NFL

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
kilam

Post by kilam »

Hajmo MEDJEDI! :-) 8-)
forUMASH

Post by forUMASH »

.....samo Pitt moze navijati za one papke iz Indijane.... :D
Suicidal Siberian

Post by Suicidal Siberian »

I ja navijam za Chikago Medzedzu :D

ovi pederi iz Indijanapolisa mi izbacili *Zelju :x ukradena tekma.....Hrsum Simic sudio
:D

*citaj: Patriots :D
shadow

Post by shadow »

Bearsi odlicni, valjda ce izdrzati. Nadam se da kisa nece prestajati jer to njima odgovara a coltsima ce doci glave njihov zatvoreni stadion gdje su navikli na suho i toplo.
rIder

Post by rIder »

Pocelo je pocelo... :D

Nista bez pass igre, go Manning go :-D
van Basten

Post by van Basten »

kako ide finale? Jel Ferguson fenkirao?
shadow

Post by shadow »

wow, vinatieri fulio field goal, nece ovo na dobro :D

vanbasten, reko je wenger da ce titula uprkos svemu na Emirates sletjeti :D
shadow

Post by shadow »

Pehirali smo Bearse, nisu vise nista napravili nakon prve cetvrtine u kojoj su dominirali. Coltsi pobjedili sasvim zasluzeno, nema sta.
domi

Post by domi »

HA HA, kao sto rekoh onaj Grossman TARABA. :lol:
Sve se odvijalo po predvidjanjima osim njega, on zakazao gore nego sto se od njega ocekivalo.

Mada moram priznati da mi ga je bilo zao na kraju. :(

MVP po mom misljenju Addai...iako je Payton dobio priznanje.
Sljedece godine cu da navijam za Grossmana ako dodje do SB, pa makar u NFL Europe.
forUMASH

Post by forUMASH »

.....uzese papci..... :oops: .....cestitam.... :D
pitt

Post by pitt »

rekoh ja vama da AFC dominira :D:D Slab je NFC......nista dok philly na noge ne stane opet :D
EI Presidente

Post by EI Presidente »

pitt wrote:rekoh ja vama da AFC dominira :D:D Slab je NFC......nista dok philly na noge ne stane opet :D
Dje su ba Steelersi u pm? Ako oni ne igraju, kod mene je TV jal ugasen, jal u "Netflix mode" :D
pitt

Post by pitt »

Zakazali ove godine.....onaj konj umalo nije poginuop na motoru.....pa ga sljepo crijevo zajebavalo.....i ode sezona u klinac :D:D Vidjet cemo ove godine....sa novim trenerom sta ce da bude :D Aferim......5 titula i nije tako lose :D:D
EI Presidente

Post by EI Presidente »

pitt wrote:Zakazali ove godine.....onaj konj umalo nije poginuop na motoru.....pa ga sljepo crijevo zajebavalo.....i ode sezona u klinac :D:D Vidjet cemo ove godine....sa novim trenerom sta ce da bude :D Aferim......5 titula i nije tako lose :D:D
valjda ce s novim trenerom tim manje ovisit od jedne budale. ja ne mogu vjerovat da je osto ziv nakon sto je kroz sajbnu proletio :D sto ti je NFL playa...
pitt

Post by pitt »

EI Presidente wrote:
pitt wrote:Zakazali ove godine.....onaj konj umalo nije poginuop na motoru.....pa ga sljepo crijevo zajebavalo.....i ode sezona u klinac :D:D Vidjet cemo ove godine....sa novim trenerom sta ce da bude :D Aferim......5 titula i nije tako lose :D:D
valjda ce s novim trenerom tim manje ovisit od jedne budale. ja ne mogu vjerovat da je osto ziv nakon sto je kroz sajbnu proletio :D sto ti je NFL playa...
kako nece......'nolika mrcina :D:D
EI Presidente

Post by EI Presidente »

pitt wrote:
I krajnje neodgovorna mrcina, posebno kad uzmes u obzir kolko ga placaju.

nego, imal' zime rego? garant jedno 10 F, nema govora da je toplije od toga? moze bit samo hladnije :D
pitt

Post by pitt »

EI Presidente wrote:
pitt wrote:
I krajnje neodgovorna mrcina, posebno kad uzmes u obzir kolko ga placaju.

nego, imal' zime rego? garant jedno 10 F, nema govora da je toplije od toga? moze bit samo hladnije :D
Dere jarane.....mislim da je sa vjetrom i ispod nule........sunce upeklo, nebo se plavi......a minus reze. Prisjelo mi sto sam do starbucksa trknuo :D
EI Presidente

Post by EI Presidente »

pitt wrote: Dere jarane.....mislim da je sa vjetrom i ispod nule........sunce upeklo, nebo se plavi......a minus reze. Prisjelo mi sto sam do starbucksa trknuo :D
e nek' ti je prisjelo kad u starbucksu pijes fuka :D
Hantraga

Post by Hantraga »

karanana wrote:Da igraju New England - Chicago, New England bi uzeo, ovako iako smo 7-point underdogsi, mislim da ce taj spread do superbowla da spadne na jedno 4-5 a da cemo u Miamiju poderati Coltse. Good offense sells tickets but good defense buys championships a Bears defense razvaljuje iako ima par povreda.

:lol: :lol: :lol:

Good defense sucks, good offense scores...

POGLEDAJTE SEMAFOR.... :D
van Basten

Post by van Basten »

shadow wrote:wow, vinatieri fulio field goal, nece ovo na dobro :D

wenger može lupati šta mu je volja, al ove godine neće biti takvih letova tamo... nego nije to tma ovog topica, a ja nisam ni mislio na Alexa Fergusona kad sam ono pitao nego na jednog poznatog gvoš majstora 8-)
shadow

Post by shadow »

van Basten wrote:
shadow wrote:wow, vinatieri fulio field goal, nece ovo na dobro :D

wenger može lupati šta mu je volja, al ove godine neće biti takvih letova tamo... nego nije to tma ovog topica, a ja nisam ni mislio na Alexa Fergusona kad sam ono pitao nego na jednog poznatog gvoš majstora 8-)
ja konto ti zajebajes nas "amerikance" sto pratimo ovo a usput znam da gotivis ManU pa sam odmah na alexa otisho...totalna fula, ofiraz :D ...do mene, hrkljus
dexcox

#47 Re: NFL

Post by dexcox »

banex wrote:Pozdrav ljudi!
Vidim da se americki fudbal prati i kod vas.
Zanima me da li je moguce da nigde u Bosni ne postoji interesovanje da se osnuje neki klub americkog fudbala.
Ako pogledate okolo u svim zemljama u regionu(Slovenija,Madjarska,Srbija,Hrvatska...) poceo da se razvija ovaj sport samo u mojoj Bosni jos nema nista od toga.
Inace ja sam sudija americkog fudbala u Srbiji i mogu vam reci da to kod nas postaje vrlo ozbiljno.Imamo dvadesetak klubova,sledece sezone ce se igrati dve lige + treca regionalna SELAF liga.
Ja bih,kao rodjeni Sarajlija,iskreno voleo kad bi se neko u Bosni zainteresovao za ovo i u skorijoj buducnosti osnovao klub americkog fudbala.Verujem da biste imali podrsku i naseg saveza a ono sto vam mogu obecati je da ako bilo ko od vas ima ikakvih pitanja u vezi pravila ovog sporta ja cu vrlo rado odgovoriti na njih.Mozete me kontaktirati mejlom na [email protected] ili mi poslati pm na ovom forumu ili se registrovati na forumu http://www.safsrbija.com i poslati pm na nick branko(u profilu pise SAFS sudija).Takodje na pomenutom sajtu mozete naci sve sto vas zanima u vezi americkog fudbala u Srbiji i u svetu.
Nadam se da ce se bar neko zainteresovati za ovo i da cete nam i vi pomoci da pokazemo svetu da je ovaj region dobar u jos jednom sportu.
bit ce bit ce, samo da raja pofata pravila. malo to kod nas sporije ide :lol:
banex

#48 Re: NFL

Post by banex »

dexcox wrote:
Zanima me da li je moguce da nigde u Bosni ne postoji interesovanje da se osnuje neki klub americkog fudbala.
Ako pogledate okolo u svim zemljama u regionu(Slovenija,Madjarska,Srbija,Hrvatska...) poceo da se razvija ovaj sport samo u mojoj Bosni jos nema nista od toga.
Inace ja sam sudija americkog fudbala u Srbiji i mogu vam reci da to kod nas postaje vrlo ozbiljno.Imamo dvadesetak klubova,sledece sezone ce se igrati dve lige + treca regionalna SELAF liga.
Ja bih,kao rodjeni Sarajlija,iskreno voleo kad bi se neko u Bosni zainteresovao za ovo i u skorijoj buducnosti osnovao klub americkog fudbala.Verujem da biste imali podrsku i naseg saveza a ono sto vam mogu obecati je da ako bilo ko od vas ima ikakvih pitanja u vezi pravila ovog sporta ja cu vrlo rado odgovoriti na njih.Mozete me kontaktirati mejlom na [email protected] ili mi poslati pm na ovom forumu ili se registrovati na forumu http://www.safsrbija.com i poslati pm na nick branko(u profilu pise SAFS sudija).Takodje na pomenutom sajtu mozete naci sve sto vas zanima u vezi americkog fudbala u Srbiji i u svetu.
Nadam se da ce se bar neko zainteresovati za ovo i da cete nam i vi pomoci da pokazemo svetu da je ovaj region dobar u jos jednom sportu.
bit ce bit ce, samo da raja pofata pravila. malo to kod nas sporije ide :lol:
Ma znam,takvi smo ti mi Bosanci. :lol:
Ok,javite ako bude nesto i kao sto vec rekoh pitajte me sta god vas zanima u vezi pravila,samo nemojte nesto tesko ;-).
Pravila nisu teska,vidim da ste osnovna naucili prateci NFL(mada se njihova pravila malo razlikuju od ovih u Evropi i na americkim koledzima),jos samo malo da nadogradite znanje i da to krene.
pitt

Post by pitt »

Hajmo Jopet :D......nova sezona se blizi....prognoze, komentari....prepucavanja :D
Sinoc je bila hall of fame tekma. Steelersi kako se i ocekivalo razjebali new orleans. Bit ce po obicaju gadno u AFC north. :D
tech10

#50 Re: NFL

Post by tech10 »

Ko ce kod nas nahraniti tim od 46 igraca, a o opremi, prevozu i ostalim troskovima i da ne govorim. :D
Post Reply