gol naseg ibrahimovica drugi u hali slavnih
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
zzzzz
To da ga je Pasalic otjerao, to je suplja prica za malu djecu (doradjena od strane onih koji bi da Zlatana zovu svojim pa im lakse ako ispadne da je on htio igrati za bh reprezentaciju)
Momak je bio u svedskom drugoligasu, nije imao mjesta ni u njihovoj U21....kad je odbio poziv za B selekciju Bosne i Hercegovine. Meni to u prevodu znaci da nije ni imao zelju da zaigra za BiH
Momak je bio u svedskom drugoligasu, nije imao mjesta ni u njihovoj U21....kad je odbio poziv za B selekciju Bosne i Hercegovine. Meni to u prevodu znaci da nije ni imao zelju da zaigra za BiH
- max_power
Bosanac ili ne, malo je falilo da zaigra za Bosnu. Pasalic ga jeste odbio, nije ga otjerao ali odbio jeste.
Kako je sposoban taj covjek, i njemu je mjesto u hali
Ali ne u ovoj u koju je usao Zlatanov go nego onoj pravoj
Kako je sposoban taj covjek, i njemu je mjesto u hali
-
zzzzz
Ja ne znam treba li vam crtati ljudi, Pasalic ga nije odbio vec mu je ponudio mjesto u B selekciji BiH, na sta Ibrahimovic nije pristao. Realno, tada nije bio vrijedan ni B selekcije, nije imao mjesto ni u mladoj reprezentaciji Svedske.nobody wrote:Bosanac ili ne, malo je falilo da zaigra za Bosnu. Pasalic ga jeste odbio, nije ga otjerao ali odbio jeste.
Kako je sposoban taj covjek, i njemu je mjesto u hali![]()
- max_power
Dje si Ahmete nismo te prepoznalizzzzz wrote:Ja ne znam treba li vam crtati ljudi, Pasalic ga nije odbio vec mu je ponudio mjesto u B selekciji BiH, na sta Ibrahimovic nije pristao. Realno, tada nije bio vrijedan ni B selekcije, nije imao mjesto ni u mladoj reprezentaciji Svedske.nobody wrote:Bosanac ili ne, malo je falilo da zaigra za Bosnu. Pasalic ga jeste odbio, nije ga otjerao ali odbio jeste.
Kako je sposoban taj covjek, i njemu je mjesto u hali![]()
Neznam sto ga branis kad i on sam priznaje da je odbio Ibrahimovica.
Evo crno na bijelo http://www.aftonbladet.se/vss/sport/sto ... 88,00.html
Mogu ti prevesti ako hoces ali uglavnom pise ono sto sam ja ranije napisao na ovoj temi. Dosli Zlatan i otac mu u savez a Pasalic ih poslao nazad. Samo sto u ovom clanku i on to sam potvrdjuje.
To sa B selekcijom se desilo tek dvije godine kasnije, negdje u isto vrijeme kad je prelazio u Ajax.
-
photo
pravo pitanje je zasto je ibrahimovic (ili bilo ko drugi) morao otici iz bih da bi postao slavan? zasto nije postao slavan u bih? drugo pitanje je, zasto se odricemo nekoga ko je slavan? misli, razmisljanja tipa, nije to pa me nije briga za njega, su mi smijesna. odrekli smo se ljubicica (rodom iz banja luke), a hrvati ga dizu u nebesa. pa sada, kada god on igra bilo gdje u tenis, svi spominju hrvatska, a ne bosna. pitanje je zasto. zasto se ne bi ponosili ibrahimovicem (nije on kao on bitan) bez obzira sto zivi vani. zasto ne bi bili ponosni i stalno spominjali da je bosanac, pa da se, vremenom, kada igra reprezentacija bih, ne kaze: ej,. bosna, odatle je inrahimovic, ljubicic, barbarez sta ti ja znam, bosna ima dobrih igraca, hajde da ih vidimo.
zasto ne bi iskoristil;i bosance koji su uspjeli u svijetu da promovisemo svoju zwemlju i sebi tako stvaramo uslove da mozemo jace lobirati u svijetu. tada bi nas svi drugacije gledali.
razmisljanja tipa koga nema bez njega se moze su nas doveli da nas sudijske odluke nervirajyu, da smo uvijek donji u svakoj utakmici.
umjesto da graimo sebi imidz drzave koja ima potencijala i odlicne igrace, usprkos fudbaskom saveu, mi pljujemo po uspjesnim bosancima i hercegovicima vani.
zamislite se kako bi bilo kojoj nasoj reprezentaiji bili da na utakmici u ligi prvaka kaze: to je ibrahimovic (barbarez, braco, sta ti ja znam), on dolazi iz bosne.
tema ima puno dublje znacenje od toga hoce li ibrahimovic teci da je iz bosne. pitanje je hocemo li mi tu cinjenicu da jeste, iskoristiti za lobiranje za sve ostale reprezntacije.
kontate?
zasto ne bi iskoristil;i bosance koji su uspjeli u svijetu da promovisemo svoju zwemlju i sebi tako stvaramo uslove da mozemo jace lobirati u svijetu. tada bi nas svi drugacije gledali.
razmisljanja tipa koga nema bez njega se moze su nas doveli da nas sudijske odluke nervirajyu, da smo uvijek donji u svakoj utakmici.
umjesto da graimo sebi imidz drzave koja ima potencijala i odlicne igrace, usprkos fudbaskom saveu, mi pljujemo po uspjesnim bosancima i hercegovicima vani.
zamislite se kako bi bilo kojoj nasoj reprezentaiji bili da na utakmici u ligi prvaka kaze: to je ibrahimovic (barbarez, braco, sta ti ja znam), on dolazi iz bosne.
tema ima puno dublje znacenje od toga hoce li ibrahimovic teci da je iz bosne. pitanje je hocemo li mi tu cinjenicu da jeste, iskoristiti za lobiranje za sve ostale reprezntacije.
kontate?
- cico x
hhhahahaha,ma daaaaaj,jesi ti u dure?photo wrote:pravo pitanje je zasto je ibrahimovic (ili bilo ko drugi) morao otici iz bih da bi postao slavan?
mozda je trebao igrati u zepcu,proslavio bi se tamo kao u ajaxu,pa bu u juve iz zepca,juve bi platio mozda uvodenjem plina u zepce?
hahahhaha
a sto zlatan nije htio igrati za B REP.?
pa ne bih ni ja na njegovom mjestu
za tu B su tada igrali igraci iz domace lige tipa silica,muharemovica,ihtijarevica,mesica,gredica....
trener i selektori potpuni laici
organizacija na nivou 0
jedan igrac kao zlatan se tu ne uklapa nikako!!!
- Neelix
jel vece govno on koji ne igra nikako za nas, ili hasan koji se prenemaze na terenu i zaradjuje crvene namjerno?mostarac wrote:zato sto je govno odvratnophoto wrote:rodom je iz BIH. sto ga ne bih zvao nasim?justahiker wrote:Naseg? Sta si ti, Svedjanin??
-
mostarac
o razlozima takvog hasanovog ponasanja su napisani kilometri postova na ovom forumu. treba ih samo potraziti i Hasan se ponasao onako kako bi se ponasao svako normalan, a to je da ne dozvoli da se mamini i tatini sinovi prodaju preko udaraca po njegovim nogama.Neelix wrote:jel vece govno on koji ne igra nikako za nas, ili hasan koji se prenemaze na terenu i zaradjuje crvene namjerno?mostarac wrote:zato sto je govno odvratnophoto wrote: rodom je iz BIH. sto ga ne bih zvao nasim?
- Neelix
zar nije, u osnovi, razlog zbog kojeg ne volis zlatana identican onom zbog kojeg se hasan ponasa kao idiot?
jedan se nije nikako odazvao
drugi se odazvao, al po svojim igrama-bolje da nije
sta je gore?
jedan se nije nikako odazvao
drugi se odazvao, al po svojim igrama-bolje da nije
sta je gore?
-
Lelli
Ibrahimovic-joj dragi ljudi sta se mi imamo zamarati s likom kojeg boli briga za nas i ovu nasu "reprezenataciju"? Covjek je rodjen u Svedskoj,sta ga to veze za nas...osim njegovih roditelja koji su prije milion godina napustili BiH!
Bezveze je sto mi gubimo ljude u drugim sportovima,koji su prinudjeni da igraju za druge,i kada uspiju onda se frka dize...a niko se prije toga nije sjetio tih istih ljudi,nije se sjetio da pita da li treba pomoci u vezi bilo cega?
Neko je rekao zar ne bi bilo super kada bi komentatori govorili kako su neki igraci Bosanci-pa gledaj malo Bundesligu,na DSF ili ARD-u vec sta imas,pa slusaj njih....meni srce hoce da iskoci kada kazu der Bosnier....npr. Kucukovic,jer sam ga gledala prije par dana.....treba se boriti za talente koje imamo,pruziti im sve uslove...nema fajde se baviti onima koji su vec izgubljeni
Bezveze je sto mi gubimo ljude u drugim sportovima,koji su prinudjeni da igraju za druge,i kada uspiju onda se frka dize...a niko se prije toga nije sjetio tih istih ljudi,nije se sjetio da pita da li treba pomoci u vezi bilo cega?
Neko je rekao zar ne bi bilo super kada bi komentatori govorili kako su neki igraci Bosanci-pa gledaj malo Bundesligu,na DSF ili ARD-u vec sta imas,pa slusaj njih....meni srce hoce da iskoci kada kazu der Bosnier....npr. Kucukovic,jer sam ga gledala prije par dana.....treba se boriti za talente koje imamo,pruziti im sve uslove...nema fajde se baviti onima koji su vec izgubljeni
- max_power
Kucukovica nesto ne ide u posljednje vrijeme, ima problema sa povredama a i kad igra ne daje puno golova. Bas steta jer je momak na vrijeme odlucio da prekine spekulacije za koga ce igrati tako sto je na TV-u obukao nas dres i rekao da ga srce vuce da igra za BiH. Takvi nam trebaju, jebo ove koji kalkulisu...
Sad je sve do njega, cim proradi zvace ga Muzurovic. Mlad je on, cini mi se da jos nije napunio 21 (1986 godiste?)
Sad je sve do njega, cim proradi zvace ga Muzurovic. Mlad je on, cini mi se da jos nije napunio 21 (1986 godiste?)
-
Lelli
Mah znam.....dobro je igrao...mislim da je asistirao za jedan pogodak...ali kada bude skroz spreman bice to sve ok!
A za te kalkulacije...joj to su mi najgadnije price...kao zvali smo ga...on nista nije rekao kao rezmislja...pa onda njegova prica tipa kada sam htio da igram niko me nije zelio,trazili mi pare i sada kada me i ovi hoce....joj fuj da se covjek posteno ispovraca
Mada mi je pored Barbareza,najbolji Misimovic-kralj covjek...svaka mu cast...za razliku od drugih kao sto je Salihamidzic
Uvijek me je nerviralo to sto niakda nije spreman za reprezentaciju,povrijednje blabla...o onda za Bayern odigra citavu utakmicu,trci svih 90 min i kusur kao lud......joj.....iznervirala sam se

A za te kalkulacije...joj to su mi najgadnije price...kao zvali smo ga...on nista nije rekao kao rezmislja...pa onda njegova prica tipa kada sam htio da igram niko me nije zelio,trazili mi pare i sada kada me i ovi hoce....joj fuj da se covjek posteno ispovraca
Mada mi je pored Barbareza,najbolji Misimovic-kralj covjek...svaka mu cast...za razliku od drugih kao sto je Salihamidzic
Uvijek me je nerviralo to sto niakda nije spreman za reprezentaciju,povrijednje blabla...o onda za Bayern odigra citavu utakmicu,trci svih 90 min i kusur kao lud......joj.....iznervirala sam se