Ne grijesis, naravno da za 1000 KM mozes kupiti sva tri uredjaja. A mozes li za 550, za koliko se sad moze nabaviti K800i, kupiti ta tri da valjaju? Ne zaboravi na onaj luksuz da sva tri uredjaja uvijek imas uz sebe. Koliko cesto nosis i fotoaparat i mp3 player uz sebe, a koliko ti puta zatreba... Sama ta cinjenica je neprocjenjiva. Pored K800i i njegove kamere nemam potrebe za digitalnim fotoaparatom, a zahvaljujuci memorijskoj kartici od 1 GB i izvanrednim slusalicama od Sonyericssonove W serije ne treba mi ni mp3 player.AmchoSM wrote:Čuj smiješan. Pa jel to normalno dati 1000 KM za mobitel ?Karabaja wrote:Amcho ti bas smijesan.
Da Bog da ga svi mi imali al nije ba to normalno. Previše para. Al ovdje svi govore o kamerama na mobitelima i igricama. Pa jel hoćeš telefon, ili kameru ili racunar ???
Za 1000 KM možeš kupiti dobar telefon, digitalni foto aparat i mp3.
Ispravi me ako griješim.
K800i
Moderator: Benq
- Karabaja
-
bc_chupo
AmchoSM wrote:Čuj smiješan. Pa jel to normalno dati 1000 KM za mobitel ?Karabaja wrote:Amcho ti bas smijesan.
Da Bog da ga svi mi imali al nije ba to normalno. Previše para. Al ovdje svi govore o kamerama na mobitelima i igricama. Pa jel hoćeš telefon, ili kameru ili racunar ???
Za 1000 KM možeš kupiti dobar telefon, digitalni foto aparat i mp3.
Ispravi me ako griješim.
upravu si ja sam dobio na kladionici oko 1.800 i kupio sebi n95....a da nisam te pare samo tako dobio nikad ne bi dao toliko za mobitel....al ono kad sam s parama da uzmem najbolje
-
AmchoSM
Mislio sam da je taj mob oko 1000 KM jer kako znam sve što izađe novo mislim novi model u startu je preko 1000 KM. A ako kontaš uzeti polovan i za njega dati 550 km za nešto što nemaš garanciju. Ja ne bih. Jaran mi je popusio foru pa mu crko display 3 dan kad je uzeo a display 250 KM, pa se sjebo nema para da ga popravi. Ja te pare ne bih dao iskreno. Hvala Bog-u pa ima ko ima. Hebga.
- Better Man
Griješiš! Za 1000 Km ne možeš kupiti dobar mobitel, digitalac i mp3 player! Reci mi za koliko to love ti mislis da možeš kupiti kvalitetan digitalni fotoaparat, koji može da pravi odlične fotografije, npr u noćnim uvjetima? Vjeruj mi ako hočeš dobar digitalac, onda budi spreman izdvojiti minimum 1000 Km, jer digitalci za par stotina Km su obične idiotske igračke koje u nočnim uvjetima rade grozne slike!
-
AmchoSM
Paša moj Sony, 6.0 mpx, 3*optički zoom, 6 različitih opcija za rezoluciju, video zapis 20 minuta, display 2,5 inča, kartica 128 Mb, punjač, 3 god garancije = 420 KMBetter Man wrote:Griješiš! Za 1000 Km ne možeš kupiti dobar mobitel, digitalac i mp3 player! Reci mi za koliko to love ti mislis da možeš kupiti kvalitetan digitalni fotoaparat, koji može da pravi odlične fotografije, npr u noćnim uvjetima? Vjeruj mi ako hočeš dobar digitalac, onda budi spreman izdvojiti minimum 1000 Km, jer digitalci za par stotina Km su obične idiotske igračke koje u nočnim uvjetima rade grozne slike!
1000 KM je kamera da ti srce stane.
Đe ti živiš bolan ???
Raspitaj se malo, otiđi do Tehno shopa u Sarajevu pa dođi na forum.
-
bc_chupo
Better Man wrote:Griješiš! Za 1000 Km ne možeš kupiti dobar mobitel, digitalac i mp3 player! Reci mi za koliko to love ti mislis da možeš kupiti kvalitetan digitalni fotoaparat, koji može da pravi odlične fotografije, npr u noćnim uvjetima? Vjeruj mi ako hočeš dobar digitalac, onda budi spreman izdvojiti minimum 1000 Km, jer digitalci za par stotina Km su obične idiotske igračke koje u nočnim uvjetima rade grozne slike!
posto ti ne mogu objanjavat pogledaj na net nokia N95 Camera 5 MP, 2592 x 1944 pixels, Carl Zeiss optics, autofocus, video(VGA 30fps), flash; secondary CIF videocall camera
16 miliona boja 160 interne memorije usb 2.0 Built-in GPS navigation (mapa cjelog svjeta) java 2.0 dual slide design TV out radio
raspitaj se malo pa onda govori da se ne moze uzet
- beco
AmchoSM, sto se tice tvoje price donekle si upravu moguce za 1000km kupiti sve troje ali vjerujmi iz iskustva ti govorim malo kad ces sjetiti da poneses fotoaparat, tako da ti kamera na mobitelu pravo korisna dode, barem meni je dosla od sliknja raje, dokumenata ,obavjestejna, a posebno na faxu, slike, zakon je vjerujmi! Ja samo da se pohvalim vec preko 1200 slika na mom k750i znaci to je 2mpx kamera i super sluzi! Jedini nedostatak se je sto nema symbian, sto ne moze da cita pdf, word i execel, ali i te dokumente ako si malo uporan moze i na njega staviti, pretvoris ih u web stranice i pohranis na stick, jeste malo zajebancija ali eto moze i to!
- Karabaja
Za 550 dobijes nov. Ako u medjuvremenu nije pala cijena..AmchoSM wrote:Mislio sam da je taj mob oko 1000 KM jer kako znam sve što izađe novo mislim novi model u startu je preko 1000 KM. A ako kontaš uzeti polovan i za njega dati 550 km za nešto što nemaš garanciju. Ja ne bih. Jaran mi je popusio foru pa mu crko display 3 dan kad je uzeo a display 250 KM, pa se sjebo nema para da ga popravi. Ja te pare ne bih dao iskreno. Hvala Bog-u pa ima ko ima. Hebga.
- Qler
ma sve ima svog kupca... cestitam na N95
nema dalje 
a 6233 nije napravljena da bude konkurent k800i sve zavisi sta trazis od mobitela.. da je kvalitetnija jeste.. ali kamera je ipak primjetno losija... mp3 i radio je vise manje sad kod svih isti...
a 6233 nije napravljena da bude konkurent k800i sve zavisi sta trazis od mobitela.. da je kvalitetnija jeste.. ali kamera je ipak primjetno losija... mp3 i radio je vise manje sad kod svih isti...
- Better Man
E vidi ssad ovo, svaki iole pismen fotograf će ti reči da je taj tvoj Sony, ne znam na koji model Sony aparata misiš, je jedna obična idiotska igračka, koja u nočnim uvjetima npr. u prostoriji sa malo svjetla radi grozne slike.mnogi misle da ako aparat ima puno mega pixela da je dobar i tu griješe. po meni je puno važnije koliki mu je optički zum i da ne nabrajam druge stvari! Svako ko želi kupiti aparat treba da postavi sebi pitanje šta želi od njega i koliko će iskoristiti njegove mogučnosti! Onaj ko i na trenutak želi da se ozbiljnije bavi fotografijom kupiće aparat koji ima minimalno 10x optički zum, znamo da taj Sony kojeg spominješ i večina drugih aparata te klase nema veći od 2x do 3x optički zum i sda su solidni po danu, a jako ograničeni u nočnim uslovima rada! Samo osoba koja se ne razumije u fotografiju će reči da se može kupiti za 420 Km dobar digitalac, a svi znamo da se ne može za te pare kupiti dobar, već prosječan digitalac.AmchoSM wrote:Paša moj Sony, 6.0 mpx, 3*optički zoom, 6 različitih opcija za rezoluciju, video zapis 20 minuta, display 2,5 inča, kartica 128 Mb, punjač, 3 god garancije = 420 KMBetter Man wrote:Griješiš! Za 1000 Km ne možeš kupiti dobar mobitel, digitalac i mp3 player! Reci mi za koliko to love ti mislis da možeš kupiti kvalitetan digitalni fotoaparat, koji može da pravi odlične fotografije, npr u noćnim uvjetima? Vjeruj mi ako hočeš dobar digitalac, onda budi spreman izdvojiti minimum 1000 Km, jer digitalci za par stotina Km su obične idiotske igračke koje u nočnim uvjetima rade grozne slike!
Đe ti živiš bolan ???
-
AmchoSM
XAXAXAXA javi mi se pa da te slikam u noćnom režimu !!!!
Jes ti dobar čovječe. Pa nisam ja proo fotograf da ganjam takve slike. 3* optički zoom za nas amatere koji slikamo sebe ženu dijete okolinu u normalnim žibvotnim situacijama. Al je aparat mrak pa imam 1000 slika sa njim u svim uslovima slikanja i ti da mi pričaš kakav je. Smiješan si better man.
Jes ti dobar čovječe. Pa nisam ja proo fotograf da ganjam takve slike. 3* optički zoom za nas amatere koji slikamo sebe ženu dijete okolinu u normalnim žibvotnim situacijama. Al je aparat mrak pa imam 1000 slika sa njim u svim uslovima slikanja i ti da mi pričaš kakav je. Smiješan si better man.
- Better Man
Smiješan si ti Amcho SM! Tebi taj apart možda je dobar, ali meni nije i ne može zadovoljiti moje potrebe za kvalitetom! I šta ja imam sa pukim amaterom za fotografiju da razglabam!
-
AmchoSM
Pa ja kažem za amatera bolan da je više nego dobar aparat. Pa čime su amateri slikali prije 3-5 ili više godina. Ja sam rekao da za 1000 KM možeš kupiti taj foto aparat, mp3 player i dobar nadprosječan mobitel, od novog mobitela koji eto kao ima sve te opcije. Ništa više.Better Man wrote:Smiješan si ti Amcho SM! Tebi taj apart možda je dobar, ali meni nije i ne može zadovoljiti moje potrebe za kvalitetom! I šta ja imam sa pukim amaterom za fotografiju da razglabam!
-
bc_chupo
al malo je glupo nosat sve sa sobom kad mozes ponjet sve u jednom (n95 all in one)AmchoSM wrote:Pa ja kažem za amatera bolan da je više nego dobar aparat. Pa čime su amateri slikali prije 3-5 ili više godina. Ja sam rekao da za 1000 KM možeš kupiti taj foto aparat, mp3 player i dobar nadprosječan mobitel, od novog mobitela koji eto kao ima sve te opcije. Ništa više.Better Man wrote:Smiješan si ti Amcho SM! Tebi taj apart možda je dobar, ali meni nije i ne može zadovoljiti moje potrebe za kvalitetom! I šta ja imam sa pukim amaterom za fotografiju da razglabam!
- Alfons Kauders
jebo kvalitetu fotografija, sta sad, trebam eos-a nosat po kafanama ko budala ?! smijesno... cuj bitno je koliki aparat ima opticki zumBetter Man wrote:E vidi ssad ovo, svaki iole pismen fotograf će ti reči da je taj tvoj Sony, ne znam na koji model Sony aparata misiš, je jedna obična idiotska igračka, koja u nočnim uvjetima npr. u prostoriji sa malo svjetla radi grozne slike.mnogi misle da ako aparat ima puno mega pixela da je dobar i tu griješe. po meni je puno važnije koliki mu je optički zum i da ne nabrajam druge stvari! Svako ko želi kupiti aparat treba da postavi sebi pitanje šta želi od njega i koliko će iskoristiti njegove mogučnosti! Onaj ko i na trenutak želi da se ozbiljnije bavi fotografijom kupiće aparat koji ima minimalno 10x optički zum, znamo da taj Sony kojeg spominješ i večina drugih aparata te klase nema veći od 2x do 3x optički zum i sda su solidni po danu, a jako ograničeni u nočnim uslovima rada! Samo osoba koja se ne razumije u fotografiju će reči da se može kupiti za 420 Km dobar digitalac, a svi znamo da se ne može za te pare kupiti dobar, već prosječan digitalac.AmchoSM wrote:Paša moj Sony, 6.0 mpx, 3*optički zoom, 6 različitih opcija za rezoluciju, video zapis 20 minuta, display 2,5 inča, kartica 128 Mb, punjač, 3 god garancije = 420 KMBetter Man wrote:Griješiš! Za 1000 Km ne možeš kupiti dobar mobitel, digitalac i mp3 player! Reci mi za koliko to love ti mislis da možeš kupiti kvalitetan digitalni fotoaparat, koji može da pravi odlične fotografije, npr u noćnim uvjetima? Vjeruj mi ako hočeš dobar digitalac, onda budi spreman izdvojiti minimum 1000 Km, jer digitalci za par stotina Km su obične idiotske igračke koje u nočnim uvjetima rade grozne slike!
Đe ti živiš bolan ???
- Karabaja
A što ovdje svi ponavljaju tu magičnu cifru od 1000 KM? Tema se zove K800i i taj mobitel se kod nas moze nabaviti za blago preko 500 KM nov, a eronet ga nudi za nepunih 300 KM uz ugovor.
I misilm da za te pare niko ne moze kupiti odvojeno mobitel, fotoaparat i mp3 player da valja.
I misilm da za te pare niko ne moze kupiti odvojeno mobitel, fotoaparat i mp3 player da valja.
- Alfons Kauders
ma... ljudi se nafuraju, ali i to prodje...Beatrix wrote:ako moja nesto vrijedi, ni luda ni pjana ni drogirana ne bih dala 1000 KM za mobitel, a nemam nista protiv kvalitetne tehnike. ako zelim taj mobitel, sacekala bih povoljniju priliku.
eh, a znam da mi je jedan momak rekao i svoju "muku": taman ovom cijena padne kad izadje neki novi, onaj sto je bio 1000 pa snizen vise nije fora nego neki drugi i sve tako. djecije igre.
ali dati 1000 KM radi furke, po meni je manjak samopostovanja. kome zaista treba sve to, po toj cijeni?
ali, to sam samo ja
- Alfons Kauders
moze ukradeno...Karabaja wrote: I misilm da za te pare niko ne moze kupiti odvojeno mobitel, fotoaparat i mp3 player da valja.
- Alfons Kauders
nego da te priupitam... koliko si platio ms micro od gigu ? i ja mislim mijenjati telefon pa da znam otprilike kako bi me izaslo...Karabaja wrote:
- Karabaja
Ima i u alpha computersu na c. vili, obicno bude jeftinije nego u mobil mediji. Ja sam ga kupio dok jos nije bilo u nasim radnjama, u Becu i kostala me 60 eur.stripiii wrote:109 KM u Mobilmedia,juce gledao.Alfons Kauders wrote:nego da te priupitam... koliko si platio ms micro od gigu ? i ja mislim mijenjati telefon pa da znam otprilike kako bi me izaslo...Karabaja wrote: