Ko su najpozeljniji muskarci u Zenici ? :D
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Chischo
jel ovo beno robijas?Oi wrote:vrseci jednu anketu medju zenicankama, za najpozeljnijeg muskarca je proglasen:
http://img215.imageshack.us/img215/2215/imag00137zy.jpg
- Oi
naravnoChischo wrote:jel ovo beno robijas?Oi wrote:vrseci jednu anketu medju zenicankama, za najpozeljnijeg muskarca je proglasen:
http://img215.imageshack.us/img215/2215/imag00137zy.jpg
-
gumifleks
evo i ja da se stuspasim kao novi kolac...miso zvani miso sampion je ubjedljivo bio jedan od vecih zenickih klosara, meni se nakrao slicica stravaChischo wrote:sjecal se ko mishe prije rata, koji je klosar to bio...
- Chischo
u blatusi proveo najbolje godine zivota, cuvajuci "starijima" strazu dok su plasili kasetofone....gumifleks wrote:evo i ja da se stuspasim kao novi kolac...miso zvani miso sampion je ubjedljivo bio jedan od vecih zenickih klosara, meni se nakrao slicica stravaChischo wrote:sjecal se ko mishe prije rata, koji je klosar to bio...jebaji ga, zato je pola djetinjstva proveo po popravnim...mora da se negdje iz te mahale cim ga se sjecas...
-
MystiC
joj pravo da vam kazem, onaj dzone me je zivcirao haos, jer kad god me je vidio uvijek mi je prilazio i trazio para...a ja, mehka srca kakav sam, uvijek mu davao 
a on onda hoce jos vise
Sta li je njemu bilo? Sto je umro? ...a vala i uvijek je bio da se rasplaces kad ga vidis, a i crvenih ociju do bola!
No jos jedno pitanje...ovaj secer (r.i.p.)....jel to onaj mali secerko, sto je uvijek ljepilo snifao?..kako se ono ustvari zove - Sanel, ja mislim???
Bas bi me zanimalo!
pozdrav zenicanima;)
a on onda hoce jos vise
Sta li je njemu bilo? Sto je umro? ...a vala i uvijek je bio da se rasplaces kad ga vidis, a i crvenih ociju do bola!
No jos jedno pitanje...ovaj secer (r.i.p.)....jel to onaj mali secerko, sto je uvijek ljepilo snifao?..kako se ono ustvari zove - Sanel, ja mislim???
Bas bi me zanimalo!
pozdrav zenicanima;)
-
sulesavic
Ponukan ovom prethodnim postovima, sjetih se Safeta i ®uæe, jo¹ jednih od onih ¹to bi prilazili i tra¾ili para. Operisali su oko kina 29. novembar (barem sam tu jednom morao biti zaista merhametli prema njima). Mislim da su stanovali negdje na Sarajevskoj, blizu ulaza u KP dom.
-
in medias res
predozirao se valjda....ne znam, tako sam cula.....MystiC wrote:joj pravo da vam kazem, onaj dzone me je zivcirao haos, jer kad god me je vidio uvijek mi je prilazio i trazio para...a ja, mehka srca kakav sam, uvijek mu davao
a on onda hoce jos vise![]()
Bas bi me zanimalo!
pozdrav zenicanima;)
a jest zivcirao, stvarno, mene je uvijek negdje zaustavljao i prodavao neke parfeme, pa satove...boze sacuvaj
- Chischo
ko je najpozeljniji?dr.iver wrote:Treba pricati o ljudima koji su postigli nesto u zivotu, ne o nepismenim navijacima, sitnim kriminalcima, i narkomanima, pa zaboga.
naser eto ko...
nakro se i sad se kurci po gradu dok ga neko ne uroka,
i njegov sin prsi se a stari mu vadio sirotinji iz usta u ratu,
svaki put neka druga tuka(e) s njima,
samo sta ce mu bit od nolke djece kad njemu dodje kraj.
-
Dezidijat
ko je yusuf, segio , choki darko, linda, figo, kameni, chombe, pusa, risto, maid, gremos,Chischo wrote:eka, zlaja, pavarotti, keagan, charlie, yago(r.i.p.), secer(r.i.p.), kirbi, skener, djone(r.i.p.), sultan, sejo, sergio, yusuf, choki, darko, linda, figo, kameni, chombe, pusa, risto, maid, gremos,
ovo su moji favoriti
a ove prve znam , pozeljni su do neba
-
amrino
i Pavaroti je R.I.P- nastradao u pozaru- kada je gorila zgrada Radia ZeDezidijat wrote:ko je yusuf, segio , choki darko, linda, figo, kameni, chombe, pusa, risto, maid, gremos,Chischo wrote:eka, zlaja, pavarotti, keagan, charlie, yago(r.i.p.), secer(r.i.p.), kirbi, skener, djone(r.i.p.), sultan, sejo, sergio, yusuf, choki, darko, linda, figo, kameni, chombe, pusa, risto, maid, gremos,
ovo su moji favoriti
a ove prve znam , pozeljni su do neba
Rahmet mu dusi R.M.D
-
hatorio_hanzo
jel se onaj zvao menso sto je hodao go po zenici ..sto je snifao ljepilo(nije secerko) rahmetlija je...hatorio_hanzo wrote:titalajko kralj
-
rewritable
I ja sam mislio da je Secer R.I.P. medjutim neki dan cujem da je ziv. Bio je u Domu, a sad je koliko sam cuo na lijecenju.
Cok je R.I.P.
Cok je R.I.P.
-
hatorio_hanzo
hatorio_hanzo wrote:jel se onaj zvao menso sto je hodao go po zenici ..sto je snifao ljepilo(nije secerko) rahmetlija je...hatorio_hanzo wrote:titalajko kralj
zike iz crkvica ,,totosh hmmmm,djone rip.....
sta je sa onim mustafom sto savki dan hoda ulicama i psuje mater karadzicu i mladicu
-
Mislilac
Ponavlje, evo pa mjesec, isto sranje.. Nešto vezano za hjeb, bacanje u kantu i slično. Dodijo' više...sulesavic wrote:MUSTAFA KAŽE!hatorio_hanzo wrote:
sta je sa onim mustafom sto savki dan hoda ulicama i psuje mater karadzicu i mladicu
Ranoranilac.
-
amrino
Joj Cok s Mokusnica je bio sladak....mojoj tetki svaki dan dolazio da joj izbaci smece i kupi ako sta trebasulesavic wrote:Cok, Cok, Cok... Cok?rewritable wrote:I ja sam mislio da je Secer R.I.P. medjutim neki dan cujem da je ziv. Bio je u Domu, a sad je koliko sam cuo na lijecenju.
Cok je R.I.P.
-
sulesavic
I dalje ga ne mogu vizualizirati...amrino wrote:Joj Cok s Mokusnica je bio sladak....mojoj tetki svaki dan dolazio da joj izbaci smece i kupi ako sta trebasulesavic wrote:Cok, Cok, Cok... Cok?rewritable wrote:I ja sam mislio da je Secer R.I.P. medjutim neki dan cujem da je ziv. Bio je u Domu, a sad je koliko sam cuo na lijecenju.
Cok je R.I.P.