Najdepresivniji dan u godini

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

pitt

Post by pitt »

Oooo masala.......nek je sa srecom. tek te onda nece biti na forumu :roll:
mala-i

Post by mala-i »

pitt wrote:Oooo masala.......nek je sa srecom. tek te onda nece biti na forumu :roll:
ma biće mene,makar se tad neću drndat po busu danima.ali, treba još pure pojest do toga svega. a i usta su mi začepljena do daljnjeg da ne ureknem
pitt

Post by pitt »

:skoljka: :D
rashomon

Post by rashomon »

Vidim ja meni danas plaho dobro nešto!
FFK as Lucy01

#30 Re: Najdepresivniji dan u godini

Post by FFK as Lucy01 »

nebojeplavo wrote:*** SPAM *** - Ako se danas osjećate potišteno i depresivno, može vas utješiti činjenica da će stvari ipak krenuti nabolje. Danas je, tvrde psiholozi, najnesretniji dan u 2007. godini.

Za izračunavanje formule znanstvenici su uzeli u obzir nekoliko čimbenika, poput prazničkih dugova, prazničnih uspomena koje polako blijede, propalih novogodišnjih odluka i nedostatak danjeg svjetla.

'Mnogi ljudi će na današnji dan patiti od tjeskobe, osjećaja nezadovoljstva i depresije, ali stanje će već sutra biti bolje', kaže Cliff Arnall, psiholog sa Univerziteta Cardiff koji je osmislio formulu za izračunavanje najnesretnijeg dana u godini.

Zato glavu gore, jer danas ste za još jedan dan bliže 23. junu, najsretnijem danu u godini.

Više od 85 posto ljudi očekuje sretniju budućnost od sadašnjosti. Osobe koje su sudjelovale u istraživanju izjavile su kako se nadaju da će biti sretnije u novoj godini ako se riješe dugova, otplate hipoteku i postignu financijsku sigurnost. Najviše se vesele planovima koji će im pomoći da smanje satnicu na poslu ili penziji koja će im pomoći da poboljšaju kvalitetu življenja.

(tportal.hr)
22. 01. 2007. • 13:21

Jel ima simptoma? :-)
Nije bas da sam depresivna, al sam cijeli dan slomljena, sve me boli, ili je to pred ovo pogorsanje vremena :-)
A ja bas nesto happy :) bez ikakvog posebnog razloga....doduse, ja nisam nikakvo mjerilo jer sam uvijek mimo dunjaluka i vakta :lol:
nebojeplavo

Post by nebojeplavo »

Hm, meni danas gore nego juce, evo me sva slomljena :roll: :-?
Ovo ce izgleda biti najdepresivniji mjesec u godini :-?
Post Reply