fobije
- Maraschino
Sta bih ja bez tebe pametnicesicky wrote:HičkokofobijaMaraschino wrote:Imam fobije od Hichkoka![]()
![]()
kako se to strucno vika![]()
- Maraschino
sicky wrote:beZze bi trošio vrijeme surfajući po netuMaraschino wrote:Sta bih ja bez tebe pametnicesicky wrote: Hičkokofobija![]()
![]()
![]()
-
_ambassador
joooj ove s krastavicama, pa boze dragi zar se moze bez lukmire?????
do skora sam se ismijavao nekim fobijama i cinilo mi se preseravanje kod nekih, al kad sam vidio kako cura vristi i bjezi od zeca (mog kucnog ljubimca)... sad mogu razumiti nekako te krastavice. a jadan zec sav isprepadan bjezo od nje. ko je veca fobija, on ili ona
poznajem zenu sto se boji breskve, jednostavno kad je vidi nervira se, ako joj primaknes vrishti, a ako samo dotakne to suze lijuuuuu.... gluho bilo sta sve ima u svijetu.
kad sam bio mali bilo me strah sa baterijom (svjetlosnom) uperiti u nebo. nekakav cudan osjecaj beskonacnosti u tijelu.... sad sam dobar
do skora sam se ismijavao nekim fobijama i cinilo mi se preseravanje kod nekih, al kad sam vidio kako cura vristi i bjezi od zeca (mog kucnog ljubimca)... sad mogu razumiti nekako te krastavice. a jadan zec sav isprepadan bjezo od nje. ko je veca fobija, on ili ona
poznajem zenu sto se boji breskve, jednostavno kad je vidi nervira se, ako joj primaknes vrishti, a ako samo dotakne to suze lijuuuuu.... gluho bilo sta sve ima u svijetu.
kad sam bio mali bilo me strah sa baterijom (svjetlosnom) uperiti u nebo. nekakav cudan osjecaj beskonacnosti u tijelu.... sad sam dobar
-
Shoshana
Opravdan strah izazvan traumama iz ranog djetinjstva, kada su te Marsovci kidnapovali i na tebi vrsili experimente 5 dana_ambassador wrote:
- pitt
anal probesShoshana wrote:Opravdan strah izazvan traumama iz ranog djetinjstva, kada su te Marsovci kidnapovali i na tebi vrsili experimente 5 dana_ambassador wrote:
kad sam bio mali bilo me strah sa baterijom (svjetlosnom) uperiti u nebo. nekakav cudan osjecaj beskonacnosti u tijelu.... sad sam dobar![]()
-
_ambassador
meni samo uradili IQ test kad jedan rece: dobar je ovaj, vratite ga netreba nam za pokus!na tebi vrsili experimente 5 dana
a kako znas koliko traje shoshana??? da nisi ti mozda bila u onoj grupi kojoj su trpali sapune u pakshu???
- DaysleepeR
Konvoj - Fobija
Necu vise trpjeti
necu vise sutjeti,
sad dosta je.
Lancima me stezali
danima me vezali,
za gluposti.
Trajace to ko zna jos,
bio dobar ili los
svejedno je.
Snijeg ce se otopiti,
more ce okopniti,
ja puknut cu
FOBIJA MOZAK PROBIJA
DA L' DA BACIM SE
ISPOD AUTOMOBILA
STARA REKLA JE
IDI LIJECI SE
DA L' DA BACIM SE
ILI SPRIJECIM SVE

Necu vise trpjeti
necu vise sutjeti,
sad dosta je.
Lancima me stezali
danima me vezali,
za gluposti.
Trajace to ko zna jos,
bio dobar ili los
svejedno je.
Snijeg ce se otopiti,
more ce okopniti,
ja puknut cu
FOBIJA MOZAK PROBIJA
DA L' DA BACIM SE
ISPOD AUTOMOBILA
STARA REKLA JE
IDI LIJECI SE
DA L' DA BACIM SE
ILI SPRIJECIM SVE
-
Shoshana
Jok bolan, ja sam ona sto te je testirala_ambassador wrote:meni samo uradili IQ test kad jedan rece: dobar je ovaj, vratite ga netreba nam za pokus!na tebi vrsili experimente 5 dana
a kako znas koliko traje shoshana??? da nisi ti mozda bila u onoj grupi kojoj su trpali sapune u pakshu???
![]()
![]()
A za sapune....to smo radili samo onim sa IQ vecim od 50
- uozo
Shoshana wrote:A za sapune....to smo radili samo onim sa IQ vecim od 50
.ebes za.ebanciju, ja se i dalje plasim heklanih stolnjaka!
Imaju dvije, tri Mustre, ma kad ih vidim noge mi se o'sjeku! Znas kako su me plasili kad sam bio mali, mada ja skoro nikad nisam bio mali, u sestom razredu im'o 85 kila .
Bizi eto miljea!!!
-
_ambassador
Shoshana wrote:Jok bolan, ja sam ona sto te je testirala_ambassador wrote:meni samo uradili IQ test kad jedan rece: dobar je ovaj, vratite ga netreba nam za pokus!na tebi vrsili experimente 5 dana
![]()
![]()
![]()
A za sapune....to smo radili samo onim sa IQ vecim od 50
ahaaaam... sad su mi neke stvari jasnije. imam 2 opcije (bez uvrede, sala je u toku):
1. ti si vanzemaljac
2. imala si IQ ispod 50 pa su ti ponudili ugovor na neodredjeno kao tester, da bi kasnije poboljsala poziciju u firmi i postala primalac (a za istaknute radnike umjesto sapuna davali su kabash kao zahvalnicu za uspjesan rad
meni je problem stolice odavno rijesen, a za fotelju netreba lijek
-
Shoshana
Vanzemljakinja, nego sta_ambassador wrote:ti si vanzemaljacShoshana wrote:Jok bolan, ja sam ona sto te je testirala_ambassador wrote: meni samo uradili IQ test kad jedan rece: dobar je ovaj, vratite ga netreba nam za pokus!
![]()
![]()
![]()
A za sapune....to smo radili samo onim sa IQ vecim od 50, dakle il ste dosli po tom cruisea pa ga pobrkali samnom
![]()
, ili je to bila ljubav na prvi pogled
![]()
Ne, ne... Po gospodina Cruisea su isle kolege sa 11-og odijeljenja. I dan danas imaju napade griznje savjesti sto im je doslo do kratkog spoja u sred rada na gospodinu Cruiseu.
A za tebe - moze bit' da je ljubav na prvi pogled, Pitt je isao u sakupljanje uzoraka toga dana, ako se dobro sjecam.