Herbalife?

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Locked
observer

Post by observer »

zena21 wrote:Jesul ovo pitanja za milijunasa :oops: :D
Ma eto,
kakav komentar takav i odgovor (hocu reci pitanja).
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

Imate na temi pod imenom UN DIJETA nacin kako smrsati bez da kesirate cifru i bez da u sebe unosite nekakve sinteticke preparate.

Dakle dijeta koja djeluje (dokaz djevojka koja je smrsala 18 kg za 3 mjeseca plus pola Hrvatske i BiH) a ne kosta nista.

Pozdrav.
observer

Post by observer »

DaysleepeR wrote:Imate na temi pod imenom UN DIJETA nacin kako smrsati bez da kesirate cifru i bez da u sebe unosite nekakve sinteticke preparate.

Dakle dijeta koja djeluje (dokaz djevojka koja je smrsala 18 kg za 3 mjeseca plus pola Hrvatske i BiH) a ne kosta nista.

Pozdrav.
Ne ljutite se da malo komentarisem:

Dijete - redukcija ishrane - ne jedenje - je potpuno pogresan pristup za korekciju tjelesne tezine.
Nase tijelo kada ne dobiva redovne obroke, i sva hranjiva, stedi masnoce, i lose se osjeca.
Dakle redukcione dijete nisu preporucljive. Problem su lose navike i nekvalitetna hrana - dakle hrana sa viskom masnoca i ugljikohidrata, a bez potrebnih nutrienata.
Niti jedna dijeta nije medicinski opravdana za korekciju tjelesne tezine.

Jedino Herbalife nudi zive ljude koji entuzijasticno svjedoce o svojim promjenama i rezultatima, redovno, svake sedmice na sastancima. Savjetnici na bazi 1=1 preporucuju programe i prizaju podrsku konzumentima kroz cijeli proces.

"Nekakvi sinteticki preparati" - opet jedan iskusan nutricionista - laborant -hemicar - biolog - sa licnim iskustvom ???
Ko to zaista zna kakvu hranu kupujemo na trzistu i unosimo u tijela:
Onaj ko razumije problem vec je na pola puta do rjesenja.

nemojte zaboraviti da je najveci zdravsveni problem dans - problem viska kilograma iza koga u stvari stoji vrlo slozen problem ishrane tijela nekvalitetnom hranom uz veoma lose prehrambene navike.

Pozdrav :)
debela

Post by debela »

i prosli put kad smo pricali o herbalu dodje agresivni prodavac da sve redom pobije naucenim gradivom. i gle cuda, opet se zove observer :roll:
observer

Post by observer »

debela wrote:i prosli put kad smo pricali o herbalu dodje agresivni prodavac da sve redom pobije naucenim gradivom. i gle cuda, opet se zove observer :roll:
A sto, jel smeta,
"nauceno gradivo" hmmm
LICNO ISKUSTVO i radost da inteligentnim i pozitivnim ljudima mogu dati prave informacije.
Uvijek rado o poslu kojeg volim o temama o kojim se redovno educiram.
Stojim na raspolaganju sa informacijama i rezultatima.

Vas zivot - vas izbor.
digger

Post by digger »

Dosao vojnik kod neke babe i trazi da ga nahrani. Kaze ona nema nista u kuci. Nato on rece da ce napraviti "ekser-corbu" i da mu samo treba malo vode i ekser. Kada je voda provrela vojnik zatrazi malo ulja, pa brasna, pa jedno jaje... kada se sve skuvalo, on izvadi ekser i pojede corbu.

Slicno kao sto je bila uloga eksera u corbi, Herbalife i slicni proizvodi imaju sve potrebno za uspijesnu dijetu ali ne sami od sebe. Mozda bi to bilo uspijesno da ih je neko poceo upotrebljavati od samog pocetka zivota. Medjutim...

Nakon sest decenija borbe sa extra debljinom i BEZ OBZIRA NA GENETIKU, zakljucujem:

— Najprije treba biti disciplinovan. Ne tri dana ili tri nedjelje... nego zivotno
— Valja biti aktivan. Najidealnije teretana jedan dan, kardio (jogging ili brzo hodanje) drugi dan
— Ako se vec uzima secer, ibjegavati isti kombinovan sa karbohidratima i/ili masnocama (keks, kolaci)
— Smanjiti upotrebu ulja (najbolje upotrijebljavati maslinovo) ali dodati riblje i ulje od lana (zbog Omega 3 i 6)
— Ne mijesati bazicne elemente ishrane (primjer Un-dijeta):
-Voce se jede odvojeno tj. na prazan stomak posto ne smije da se vari u stomaku.
-Meso se jede u kombinaciji samo sa povrcem
-Skrob (ugljikohidrati) se ne mjesaju sa mesom (npr. spageti i meso ili krompir sa mesom ) jer za varenje mesa stomaku je potrebno dosta kiseline a za varenje skroba daleko manje. Posto kombinacija protein-skrob pravi vrstu "luzine" u stomaku, zato i treba dugo vremena da svarimo obrok (a o gasovima da ne govorimo :D )
— Na kraju, SMANJITI KOLICINSKI UNOS HRANE.

Kako ce te znati da vam "dijeta" radi? Ako vam treba manje spavanja, imate vise energije, a naravno gubite i na kilazi, eto recepta za dug i prijatan zivot.
debela

Post by debela »

znas sta smeta? sto vec par puta provlacis 'inteligentni ljudi'. drugim rijecima, svi oni koji ti ne klimaju glavom su glupi.
sa zadovoljstvom se upisujem u armiju glupih zdravog razuma :D
observer

Post by observer »

debela wrote:znas sta smeta? sto vec par puta provlacis 'inteligentni ljudi'. drugim rijecima, svi oni koji ti ne klimaju glavom su glupi.
sa zadovoljstvom se upisujem u armiju glupih zdravog razuma :D
Vidi, nemoj se ljutiti :)
Ako sam te uvrijedio IZVINI.

Ali uistinu je previse skepse, bez licnog iskustva, rjesenja koja slabo ili nikako ne rade, i slicno. oprez je uredu, ali hajdemo malo sa cinjenicama formirati argumente, i prihvatiti istinu.
Dozvoli da kompetentne osobe imaju pravo raci ukoliko znaju, imaju licne rezultate i rezultate prijatelja. nemojte to podcjenjivati.
Kao sto rekoh, nemojte podcjeniti niti NAJVECI ZDRAVSTVENI PROBLEM SVIJETA.

voli vas Observer
latinalover

Post by latinalover »

ja licno vjerujem u te proizvode koje se prodaju putem mreznog marketinga...ali tu je svega par firmi koje su JAKE u tom podrucju i kojima je stalo da zadovolje potrebe potrosaca....

herbalife bi trebala biti jedna od njih....
car-x

Post by car-x »

jednoc davno, u studentsko vrijeme, zvao me jaran, veli moglo bi biti posla, idemo.. kontam, kakav ce nam poso biti, do tad smo zgrtali snijeg, a sad nas odjednom zovu u neki napucani hotel na nekakav seminar za radnike..

kad ono tamo, ono prezentacija herbalife proizvoda, kako je to kul, vako nako, i kako se mrsa a mozes pojesti prase peceno svaki dan i vako nako..

elem, meni se to tad ucinilo ko onaj gem collection koji je postratnoj BiH masu lakomislenih bosnja ostavio u debelim dugovima.. da bi bio dio lanca, moras kupiti ne znam sad koju koliciu herbalife proizvoda itd.. i ne bi nista od posla..

a ovaj sto je drzo prezentaciju, pokazuje slike kako je prije bio debela svinja, a vamo neki lijep covo, ne lici uopste na onog sa slike. meni se to tad ucinilo naucnom fantastikom a imo sam i cirka 30kg manje nego sad, pa mi nije ni na kraj pameti bilo da kupim neke tamo praskove za mrsavljenje..

a vala ne bih ni sad.. basket, fudbal, odbojka, plivanje, smanjen osoljaj, zdravo secer i to je svakako dovoljno (provjererno), samo treba imati dovoljno vremena.. herbalife nije nesto u sto bi ja ulozio lovu..
digger

Post by digger »

observer wrote:Dijete - redukcija ishrane - ne jedenje - je potpuno pogresan pristup za korekciju tjelesne tezine.
Tacno: inace kako protumaciti da su ljudi prezivjeli godinama u konc logorima uz mizernu ishranu i nikakve porcije.
...Problem su lose navike i nekvalitetna hrana - dakle hrana sa viskom masnoca i ugljikohidrata, a bez potrebnih nutrienata.
Sorry "observer" ali je to tipican "sales talk."
Jer po toj teoriji, Eskimi ne bi mogli da dozive pubertet, a zive isto tako dugo kao i ostali. Kako kada nemaju ni grama zelenila u ishrani, a konzumiraju masnoce i proteine kroz ribu ili meso foke i kita?
...nemojte zaboraviti da je najveci zdravsveni problem dans problem viska kilograma iza koga u stvari stoji vrlo slozen problem ishrane tijela nekvalitetnom hranom uz veoma lose prehrambene navike.
Stoji, ali Herbalife nije kompletan i autoritativan odgovor.
rashomon

Post by rashomon »

Kako se udebljati?

Jedem kao lud kada god imam priliku i nikako da se udebljam...76 kg na visinu od 184 cm je najviše što sam ikada imao!!! Inače sam na 69-70!
car-x

Post by car-x »

rashomon wrote:Kako se udebljati?

Jedem kao lud kada god imam priliku i nikako da se udebljam...76 kg na visinu od 184 cm je najviše što sam ikada imao!!! Inače sam na 69-70!
za pocetak, poslije rucka, uz kafu slistis tablu cokolade od sto grama.. ako radis fizicki zahtjevan poso, prebaci se na neko konfljuterisanje, gdje se sjedi po cijeli dan.. navecer pred spavanje produvaj dzoint, i u napadu gladi koji slijedi isprazni zalihe iz frizidera..

za godinu dana oko 20kg.. pa ti sebi nasteli koliko ti godi..
obuca

Post by obuca »

ma meni se cini da ovde ima onih sto prodaju te proizvode. U mene mi jaranica i muz joj to prodaju i kazu raja kupuje ko luda. I ona je pila lafo da smrsa. Nije se promijenila a gutala nekakve sejkove i pilule. Odemo na rucak ja narucim svega a ona izvadi kutijicu i zdrma jednu pilulicu pa meni kaze e jesam se najela (samo je falilo da podrigne :lol: ). Licno mislim da su proizvodi njesra a i vidjela sam likove koji to konzumiraju i ostali su isti. Ko voli nek izvoli.
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

observer wrote:
DaysleepeR wrote:Imate na temi pod imenom UN DIJETA nacin kako smrsati bez da kesirate cifru i bez da u sebe unosite nekakve sinteticke preparate.

Pozdrav.
Ne ljutite se da malo komentarisem:

Dijete - redukcija ishrane - ne jedenje - je potpuno pogresan pristup za korekciju tjelesne tezine.
Nase tijelo kada ne dobiva redovne obroke, i sva hranjiva, stedi masnoce, i lose se osjeca.
Dakle redukcione dijete nisu preporucljive. Problem su lose navike i nekvalitetna hrana - dakle hrana sa viskom masnoca i ugljikohidrata, a bez potrebnih nutrienata.
Niti jedna dijeta nije medicinski opravdana za korekciju tjelesne tezine.

Jedino Herbalife nudi zive ljude koji entuzijasticno svjedoce o svojim promjenama i rezultatima, redovno, svake sedmice na sastancima. Savjetnici na bazi 1=1 preporucuju programe i prizaju podrsku konzumentima kroz cijeli proces.

"Nekakvi sinteticki preparati" - opet jedan iskusan nutricionista - laborant -hemicar - biolog - sa licnim iskustvom ???
Ko to zaista zna kakvu hranu kupujemo na trzistu i unosimo u tijela:
Onaj ko razumije problem vec je na pola puta do rjesenja.

nemojte zaboraviti da je najveci zdravsveni problem dans - problem viska kilograma iza koga u stvari stoji vrlo slozen problem ishrane tijela nekvalitetnom hranom uz veoma lose prehrambene navike.

Pozdrav :)
Samo da te demantujem nakon prve recenice.

Dijeta ne znaci redukcija ishrane ni ne jedenje.

Bukvalan prevod dijete je - rezim ishrane.

Rezim ishrane za dobivanje tjelesne mase se takodjer zove dijeta.

Nijedan hemijski preparat nemoze konkurisati salati ili vocu, dakle gluposti pises.

Kao sto neko rece, nabubani telemarketing.

Da herbalife djeluje - ne sumnjam, ali da je zdraviji od nekog rezima ihrane koji ne ukljucuje hemiju, apsolutno netacno, nemoj to da ponovis molim te.

Da je svaka dijeta u startu u prednosti nad herbalife-om zato sto je besplatna i zato sto niko na tudjoj nesreci ne zaradjuje - apsolutno.

Svaka dijeta ima ljude koji stoje iza nje sa rezultatima, ipak za svaki organizam dolazi drugaciji rezultat, ali samo telemarketinski proizvodi nude fenomene kao primjere i pretjerani entuzijazam.

Kao covjek koji je imao nesrecu (ili srecu?) da bude na Amway pranju mozga se grozim prevelikog entuzijazma i agresivnog reklamiranja proizvoda.

Licno radim u prodaji, i buraz, pristup ti je katastrofa, neces ti nista tako zaradit...

Nauci malo pojmove, procitaj nesto mimo herbalife prirucnika.
zvijerka

Post by zvijerka »

ja sam jednom u potrazi za poslom u studnetskim danima otisao na seminar herbalife a....sreo sam tamo nekoliko poznanika koji s odusevljenjem pricaju o herbalifeu i nekoliko zbunjenih, medju koje i sebe mogu svrstat....neki od tih ljudi koje sam poznavao su takodjer na tom seminaru govorili o tom herbalife u i uticaju na njihov zivot, tad sam vec bio zbunjen ipak su to ljudi koje znam....ali jedna banalna stvar nekako mi bila sumnjiva...svi aplaudiraju, svi veseli, nasmijani, dobronamjerni ali apalauz ne prestaje ja izgubljen ali nikako mi nije jasno kako se tu moze zaradit lova a oni se ubise pricajuci o nekim "piramidama", putovanjima....

prva pauza kontam hocu kuci, ma necu hajd da skontam kako se tu moze zaradit zato sam i doso, a i ne zurim subota, posle mogu samo na neku kafu....

ponovo krece prica prezentacije aplauzi uhvatim ja sebe u jednom momentu i ja apaludiram.... :D govorim ja sam sebi nisi ti normalan... gledam one "prashkove" nista mi nije jasno... :D :D s kim god da progovoris svi istu pricu pricaju.... i pocinju oni nama pricu o tome kako to prodavat..i savjeti kako, sta, gdje, e sad mi trebamo investirat nesto oko 1000 km, pa prodat to da bi dobili neke poene pa da idemo na neki drugi seminar...gdje cemo vishe naucit o tome..ostalo mi je u sjecanju da jedna od predavacica nas uputi, parafraziram ako vam se klijent(ili kako vec nazivaju ne bitno) pozali da mu je muka ili slicno vi samo recite odlicnooooo dobroo jeeeeeeee radiiiii tako to treba....tu se meni sve usmrdi..... :D :D i skontam da od moje zarade nema nista....kad se sve zavrsilo sjedem ja s tim nekim likom koji je iz zagreba da sklopimo posao.. :D i tako on meni poce pricu o investiranju, profitu, kontam ja da imam milju ne bi ti mene ovdje ni vidio a ionako me vishe neces vidjet....prica kako je milja nista, da mi za kiosk treba puno vishe....i pazi ovo na kraju on meni kaze "zaboravi prijatelje, ja sam ti jedini prijatelj" reko jesi garant rodila te majka....prijatelji ce te izbacit iz ovog kruga...a to je samo stetno za tebe....od sada u mene gledaj. ja sam ti jedini prijatelj....opet sam parafraziro ali je ovo haman pa citat....

uglavnom na mene su ostavili utisak kao neka sekta.....gdje je sve presipanje iz supeljeg u prazno.....ali prava sekta ja konto da sam na nekom seminaru jehovi svjedoka...... :D :D :D tita mi.... :D
latinalover

Post by latinalover »

bio sam i ja na prezentaciji u RADON PLAZA.....prilicno su uvjerljivi......ali smeta mi kad hoce da mi daju doznanja da se ne moze zivjeti bez njihovih proizvoda :lol: .........uzdizu to iznad svega ostalog...sto me nervira..a i mnoge sigurno...pa onda ti silni aplauzi ,kad izlaze oni uspjesni da rijec drze... i dok izilaze u pozadini muzika (Tina Turner).........

nekako kao da su u oblacima....
rashomon

Post by rashomon »

car-x wrote:
za pocetak, poslije rucka, uz kafu slistis tablu cokolade od sto grama.. ako radis fizicki zahtjevan poso, prebaci se na neko konfljuterisanje, gdje se sjedi po cijeli dan.. navecer pred spavanje produvaj dzoint, i u napadu gladi koji slijedi isprazni zalihe iz frizidera..

za godinu dana oko 20kg.. pa ti sebi nasteli koliko ti godi..
Ovo su sve odlični savjeti, ali je problem što 90% njih aktivno sprovodim već 2 godine, uključujući još neko izvjesno vrijeme i posao sa računarima.

Svakodnevno imam porcije visokokaloričnih i kancerogenih (generalno nezdravih) proizvoda (coca-cola, snickersi, krofne, čipsevi, i sl)....

Moram naglasiti, doduše, da redovno radim sklekove i da puno hodam i vrlo rijetko pijem kafu!

Može li biti do toga? Uglavnom, izgledam mršavo!
Bosanac sa dna kace

Post by Bosanac sa dna kace »

[quote="car-x"]jednoc davno, u studentsko vrijeme, zvao me jaran, veli moglo bi biti posla, idemo.. kontam, kakav ce nam poso biti, do tad smo zgrtali snijeg, a sad nas odjednom zovu u neki napucani hotel na nekakav seminar za radnike..

kad ono tamo, ono prezentacija herbalife proizvoda, kako je to kul, vako nako, i kako se mrsa a mozes pojesti prase peceno svaki dan i vako nako..

elem, meni se to tad ucinilo ko onaj gem collection koji je postratnoj BiH masu lakomislenih bosnja ostavio u debelim dugovima.. da bi bio dio lanca, moras kupiti ne znam sad koju koliciu herbalife proizvoda itd.. i ne bi nista od posla..

a ovaj sto je drzo prezentaciju, pokazuje slike kako je prije bio debela svinja, a vamo neki lijep covo, ne lici uopste na onog sa slike. meni se to tad ucinilo naucnom fantastikom a imo sam i cirka 30kg manje nego sad, pa mi nije ni na kraj pameti bilo da kupim neke tamo praskove za mrsavljenje..

a vala ne bih ni sad.. basket, fudbal, odbojka, plivanje, smanjen osoljaj, zdravo secer i to je svakako dovoljno (provjererno), samo treba imati dovoljno vremena.. herbalife nije nesto u sto bi ja ulozio lovu..[/quote
ma i ja tako otiso sa jaranom na neki seminar kad sam bio prva godina, joj da vidite te price aman na zaman covjece, al zato nakon 15 minuta seminara sala je ostala poluprazna! :D
jebo jehovine svjedoke i turske komuniste, herbalifeu nisu ni do koljena! :lol:
jah iso sam jos i na Calvitu, samo dzabe torsio dragocjeno vrijeme plus se posvadjo sa jaranom zbog toga nije cojk htio da prica sa mnom mjesec dana!
sto cika @digger kaze nema nista dok ne zapljujes u sake!

jah ima kazu i ona dijeta kad jedes sve odvojeno recimo voce samo izutra, meso u podne, tjesteninu pred vece itd, kazu da je to uz fizicku aktivnost do sada najbolja dijeta!
ja inace kontam kako da se udebljam 193 cm a samo 76 kg! :roll:
NeKi_LiK

Post by NeKi_LiK »

...evo mene da se igramo :oops: ...
Formula 1
Formula 1 je znanstveno uravnotežen napitak koji nadomještava obrok i koriste ga milijuni ljudi širom svijeta.
Dokazano je da sojin protein prevenira tumor dojke kod žena i prostate kod muškaraca
...ali i povećalu učestalost raka tiroidne žlijezde i probavnih organa... ali pustimo se toga...
radeljas wrote: herbalife-ovom zdravom hranom (formula) koja je spomenuta zamjenis 2 obroka, a treci jedes normalno. znaci rucak sve kao prije, a dorucak i veceras shake. shake (formula) ima sve sto ti treba, a sto niko od nas ne unese kroz obicni dorucak ili veceru. svi koji su probali znaju da je to najbolji nacin mrsavljenja. a i ishrane. a moze i debljanja, za one koji su mrsavi.
Ona kutija(to vam je kao proteinski prah,koji se pije kao shake umjesto obroka-koji zele smrsati ili doda obroku za one koji se zele udebljati) od 550 gr kosta oko 90 km!
...sa herbalife.com... Up to 20 essential vitamins and minerals, plus health-enhancing herbs....9 grams of soy protein and a healthy source of fiber.

...2 x po 9 grama izolata bjelančevine sa najnižom BV :shock: ... da stvarno niko do nas ne unese toliko :D...

observer, ti si herba čo'ek, koliko grama praha po obroku Formule1 ide ? ... i ako može kompletan vitaminsko-mineralni status...

...ozbiljna kompanija :D poput Herbalifea bi morala to da ima na kutiji... ono, znaš, služenje 20 gr sadržava 9 gr. izolata sojinog proteina, xx gr. vitamina C itd...

...pa da nastavimo da se igramo :oops: ...
latinalover

Post by latinalover »

NeKi_LiK wrote:...evo mene da se igramo :oops: ...
Formula 1
Formula 1 je znanstveno uravnotežen napitak koji nadomještava obrok i koriste ga milijuni ljudi širom svijeta.
Dokazano je da sojin protein prevenira tumor dojke kod žena i prostate kod muškaraca
...ali i povećalu učestalost raka tiroidne žlijezde i probavnih organa... ali pustimo se toga...
radeljas wrote: herbalife-ovom zdravom hranom (formula) koja je spomenuta zamjenis 2 obroka, a treci jedes normalno. znaci rucak sve kao prije, a dorucak i veceras shake. shake (formula) ima sve sto ti treba, a sto niko od nas ne unese kroz obicni dorucak ili veceru. svi koji su probali znaju da je to najbolji nacin mrsavljenja. a i ishrane. a moze i debljanja, za one koji su mrsavi.
Ona kutija(to vam je kao proteinski prah,koji se pije kao shake umjesto obroka-koji zele smrsati ili doda obroku za one koji se zele udebljati) od 550 gr kosta oko 90 km!
...sa herbalife.com... Up to 20 essential vitamins and minerals, plus health-enhancing herbs....9 grams of soy protein and a healthy source of fiber.

...2 x po 9 grama izolata bjelančevine sa najnižom BV :shock: ... da stvarno niko do nas ne unese toliko :D...

observer, ti si herba čo'ek, koliko grama praha po obroku Formule1 ide ? ... i ako može kompletan vitaminsko-mineralni status...

...ozbiljna kompanija :D poput Herbalifea bi morala to da ima na kutiji... ono, znaš, služenje 20 gr sadržava 9 gr. izolata sojinog proteina, xx gr. vitamina C itd...

...pa da nastavimo da se igramo :oops: ...
hoces da kazes da ne pisu sastojci na kutijama proizvoda? :?
NeKi_LiK

Post by NeKi_LiK »

latinalover wrote: hoces da kazes da ne pisu sastojci na kutijama proizvoda? :?
...ne, nego nisam vidio kutiju a na webu manjka informacija... zbog toga i pitam observera...
observer

Post by observer »

digger wrote:
observer wrote:Dijete - redukcija ishrane - ne jedenje - je potpuno pogresan pristup za korekciju tjelesne tezine.
Tacno: inace kako protumaciti da su ljudi prezivjeli godinama u konc logorima uz mizernu ishranu i nikakve porcije.
...Problem su lose navike i nekvalitetna hrana - dakle hrana sa viskom masnoca i ugljikohidrata, a bez potrebnih nutrienata.
Sorry "observer" ali je to tipican "sales talk."
Jer po toj teoriji, Eskimi ne bi mogli da dozive pubertet, a zive isto tako dugo kao i ostali. Kako kada nemaju ni grama zelenila u ishrani, a konzumiraju masnoce i proteine kroz ribu ili meso foke i kita?
...nemojte zaboraviti da je najveci zdravsveni problem dans problem viska kilograma iza koga u stvari stoji vrlo slozen problem ishrane tijela nekvalitetnom hranom uz veoma lose prehrambene navike.
Stoji, ali Herbalife nije kompletan i autoritativan odgovor.

Dobro jutro On line comunity

Citam jutros sve komentare.
Super, mnogo stavova i MISLJENJA, malo iskustava.
Nazalost malo je kompetentnih osoba (licno iskustvo, pozitivan odnos, informacije, znanje i sl).
Udebljati se cokoladom???

Ja sam Herbalife distributer sa licnom iskustvom nekoliko godina i sa proizvodima i sa konzumentima i vrlo rado cu podijeliti informacije sa zainteresovanim da nesto saznaju i mozda sebi pomognu kao sto sam ja.

Nemam namjeru da se "natezem" oko vrlo razlicitih komentara.
Stvar izbora nacina zivota i prehrane vasa je stvar.
Ne ubjedjujem vas niti vam nesto prodajem.
Sve savjete mozete dobiti besplatno. Zato sam se ukljucio u diskusiju.

Dakle navodi kao:
"...ali i povećalu učestalost raka tiroidne žlijezde i probavnih organa... ali pustimo se toga... "
bez potvrdjenih naucnih dokaza i izvora koji su objavili informaciju, bez iskustava ne zavrijedjuju diskusiju.
"...evo mene da se igramo ... " Bez uvrede. NEOZBILJNO

Mnogo informacija, sve sastave proizvoda mozete pronaci na internetu.
Herbalife trenutno:
Ima najduze iskustvo 26 godina, najveci broj konzumenata i rezultata.
Proizvode KOJI NE KOSTAJU NISTA jer novac koji dajete za obrok inace, mozete dati za HL obrok.
Najkompletniji program koji ukljucuje savjetnika sa licnim iskustvom da odgovori na sva vasa pitanja (ma kakva ona bila), proizvode koji prave rezultate i iskustva u vasoj okolini.
Nista nije apsolutno, ali mi trenutno stojimo najbolje na trzistu.
I ne mislimo da ce svaki covjek konzumirati HL. Prirodno.

Za sve koji ZELE promjeniti prehranu, imaju ozbiljna pitanja i spremni su razgovarati stojim na raspolaganju za sastanak.
Svima ostalim zelim ugodnu zabavu i mnogo zdravlja.
quantum

Post by quantum »

observer wrote: Herbalife trenutno:
Proizvode KOJI NE KOSTAJU NISTA jer novac koji dajete za obrok inace, mozete dati za HL obrok.
Najkompletniji program koji ukljucuje savjetnika sa licnim iskustvom da odgovori na sva vasa pitanja (ma kakva ona bila), proizvode koji prave rezultate i iskustva u vasoj okolini.

Za sve koji ZELE promjeniti prehranu, imaju ozbiljna pitanja i spremni su razgovarati stojim na raspolaganju za sastanak.
"Najduze iskustvo", sta to znaci? Duze od cega?
Najveci broj konzumenata? Sta to znaci? Mislim da Mercator ima veci broj konzumenata.
Rezultati? Koji rezultati?
Najkompletniji program? Kompletniji od cega, od koga?
Ima li nekih konkretnih dokaza, istrazivanja? Od koga ste bolji, od koga ste uspjesniji?
observer

Post by observer »

quantum wrote:
observer wrote: Herbalife trenutno:

"Najduze iskustvo", sta to znaci? Duze od cega?
Najveci broj konzumenata? Sta to znaci? Mislim da Mercator ima veci broj konzumenata.
Rezultati? Koji rezultati?
Najkompletniji program? Kompletniji od cega, od koga?
Ima li nekih konkretnih dokaza, istrazivanja? Od koga ste bolji, od koga ste uspjesniji?
Herbalife je kompanija koja proizvodi zamjenske obroke i dopune prehrani.
U kategoriji je najbolja, sa najvise rezultata, najvećim tržištem, najvećim prihodom. Radi u najviše zemalja. Ima najviše distributera.
Menager je progleasen za TOP menagera USA na Market Watchu.
sve o kompaniji, programima i proizvodima, rezultatima itd. na http://www.herbalife.com

Ako si se ukljucio u diskusiju, trebao bi prije svega znati sta je tema.
Locked