Sogan wrote:Krcat trajvan naglo zakoci i neka djevojka haman pade preko drota kraj kojeg je stajala...
"Jao oprostite... inercija..." kaze djevojka
"Ma u redu je... Milutin, drago mi je"!
Drotovske kmice
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
-
luciferino
Kad vec spomenuste krcat tramvaj, a izvinite sto malo skrecem s teme, ima tamo drugih oblika kmica, doduse ne drotovskih nego revizorskih .
Danas uhvatise moju sestru. Imala je kartu, ali je nije mogla ponistiti jer je bila guzva. I naravno pocinje maltretiranje. Tri grmalja protiv djevojke. Jedan je primjetio da ima index u kesi, uzme joj ga i kaze: "Necu ti vratiti dok ne platis". Ona je imala samo 5 KM kod sebe (sreca njena). Onda joj zaprijete da ce joj napisati kaznu od 120 KM, i na kraju joj na bijednom papiricu na kojem nema ni datuma ni njihovog potpisa napisu kaznu od 26 KM i kazu da ima rok od 5 dana da je plati.
Jeste kriva sto nije imala ponistenu kartu, ali zar su je morali maltretirati?
Danas uhvatise moju sestru. Imala je kartu, ali je nije mogla ponistiti jer je bila guzva. I naravno pocinje maltretiranje. Tri grmalja protiv djevojke. Jedan je primjetio da ima index u kesi, uzme joj ga i kaze: "Necu ti vratiti dok ne platis". Ona je imala samo 5 KM kod sebe (sreca njena). Onda joj zaprijete da ce joj napisati kaznu od 120 KM, i na kraju joj na bijednom papiricu na kojem nema ni datuma ni njihovog potpisa napisu kaznu od 26 KM i kazu da ima rok od 5 dana da je plati.
Jeste kriva sto nije imala ponistenu kartu, ali zar su je morali maltretirati?