Niti sam poglup niti je to neka furka vec je to tako kako sam napisao. Ljubicica nisam spomenuo u svom tekstu a zna se ko je njega protjerao, isti oni cetnici sto su i mnoge druge protjerali i sto su na marakani pokazali svoje lice i srce. Ti vjerovatno simpatiziras i Zrinjski, klub koji se odjednom sad pojavio poslije rata kao i mnogi ratni profiteri u tvojoj okolini i koji su Velezu uzeli stadion i srusili pola Mostara.Vasa Kisa wrote:profa brate, jesi to malo poglup ili je to furka neka? evo i čovjek ti reče, trener je u Atlanti bio Velimir Kljaić, a pored one dvojice što si nabrojao da ti dodam i rođenog Slovenca Iztoka Puca...kako ti nije jasno da u BiH ništa ne štima,a pa tako ni sportski savezi? dok god u svakoj instituciji imaš deset ljudi u kojoj svako vuče na svoju stranu, nema tu rahatluka. Sorry, ja ipak Džombu kao Riječanina ne vidim u dresu repke BiH, nikakvu osnovu osim toga što je musliman...po toj osnovi mogao bi i Mirsad Turkcan da igra za košarkašku reprezentaciju...spominješ Ljubu, ja se ne sjećam da je itko iz BiH kurcem mrdno za njega kada je kao talentirano dijete iz Banjaluke s obitelji pobjegao za Rijeku? Šta da je ostao u tolerantnoj Banjaluci? postao bi stočna hrana zajedno sa svojom obitelji ili bi bili prognani s dvije najlonske kese...BiH ne zna da se brine o svom sportu ni o svojim sportašima i još će puno vremena proći dok se ne nauči ta lekcija...opet ponavljam, kakva džava takav i sport....jebo bolan zemlju gdje su nekoliko godina zaredom najbolji sportaši strijelcac, džudista i boćar...tek ove godine Tahirović prekinu zlu seriju "sportova"...ovo "jebo" govorim u sportskom smislu.Ja sam Hrvat ali BiH je moja zemlja, volim je, ali vidim da ne ide ovako, da se skupa sve manje može dok zemljom plove raznorazni Dodici, Tihići i Silajdžići, Jovići i ostale pizdurine željne samopropagande i osobne koristi a lako je postižu na osnovu glupog i lakovjernog naroda...
...što se tiče mog Mostara, prijatelju moj, valjalo je biti ovdje i osjetiti krv koja se prosula, njen miris, okus...ovo je grad u kojem i sad tinja zlo i kojem je sport najlakši razlog da se ono rasplamsa...ja osobno navijam za BiH protiv koga god da igra, ali kao Hrvat nekako prirodno simpatiziram hrvatsku repku, ali normalno, bez da to radim na osnovu ponižavanja moje vlastite države. Jazavci jedva dočekaju da navijaju za Brazil, ovi ovdje oko mene forcaju za Grke na Bilinom Polju...ja bih volio to promijeniti, ali nažalost nisam Don Kihot, ne mogu sam na vjetrenjače...
Pa naravno da puno toga u ovoj zemlji ne funkcionira i to ce tako i biti dok god dva naroda ovdje vise brinu kakvo ce vrijeme biti u Zagrebu i Beogradu i ko ce tamo pobijediti na izborima. Ali vama vjerovatno i odgovara da sto vise toga ne stima ovdje da ovu zemlju sto prije razjebete.
Spominjes politicare, ja ih nisam spominjao ali slazem se s tobom da je vecina tu samo zbog sebe, cast izuzecima kao sto je Zeljko Komsic ali eto opet ne znam da li on tebi bas odgovara jer ga niste vi izabrali.