Nezavisnost Kosova

Post Reply

Da li podrzavate nezavisnost Kosova?

ne Kosovo je historijski dio Srbije
43
36%
ne znam
16
13%
da
61
51%

Total votes: 120

Goran_35

Post by Goran_35 »

Prpa.ba wrote:
Bosnian Gangsta wrote:DA!

Kosovo je staro ilirsko/albansko podrucje na kom su Albanci zivjeli stoljecima prije Srba. Srbi su u srednjem vijeku Kosovo OSVOJILI i drzali jedno 100 godina

Bosna je staro ilirsko/albansko podrucje na kojem su iliri zivjeli stoljecima prije danasnjih slavenskih stanovnika Bosne. Bosnjani su tokom velike seobe Bosnu OSVOJILI i drzali dok ih nije pokorila Osmanska Imperija.

:lol: :lol: :lol:

Majstore, ako ti je stalo do prekrajanja granica, nemoj molim te plakati kada se otcijepe i tzv. HZ-HB, i RS.
Jer to ce se i desiti, a onda idi na Kosovo ili jos bolje u Albaniju pa se druzi sa bracom :D

Na osnovu kojeg to prava bi recimo tkzv. rs mogla da se otcjepi od BiH?Mozda na osnovu "prava naroda na referndum"? :roll: Onda takvo pravo nemaju samo Srbi vec i ostali u regionu kao recimo Bosnjaci u Srbiji ,Bosnjaci u Crnoj Gori,Madjari u Vojvodini,Turci u Bugarskoj,Baskijci u Spaniji itd,itd.
Zbog toga takvo jedno pravo je nemoguce!Mile ce pokusati da promjeni ustav i stvori Federaciju republika cime bi na legalan nacin mogao da odcjepi rs iz BiH.A takvo nesto,takvu promjenu Ustava,samo budala moze potpisati,sto ce reci :oops: od toga nema nista.

Niko nema pravo da se mjesa u unutrasnje stvari BiH i da povezuje rjesavanje pitanja Kosova sa buducnoscu BiH!!!Mi nemamo apsolutno nikakav uticaj na Kosovo i svaka prijetnja cijepanjem BiH predstavlja mjesanje u unutrasnje stvari BiH,sto bi moglo i trebalo :oops: za izvjesno vrijeme biti i kaznjivo :oops:
Bosnian Gangsta

Post by Bosnian Gangsta »

Prpa.ba wrote:

Kosovo je staro ilirsko/albansko podrucje na kom su Albanci zivjeli stoljecima prije Srba. Srbi su u srednjem vijeku Kosovo OSVOJILI i drzali jedno 100 godina

Bosna je staro ilirsko/albansko podrucje na kojem su iliri zivjeli stoljecima prije danasnjih slavenskih stanovnika Bosne. Bosnjani su tokom velike seobe Bosnu OSVOJILI i drzali dok ih nije pokorila Osmanska Imperija.

Majstore, ako ti je stalo do prekrajanja granica, nemoj molim te plakati kada se otcijepe i tzv. HZ-HB, i RS.
Jer to ce se i desiti, a onda idi na Kosovo ili jos bolje u Albaniju pa se druzi sa bracom :D
Obicna srpska propaganda. Sve ste izgubili sada plasite Bosnjake da ce te uzeti tz. RS ako ode Kosovo i sad ste protiv promjena granica a do juce ste cijeli Balkan po sebi prekrajali. Eh ko drugom jamu kopa.... sada vam ostaje RS ko zadnja karta jer ste izgubili u HRvatskoj, Kosovu ali Bosnjaci se tome mogu samo smijati osim par jugonostalgicara. Velika Albanija, shour moze i velika Makedonija ali S M R T S R B I J I! Pa ti nastavi sa propagandom.... cuj "braci u Albaniju" tipicno srpsko spranje sa muslimanima i sirenje prica da je Kosovo "srpsko" :lol: kako vam vise ne dosadi?
seiko22
Location: "REPUBLIKA SRPSKA IS GENOCIDAL PRODUCT AND SHOULD BE ABOLISHED " Prof. Francis A. Boyle

Post by seiko22 »

Goran_35 wrote:
Prpa.ba wrote:

Na osnovu kojeg to prava bi recimo tkzv. rs mogla da se otcjepi od BiH?Mozda na osnovu "prava naroda na referndum"? :roll: Onda takvo pravo nemaju samo Srbi vec i ostali u regionu kao recimo Bosnjaci u Srbiji ,Bosnjaci u Crnoj Gori,Madjari u Vojvodini,Turci u Bugarskoj,Baskijci u Spaniji itd,itd.
Zbog toga takvo jedno pravo je nemoguce!Mile ce pokusati da promjeni ustav i stvori Federaciju republika cime bi na legalan nacin mogao da odcjepi rs iz BiH.A takvo nesto,takvu promjenu Ustava,samo budala moze potpisati,sto ce reci :oops: od toga nema nista.

Niko nema pravo da se mjesa u unutrasnje stvari BiH i da povezuje rjesavanje pitanja Kosova sa buducnoscu BiH!!!Mi nemamo apsolutno nikakav uticaj na Kosovo i svaka prijetnja cijepanjem BiH predstavlja mjesanje u unutrasnje stvari BiH,sto bi moglo i trebalo :oops: za izvjesno vrijeme biti i kaznjivo :oops:
Dijete moje, u Bosnjaka je vazda bilo ovih , "potpisnika" kako ih ti nazivas gore, a u Srba nema! Pogledaj sve njihove politicare, svi su jedinstveni :"da nema toga ko ce ispred njih potpisati nezavisnost Kosova!", a ako se ne varam , ispred nasih je bilo, onih kako ih ti gore zoves, vise od jednoga! Zato, dijete moje, uzdaj se da ce Tuzba u Hagu biti pozitivna, te da ce se stvoriti osnova za legalno ukidanje RS-a, a ukoliko to ne bude, sinko, nagadjaj sta ce biti!! :( :(

.
masko33

Post by masko33 »

Dijete moje, u Bosnjaka je vazda bilo ovih , "potpisnika" kako ih ti nazivas gore, a u Srba nema! Pogledaj sve njihove politicare, svi su jedinstveni :"da nema toga ko ce ispred njih potpisati nezavisnost Kosova!", a ako se ne varam , ispred nasih je bilo, onih kako ih ti gore zoves, vise od jednoga! Zato, dijete moje, uzdaj se da ce Tuzba u Hagu biti pozitivna, te da ce se stvoriti osnova za legalno ukidanje RS-a, a ukoliko to ne bude, sinko, nagadjaj sta ce biti!! :( :(

.[/quote]
Evo , recimo ukine se RS koja jeste na zlocinu stvorena ,cinjenica, i sta ti mislis u tom slucaju kakva bi BIH bila.Ja mislim da bi u roku par godina najmanje pola Srba iz RS-a otislo u Srbiju .Mislim , niti bi to dozvolila Srbija niti medjunarodna zajednica u tom slucaju bi nastala prakticki muslimanska BIH a u srcu Europe .Pa bili ti kao musliman dozvolio da ti u srcu Islamskog svijeta egzistira drzava krscanska.Budi realan.
Prpa.ba

Post by Prpa.ba »

Bosnian Gangsta wrote: Obicna srpska propaganda. Sve ste izgubili sada plasite Bosnjake da ce te uzeti tz. RS ako ode Kosovo i sad ste protiv promjena granica a do juce ste cijeli Balkan po sebi prekrajali. Eh ko drugom jamu kopa.... sada vam ostaje RS ko zadnja karta jer ste izgubili u HRvatskoj, Kosovu ali Bosnjaci se tome mogu samo smijati osim par jugonostalgicara. Velika Albanija, shour moze i velika Makedonija ali S M R T S R B I J I! Pa ti nastavi sa propagandom.... cuj "braci u Albaniju" tipicno srpsko spranje sa muslimanima i sirenje prica da je Kosovo "srpsko" :lol: kako vam vise ne dosadi?
Evo saznadoh da sam srbin.... :lol: :lol: :lol:
Nazalost, cisti "100% :lol: "Bosnjak. I sa oceve i sa majcine strane, ako te interesuje.

Da si procitao post, skontao bi da sam to "braca" stavio aludirajuci na ljubav koju siptari pokazuju bosnjacima koji zive na Kosovu i Albaniji.

@Goran: naravno. U tom slucaju ode RS, onda ode Sandzak i tako unedogled. Zato je bolje za sve da se ta pandorina kutija ne otvara.

Bosnjacki politicari su kreten do kretena, i potpisati ce sve, samo da bi napunili svoje (ionako pune) dzepove. :D

Evo za ovog gore momka simpaticnog nicka "Bosnian_gangsta", mogu vec zakljuciti da je vatreni pristalica politike Lepog, mrzi i za svo zlo osudjuje SDP, cetnike i ustase, negira sve dokaze da su SBIH i SDA leglo kriminala i korupcije, obozava lik & djelo Alije Izetbegovica.....nazalost, stereotip tipicnog bosnjaka-glasaca :-x
suncokret13

Post by suncokret13 »

ama ljudi,

pa ista ta evropi i ostali koji k'o fol nesto znace u ovom ludom svjetu ( a znace ),su jos pocetkom devedesetih jasno i glasno rekli :

Nema prekrajanja granica i TACKA ! - bar za nas na ovom djelu Balkana

granice moraju ostati onakve kakve jesu i kakve su stvorene za vrijeme AVONJA !

a sta ce biti unutar granica to demokratko-humanistiki svjet ne zanima
koliko ce biti kantona,nahija,pokrajina,drzava.......nije ih briga.
niste u stanju organizovati svoju drzavu,svoj zivot......drzat cemo vas ovako i onako,malo eksperimentisati i poigravati se s vama.

k'o fol imamo neku slobodu (mozda prividnu,koju vide SIROKE NARODNE MASE) ...........ali u stvari smo polukolonija zapada,

pa zakon prosao ili ne ,usvojen ili ne usvojen, parlament - koji i postoji a i ne postoji....da ne duljim

zavrsnu rjec ili tacku ili aminuje - VISOKI PREDSTAVNIK.
prema tome i one NASE UCENE GLAVE u vladi su samo akteri jednog cirkusa koji drzi i zabavljau Evropu.

jedno vrije sam smatrao da smo im trebali kao jeftina radna snaga,ali su oni mnogo brze skontali ono sto mi jos nismo.....nema sanse da se neko moze uzdati u nas.

Pogubno bi bilo za Bosnu i Hercegovinu da kosovo dobije nezavisnost,koji je danas njihov status,pojma nemam,da li su nacionalna manjina ili ne pojma nemam,ali ako oni dobiju nezavisnost analogno tome se moze ocekivati slicno i s rs ili s podrucjem koje je pokrivala herceg-bosna.
kod nas,a u evropi :

postoji jos naroda,koji nemaju svoje maticne drzave,npr. BASCI ( Baskija )

neka vrsta autonomije ce biti,ali republika kosovo - mislim da nema sanse.
masko33

Post by masko33 »

suncokret13 wrote:ama ljudi,

pa ista ta evropi i ostali koji k'o fol nesto znace u ovom ludom svjetu ( a znace ),su jos pocetkom devedesetih jasno i glasno rekli :

Nema prekrajanja granica i TACKA ! - bar za nas na ovom djelu Balkana

granice moraju ostati onakve kakve jesu i kakve su stvorene za vrijeme AVONJA !

a sta ce biti unutar granica to demokratko-humanistiki svjet ne zanima
koliko ce biti kantona,nahija,pokrajina,drzava.......nije ih briga.
niste u stanju organizovati svoju drzavu,svoj zivot......drzat cemo vas ovako i onako,malo eksperimentisati i poigravati se s vama.

k'o fol imamo neku slobodu (mozda prividnu,koju vide SIROKE NARODNE MASE) ...........ali u stvari smo polukolonija zapada,

pa zakon prosao ili ne ,usvojen ili ne usvojen, parlament - koji i postoji a i ne postoji....da ne duljim

zavrsnu rjec ili tacku ili aminuje - VISOKI PREDSTAVNIK.
prema tome i one NASE UCENE GLAVE u vladi su samo akteri jednog cirkusa koji drzi i zabavljau Evropu.

jedno vrije sam smatrao da smo im trebali kao jeftina radna snaga,ali su oni mnogo brze skontali ono sto mi jos nismo.....nema sanse da se neko moze uzdati u nas.

Pogubno bi bilo za Bosnu i Hercegovinu da kosovo dobije nezavisnost,koji je danas njihov status,pojma nemam,da li su nacionalna manjina ili ne pojma nemam,ali ako oni dobiju nezavisnost analogno tome se moze ocekivati slicno i s rs ili s podrucjem koje je pokrivala herceg-bosna.
kod nas,a u evropi :

postoji jos naroda,koji nemaju svoje maticne drzave,npr. BASCI ( Baskija )

neka vrsta autonomije ce biti,ali republika kosovo - mislim da nema sanse.
I ja to mislim , sjecam se kad je Azem Vlasi bio gost na jednoj od tv-a
upravo je to rekao , sta je i najrealnije .Znaci , bit ce kao neovisna i u sastavu Srbije ali Beograd nece imati nikakvu kontrolu nad Kosovom .Dakle nesta izmedju , a kako ce se zvati? moze biti svakako , samo ne neovisno a formalno i pravno hoce .Nesta kao LI-LA, vise neovisno nego ovisno.Tako nekako.
trinaesti

Post by trinaesti »

ono je vec nazavisno. dakle samo jos priznanje.
a sto se tice moguceg uzrocno posljedicnog odnosa sa rs - to se nece desiti.
masko33

Post by masko33 »

trinaesti wrote:ono je vec nazavisno. dakle samo jos priznanje.
a sto se tice moguceg uzrocno posljedicnog odnosa sa rs - to se nece desiti.
Da , ono je vec sad neovisno , al se nece u toj formi priznati drugi naziv ce biti .Logika ...
Mislim nece biti kao sve neovisne drzave u nazivu al jeste neovisno .Ma jednostavno receno , bit ce ko fol u Srbiji .
suncokret13

Post by suncokret13 »

yebiga,

gore treba da stoji :

AVNOJA
amrino

Post by amrino »

Ja sam ZA nezavisnost Kosova!
Murat Sabanovic

Post by Murat Sabanovic »

zelim da srbija padne na koljena,da bude dno dna,jer su htijeli da uniste nesrpsku egzistenciju u BiH.oduzeli su nam dijetinjstvo,poubijali vise od 100.000 hiljada nesrba,rusili nesrpske vjerske objekte,silovali oko 20.000 hiljada zena.narusili su nam zdravlje.bogalja i bijede, kud god se okrenes.
najgore u tome je, sto sve to negiraju i tako jos vise zagorcavaju zivot BiH.
zelim sve najgore srbiji.
Prpa.ba

Post by Prpa.ba »

Murat Sabanovic wrote:zelim da srbija padne na koljena,da bude dno dna,jer su htijeli da uniste nesrpsku egzistenciju u BiH.oduzeli su nam dijetinjstvo,poubijali vise od 100.000 hiljada nesrba,rusili nesrpske vjerske objekte,silovali oko 20.000 hiljada zena.narusili su nam zdravlje.bogalja i bijede, kud god se okrenes.
najgore u tome je, sto sve to negiraju i tako jos vise zagorcavaju zivot BiH.
zelim sve najgore srbiji.
Pa zelim joj i ja sve najgore, ali shvatas li ti da ce srbija vece probleme imati sa kosovarima ako ovi ostanu u sastavu drzave im, nego ako dobiju nezavisnost? A jos pride ako Kosovo dobije nezavisnost, povuci ce srbi nas na dno dna (na kojem vec jesmo, da se razumijemo, ali uvijek ima gore od goreg) :(
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Kad su se ljudi u Srbiji petljali u nezavisnost Bosne i Hercegovine, svi su u BiH srali kako se oni nista ne pitaju. Ne znam cemu sad ovo petljanje nas u to njihovo pitanje. Ili je ipak lakse pricati o necemu na sta realno gledajuci nemamo uticaja ni mrve, dok susjedna Hrvatska spusta rampe za drzavljane BiH? (za neuke: Sto smo prelazili sa licnom, prelazili smo, sad bez pasosa mozemo mahati usima).
I onda neko kaze "sto te nema da se ispricamo"....
zlatiborka

Post by zlatiborka »

mIRCerka wrote:Kad su se ljudi u Srbiji petljali u nezavisnost Bosne i Hercegovine, svi su u BiH srali kako se oni nista ne pitaju. Ne znam cemu sad ovo petljanje nas u to njihovo pitanje. Ili je ipak lakse pricati o necemu na sta realno gledajuci nemamo uticaja ni mrve, dok susjedna Hrvatska spusta rampe za drzavljane BiH? (za neuke: Sto smo prelazili sa licnom, prelazili smo, sad bez pasosa mozemo mahati usima).
Zdravo,

pomislila sam vec da si negdje zbrisala i bi mi zao. Kako su ti mace i sta rade? Cuj, neka te malo da diskutujemo. Mislim da prvo treba pomesti svoju avliju, pa onda zagledati u tudju. Inace smo skloni da vodimo tudju brigu, a drzava nam ode u 3 p.m.
mrki medvjed

Post by mrki medvjed »

protiv sam...navest ću samo jedan razlog za ovakav stav:

Ako bi Kosovo dobilo status nezavisne države tada bi se desio politički presedan, jer bi dobili još jednu albansku nacionalnu državu (naravno, pored Albanije) :)

Da li to otvara mogućnost stvaranja dvije srpske ili možda hrvatske nacionalne države na Balkanu????
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

zlatiborka wrote:
mIRCerka wrote:Kad su se ljudi u Srbiji petljali u nezavisnost Bosne i Hercegovine, svi su u BiH srali kako se oni nista ne pitaju. Ne znam cemu sad ovo petljanje nas u to njihovo pitanje. Ili je ipak lakse pricati o necemu na sta realno gledajuci nemamo uticaja ni mrve, dok susjedna Hrvatska spusta rampe za drzavljane BiH? (za neuke: Sto smo prelazili sa licnom, prelazili smo, sad bez pasosa mozemo mahati usima).
Zdravo,

pomislila sam vec da si negdje zbrisala i bi mi zao. Kako su ti mace i sta rade? Cuj, neka te malo da diskutujemo. Mislim da prvo treba pomesti svoju avliju, pa onda zagledati u tudju. Inace smo skloni da vodimo tudju brigu, a drzava nam ode u 3 p.m.
Ne mogu stici i raditi na 4 strane, i palamuditi o Kosovu za koje me zivo boli ahilova peta da li ce dobiti nezavisnost, autonomiju ili ce da izgubi i status pokrajine. Mace su dobro, Sivka samo sto se nije omacila, i vec mi se dvoje javilo za macice...Na nevidjeno... I sto da se sekiram oko Kosova.. :D znas gdje me mozes naci :D
Downunda

Post by Downunda »

Kakva će biti budućnost Kosova (da li "nadgledana" nezavisnost ili nešto slično) ne zavisi niti od Albanaca niti od Srbijanaca, već od svjetskih sila.
Ni nas niko nije pitao želimo li Dayton-ski sporazum, ili BiH u ovakvim granicama. Imaće tu uticaja i Rusija, koja svakako petlja prste gdje treba i gdje ne treba. Prema tome, nema potrebe da se iko zamara kao od nas građananešto zavisi.
Ja lično mislim, da nema potrebe za bilo kakvim frustracijama, niti mržnjom prema nezavisnosti Kosova, jer to svakako neće rešiti naše probleme u BiH.
Ne možemo zbog nepravde koja nam je načinjena postojanjem RS-a,ovakvim kakva jeste, mrziti ostale oko sebe, želeći im da ostanuu Srbiji, jer sjetimo se da sunama prilok sticanja nezavisnoti svi dali podršku, primiliizbjegle i raseljene itd.
Volio bih naravno da ljudi dobiju nezavisnot, jer Kosovo nije nastalo oružjem i protjerivanjem kao RS, nego ni njih niko nije pitao 1915.godine (kao ni nas 80 godina poslije) na konferenciji u Londonu, kada su ih bez njihovog znanja, niti predstavnika poklonili Srbiji, da li žele to. A od tada, svidjelo se to nekom ili ne, Kosovski Albanci su preko 80 godina bili građani drugog reda u Jugoslaviji.
Ma na kraju krajeva, uopšte nije ni bitno koji je narod u pitanju, koliko je bitno da Srbijanske vlasti shvate jenom zauvijek da ne mogu odlučivati o sudbini "svakog sela" u bivšoj SFRJ. Ko god hoće da se izjasni, na ovaj ili oaj način, Srbija se upetlja sa svojom starom pričom: "...Srbi tu žive vjekovima, i ugorženi su.....-ne može samoopredjeljenje dok mi ne dozvolimo"!
A koliko im je stalo do Kosova najbolje govori činjenica da Kosovo još uvijek nije nezavisno a oni već traže kompenzaciju u RS-U,a kad bi znali d im ni to neće uspjeti onda bi najvjerovatije rekli:
" ..ako se RS ugasi onda ćemo tražit da se dio Crne Gore sa većnskim Srpskim stanovništvom pripoji Srbiji, a ako ne može ni to onda ćemo tražiti da nam Rumunija ustupi južne krajeve bla bla..." kontate?
Uopšte ih nije briga za jednom teritorijom(jer u biti i samo znaji najbolje koliko je ta ista teritorija "istorijski"zaista "njihova"), ako je mogu zamjeniti drugom.
Ako tvrdiš da je nešto tvoje i uvjeravaš svijet i sve oko sebe da jeste, onda ga se ne odričeš tako lako za nešto "rezervno"!
Šta god da se desi želim prije svega mir i nestanak međunacionalne mržnje i netrepeljivosti koje zaista nigdje ne vode.

Ta ra
Downunda

Post by Downunda »

mrki medvjed wrote:protiv sam...navest ću samo jedan razlog za ovakav stav:

Ako bi Kosovo dobilo status nezavisne države tada bi se desio politički presedan, jer bi dobili još jednu albansku nacionalnu državu (naravno, pored Albanije) :)

Da li to otvara mogućnost stvaranja dvije srpske ili možda hrvatske nacionalne države na Balkanu????
Obzirom da se taj presedan već desio i to na Kipru, i to Kipru koji je 1.maja 2004.godine primljen kao punopravni član EU, onda Kosovo ne bi bio prvi slučaj.
Što se tiče postojanja 2 srpske, odnosno hrvatske države na Balkanu, tu si svakako (na žalost) u pravu, pogotovo ako misliš na djelove BiH sa većinski srpskim, tj.hrvatskim stanovništvom.
Na žalost već je davno ustanovljeno da su ti djeli djelovi de facto djelovi čiji stanovnici odavno smatraju Srbiju, tj Hrvatsku svojom domovinom, i gdje ti i ja ili biko ko, ko se osjeća Bosancem i Hercegovcem ne smije proći ulicom u dresu državne reprezentacije, a akmoli iznositi neke stavove itd.
O ovome se već pisalo na drugim temama tako da nije pošteno da "skrećemo sa puta"!
Opet ponavljam da se slažem sa tobom, ali na našu žalost.

Ta ra
trinaesti

Post by trinaesti »

ne mogu da vjerujem da kosovo i rs neko vidi kao sistem spojenih posuda.

ili niste normalni ili ste srpski radikali.

treca solucija je da ste povjerovali u velikosrpsku pricu i da vas je strah svakog njihovog poteza - od price o referendumu, koju materi svojoj za laku noc mogu da pricaju, do nekih novih ratova.

iako zvuci gotovo nevjerovatno ipak postoje neka pravila. kao ono:

ko se s vatrom igra - opeče se!

tako se srbija igrala vatrama u hrvatskoj, bosni i hercegovini, na kosovu.

izgubila je sve sto je zamislila: i srpsku krajinu i rs, a sad ce i kosovo.

kosovo vec jeste nezavisno! rs vec polako nestaje!
mmm...

Post by mmm... »

Prpa.ba wrote:

hahah....bravooo!
Bosnian Gangsta

Prpa.ba wrote:
Bosnian Gangsta wrote: Obicna srpska propaganda. Sve ste izgubili sada plasite Bosnjake da ce te uzeti tz. RS ako ode Kosovo i sad ste protiv promjena granica a do juce ste cijeli Balkan po sebi prekrajali. Eh ko drugom jamu kopa.... sada vam ostaje RS ko zadnja karta jer ste izgubili u HRvatskoj, Kosovu ali Bosnjaci se tome mogu samo smijati osim par jugonostalgicara. Velika Albanija, shour moze i velika Makedonija ali S M R T S R B I J I! Pa ti nastavi sa propagandom.... cuj "braci u Albaniju" tipicno srpsko spranje sa muslimanima i sirenje prica da je Kosovo "srpsko" :lol: kako vam vise ne dosadi?
Evo saznadoh da sam srbin.... :lol: :lol: :lol:
Nazalost, cisti "100% :lol: "Bosnjak.
Onda se pocni ponasat k´o takav :roll:
Bosnian Gangsta

masko33 wrote:Dijete moje, u Bosnjaka je vazda bilo ovih , "potpisnika" kako ih ti nazivas gore, a u Srba nema! Pogledaj sve njihove politicare, svi su jedinstveni :"da nema toga ko ce ispred njih potpisati nezavisnost Kosova!", a ako se ne varam , ispred nasih je bilo, onih kako ih ti gore zoves, vise od jednoga! Zato, dijete moje, uzdaj se da ce Tuzba u Hagu biti pozitivna, te da ce se stvoriti osnova za legalno ukidanje RS-a, a ukoliko to ne bude, sinko, nagadjaj sta ce biti!! :( :(

.
Evo , recimo ukine se RS koja jeste na zlocinu stvorena ,cinjenica, i sta ti mislis u tom slucaju kakva bi BIH bila.Ja mislim da bi u roku par godina najmanje pola Srba iz RS-a otislo u Srbiju .Mislim , niti bi to dozvolila Srbija niti medjunarodna zajednica u tom slucaju bi nastala prakticki muslimanska BIH a u srcu Europe .Pa bili ti kao musliman dozvolio da ti u srcu Islamskog svijeta egzistira drzava krscanska.Budi realan.[/quote]

Ovo je fasizam! :x Srbi sto ne vole BiH ne mogu ici iz nje jer bi onda bila muslimanska zemlja u Europi a Europa je krscanski kontinent? Ma bjaaaazi....
Eva Braun

Post by Eva Braun »

Ovo se zove tema. Prospi iz šupljeg u prazno. Svi bi nešto da prekrajaju granice pa ako vam se baš kroji onda šivaću mašinu i Burdu u ruke pa krojite i šijte.

Od odcepljenja Kosova od Srbije ili ostanka Kosova u Srbiji vi niti šta dobijate niti gubite.

ili kako bi se reklo "Ni u džep ni iz džepa"
Prpa.ba

Post by Prpa.ba »

Bosnian Gangsta wrote: Onda se pocni ponasat k´o takav :roll:

Ako "ponasati se kao bosnjak" povlaci potpuno iskljucivanje mozga i slijepo vjerovanje kriminalcima koji su na vlasti: "rata nece biti", "radicemo i evo radimo", da ne spominjem hareta & spiricev "ekspoze" :lol: i zlatkovo "mico mili" :lol: :lol: ...hmmm....onda sam Bosanac-muslimanac :oops: 8)
Post Reply