puno mi poydravi coru, to mi je ratni haverdinchy84 wrote:hahaha, prenesi moje izvinjenje za opasku o debljini![]()
i evo prenosim Flekicine, Pirgine, Corine i Bekijeve zelje za brzi oporavak
LARI
Moderator: anex
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
-
mIRCerka
tech10 wrote:Objesi ga umjesto lustera.mIRCerka wrote:pa je jutros dobio gipsic i okovratnik - znas ono sto izgleda ko lampion?
kuku tebi kad te nadjem!
Lari je nervozan, smeta mu gips, smeta mu okovratnik, sav je nervozan... sutra ce imati kontrolu...
-
mIRCerka
ma osjeca se sputano valjda, polupokretan je i to ga iritira... i koristi to sto je moja sestra onako slaba na njega, pa se prenemaze malo....debela wrote:lari je radoznao i voli da se druzi. ako sta calabrcne usput dobro i jest. i vidi sta ga snadje![]()
je li bolje ista danas?
vidjecemo u ovih par dana pravo stanje
nego, skontale smo sestra i ja da je narod pobudalio skroz...fakat, ne dao bog da mi je mati bolesna ili slomila nogu, klinac bi ovoliko ljudi zvalo da pita kako je
- sicky
kad je meni uginuo Miwza....sva uža rodbina (a ima ih ko nečije šire rodbine) me zvala da vidi kako dev'rimmIRCerka wrote:ma osjeca se sputano valjda, polupokretan je i to ga iritira... i koristi to sto je moja sestra onako slaba na njega, pa se prenemaze malo....debela wrote:lari je radoznao i voli da se druzi. ako sta calabrcne usput dobro i jest. i vidi sta ga snadje![]()
je li bolje ista danas?
nego, skontale smo sestra i ja da je narod pobudalio skroz...fakat, ne dao bog da mi je mati bolesna ili slomila nogu, klinac bi ovoliko ljudi zvalo da pita kako je
-
bignermo
Puno pozdrava maloj maci i da što prije ozdravi, znam kako se osjećaš!
Imao sam i ja jednu macu, zvala se Razija i pala je sa petog sprata na beton, mislila je da može letjeti zajedno sa vrapcima...pošto je bila vitke građe samo je dobila kontuzije po glavici i malo je raštelovala nogice, brzo se oporavila!
Imao sam i ja jednu macu, zvala se Razija i pala je sa petog sprata na beton, mislila je da može letjeti zajedno sa vrapcima...pošto je bila vitke građe samo je dobila kontuzije po glavici i malo je raštelovala nogice, brzo se oporavila!
-
mIRCerka
Znam, deveralo se i po blogu s tobom...sicky wrote:kad je meni uginuo Miwza....sva uža rodbina (a ima ih ko nečije šire rodbine) me zvala da vidi kako dev'rimmIRCerka wrote:ma osjeca se sputano valjda, polupokretan je i to ga iritira... i koristi to sto je moja sestra onako slaba na njega, pa se prenemaze malo....debela wrote:lari je radoznao i voli da se druzi. ako sta calabrcne usput dobro i jest. i vidi sta ga snadje![]()
je li bolje ista danas?
nego, skontale smo sestra i ja da je narod pobudalio skroz...fakat, ne dao bog da mi je mati bolesna ili slomila nogu, klinac bi ovoliko ljudi zvalo da pita kako je![]()
![]()
-
mIRCerka
Islo se kod cika doktora na kliniku... posto je svo osoblje skuzilo da je Lari jedna plasljivica, prvo su ga izljubili i izmazili i tek onda obavili svoj posao...dinchy84 wrote:Kako je danas?
Poslijepodne je dosao cika doktor kuci, da pregleda ranu, i Lari je dobio 3 nervna sloma jer je neko usao na njegov teritorij ....
Medjutim, dren ce sutra vaditi, Lari trenutno puze po kuci, dok se Andja pravo prilagodila kod mene... samo, nju je uhvatilo tjeranje, a Husnija jadnicak ne zna kako da joj pomogne osim oralno
Saga kontinjuZ
- zlatiborka
Lariju zelimo brzo ozdravljenje. Kad mu skinu gips i povoje i rana zacijeli, probaj mu nogicu masirati sa GAVEZOVOM masti. Ima je u svakoj biljnoj apoteci. Ta mast je odlicna za ljude, pa mora biti i za macka Larija. Narocito je djelotvorna poslije preloma kosti i operacija.tech10 wrote:Samo za Larija i vlasnicu.![]()
-
mIRCerka
Hvala na savjetu.zlatiborka wrote:Lariju zelimo brzo ozdravljenje. Kad mu skinu gips i povoje i rana zacijeli, probaj mu nogicu masirati sa GAVEZOVOM masti. Ima je u svakoj biljnoj apoteci. Ta mast je odlicna za ljude, pa mora biti i za macka Larija. Narocito je djelotvorna poslije preloma kosti i operacija.tech10 wrote:Samo za Larija i vlasnicu.![]()
Strah nas je samo mogucnosti infekcije jer su mu ugradjene shine u kost...
eno ga slinavi po kuci, puze, hoce da se ljubi...trut jedan
-
mIRCerka
Zove me sestra maloprije i kaze DE MI POSALJI LARIJEVE SLIKE i ja joj dam adresu bloga (posto sam bila van kancelarije) i sestra mi nakon 5 minuta kaze KOJI SI TI KRETEN i odvali se smijati... Medjutim, nakon par minuta je nazvala i rekla da je Lari najljepsi od svih macaka na blogu... how yes no, da bude ljepsi od Hussa..
-
EI Presidente
hello mirci, zaista mi je zao da vidim macu s tako bolnom ozljedom
Moja Maza je bila u gipsu prije dva mjeseca radi slicne ozljede. Nije bio otvoren prelom, i morala je nositi gips oko 4 hefte. Tokom prva 3-4 dana ja sam mislio da ce macka prosto poluditi koliko se borila protiv gipsa i zavoja. Za 10 minuta je skontala kako da skine okovratnik...helem, nakon pocetne histerije, napokon je prihvatila da joj nesto visi o nozi, te se polako navikla na to. do kraja prve sedmice je naucila i da hoda, obavi nuzdu svom wc-u, itd. Ali je definitivno bila depresivna i ta depresija je nije popustila do mozde sedmicu-dvije nakon sto su joj skinuli gips.
zato vam zelim oboma sto vise strpljenja, i naravno - speedy recovery
Moja Maza je bila u gipsu prije dva mjeseca radi slicne ozljede. Nije bio otvoren prelom, i morala je nositi gips oko 4 hefte. Tokom prva 3-4 dana ja sam mislio da ce macka prosto poluditi koliko se borila protiv gipsa i zavoja. Za 10 minuta je skontala kako da skine okovratnik...helem, nakon pocetne histerije, napokon je prihvatila da joj nesto visi o nozi, te se polako navikla na to. do kraja prve sedmice je naucila i da hoda, obavi nuzdu svom wc-u, itd. Ali je definitivno bila depresivna i ta depresija je nije popustila do mozde sedmicu-dvije nakon sto su joj skinuli gips.
zato vam zelim oboma sto vise strpljenja, i naravno - speedy recovery
-
mIRCerka
Pitam sestru kako je Lari, kaze ona "bio je i bolji"...
Valjda mu je jadnicku dopizdilo sve vise, dosadilo mu, pa se otima doktorima, ne da im ni da ga previju, pa su morali pod anestezijom da ga previjaju...
rendgen kaze da zarastanje nije najidealnije, ali bice dobro...
nema vise sexy zavoj, sad ima gipisch i ceka da mu se potpisemo...

za to vrijeme Husnija mene zavodi uz jutarnju kafu nekim novim snenim pogledom...

A Andja tuguje za Larijem, Semsa i Hajra joj mira ne daju...

Valjda mu je jadnicku dopizdilo sve vise, dosadilo mu, pa se otima doktorima, ne da im ni da ga previju, pa su morali pod anestezijom da ga previjaju...
rendgen kaze da zarastanje nije najidealnije, ali bice dobro...
nema vise sexy zavoj, sad ima gipisch i ceka da mu se potpisemo...

za to vrijeme Husnija mene zavodi uz jutarnju kafu nekim novim snenim pogledom...

A Andja tuguje za Larijem, Semsa i Hajra joj mira ne daju...