Dom mladih - Skenderija
-
debela
pa eto, ako je ovako kako pricate, bice to nesto poput coloseuma. koncert za odabrane koji zderu pecenje u plisanim kiflama ispred bine i veze nemaju ni sto su tu ni ko ih je doveo, naspram gomile ljudi koji bulje u stubove i koncert prate preko nekog tv prijemnika koji visi sa plafona.
dom mladih zdravo.
dom mladih zdravo.
- uvjek dobar gost
Čudno ili ne ali sve oko nas teži šminkerisanju dok svi skupa gacamo po blatu..... jeste bruka je što je to tako i što oni što su trošili novac za uređenje pomenutog objekta nisu imali sluha za njegovu namjenu.....
Još samo da napucaju Slogu i gotovo je..... jer Kuk je otišao, Dom mladih se na put sprema... još samo Sloga je ostala u kontaktu sa ljudima kojima je namjenjena....
Ali nek se pleše... u svakom slučaju dobro je... il mi u DM ili šminkeri..... dilema je sad....
Još samo da napucaju Slogu i gotovo je..... jer Kuk je otišao, Dom mladih se na put sprema... još samo Sloga je ostala u kontaktu sa ljudima kojima je namjenjena....
Ali nek se pleše... u svakom slučaju dobro je... il mi u DM ili šminkeri..... dilema je sad....
-
Nancy Drew
-
žena zmaj
Goste, ne znam kada si bio u Slozi zadnji put, ali Sloga je sada Kinema... Sve je unutra crveno i na bini su stolovi i stolice... Ponedjeljkom su salsa veceri, i jedino dobro je sto se tamo plese... Nije ni Sloga sto je nekad bila...
Dom mladih nam je bolje da odmah pocnemo zauzimati da nam ne bi i to mjesto izmaklo ispred nosa. Mozda bi trebao pokret DOSTA za pocetak da organizuje dobar koncert tamo, da dovede Dubiozu, Zoster, Stuke, Edu Majku i sl., pa da odmah posaljemo poruku o kakvom se mjestu radi, i kakvi ljudi trebaju tamo dolaziti...

Dom mladih nam je bolje da odmah pocnemo zauzimati da nam ne bi i to mjesto izmaklo ispred nosa. Mozda bi trebao pokret DOSTA za pocetak da organizuje dobar koncert tamo, da dovede Dubiozu, Zoster, Stuke, Edu Majku i sl., pa da odmah posaljemo poruku o kakvom se mjestu radi, i kakvi ljudi trebaju tamo dolaziti...
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
malo off topic, mozda bi trebali MLADI ovog grada da se organizuju i zauzmu svoj dom mladih..žena zmaj wrote:Goste, ne znam kada si bio u Slozi zadnji put, ali Sloga je sada Kinema... Sve je unutra crveno i na bini su stolovi i stolice... Ponedjeljkom su salsa veceri, i jedino dobro je sto se tamo plese... Nije ni Sloga sto je nekad bila...
Dom mladih nam je bolje da odmah pocnemo zauzimati da nam ne bi i to mjesto izmaklo ispred nosa. Mozda bi trebao pokret DOSTA za pocetak da organizuje dobar koncert tamo, da dovede Dubiozu, Zoster, Stuke, Edu Majku i sl., pa da odmah posaljemo poruku o kakvom se mjestu radi, i kakvi ljudi trebaju tamo dolaziti...![]()
![]()
a sto se Sloge tice...KICERAJ bez granica
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
mladi su ti uvijek zeljni provoda i koncerata i ostalih dzidza...žena zmaj wrote:Ok, slazem se da bi trebali MLADI ovog grada da se organizuju... Samo jedno pitanje - sta mislis kako i koliko bi se mladih organizovalo i odazvalo na takav poziv??
Dovoljno je da recimo Dubioza pokrene pricu o tome, u 3 udarna termina na TV i eto ti koncerta...a dosli bi mladi....
-
rashomon
Nezvanične informacije
Osvijetljenje u novom Domu Mladih "košta" 800 000 KMica
Zvuk 600 000 KMica
Ah, ta lova, kako se teško pere!
Belme mi moje ako ne bude LASERSKO osvijetljenje na Omaru i mjesečarima treba bombardovati zgradu!
Osvijetljenje u novom Domu Mladih "košta" 800 000 KMica
Zvuk 600 000 KMica
Ah, ta lova, kako se teško pere!
Belme mi moje ako ne bude LASERSKO osvijetljenje na Omaru i mjesečarima treba bombardovati zgradu!
- Better Man
Da se ja pitam na otvorenje Doma mladih bi doveo Van Gogh, da ljudi otpraše pravi rokenrol koncert, jer su jedina istinska rokenrol grupa (uz Partibrejkerse, Električni orgazam i još neke) i zasigurno najboliji live band na prostoru ex Yu, a ne bi bilo loše ni da Leb i Sol Zasviraju (imaće koncert u Sarajevu 9 Marta u nekoj novotvorenoj koncertnoj dvorani)!
- pitt
malo vecu........napucali se ko prave lole iz dijaspore i barili sponzorusheŠeha wrote:Ja znam da bi ja i ti jednu kiflu rezervisalipitt wrote:
priznaj da bi voljela prisustvovati tom spektaklu.....makar samo da vidis ko je sve u publici:D:D:D
![]()