Reprezentacija BiH aktuelnosti
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- taxi_driver
cuo sam da 24 marta igraju nasi protiv norveske.ali nisam procitao da se repka okupila a ni ko je pozvan za tu utakmicu.da li ima gdje informacija?
-
grep
#28 Beton ekipa
Spisak za utakmicu protiv Norveske:
http://www.nfsbih.ba/news.asp?id=60&ds=press
1. Adnan Gušo GK Pandurii Rumunija
zar ovaj jos uvjek igra?
2. Eldin Jakupović GK Lokomotiv (Moskva) izdajica
3. Romeo Mitrović GK NK Zrinjski Mostar mozda ga koji manager pokupi
4. Džemal Berberović DF PFC Litex Lovech manager jok-Haljimi obecao transfer
5. Mirko Hrgović DF HNK Hajduk
6. Branimir Bajić DF FK Partizan
7. Safet Nadarević DF HNK Zagreb
8. Boris Pandža DF HNK Hajduk buducnost
9. Vedin Musić DF Treviso Italija Treviso
10. Dario Damjanović MF HNK Hajduk
11. Zajko Zeba MF Kamaz Nab Chelny (Rusia)
12. Branislav Krunić MF FC Moskva
13. Zvjezdan Misimović MF VFL Bochum hm
14. Vedad Ibišević FW FC Alemannia Aachen buducnost
15. Edin Džeko FW FC Teplice buducnost
16. Zlatan Muslimović FW Parma kad cu ja pocet davat golove?
17. Adnan Čustović FW Exc Mouscron Belgija
18. Mladen Bartolović FW HNK Hajduk tu i tamo
19. Edin Pehlić FW FC Kaunas buducnost
20. Ivan Radeljić FW Slaven Belupo
21. Elvir Rahimić MF CSKA Moskva Nece doci
22. Darko Maletić MF FK Partizan dobar za prodat
23. Ajdin Maksumić MF FK Khimki (Rusia) buducnost
24. Admir Vladavić FW Zilina (Slovačka) On i Skoro dozivotni talenti
25. Mario Božić MF FC Videoton
sta je sa suigracem Dajicem-momak sigurno talentovaniji od ovog + bio okosnica mladog tima?
Jos mu fali Petar Jelic! Njega je rekao naknadno pozvat.
Suti i pusi, jednostavno nemam druge rijeci.
A Grujica ga ispusio

http://www.nfsbih.ba/news.asp?id=60&ds=press
1. Adnan Gušo GK Pandurii Rumunija
2. Eldin Jakupović GK Lokomotiv (Moskva) izdajica
3. Romeo Mitrović GK NK Zrinjski Mostar mozda ga koji manager pokupi
4. Džemal Berberović DF PFC Litex Lovech manager jok-Haljimi obecao transfer
5. Mirko Hrgović DF HNK Hajduk
6. Branimir Bajić DF FK Partizan
7. Safet Nadarević DF HNK Zagreb
8. Boris Pandža DF HNK Hajduk buducnost
9. Vedin Musić DF Treviso Italija Treviso
10. Dario Damjanović MF HNK Hajduk
11. Zajko Zeba MF Kamaz Nab Chelny (Rusia)
12. Branislav Krunić MF FC Moskva
13. Zvjezdan Misimović MF VFL Bochum hm
14. Vedad Ibišević FW FC Alemannia Aachen buducnost
15. Edin Džeko FW FC Teplice buducnost
16. Zlatan Muslimović FW Parma kad cu ja pocet davat golove?
17. Adnan Čustović FW Exc Mouscron Belgija
18. Mladen Bartolović FW HNK Hajduk tu i tamo
19. Edin Pehlić FW FC Kaunas buducnost
20. Ivan Radeljić FW Slaven Belupo
21. Elvir Rahimić MF CSKA Moskva Nece doci
22. Darko Maletić MF FK Partizan dobar za prodat
23. Ajdin Maksumić MF FK Khimki (Rusia) buducnost
24. Admir Vladavić FW Zilina (Slovačka) On i Skoro dozivotni talenti
25. Mario Božić MF FC Videoton
Jos mu fali Petar Jelic! Njega je rekao naknadno pozvat.
Suti i pusi, jednostavno nemam druge rijeci.
A Grujica ga ispusio
-
zvijerka
valja pitu od govana pravit....
a mi cemo jesti...neki vishe neki manje.....pa ove klubove i igrace trazis lupom na fudbalskoj mapi europe, izuzev rahimica koji se garant nece pojavit i misketa koji ce se vjervatno pojavit i jedini je vrijedan respekta ovdje....cuj guso....
ivan radeljic slaven belupo....
zao mi ovih mladi koji imaju talenta kao ibisevic, pehlic...
zao mi ovih mladi koji imaju talenta kao ibisevic, pehlic...
-
AjdinBSC
auuuuuuuuuuuuu kakav napad al odbrana je bolja
Norveska-Bosna 0:10 u zutim kartonima
Norveska-Bosna 0:10 u faulima
Norveska-Bosna 0:10 u udarcima
Norveska-Bosna 0:10 u nijetima za gol(ako znaju nasi sta je to)
Norveska-Bosna 0:10 u tresenju vanjskog djela mreze
Norveska-Bosna 0:10 u opsajdima
NORVESKA-bosna 10:00 u golovima
Norveska-Bosna 0:10 u zutim kartonima
Norveska-Bosna 0:10 u faulima
Norveska-Bosna 0:10 u udarcima
Norveska-Bosna 0:10 u nijetima za gol(ako znaju nasi sta je to)
Norveska-Bosna 0:10 u tresenju vanjskog djela mreze
Norveska-Bosna 0:10 u opsajdima
NORVESKA-bosna 10:00 u golovima
-
AjdinBSC
A sad normalan koment
drago mi je sto Grujica nije zvao nisam ni vidio do sad da njega nema mozda se sad opet pridruzi onima sa pisma
Volio bih najvise kada bi neki od ovih igraca odbili i rekli da se prikljucuju onima sto su ostali vjerni rijeci da nece igrat spahicu........... i ode sa njima na stadion prije svega da to budu misimovic custovic rahimic
- taxi_driver
a gdje je topic?igra li on jos uvijek ili je toliko los da ga ni ovaj selektor nece zvati?
-
Stari
Hm....sastav je ...nako ...poprilicno nov. Hajde nemojte biti sad takvi dajte momcima sansu da pokazu sta znaju....Ismijavate ih a nisu ni istrcali na teren...hm.
Ja znam sta cu....u onu tamo subotu...fino piva, chips, kikriki i ako bude kakve suhotinje....i navijati za zute. A vi se isprdjavajte ovdje kolko vam volja....kad ih nasi momci naprche u po osla ...svi ce ovi promjeniti nickove i doci ovdje pametujuci o tome kako su oni cijelo vrijeme znali da je ova postava kvalitetna , kako su cijele vrijeme lafo govorili kako je Fudo u pravu ...i tako dalje i und so weiter .... i ha-ha i hu-hu.
Nemerem toga ljudi moji pa to je cudo jedno. Svi vi koji bi htjeli da vam ekipa stalno pobjedjuje i jedino kroz to gledate repku....batalite chorav posao ...idite navijati za Barcelonu, Manchester United ...i ostale zohare koji non-stop pobjedjuju .... Ovi momci zasluzuju sansu .... i pustite nas koji smo jos voljni da im damo tu sansu.
Inace sta ima ...ljudi ...guzitel vi sta?
Ja znam sta cu....u onu tamo subotu...fino piva, chips, kikriki i ako bude kakve suhotinje....i navijati za zute. A vi se isprdjavajte ovdje kolko vam volja....kad ih nasi momci naprche u po osla ...svi ce ovi promjeniti nickove i doci ovdje pametujuci o tome kako su oni cijelo vrijeme znali da je ova postava kvalitetna , kako su cijele vrijeme lafo govorili kako je Fudo u pravu ...i tako dalje i und so weiter .... i ha-ha i hu-hu.
Nemerem toga ljudi moji pa to je cudo jedno. Svi vi koji bi htjeli da vam ekipa stalno pobjedjuje i jedino kroz to gledate repku....batalite chorav posao ...idite navijati za Barcelonu, Manchester United ...i ostale zohare koji non-stop pobjedjuju .... Ovi momci zasluzuju sansu .... i pustite nas koji smo jos voljni da im damo tu sansu.
Inace sta ima ...ljudi ...guzitel vi sta?
Last edited by Stari on 16/03/2007 11:12, edited 1 time in total.
-
Stari
prleitihi wrote:rista..kod tebe izgleda još uvijek parola - bolje dobra tekma nego dobar metak....a vala i u pravu si..ko će se znojiti..bolje..što ti reče.."fino piva, chips, kikriki i ako bude kakve suhotinje"..nek' levati guze..
![]()
![]()
Ma kod mene ti je ...standardno.... jednom u dva mjeseca....a za tekuci dvomjesecni mandat sam posao vec odradio...uz udarnicko obecanje za prebacaj norme partnerici... u slucaju pobjede zuchkastih tamo u onu subotu dakako.
Nego Prleitihi...nesto si mi poznat ....jel ti to isto koristis istu taktiku sa mijenjanjem nickova ...kao ovi, koje na nemerem. Samo sto kod tebe nije fudbal razlog.... nego... jal piva i suhotinja...jal ono drugo...jal oboje....
Za koga ti navijas ....i nemoj mi sad ...ovo-ono...ne pitam te guzis li ista....
-
prleitihi
rista..ti si izgleda zaboravio ko ti je najviše lobir'o kod novalicke da ga pristaviš..
:D ..ne mijenjam ja nickove svojom voljom..nego je to nužno zlo..
:-) ..ali svi znamo da je jedan - edu..
:D ..i na javi..i u ilegali..
.juče sam se baš pittu žalio..u zadnjih mjesec dana..ništa novo..
:x ..održavam neka stara prijateljstva..
:D
eto rista..ne znam šta te još interesuje..a glede repke..ma mislim da nam je trica minimum..uz dužno poštovanje prema igračima..iako me iznenadilo da nije bilo mjesta za škoru..garant nije igr'o zadnjih nekoliko mjeseci..
eto rista..ne znam šta te još interesuje..a glede repke..ma mislim da nam je trica minimum..uz dužno poštovanje prema igračima..iako me iznenadilo da nije bilo mjesta za škoru..garant nije igr'o zadnjih nekoliko mjeseci..
-
Stari
Eeh nisam te zaboravio postovani edu...ne nikako...nego nisam znao da ti je ovo novi nick. Ali si mi se ucinio poznat ...i eto vidis. A sto se tice ...trice....pa ako se momci budu stvarno trudili ...igrali fer i posteno ....(a ne ko onaj mazgov sto napravi penal protiv madjara i jos otisao da se raspravlja sa sucem i ukopo nas jos i sa crvenim kartonom)...Dakle ako budu igrali onako koliko mogu...i ne budu se zajebavali....i opet na kraju dobiju 3-kom....ne bi uopste bila velika sramota....i meni to ne bi toliko tesko palo.
Ali ako se budu zajebavali ko ovi sto bili do sad ..... ma onda treba sastaviti komletnu ekipu od juniora.
Ali ako se budu zajebavali ko ovi sto bili do sad ..... ma onda treba sastaviti komletnu ekipu od juniora.
-
prleitihi
ja sam sinoć to i predložio..bolje da su ovu repku do 21 godine prekomandovali u a selekciju..barem ljudi igraju zajedno nekoliko godina..(ne svi)..ovo što je muzur uradio je nabacano..plus mu rahimić neće doći..ma ovo mi djeluje kao poligon za prodavanje igrača..(kao da je do sada bilo nesto drugo!)
inače..ti..dobar?..zdrav?
inače..ti..dobar?..zdrav?
-
Stari
Ma to za prekomandovanje barem 5-6 momaka iz one ekipe sto je igrala baraz sa Cesima...to sam ja govorio odmah nakon sto su se onih 13 izjasnili za bojkot....ne mogu sad naci link da ga ovdje objesim jer se ne sjecam na kojoj je to temi moglo biti....ali evo ne mako se sa ove stolice ...tako je.
Momci bi popusli nekoliko utakmica ...a kvalifikacije su ionako uprskane do temelja vec sada....bolju priliku od ove da se ekipa podmladi i reformira ...niko nikad nece imati.Na taj nacin bi za sljedece kvalifikacije imali perspektivnu ekipu. Ovako ....vidjet cemo.
A inace ...ma devera se nekako ....kasalj me nekakv oblad'o ...moracu promjeniti cigare na neke blaze.
Momci bi popusli nekoliko utakmica ...a kvalifikacije su ionako uprskane do temelja vec sada....bolju priliku od ove da se ekipa podmladi i reformira ...niko nikad nece imati.Na taj nacin bi za sljedece kvalifikacije imali perspektivnu ekipu. Ovako ....vidjet cemo.
A inace ...ma devera se nekako ....kasalj me nekakv oblad'o ...moracu promjeniti cigare na neke blaze.
-
grep
I pitamo se sto nam je ovako kako jeste.
Sto bi neki gore napisali ... ... .... .... ...
zemlja na tri djela
vlada na tri djela
sport na tri djela( mada bosnjo zvani pUSALIC ovdje kolo vodi) a mi ga jos uvjek podrzavamo.
a mi cemo i dalje zivjeti u bajkama... .... .... ... ... mm sjediti u udobnoj fotelji..............jesti chips...zivjeti u inostranstvu i lobirat za promjenu u drzavi.......i navijat za zute(ko je ovdje plav)?
blago nama!
sta ove tackice znace? mozel mi neko objasnit?
Sto bi neki gore napisali ... ... .... .... ...
zemlja na tri djela
vlada na tri djela
sport na tri djela( mada bosnjo zvani pUSALIC ovdje kolo vodi) a mi ga jos uvjek podrzavamo.
a mi cemo i dalje zivjeti u bajkama... .... .... ... ... mm sjediti u udobnoj fotelji..............jesti chips...zivjeti u inostranstvu i lobirat za promjenu u drzavi.......i navijat za zute(ko je ovdje plav)?
blago nama!
sta ove tackice znace? mozel mi neko objasnit?