Rambo Amadeus !?

chuchumbamayumbe

Post by chuchumbamayumbe »

KPGS
DeeArtist

Post by DeeArtist »

Ne mogu da verujem da ste i vi naseli na predizbornu halabuku koju su lukavo i podmuklo osmislili pokolnici Čede narkosa, kako bi indirektno pljuvali vlast..?
Iskreno me zabole maca za politiku, ali Rambo DEFINITIVNO nije "svirao za DSS", a taj doček u BG NARAVNO da treba da organizuje gradska vlada a ne baba sera iz podhodnika. Takav je red u SVAKOM GRADU, pa i u svakoj kući da domaćin organizuje veselje i pozove goste, a ne baštovan ili spremačica.
Ko je u vašem gradu organizovao doček nove godine na trgu? Ja? Ti?
Razmislite malo.
Druga stvar koju treba spomenuti jeste da je istog dana kad je objavljena vest da će biti organizovan doček na trgu, objavljeno je i to da je JEDINI RAMBO AMADEUS naglasio da svoj honorar POKLANJA u dobrotvorne svrhe.
Te noći nastupalo je više od 10 izvođača i grupa, a žao mi je što su NJEGA i NIKOG DRUGOG do NJEGA našli da pljuju, vređaju i provociraju.
Nije to zaslužio!
Nancy Drew

Post by Nancy Drew »

...
Last edited by Nancy Drew on 09/02/2009 13:05, edited 1 time in total.
DeeArtist

Post by DeeArtist »

Nancy Drew wrote: Sa nekog od srbijanskih portala
E to što si ti citirala dolazi sa nekog od CRO portala:
http://www.fokus-tjednik.hr/vijest_arhi ... izdanje=74

Forum B92 je čuven po mračnim umovima koji 24h dnevno sede za računarom i pljuju sve i svašta, kao da su plaćeni za to (jedino tako bi njihovo baljezganje imalo smisla), pa ne bih dalje da komentarišem...

Nije bio ni "predizborni miting", i želim samo da naglasim da možete slobodno da pljujete sve tamo prisutne, od predsednika do prodavca semenki, ali Ramba NE.
zloglas

Post by zloglas »

DeeArtist wrote:JEDINI RAMBO AMADEUS naglasio da svoj honorar POKLANJA u dobrotvorne svrhe[/b].
Hehe... Skroz sam zaboravio na ovu raspravu. :oops:
Samo malo: ako je i poklonio pare u dobrotvorne svrhe, to samo znači da nije svirao zbog para. Jebe se meni za Ramba, a njegovu muziku volim skoro pa najviše na svijetu. Kad čovjek realno razmisli - Wagner je uzet skoro kao zaštitni znak Hitlerovih nacista; da li to znači da ne treba slušati njegove kompozicije? Poenta je samo u tome da je drug Rambo samo malo većim korakom zagazio u estradu, kojoj je ionako uvijek bio sklon (odlično se sjećam njegovih filmskih uradaka sa Draganom Mirković). A on, kao okretan biznismen, isuviše dobro zna da je na našim prostorima politika najveća estrada. Ostalo je samo još pitanje ko je na "estradnom nebu" (odlična je ova lavorska sintagma) najveća zvijezda. Kako je najavila Cecilija baš te večeri, na tom koncertu: "Naš voljeni premijer... Vojislav Koštunica!" Ipak, sve to ne čini Ramba manjim smradom nego što jeste, ali oni koji ga poznaju bar malo - vrlo dobro znaju da se tu nema čemu čuditi! On je vazda bio takav.
Post Reply