On mi je drug??!

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Neelix

Post by Neelix »

peco wrote:
Neelix wrote:
peco wrote: blazeno neznanje.
blazeni pubertetlija?
zao mi je. daleeeeeeeeko od toga. pricam iz iskustva.
ne znam onda sta ti je :? il si neizivljen il nisi dovoljno guzio u zivotu :? ja imam prijateljica koje izgledaju blago receno bombasticno :-D i ne pada mi na pamet nesto takvo...prvo zato sto cijenim neke druge stvari kod njih...a drugo zato sto znam da bi ih u slucaju sexa izgubio...nije sve ni u udomljavanju hashima :D

naravno, ima i onih kod kojih :D postoje odredjene ambicije, odnosno slucajevi iz tvoje price, ali njih nikad i ne bi nazvao "prijateljicama" nego potencijalnim hebacicama :D
lady_bug

Post by lady_bug »

peco wrote:
lady_bug wrote:
peco wrote: blazeno neznanje.
uglavnom vracamo se na godzzilin problem. ne kazem da zene nemaju "drugove", ali, evo ako ja, kako peco kaze, zivim u neznanju, onda to znaci da su oni meni ipak drugovi, a ne "drugovi".
svakako. drug je drug. ili jeste ili nije. samo, ne mora to odmah znaciti da alatku ostavlja kuci, kada ide sa vama na kafu. zao mi je sto se ovako "plasticno" izrazavam, ali ...
mislim da pretjerujes, ali dobro: sto ljudi, sto cudi.
lady_bug

Post by lady_bug »

Neelix wrote:
peco wrote:
Neelix wrote: blazeni pubertetlija?
ne znam onda sta ti je :? il si neizivljen il nisi dovoljno guzio u zivotu :? ja imam prijateljica koje izgledaju blago receno bombasticno :-D i ne pada mi na pamet nesto takvo...prvo zato sto cijenim neke druge stvari kod njih...a drugo zato sto znam da bi ih u slucaju sexa izgubio...nije sve ni u udomljavanju hashima :D

naravno, ima i onih kod kojih :D postoje odredjene ambicije, odnosno slucajevi iz tvoje price, ali njih nikad i ne bi nazvao "prijateljicama" nego potencijalnim hebacicama :D
hvala bogu. ima jos normalnih muskaraca koji ne razmisljaju iskljucivo "hashimom".
peco

Post by peco »

Neelix wrote:
peco wrote:
Neelix wrote: blazeni pubertetlija?

sta bi izgubio? jedino ako si nezreo, pa poslije sexa moras hitno do neke tetke da joj das lijek. ne znam zasto se neki ljudi nakon sexa vise ne mogu pogledati u oci. naravno, ostavljam mjesta za ta drugarstva gdje se na sex i ne pomislja. samo zelim reci da drug ne znaci svetac.
amalka

Post by amalka »

O kakvim drugovima pricamo? :D :D :D
Neelix

Post by Neelix »

sta bi izgubio? pa recimo da se vise ne bi gledali isto. da bi se umijesala ljubomora. da bi se morali pravdati jedno drugom. da bi, ukoliko pokusamo ostati prijatelji, sigurno ponovo doslo do toga. da bi se meni guzilo nekad a njoj ne, ili obrnuto, pa eto ti frke i svadje.

to meni nije prijateljstvo.
nebojeplavo

Post by nebojeplavo »

tech10 wrote:Ako ti je rekla da zeli da te ima za druga, prijatelja-popusio si. :D
Slazem se sa ovim :D
Ako ti neko kaze:"Ali ja te vidim samo kao druga/drugaricu", to u prevodu znaci: "Ne privlacis me nimalo!" :D
peco

Post by peco »

vi stvarno zelite idealizirati stvari, a to ne ide. ako tako zelite, onda se ne upustajte u rasprave, jer cete svasta cuti. ja odoh. moram kod drugarice. :D
Zhaba

Post by Zhaba »

lady_bug wrote:sad vam jos smetaju i drugovi. kako ste samo nesigurni. ccc...
:thumbup: :mrgreen:
Lace

Post by Lace »

GODZZILA wrote:U vecini slucajeva tzv. "drug" im predstavlja bivseg momka.Takođe moji jarani kazu da su im curice imenuju bivse momke kao drugove.Al fakat,izgleda da jadnice ne znaju kako srocit bivseg momka nego ga nazvat "drug".Kad zelis da saznas skim je prije hodala samo prati koga ce nazvati drugom. Imao sam i ja drugaricu pa je viđao jednom mjesecno- "druzili se" :lol:
nidje veze...ne kontam zasto za nekog ne bi rekla da joj je bivsi momak...i kakva je to glupost da je bivsi momak drug...ne moze biti :D il joj je fakat drug...il se loze jedno na drugo...al vjerovatno nije bivsi momak :D
Saian

Post by Saian »

Image

Tataratira drugari. :D :D :D :D
black-cat

#37 Re: On mi je drug??!

Post by black-cat »

GODZZILA wrote:Kad zensko kaze "on mi je drug",jednostavno ne znas u kakvu kategoriju da stavis "druga".Il je prije sa njim hodala pa su sad drugovi,il se sa njim jos tuca onako drugarski :-)
:D kad ti to kaze onda ti zeli reci da je ne zanima :D dakle, ne trebas ga nigdje svrstavati, nego ga zaboravi :D misli na one koje ne komentarise :D
Byanka

Post by Byanka »

drugovi :D
ne moraju biti ni bivsi, ni povremeni jebaci, ali je cinjenica da se masa njih mota okolo upravo sa tim namjerama... godinama uzivaju titulu druga a nikad ne dobiju ono za sta su se u stvari borili , ne kontam borbe bez dobitka , ali kontam musko prijateljstvo :D
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

jebo te...koi je ovdje prosjek godina? 18?

imam dosta jaranica koje cijenim i volim, i ne pada mi na pamet da bi bilo sta pokusao sa njima. Jedan od razloga za to je i sto sam manje-vise uvijek mogao naci neku ne-drugaricu za kres, tako da su mi drugarice uvijek bile za druzenje, cugu i pomoc kad mi je tesko.

JEdnostavno, ja nikad nisam osjetio ni sa svoje ni sa njihove strane nista vise od toga.
GODZZILA

Post by GODZZILA »

Lace wrote:
GODZZILA wrote:U vecini slucajeva tzv. "drug" im predstavlja bivseg momka.Takođe moji jarani kazu da su im curice imenuju bivse momke kao drugove.Al fakat,izgleda da jadnice ne znaju kako srocit bivseg momka nego ga nazvat "drug".Kad zelis da saznas skim je prije hodala samo prati koga ce nazvati drugom. Imao sam i ja drugaricu pa je viđao jednom mjesecno- "druzili se" :lol:
nidje veze...ne kontam zasto za nekog ne bi rekla da joj je bivsi momak...i kakva je to glupost da je bivsi momak drug...ne moze biti :D il joj je fakat drug...il se loze jedno na drugo...al vjerovatno nije bivsi momak :D[/quo

Pa eto nebi nako rekla :lol: Danas tesko koje zensko govori "on mi je bivsi momak",jer to povlaci pitanja za sobom tipa"kako vam je bilo u vezi"(CITAJ;KOLKO STE SE PUTA HANDRILI DNEVNO),pa do-jebote skim ja hodam-Jer bolje je reci drug nego bivsi momak-(DA NE GOVORIM O STARIJIM CURAMA,KAKVE STVARI PRECUTE)Kontas kontas :kiss:
prleitihi

Post by prleitihi »

Neelix wrote:sta bi izgubio? pa recimo da se vise ne bi gledali isto. da bi se umijesala ljubomora. da bi se morali pravdati jedno drugom. da bi, ukoliko pokusamo ostati prijatelji, sigurno ponovo doslo do toga. da bi se meni guzilo nekad a njoj ne, ili obrnuto, pa eto ti frke i svadje.

I? U čemu je problem? :oops:
WirelessGirl

#42 Re: On mi je drug??!

Post by WirelessGirl »

black-cat wrote:
GODZZILA wrote:Kad zensko kaze "on mi je drug",jednostavno ne znas u kakvu kategoriju da stavis "druga".Il je prije sa njim hodala pa su sad drugovi,il se sa njim jos tuca onako drugarski :-)
:D kad ti to kaze onda ti zeli reci da je ne zanima :D dakle, ne trebas ga nigdje svrstavati, nego ga zaboravi :D misli na one koje ne komentarise :D
Upravo! :D
GODZZILA

Post by GODZZILA »

peco wrote:
amalka wrote:Ako je drug, onda je drug. Zasto vi odmah sve vidite u vise oblika i dimenzija? Nismo mi (zene) komplikovane kao vi :D :D

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
:lol: :lol: :lol: :lol: Nije ono sto mislis :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
izblajhana

Post by izblajhana »

GODZZILA wrote:
Lace wrote:
nidje veze...ne kontam zasto za nekog ne bi rekla da joj je bivsi momak...i kakva je to glupost da je bivsi momak drug...ne moze biti :D il joj je fakat drug...il se loze jedno na drugo...al vjerovatno nije bivsi momak :D[/quo

Pa eto nebi nako rekla :lol: Danas tesko koje zensko govori "on mi je bivsi momak",jer to povlaci pitanja za sobom tipa"kako vam je bilo u vezi"(CITAJ;KOLKO STE SE PUTA HANDRILI DNEVNO),pa do-jebote skim ja hodam-Jer bolje je reci drug nego bivsi momak-(DA NE GOVORIM O STARIJIM CURAMA,KAKVE STVARI PRECUTE)Kontas kontas :kiss:
ja mislim da tebe niko ziv ne konta, al' haj sad :D :D :D
amalka

Post by amalka »

GODZZILA wrote:
peco wrote:
amalka wrote:Ako je drug, onda je drug. Zasto vi odmah sve vidite u vise oblika i dimenzija? Nismo mi (zene) komplikovane kao vi :D :D

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
:lol: :lol: :lol: :lol: Nije ono sto mislis :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ti to meni, ili njemu? :D :D :D :D
Neelix

Post by Neelix »

prleitihi wrote:
Neelix wrote:sta bi izgubio? pa recimo da se vise ne bi gledali isto. da bi se umijesala ljubomora. da bi se morali pravdati jedno drugom. da bi, ukoliko pokusamo ostati prijatelji, sigurno ponovo doslo do toga. da bi se meni guzilo nekad a njoj ne, ili obrnuto, pa eto ti frke i svadje.

I? U čemu je problem? :oops:
u tome sto je rijec o drugarici a ne o jebacici, kontas :-) nekim ljudima nije samo pica pred ocima :-) postoje i druge kvalitete u djevojkama, ali sta bi ti znao o tome :-) koliko si puta otresao hashima citajuci ovu temu :P
shin

Post by shin »

Nije sve u pici, nesta je u sisama i guzovima :lol:
rashid

Post by rashid »

Auuuuu ... e ovo je laz stoljeca. :x
Sarafcina

Post by Sarafcina »

aaaaaa neee :)
muskarci su jednostavni :) :D
jer su .. :oops: svi :-)

isti :P

svinje sovinisticke...fuj.. crkli dabogda.. svi su do i jednog isti
:D :P
Lady-I

Post by Lady-I »

Kakav patetichan post! Chuj tucanje i fazoni...jaran je jaran, bivshi momak je bivshi momak...
Post Reply