NFL
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- Suicidal Siberian
I ja navijam za Chikago Medzedzu
ovi pederi iz Indijanapolisa mi izbacili *Zelju
ukradena tekma.....Hrsum Simic sudio
*citaj: Patriots
ovi pederi iz Indijanapolisa mi izbacili *Zelju
*citaj: Patriots
-
domi
HA HA, kao sto rekoh onaj Grossman TARABA.
Sve se odvijalo po predvidjanjima osim njega, on zakazao gore nego sto se od njega ocekivalo.
Mada moram priznati da mi ga je bilo zao na kraju.
MVP po mom misljenju Addai...iako je Payton dobio priznanje.
Sljedece godine cu da navijam za Grossmana ako dodje do SB, pa makar u NFL Europe.
Sve se odvijalo po predvidjanjima osim njega, on zakazao gore nego sto se od njega ocekivalo.
Mada moram priznati da mi ga je bilo zao na kraju.
MVP po mom misljenju Addai...iako je Payton dobio priznanje.
Sljedece godine cu da navijam za Grossmana ako dodje do SB, pa makar u NFL Europe.
-
EI Presidente
Dje su ba Steelersi u pm? Ako oni ne igraju, kod mene je TV jal ugasen, jal u "Netflix mode"pitt wrote:rekoh ja vama da AFC dominira:D Slab je NFC......nista dok philly na noge ne stane opet
- pitt
Zakazali ove godine.....onaj konj umalo nije poginuop na motoru.....pa ga sljepo crijevo zajebavalo.....i ode sezona u klinac
:D Vidjet cemo ove godine....sa novim trenerom sta ce da bude
Aferim......5 titula i nije tako lose
:D
-
EI Presidente
valjda ce s novim trenerom tim manje ovisit od jedne budale. ja ne mogu vjerovat da je osto ziv nakon sto je kroz sajbnu proletiopitt wrote:Zakazali ove godine.....onaj konj umalo nije poginuop na motoru.....pa ga sljepo crijevo zajebavalo.....i ode sezona u klinac:D Vidjet cemo ove godine....sa novim trenerom sta ce da bude
- pitt
kako nece......'nolika mrcinaEI Presidente wrote:valjda ce s novim trenerom tim manje ovisit od jedne budale. ja ne mogu vjerovat da je osto ziv nakon sto je kroz sajbnu proletiopitt wrote:Zakazali ove godine.....onaj konj umalo nije poginuop na motoru.....pa ga sljepo crijevo zajebavalo.....i ode sezona u klinac:D Vidjet cemo ove godine....sa novim trenerom sta ce da bude
sto ti je NFL playa...
-
EI Presidente
I krajnje neodgovorna mrcina, posebno kad uzmes u obzir kolko ga placaju.pitt wrote:
kako nece......'nolika mrcina:D
nego, imal' zime rego? garant jedno 10 F, nema govora da je toplije od toga? moze bit samo hladnije
- pitt
Dere jarane.....mislim da je sa vjetrom i ispod nule........sunce upeklo, nebo se plavi......a minus reze. Prisjelo mi sto sam do starbucksa trknuoEI Presidente wrote:I krajnje neodgovorna mrcina, posebno kad uzmes u obzir kolko ga placaju.pitt wrote:
kako nece......'nolika mrcina:D
nego, imal' zime rego? garant jedno 10 F, nema govora da je toplije od toga? moze bit samo hladnije
-
EI Presidente
e nek' ti je prisjelo kad u starbucksu pijes fukapitt wrote: Dere jarane.....mislim da je sa vjetrom i ispod nule........sunce upeklo, nebo se plavi......a minus reze. Prisjelo mi sto sam do starbucksa trknuo
- Hantraga
karanana wrote:Da igraju New England - Chicago, New England bi uzeo, ovako iako smo 7-point underdogsi, mislim da ce taj spread do superbowla da spadne na jedno 4-5 a da cemo u Miamiju poderati Coltse. Good offense sells tickets but good defense buys championships a Bears defense razvaljuje iako ima par povreda.
Good defense sucks, good offense scores...
POGLEDAJTE SEMAFOR....
- van Basten
wenger može lupati šta mu je volja, al ove godine neće biti takvih letova tamo... nego nije to tma ovog topica, a ja nisam ni mislio na Alexa Fergusona kad sam ono pitao nego na jednog poznatog gvoš majstorashadow wrote:wow, vinatieri fulio field goal, nece ovo na dobro![]()
vanbasten, reko je wenger da ce titula uprkos svemu na Emirates sletjeti
-
shadow
ja konto ti zajebajes nas "amerikance" sto pratimo ovo a usput znam da gotivis ManU pa sam odmah na alexa otisho...totalna fula, ofirazvan Basten wrote:wenger može lupati šta mu je volja, al ove godine neće biti takvih letova tamo... nego nije to tma ovog topica, a ja nisam ni mislio na Alexa Fergusona kad sam ono pitao nego na jednog poznatog gvoš majstorashadow wrote:wow, vinatieri fulio field goal, nece ovo na dobro![]()
vanbasten, reko je wenger da ce titula uprkos svemu na Emirates sletjeti
- dexcox
#47 Re: NFL
bit ce bit ce, samo da raja pofata pravila. malo to kod nas sporije idebanex wrote:Pozdrav ljudi!
Vidim da se americki fudbal prati i kod vas.
Zanima me da li je moguce da nigde u Bosni ne postoji interesovanje da se osnuje neki klub americkog fudbala.
Ako pogledate okolo u svim zemljama u regionu(Slovenija,Madjarska,Srbija,Hrvatska...) poceo da se razvija ovaj sport samo u mojoj Bosni jos nema nista od toga.
Inace ja sam sudija americkog fudbala u Srbiji i mogu vam reci da to kod nas postaje vrlo ozbiljno.Imamo dvadesetak klubova,sledece sezone ce se igrati dve lige + treca regionalna SELAF liga.
Ja bih,kao rodjeni Sarajlija,iskreno voleo kad bi se neko u Bosni zainteresovao za ovo i u skorijoj buducnosti osnovao klub americkog fudbala.Verujem da biste imali podrsku i naseg saveza a ono sto vam mogu obecati je da ako bilo ko od vas ima ikakvih pitanja u vezi pravila ovog sporta ja cu vrlo rado odgovoriti na njih.Mozete me kontaktirati mejlom na [email protected] ili mi poslati pm na ovom forumu ili se registrovati na forumu http://www.safsrbija.com i poslati pm na nick branko(u profilu pise SAFS sudija).Takodje na pomenutom sajtu mozete naci sve sto vas zanima u vezi americkog fudbala u Srbiji i u svetu.
Nadam se da ce se bar neko zainteresovati za ovo i da cete nam i vi pomoci da pokazemo svetu da je ovaj region dobar u jos jednom sportu.
-
banex
#48 Re: NFL
Ma znam,takvi smo ti mi Bosanci.dexcox wrote:bit ce bit ce, samo da raja pofata pravila. malo to kod nas sporije idebanex wrote:Pozdrav ljudi!
Zanima me da li je moguce da nigde u Bosni ne postoji interesovanje da se osnuje neki klub americkog fudbala.
Ako pogledate okolo u svim zemljama u regionu(Slovenija,Madjarska,Srbija,Hrvatska...) poceo da se razvija ovaj sport samo u mojoj Bosni jos nema nista od toga.
Inace ja sam sudija americkog fudbala u Srbiji i mogu vam reci da to kod nas postaje vrlo ozbiljno.Imamo dvadesetak klubova,sledece sezone ce se igrati dve lige + treca regionalna SELAF liga.
Ja bih,kao rodjeni Sarajlija,iskreno voleo kad bi se neko u Bosni zainteresovao za ovo i u skorijoj buducnosti osnovao klub americkog fudbala.Verujem da biste imali podrsku i naseg saveza a ono sto vam mogu obecati je da ako bilo ko od vas ima ikakvih pitanja u vezi pravila ovog sporta ja cu vrlo rado odgovoriti na njih.Mozete me kontaktirati mejlom na [email protected] ili mi poslati pm na ovom forumu ili se registrovati na forumu http://www.safsrbija.com i poslati pm na nick branko(u profilu pise SAFS sudija).Takodje na pomenutom sajtu mozete naci sve sto vas zanima u vezi americkog fudbala u Srbiji i u svetu.
Nadam se da ce se bar neko zainteresovati za ovo i da cete nam i vi pomoci da pokazemo svetu da je ovaj region dobar u jos jednom sportu.
Ok,javite ako bude nesto i kao sto vec rekoh pitajte me sta god vas zanima u vezi pravila,samo nemojte nesto tesko
Pravila nisu teska,vidim da ste osnovna naucili prateci NFL(mada se njihova pravila malo razlikuju od ovih u Evropi i na americkim koledzima),jos samo malo da nadogradite znanje i da to krene.
- tech10
#50 Re: NFL
Ko ce kod nas nahraniti tim od 46 igraca, a o opremi, prevozu i ostalim troskovima i da ne govorim.banex wrote:Pozdrav ljudi!