da volis mene najvise na svjietu?SaraLe wrote:Sta mislite, sta sam ja "obiljezila"
Anketica :-)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
FFK as Lucy01
#27 Re: Anketica :-)
Nisam ja te (ne)sreceanais_nin wrote:
ja se vec bila zabrinula za tebesve kontam Vikinzi te odveli
![]()
Ako si cula da takav postojianais_nin wrote: nego sto nema opcija "all of the above"?![]()
Interesentno je da vecina muskaraca misli da zene padaju na novac, izgled, polozaj u drustvu (sponzoruse namjerno izostavljene
Rodjeni za lafinu, dzaba je
-
black_noke
i mene interesuje...Sarafcina wrote:mlada i zelena wrote:ma na pricu, nazalost ima muskaraca kod kojih je jedino prica dobra, sve ostalo fush
sta je dobra prica?
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
ja glasao za pricu
:D
- nebojeplavo
#31 Re: Anketica :-)
Slazem se da vecina zenskih pada na pricuLucy01 wrote:Nisam ja te (ne)sreceanais_nin wrote:
ja se vec bila zabrinula za tebesve kontam Vikinzi te odveli
![]()
Ako si cula da takav postojianais_nin wrote: nego sto nema opcija "all of the above"?![]()
javi i meni pa da ga kloniramo, pare da namlatimo
![]()
Interesentno je da vecina muskaraca misli da zene padaju na novac, izgled, polozaj u drustvu (sponzoruse namjerno izostavljene)...a ustvari, vecina zena pada na pricu i "smooth talker" je uvijek imao prolaz kod zena, cak i ako nije Bog zna sta u prve tri kategorije...
Rodjeni za lafinu, dzaba je![]()
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Sto ja mogu lagati to niko ne moze
:D:D
- Latina
- Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.
Sta ?Santos wrote:U ovoj anketi ono glavno nije navedeno,pisi propala anketa.
Prica je presudna...samo sto da bi imao dobru pricu moras imati jos kojesta. Dobra prica ne postoji bez samopouzdanja i opustenosti. A samopouzdanje & opustenost proizlazi iz... kombinacije faktora.
-
patrius
Na pricu,ali suplju...Ne bih rekao da su zene toliko naivne,koliko mi se cini da vole "povrsne" muskarce,one koji bas i ne promisljaju.Mozda grijesim,i naravno,ne mislim da su sve iste,dapace,ali vecina zena simpatise "ogranicene" likove,kojima lako mogu manipulisati.Cini mi se.Eh,sad cete rec da sam antifeminist,odnosno sovinist,al' nisam,boga mi...
-
njonjica
"Ubode me i ostavi bol na srcu momeeeee!!!"patrius wrote:Na pricu,ali suplju...Ne bih rekao da su zene toliko naivne,koliko mi se cini da vole "povrsne" muskarce,one koji bas i ne promisljaju.Mozda grijesim,i naravno,ne mislim da su sve iste,dapace,ali vecina zena simpatise "ogranicene" likove,kojima lako mogu manipulisati.Cini mi se.Eh,sad cete rec da sam antifeminist,odnosno sovinist,al' nisam,boga mi...
Sredila te komarcica?
-
Vertigo
Dobra prica je kada vidi da si levatpatrius wrote:Na pricu,ali suplju...Ne bih rekao da su zene toliko naivne,koliko mi se cini da vole "povrsne" muskarce,one koji bas i ne promisljaju.Mozda grijesim,i naravno,ne mislim da su sve iste,dapace,ali vecina zena simpatise "ogranicene" likove,kojima lako mogu manipulisati.Cini mi se.Eh,sad cete rec da sam antifeminist,odnosno sovinist,al' nisam,boga mi...
-
patrius
Ma imam ti ja krvi za 1.000.000,00. komarica,Njonjy,ali nemam strpljenja za prenemaganja.Ja se inace jezim na "price",sta tu ima jedno drugom da pametujemo???Treba da se upoznajemo,a tu nema mjesta bajkama,i kad mi zena postavi tako neko bezvezno pitanje,tek reda radi.ja se najezim!Vise volim tisinu(sutnju),nego bezveznu pricu,tek da se nesto kaze.To me jako ljuti,i zbog toga mi nije la(h)ko,ali jbg,sta cu...Znas ono,kad ti pricas a ona te pita zelis li da kazes...
-
_STOKA_OD_OKA
neka pusi kitu jeldapatrius wrote:Ma imam ti ja krvi za 1.000.000,00. komarica,Njonjy,ali nemam strpljenja za prenemaganja.Ja se inace jezim na "price",sta tu ima jedno drugom da pametujemo???Treba da se upoznajemo,a tu nema mjesta bajkama,i kad mi zena postavi tako neko bezvezno pitanje,tek reda radi.ja se najezim!Vise volim tisinu(sutnju),nego bezveznu pricu,tek da se nesto kaze.To me jako ljuti,i zbog toga mi nije la(h)ko,ali jbg,sta cu...Znas ono,kad ti pricas a ona te pita zelis li da kazes...
-
Sarafcina
mlada i zelena wrote:to Vam je umjetnosti koju Vam neko mlad i zelen k'o ja ne moze otkriti a da Vas ne ubijeblack_noke wrote:i mene interesuje...Sarafcina wrote:
sta je dobra prica?![]()
![]()
mozda neki iskusni stari morski vuk pred smrt bude spreman da Vam otkrije tajnu "dobre price"
![]()
![]()
samo znam da jedino na to padam k'o zrela kruska
ma ja sam probo
od one da glumim pedera
a price...
mislio sam da je do auta
do mobitela
i sad shvatam one dileme
da li ljubav teze
naci
osvojiti