Ko su najpozeljniji muskarci u Zenici ? :D

Kulturno-politička scena, dešavanja u centralnim gradovima BiH: Zenici, Travniku, Visokom, Jajcu, Bugojnu, Tešnju, Doboju...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Oi

Post by Oi »

vrseci jednu anketu medju zenicankama, za najpozeljnijeg muskarca je proglasen:
http://img215.imageshack.us/img215/2215/imag00137zy.jpg
evrokrem

Post by evrokrem »

stvarno ste otkaceni..
Chischo

Post by Chischo »

Oi wrote:vrseci jednu anketu medju zenicankama, za najpozeljnijeg muskarca je proglasen:
jel ovo beno robijas?
Oi

Post by Oi »

Chischo wrote:
Oi wrote:vrseci jednu anketu medju zenicankama, za najpozeljnijeg muskarca je proglasen:
jel ovo beno robijas?
naravno ;-)
gumifleks

Post by gumifleks »

Chischo wrote:sjecal se ko mishe prije rata, koji je klosar to bio...
evo i ja da se stuspasim kao novi kolac...miso zvani miso sampion je ubjedljivo bio jedan od vecih zenickih klosara, meni se nakrao slicica strava :D jebaji ga, zato je pola djetinjstva proveo po popravnim...mora da se negdje iz te mahale cim ga se sjecas...
Chischo

Post by Chischo »

gumifleks wrote:
Chischo wrote:sjecal se ko mishe prije rata, koji je klosar to bio...
evo i ja da se stuspasim kao novi kolac...miso zvani miso sampion je ubjedljivo bio jedan od vecih zenickih klosara, meni se nakrao slicica strava :D jebaji ga, zato je pola djetinjstva proveo po popravnim...mora da se negdje iz te mahale cim ga se sjecas...
u blatusi proveo najbolje godine zivota, cuvajuci "starijima" strazu dok su plasili kasetofone....
MystiC

Post by MystiC »

joj pravo da vam kazem, onaj dzone me je zivcirao haos, jer kad god me je vidio uvijek mi je prilazio i trazio para...a ja, mehka srca kakav sam, uvijek mu davao ;)
a on onda hoce jos vise :lol:
Sta li je njemu bilo? Sto je umro? ...a vala i uvijek je bio da se rasplaces kad ga vidis, a i crvenih ociju do bola!

No jos jedno pitanje...ovaj secer (r.i.p.)....jel to onaj mali secerko, sto je uvijek ljepilo snifao?..kako se ono ustvari zove - Sanel, ja mislim???
Bas bi me zanimalo!
pozdrav zenicanima;)
sulesavic

Post by sulesavic »

Ponukan ovom prethodnim postovima, sjetih se Safeta i ®uæe, jo¹ jednih od onih ¹to bi prilazili i tra¾ili para. Operisali su oko kina 29. novembar (barem sam tu jednom morao biti zaista merhametli prema njima). Mislim da su stanovali negdje na Sarajevskoj, blizu ulaza u KP dom.
in medias res

Post by in medias res »

MystiC wrote:joj pravo da vam kazem, onaj dzone me je zivcirao haos, jer kad god me je vidio uvijek mi je prilazio i trazio para...a ja, mehka srca kakav sam, uvijek mu davao ;)
a on onda hoce jos vise :lol:
Sta li je njemu bilo? Sto je umro? ...a vala i uvijek je bio da se rasplaces kad ga vidis, a i crvenih ociju do bola!

No jos jedno pitanje...ovaj secer (r.i.p.)....jel to onaj mali secerko, sto je uvijek ljepilo snifao?..kako se ono ustvari zove - Sanel, ja mislim???
Bas bi me zanimalo!
pozdrav zenicanima;)
predozirao se valjda....ne znam, tako sam cula.....
a jest zivcirao, stvarno, mene je uvijek negdje zaustavljao i prodavao neke parfeme, pa satove...boze sacuvaj :shock:
dr.iver

Post by dr.iver »

Treba pricati o ljudima koji su postigli nesto u zivotu, ne o nepismenim navijacima, sitnim kriminalcima, i narkomanima, pa zaboga.
Chischo

Post by Chischo »

dr.iver wrote:Treba pricati o ljudima koji su postigli nesto u zivotu, ne o nepismenim navijacima, sitnim kriminalcima, i narkomanima, pa zaboga.
ko je najpozeljniji?
naser eto ko...
nakro se i sad se kurci po gradu dok ga neko ne uroka,
i njegov sin prsi se a stari mu vadio sirotinji iz usta u ratu,

svaki put neka druga tuka(e) s njima,
samo sta ce mu bit od nolke djece kad njemu dodje kraj.
dr.iver

Post by dr.iver »

Ma nije.
Mislim obrnut je sistem vrijednosti i onda su Naser, a i drugi pozeljni.

U ispravnom sistemu vrijednosti oni su klasa šećerka i robijaščića.
Chischo

Post by Chischo »

dr.iver wrote:Ma nije.
Mislim obrnut je sistem vrijednosti i onda su Naser, a i drugi pozeljni.

U ispravnom sistemu vrijednosti oni su klasa šećerka i robijaščića.
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Dezidijat

Post by Dezidijat »

Chischo wrote:eka, zlaja, pavarotti, keagan, charlie, yago(r.i.p.), secer(r.i.p.), kirbi, skener, djone(r.i.p.), sultan, sejo, sergio, yusuf, choki, darko, linda, figo, kameni, chombe, pusa, risto, maid, gremos,

ovo su moji favoriti

Image
ko je yusuf, segio , choki darko, linda, figo, kameni, chombe, pusa, risto, maid, gremos,

a ove prve znam , pozeljni su do neba
amrino

Post by amrino »

Dezidijat wrote:
Chischo wrote:eka, zlaja, pavarotti, keagan, charlie, yago(r.i.p.), secer(r.i.p.), kirbi, skener, djone(r.i.p.), sultan, sejo, sergio, yusuf, choki, darko, linda, figo, kameni, chombe, pusa, risto, maid, gremos,

ovo su moji favoriti

Image
ko je yusuf, segio , choki darko, linda, figo, kameni, chombe, pusa, risto, maid, gremos,

a ove prve znam , pozeljni su do neba
i Pavaroti je R.I.P- nastradao u pozaru- kada je gorila zgrada Radia Ze :(
Rahmet mu dusi R.M.D
hatorio_hanzo

Post by hatorio_hanzo »

titalajko kralj
hatorio_hanzo

Post by hatorio_hanzo »

hatorio_hanzo wrote:titalajko kralj
jel se onaj zvao menso sto je hodao go po zenici ..sto je snifao ljepilo(nije secerko) rahmetlija je...
rewritable

Post by rewritable »

I ja sam mislio da je Secer R.I.P. medjutim neki dan cujem da je ziv. Bio je u Domu, a sad je koliko sam cuo na lijecenju.
Cok je R.I.P.
sulesavic

Post by sulesavic »

rewritable wrote:I ja sam mislio da je Secer R.I.P. medjutim neki dan cujem da je ziv. Bio je u Domu, a sad je koliko sam cuo na lijecenju.
Cok je R.I.P.
Cok, Cok, Cok... Cok?
hatorio_hanzo

Post by hatorio_hanzo »

hatorio_hanzo wrote:
hatorio_hanzo wrote:titalajko kralj
jel se onaj zvao menso sto je hodao go po zenici ..sto je snifao ljepilo(nije secerko) rahmetlija je...

zike iz crkvica ,,totosh hmmmm,djone rip.....
sta je sa onim mustafom sto savki dan hoda ulicama i psuje mater karadzicu i mladicu
Ilija_Cvorovic

Post by Ilija_Cvorovic »

paprđini
sulesavic

Post by sulesavic »

hatorio_hanzo wrote:
sta je sa onim mustafom sto savki dan hoda ulicama i psuje mater karadzicu i mladicu
MUSTAFA KA®E!
Mislilac

Post by Mislilac »

sulesavic wrote:
hatorio_hanzo wrote:
MUSTAFA KAŽE!
Ponavlje, evo pa mjesec, isto sranje.. Nešto vezano za hjeb, bacanje u kantu i slično. Dodijo' više...

Ranoranilac.
amrino

Post by amrino »

sulesavic wrote:
rewritable wrote:I ja sam mislio da je Secer R.I.P. medjutim neki dan cujem da je ziv. Bio je u Domu, a sad je koliko sam cuo na lijecenju.
Cok je R.I.P.
Cok, Cok, Cok... Cok?
Joj Cok s Mokusnica je bio sladak....mojoj tetki svaki dan dolazio da joj izbaci smece i kupi ako sta treba :(
sulesavic

Post by sulesavic »

amrino wrote:
sulesavic wrote:
Cok je R.I.P.
Cok, Cok, Cok... Cok?
Joj Cok s Mokusnica je bio sladak....mojoj tetki svaki dan dolazio da joj izbaci smece i kupi ako sta treba :(
I dalje ga ne mogu vizualizirati...
Post Reply