ja koliko se sjecam, krv se obnavlja stalno (kostana srz i ostale stvarke), a to sa 23 hromosoma, xy, to je cinjenica. mamice, ako dodje xy do jajne celije, malo nakon obnavljanja zenine krvi, dijete bi bilo i musko i zensko po toj teoriji. mozda ta teorija moze objasniti dvospolnu djecu

. by the way, svi smo mi na pocetku bili curice, muski spolni organ nastaje aktiviranjem y gena, pa se vagina i rodnica pretvaraju u penis, a jajnici se spustaju i izlaze iz tijela, dok se tkivo mijenja u testise. onda se ukljucuju sekundarne seksualne karakteristike koji dalje mijenjaju tijelo i MOZAK. buduci da tatica ima xy, onda po toj teoriji samo muskarceva obnova krvi utice na spol.
postoje teorije o tome da razlicite vrste hrane pomazu ili odmazu kretanje muskih i zenskih spermica, za sad se jos uvijek istrazuju, ne bih rekla sa nekim znacajnim rezultatima. znam da su pokazali da vise zena zatrudni ako muskarac prilikom odnosa misli o tome kako ce napravit dijete. to valjda ima veze sa podsvjescu ili cime god.