) a bogami ce i podariti novce da se mogu trositi (Robot)....savrsenstvo...sta imas vise traziti
- Prpa.ba
To je neupitno...samo neki sve pokupe (100%Bosanac_21 wrote:Ja bi volio znati koja to stranka ili ko postoji da ne zgrce pare? Danas cijeli svijet se vrti oko para, tu se nema sta polemisati.
Bosanac_21 wrote: To sto pricas o nekima koji su '90 otkrili da su muslimani je prica za malu djecu. Onaj sto je bio musliman prije '90 i poslije nje je ostao, takodjer i onaj sto je bio manji vjernik do '90, poslije je postao tek vjernik jer je vidio pravo lice svog najblizeg komsije.
Imam toliko slucajeva u familiji, blizoj i daljoj okolini da to jednostavno nije prica za malu djecu. Od, recimo 50 poznanika...45 ih nikad nije znalo sta sellam znaci...dodje rat, svi veliki muslimani, gospoda. Klanja se, ako im se tako kaze, i 15 puta dnevno. A kad je trebalo na liniju ici....nigdje nikoga...ehhh grdna rano, jakih muslimana
-
Dezze
Evo jednog slusatelja (ime poznato redakciji) je uhvatila prpa da nece komunjare pobijediti! Mozemo vas smiriti, nece se tako nesto desiti. Ako je evropska komisija u zelenoj sobi, ne gine nam SDA kadar!zoom66 wrote:nalazim se u green room-u, europa s ushitom prima raporte iz njuist sarajeva, odushevljena je rezultatima izlaska na izbore...Dezze wrote:I u Briselu sa velikim nestrpljenjem, u green roomu, cijela svita evropske komisije sa velikim nadama i prstima u ustima ocekuje proglasenje novog nacelnika! Ali posto se nalaze u green sobi, izgleda da ipak imaju odredjena ocekivanja kada je rijec o pobjedniku! Da li nam kolega zoom moze nesto vise reci (jer im je blizi)???zoom66 wrote: after komershls kamz aur korespodent dezze live from njuist sarajevo...
end nau komershls...
100% roknrol......a josh vishe sa preliminarnim rezultatima...
iz brisela, zdrrrrrravo...
Idemo malo pjevati......
-
Dezze
I to bi bilo sve za ovo vece. Sutra ujutro cemo osvanuti sa novim nacelnikom. Neka su nam sve nadzemaljske sile na pomoci.
Do slijedecih izbora,
voditelji emisije Novosarajevski zvuci u saradnji sa Kalesijskim zvucima,
zoom66 i Dezze!
Laku noc, good luck and good f*ck!
Do slijedecih izbora,
voditelji emisije Novosarajevski zvuci u saradnji sa Kalesijskim zvucima,
zoom66 i Dezze!
Laku noc, good luck and good f*ck!
- Suicidal Siberian
Koldzo Slobodo! Koldzo Slobodo! Koldzo Slobodo!
Drago mi je da je pobjedio....dobar je momak...
Drago mi je da je pobjedio....dobar je momak...
- BHG
imao sam "cast" neki dan da porazgovaram sa velicem i kaze on meni nesto u stilu "dajte glas meni i stranci za BiH i necete zazaliti"...a ja ga pitam onako usput prvo sto mi je palo na pamet...kako ce rjesiti haos oko shopping centra (oni koji su prosli pored shoppinga petkom ili subotom znaju o cemu pricam)...kaze velic "pa iskreno nevidim sta je tu veliki problem ali ako vec gradjanima smeta skontacu vec nesto"
wtf???? dje je on glupan prije skontavo...
stoga moj glas je otisao fazliji
stoga moj glas je otisao fazliji
- Suicidal Siberian
Pobednikregistrovan wrote:Ko je Koldzo