ne znam onda sta ti jepeco wrote:zao mi je. daleeeeeeeeko od toga. pricam iz iskustva.Neelix wrote:blazeni pubertetlija?peco wrote: blazeno neznanje.
naravno, ima i onih kod kojih
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
ne znam onda sta ti jepeco wrote:zao mi je. daleeeeeeeeko od toga. pricam iz iskustva.Neelix wrote:blazeni pubertetlija?peco wrote: blazeno neznanje.
mislim da pretjerujes, ali dobro: sto ljudi, sto cudi.peco wrote:svakako. drug je drug. ili jeste ili nije. samo, ne mora to odmah znaciti da alatku ostavlja kuci, kada ide sa vama na kafu. zao mi je sto se ovako "plasticno" izrazavam, ali ...lady_bug wrote:uglavnom vracamo se na godzzilin problem. ne kazem da zene nemaju "drugove", ali, evo ako ja, kako peco kaze, zivim u neznanju, onda to znaci da su oni meni ipak drugovi, a ne "drugovi".peco wrote: blazeno neznanje.
hvala bogu. ima jos normalnih muskaraca koji ne razmisljaju iskljucivo "hashimom".Neelix wrote:ne znam onda sta ti jepeco wrote:zao mi je. daleeeeeeeeko od toga. pricam iz iskustva.Neelix wrote: blazeni pubertetlija?il si neizivljen il nisi dovoljno guzio u zivotu
ja imam prijateljica koje izgledaju blago receno bombasticno
i ne pada mi na pamet nesto takvo...prvo zato sto cijenim neke druge stvari kod njih...a drugo zato sto znam da bi ih u slucaju sexa izgubio...nije sve ni u udomljavanju hashima
naravno, ima i onih kod kojihpostoje odredjene ambicije, odnosno slucajevi iz tvoje price, ali njih nikad i ne bi nazvao "prijateljicama" nego potencijalnim hebacicama
sta bi izgubio? jedino ako si nezreo, pa poslije sexa moras hitno do neke tetke da joj das lijek. ne znam zasto se neki ljudi nakon sexa vise ne mogu pogledati u oci. naravno, ostavljam mjesta za ta drugarstva gdje se na sex i ne pomislja. samo zelim reci da drug ne znaci svetac.Neelix wrote:ne znam onda sta ti jepeco wrote:zao mi je. daleeeeeeeeko od toga. pricam iz iskustva.Neelix wrote: blazeni pubertetlija?il si neizivljen il nisi dovoljno guzio u zivotu
ja imam prijateljica koje izgledaju blago receno bombasticno
i ne pada mi na pamet nesto takvo...prvo zato sto cijenim neke druge stvari kod njih...a drugo zato sto znam da bi ih u slucaju sexa izgubio...nije sve ni u udomljavanju hashima
naravno, ima i onih kod kojihpostoje odredjene ambicije, odnosno slucajevi iz tvoje price, ali njih nikad i ne bi nazvao "prijateljicama" nego potencijalnim hebacicama
Slazem se sa ovimtech10 wrote:Ako ti je rekla da zeli da te ima za druga, prijatelja-popusio si.
nidje veze...ne kontam zasto za nekog ne bi rekla da joj je bivsi momak...i kakva je to glupost da je bivsi momak drug...ne moze bitiGODZZILA wrote:U vecini slucajeva tzv. "drug" im predstavlja bivseg momka.Takođe moji jarani kazu da su im curice imenuju bivse momke kao drugove.Al fakat,izgleda da jadnice ne znaju kako srocit bivseg momka nego ga nazvat "drug".Kad zelis da saznas skim je prije hodala samo prati koga ce nazvati drugom. Imao sam i ja drugaricu pa je viđao jednom mjesecno- "druzili se"
GODZZILA wrote:Kad zensko kaze "on mi je drug",jednostavno ne znas u kakvu kategoriju da stavis "druga".Il je prije sa njim hodala pa su sad drugovi,il se sa njim jos tuca onako drugarski
nidje veze...ne kontam zasto za nekog ne bi rekla da joj je bivsi momak...i kakva je to glupost da je bivsi momak drug...ne moze bitiLace wrote:GODZZILA wrote:U vecini slucajeva tzv. "drug" im predstavlja bivseg momka.Takođe moji jarani kazu da su im curice imenuju bivse momke kao drugove.Al fakat,izgleda da jadnice ne znaju kako srocit bivseg momka nego ga nazvat "drug".Kad zelis da saznas skim je prije hodala samo prati koga ce nazvati drugom. Imao sam i ja drugaricu pa je viđao jednom mjesecno- "druzili se"
I? U čemu je problem?Neelix wrote:sta bi izgubio? pa recimo da se vise ne bi gledali isto. da bi se umijesala ljubomora. da bi se morali pravdati jedno drugom. da bi, ukoliko pokusamo ostati prijatelji, sigurno ponovo doslo do toga. da bi se meni guzilo nekad a njoj ne, ili obrnuto, pa eto ti frke i svadje.
to meni nije prijateljstvo.
Upravo!black-cat wrote:GODZZILA wrote:Kad zensko kaze "on mi je drug",jednostavno ne znas u kakvu kategoriju da stavis "druga".Il je prije sa njim hodala pa su sad drugovi,il se sa njim jos tuca onako drugarskikad ti to kaze onda ti zeli reci da je ne zanima
dakle, ne trebas ga nigdje svrstavati, nego ga zaboravi
misli na one koje ne komentarise
ja mislim da tebe niko ziv ne konta, al' haj sadGODZZILA wrote:Lace wrote:nidje veze...ne kontam zasto za nekog ne bi rekla da joj je bivsi momak...i kakva je to glupost da je bivsi momak drug...ne moze bitiGODZZILA wrote:U vecini slucajeva tzv. "drug" im predstavlja bivseg momka.Takođe moji jarani kazu da su im curice imenuju bivse momke kao drugove.Al fakat,izgleda da jadnice ne znaju kako srocit bivseg momka nego ga nazvat "drug".Kad zelis da saznas skim je prije hodala samo prati koga ce nazvati drugom. Imao sam i ja drugaricu pa je viđao jednom mjesecno- "druzili se"il joj je fakat drug...il se loze jedno na drugo...al vjerovatno nije bivsi momak
[/quo
Pa eto nebi nako reklaDanas tesko koje zensko govori "on mi je bivsi momak",jer to povlaci pitanja za sobom tipa"kako vam je bilo u vezi"(CITAJ;KOLKO STE SE PUTA HANDRILI DNEVNO),pa do-jebote skim ja hodam-Jer bolje je reci drug nego bivsi momak-(DA NE GOVORIM O STARIJIM CURAMA,KAKVE STVARI PRECUTE)Kontas kontas
u tome sto je rijec o drugarici a ne o jebacici, kontasprleitihi wrote:I? U čemu je problem?Neelix wrote:sta bi izgubio? pa recimo da se vise ne bi gledali isto. da bi se umijesala ljubomora. da bi se morali pravdati jedno drugom. da bi, ukoliko pokusamo ostati prijatelji, sigurno ponovo doslo do toga. da bi se meni guzilo nekad a njoj ne, ili obrnuto, pa eto ti frke i svadje.
to meni nije prijateljstvo.
aaaaaa neeeamalka wrote:Ako je drug, onda je drug. Zasto vi odmah sve vidite u vise oblika i dimenzija? Nismo mi (zene) komplikovane kao vi![]()