bubo, sta si ti pushilabug wrote:blago nama, ti si ocit primjer jedne "uletim ti" atmosfere koja dolje vlada. kad bi se u tom sivom domu svi manje bavili ovakvim proklizavanjima, podmetanjima, rekla-kazala storijama, i poceli raditi svoj posao mozda bi se nesto pozitivno i izrodilo iz svega.mladenko wrote:Te osobe su se same otkrile nepaznjom na jednom postu i citava redakcija bht zna o kome se radi .
Ako me budu vukli za jezik, u slijedecem postu otkrivam idnetitet osoba cije samo nogice vire iz urednikove pozadine.
licno, smeta mi njegov sablonski pristup gledaocu, smeta mi to sto se povuce pred isporovociranim sagovornikom ali... covjek napravio emisiju, okupio ljude koji je nose - i to je menadzerski posao..
i da ima guzu - ima.
poznavajuci prilike tamo tvrdim da je zukic zadnja osoba na koju bi trebalo upirati prstom sa liste nekvalifikovanih, neskolovanih, nesposobnih urednika a i novinara.
eto, umjesto sto trosis energiju ovdje mozda bi bilo bolje da i ti nadjes kakvu dobru pozadinu za zavuci glavu, vrijeme je promjena, mozda ti se i posreci.
otkad ti pises ozbiljne postove