gdje izlazite u zimske dane?
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
_sa_
#28 Re: gdje izlazite u zimske dane?
e ghetto, jadna majka zatvorise i to...sad imamo krasnu atillu sa turbo-folk cobanimaChischo wrote:gdje izlazite u zenici, sad kad je zima...
meni je nekako gatto najblize i najbolje, a i fina je raja, nema krezavih seljaka u eurosport trenerkama...
gdje izlazim?
tamo gdje mogu zaobici cobane i sminkere
-
amrino
#29 Re: gdje izlazite u zimske dane?
Znaci- nigdje!_sa_ wrote:e ghetto, jadna majka zatvorise i to...sad imamo krasnu atillu sa turbo-folk cobanimaChischo wrote:gdje izlazite u zenici, sad kad je zima...
meni je nekako gatto najblize i najbolje, a i fina je raja, nema krezavih seljaka u eurosport trenerkama...
gdje izlazim?
tamo gdje mogu zaobici cobane i sminkere
-
in medias res
joj, jest Macao bio super, stvarno.....bas sam neki dan s jednim drugom pricala o Macau...
kad je bio aktuelan? prije koliko godina? ja mislim jedno 7, ako se ne varam....
a sto se tice benda.....cini mi se da su se zvali one way
kad je bio aktuelan? prije koliko godina? ja mislim jedno 7, ako se ne varam....
a sto se tice benda.....cini mi se da su se zvali one way
- SaraLe
Da uz povremeno ucesce clanova EX grupe Gluho Doba (Adise,Almira, Adisa i Hajduka)Oi wrote:jel Ofingeri?SaraLe wrote:Koji band?Kaiser wrote:Amrino, tu smo mi negdje, može bit se znamo![]()
Macao je bio prva liga, nikad više onakvih svirki.
Zna li iko šta bi sa onim bendom? Raspadoše se valjda? Šteta!
Alen (Gnu) je pjevao u Ofingerima
-
amrino
hahahah joj Gnu je...hahahah otkad tog lika nisam vidjela!SaraLe wrote:Da uz povremeno ucesce clanova EX grupe Gluho Doba (Adise,Almira, Adisa i Hajduka)Oi wrote:jel Ofingeri?SaraLe wrote: Koji band?
Alen (Gnu) je pjevao u Ofingerima
Jedno vrijeme su Ofingeri svirali i u Slozi ( prije jedno4-5 godina)...ja se sva raspizdim, jer me naka nostalgija povuce, a ljudi me cudno gledaju....Alic jos uvijek svira bubanj- u Dubiozi je sada sa ostalom ekipom G. Doba, Edo- frontman- legenda ovog grada se ozenio- pa prekuino karijeru- ali zna ponekad zapjevat u Satu...tako sam bar cula...
Joj Macao je bio ZMAJ- nigdje takve kafane nema- ni priblizno!
Jos u to vrijeme, 97'- 98' ako se ne varam- grad je bio ludilo. Nisi znao gdje ces prije- sve je radilo punom parom i sve je bilo puno...Romantic, Gaudeamus, Belfast, Macao, Sen, Colegium, Metropolis, naravno, nije imalo veze sa ovim mjestima danas...
Metropolis je jedno vrijeme bio zanimljiv...samo jedno vrijeme- i to vjerovatno zbog Vigor votki...
-
_BosanaC
Macaamrino wrote:Jest da sam rijetko u Ze ali kada izlazim u zimske dane to je uglavnom ili Galerija ili Gatto, kako si ti rekao...doduse ne zaobilazim bas ni ostala mjesta tako da me ima i u Rafaelu, Colegiumu...joj ko kad kod nas mozes sva mjesta nabrojati na prste jedne ruke, pa si prinudjen izlaziti i na mjesta koja nisu bas u tvom "folu", ali tako je uostalom i u ostalim gradovima...
-
amrino
Aha_BosanaC wrote:Macaamrino wrote:Jest da sam rijetko u Ze ali kada izlazim u zimske dane to je uglavnom ili Galerija ili Gatto, kako si ti rekao...doduse ne zaobilazim bas ni ostala mjesta tako da me ima i u Rafaelu, Colegiumu...joj ko kad kod nas mozes sva mjesta nabrojati na prste jedne ruke, pa si prinudjen izlaziti i na mjesta koja nisu bas u tvom "folu", ali tako je uostalom i u ostalim gradovima...
-
_BosanaC
Zato nisam ni izlazio nikada tamoamrino wrote:Aha_BosanaC wrote:Macaamrino wrote:Jest da sam rijetko u Ze ali kada izlazim u zimske dane to je uglavnom ili Galerija ili Gatto, kako si ti rekao...doduse ne zaobilazim bas ni ostala mjesta tako da me ima i u Rafaelu, Colegiumu...joj ko kad kod nas mozes sva mjesta nabrojati na prste jedne ruke, pa si prinudjen izlaziti i na mjesta koja nisu bas u tvom "folu", ali tako je uostalom i u ostalim gradovima...
Dobro, jednom pravo pijan, slucajno zaglavih u Colegiumu... I to je bilo sve
-
amrino
A gdje si izlazio?_BosanaC wrote:Zato nisam ni izlazio nikada tamoamrino wrote:Aha_BosanaC wrote: Maca![]()
Dobro, jednom pravo pijan, slucajno zaglavih u Colegiumu... I to je bilo sve
Nabroja ja jedno deset kafana a ti mene odmah zigosa "macom"...mislim, nije da nisam, ali ja sam ti vise ko kameleon...kad se treba dernecit- uklopim se gdje god- po potrebi
-
_BosanaC
Galerija, Gatto, Gatto, Galerijaamrino wrote: A gdje si izlazio?
Nabroja ja jedno deset kafana a ti mene odmah zigosa "macom"...mislim, nije da nisam, ali ja sam ti vise ko kameleon...kad se treba dernecit- uklopim se gdje god- po potrebi
Stari sat, volio prokafenisati u Klubu knjige kada je otvoren.
Muha
A noci bez kise provodio sa gitarom naspram Muhe
-
amrino
ha ha ha Svijet je mali- ko zna mozda se i znamo..._BosanaC wrote:Galerija, Gatto, Gatto, Galerijaamrino wrote: A gdje si izlazio?
Nabroja ja jedno deset kafana a ti mene odmah zigosa "macom"...mislim, nije da nisam, ali ja sam ti vise ko kameleon...kad se treba dernecit- uklopim se gdje god- po potrebi![]()
Muha![]()
![]()
![]()
A noci bez kise provodio sa gitarom naspram Muhesamo s druge strane Bosne
![]()
U Muhu sam izlazila jedno vrijeme- igrala stonog fudbala...
A Gatto i Galerija su klasici...najbolje mjesto za izlaske je definitivno Kamberovice
-
_BosanaC
Cujamrino wrote:ha ha ha Svijet je mali- ko zna mozda se i znamo..._BosanaC wrote:Galerija, Gatto, Gatto, Galerijaamrino wrote: A gdje si izlazio?
Nabroja ja jedno deset kafana a ti mene odmah zigosa "macom"...mislim, nije da nisam, ali ja sam ti vise ko kameleon...kad se treba dernecit- uklopim se gdje god- po potrebi![]()
Muha![]()
![]()
![]()
A noci bez kise provodio sa gitarom naspram Muhesamo s druge strane Bosne
![]()
U Muhu sam izlazila jedno vrijeme- igrala stonog fudbala...
A Gatto i Galerija su klasici...najbolje mjesto za izlaske je definitivno Kamberovice
A davno sam rekao - da je Sarajevu Kamberovice...