lizanje
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
car-x
sto si ba protiv?Krigla_Sa wrote:Bez lizaca nema jebaca![]()
Ma lizing je cudo,normalno nebi ni ja jamboliju lizaoali kad je sredjeno maximalno onda mmmmmmm
kad je dlakavo, mozes i zamezit..
znas kad su cigu pitali:
cigo, bil ti lizo cistu picku?
veli on, sta se tu ima lizat?!?
- nebojeplavo
Cini se da ste ubijedili Hamzu, pa se zadao u posao 
-
Hamza_ jupi
tu sam "samo mi se ne svidja ova vulgarnost tipa dlakava je,kašikom itdSantos wrote:Hamza nemoj se zajebavat.Stipu ove ovdje koji te nagovaraju na taj cin.Niposto lizat.Poslusaj me.Hamza jesi li tu.Cujes li me nedaj se nagovorit.
- Krigla_Sa
Dobar vic,dobarcar-x wrote:sto si ba protiv?Krigla_Sa wrote:Bez lizaca nema jebaca![]()
Ma lizing je cudo,normalno nebi ni ja jamboliju lizaoali kad je sredjeno maximalno onda mmmmmmm
kad je dlakavo, mozes i zamezit..
znas kad su cigu pitali:
cigo, bil ti lizo cistu picku?
veli on, sta se tu ima lizat?!?
Ma ne znam,nesto mi dlake peksinave
bljak..
jos kad se skvase
Samo glatko ...
-
PITARKA_SA
bicevi su samo par maraka u samoposlugama
a zadovoljstvo ne procjenjivo
a zadovoljstvo ne procjenjivo
- nebojeplavo
Dragi Hamza, moras znati sta te moze sacekati ispod odjeceHamza_ jupi wrote:tu sam "samo mi se ne svidja ova vulgarnost tipa dlakava je,kašikom itdSantos wrote:Hamza nemoj se zajebavat.Stipu ove ovdje koji te nagovaraju na taj cin.Niposto lizat.Poslusaj me.Hamza jesi li tu.Cujes li me nedaj se nagovorit.
To ti kao lutrija
-
B@snj@
Ma pusti hamza zezaju samo, nego se ti baci na posoHamza_ jupi wrote:tu sam "samo mi se ne svidja ova vulgarnost tipa dlakava je,kašikom itdSantos wrote:Hamza nemoj se zajebavat.Stipu ove ovdje koji te nagovaraju na taj cin.Niposto lizat.Poslusaj me.Hamza jesi li tu.Cujes li me nedaj se nagovorit.
- Michun
Ma Hamza - ovdje ces se naslusati tj. nacitati gadosti razne vrste. Memoj da te otjera sa naseg foJuma.Hamza_ jupi wrote:tu sam "samo mi se ne svidja ova vulgarnost tipa dlakava je,kašikom itdSantos wrote:Hamza nemoj se zajebavat.Stipu ove ovdje koji te nagovaraju na taj cin.Niposto lizat.Poslusaj me.Hamza jesi li tu.Cujes li me nedaj se nagovorit.
- karanana
Mozda covjek nije mislio na pravi prdez. Mozda je kontao na onaj "prdez" koji nekad one zenske stvari naprave. Imali smo tu temu aktuelnu neki dan. Pa na kraju krajeva i da jeste mislio... zovite me prljavim i gadnim ali odluta li neko i do onog drugog mjesta dok lize? Ja ponekad da.
- pitt
mislis na pussy farts?karanana wrote:Mozda covjek nije mislio na pravi prdez. Mozda je kontao na onaj "prdez" koji nekad one zenske stvari naprave. Imali smo tu temu aktuelnu neki dan. Pa na kraju krajeva i da jeste mislio... zovite me prljavim i gadnim ali odluta li neko i do onog drugog mjesta dok lize? Ja ponekad da.