Nacelinik grada Zenice
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
sulesavic
Dzenanbeze, vidim ja da æe¹ ti mno¹tvo jedno protivnika imati...dzenanbeg wrote:Amrino je 100% upravu...ne znam sto vam je krivo sto se pola ulice zove imenom Alija Izetbegovic...Neki se bune u vezi Tita a imaju samo neke pricice o njemu od roditelja.Jedino pravo na zalbu imaju ljudi koji su uzivali tzv.Titine blagodati,koji su bili znaci svjesni postojanja samog.
Valjda mi sad koji smo svjesni postojanja Alijinog djela,treba da imamo bar pola ulice da ga se mozemo prisjetat.
Nemam nista protiv Tita,ali imam protiv onoga ko je protiv Alije!!!
-
dzenanbeg
Jeste smjesni,tipicni oni nepismenjaci,koji misle da su extremni intelektualci.Taj komplex sto imate o seljacima tj.poljoprivrednicima,nije uopste primjeren,jer oni vas ne diraju ni u kojem slucaju,rade svoj posao normalno,npr.kad njihov posao bude isti onaj posao sto je SDP (Zakir Pasalic.istaknuti gradzanin i demokrata
uradio proslih godina od Zenice (doveo do mrtve tacke) onda imate pravo da se glupirate po ovom forumu(kao do sada).
Glupo je da sad govorim da sam momak iz grada,al nemojte pljuvati ono sto je trenutno dobro za Zenicu,nije sve idealno,al svakim danom ide na bolje.to je cinjenica jer to podrzava 95% gradjana u Zenici u mnogim anketama koje su kruzile o novom nacelniku(njegovom dosadasnjem radu)
Glupo je da sad govorim da sam momak iz grada,al nemojte pljuvati ono sto je trenutno dobro za Zenicu,nije sve idealno,al svakim danom ide na bolje.to je cinjenica jer to podrzava 95% gradjana u Zenici u mnogim anketama koje su kruzile o novom nacelniku(njegovom dosadasnjem radu)
-
dzenanbeg
za dr.Iver
Ne znam sto ti je statistika cudo
ja sam je nedavno polozio bas je bezveze,mogu ti oko nje i pomoci da to svoje cudo sto bolje spoznas
Molim te napisi nam nesto pametno ili vise ne moj pisati,ne da mi se ove niskorazredne postove citati...
Zao mi je zbog cinjenica
Ne znam sto ti je statistika cudo
Molim te napisi nam nesto pametno ili vise ne moj pisati,ne da mi se ove niskorazredne postove citati...
Zao mi je zbog cinjenica
- Chischo
to ti studiras ekonomiju?dzenanbeg wrote:za dr.Iver
Ne znam sto ti je statistika cudoja sam je nedavno polozio bas je bezveze,mogu ti oko nje i pomoci da to svoje cudo sto bolje spoznas
![]()
Zao mi je zbog cinjenica
- Oi
dobar je huso... kad je izabran, skepticizam me pucao, jer je iz sda.. onda je poceo da radi svoj posao i pocelo se nesto desavati.. necu da ga dizem u oblake, jer covjek jednostavno radi svoj posao i zasad ga dobro radi...
osjeti se promjena u zenici (to mi mnogi govore, koji nisu dugo bili u zenici) i nije to samo zakrpljenje rupa i obnavljanje fasada..
huso je zasad dobar i vjerovatno cu na izborima svoj glas dati njemu...
osjeti se promjena u zenici (to mi mnogi govore, koji nisu dugo bili u zenici) i nije to samo zakrpljenje rupa i obnavljanje fasada..
- seljak_cojek
Mogao bih se složiti, naročito sa ovim boldiranim. Slažem se da treba pustiti čovjeka da radi, sve dok se vide rezultati.Oi wrote:dobar je huso... kad je izabran, skepticizam me pucao, jer je iz sda.. onda je poceo da radi svoj posao i pocelo se nesto desavati.. necu da ga dizem u oblake, jer covjek jednostavno radi svoj posao i zasad ga dobro radi...
Ali ima nešto drugo što mene raspi*di. Svaku slobodnu javnu površinu su obilježili kao rezervisana parking mjesta za "stanare i pravna lica". (Možda nije Huso direktno odgovoran ali je gradonačelnik i time snosi barem dio odgovornosti). Pa, više se nemaš gdje parkirati ni ako si spreman platiti i 5 KM za sat vremena. I što je najgore, cijena tog jednog mjesta je navodno 9 ili 11 KM mjesečno (ovo nisam siguran) a mjesečna karta za parkiranje na mjestima gdje se to inače naplaćuje je čini mi se oko 40 km. Imal tu ikakve logike. Zamislite samo kad dođu ljudi sa strane (u vrijeme ZEPS-a recimo) u kakvim su mukama.
- Oi
e to je fakat problem! ta rezervisana parking mjesta je nesto najlgluplje sto se desilo u Zenici. Pogotovo ona u Londzi, na glavnoj cesti! Cijelu dan stoje prazna, a ne smijes parkirati i ako parkiras, eto pauka!seljak_cojek wrote:Mogao bih se složiti, naročito sa ovim boldiranim. Slažem se da treba pustiti čovjeka da radi, sve dok se vide rezultati.Oi wrote:dobar je huso... kad je izabran, skepticizam me pucao, jer je iz sda.. onda je poceo da radi svoj posao i pocelo se nesto desavati.. necu da ga dizem u oblake, jer covjek jednostavno radi svoj posao i zasad ga dobro radi...
Ali ima nešto drugo što mene raspi*di. Svaku slobodnu javnu površinu su obilježili kao rezervisana parking mjesta za "stanare i pravna lica". (Možda nije Huso direktno odgovoran ali je gradonačelnik i time snosi barem dio odgovornosti). Pa, više se nemaš gdje parkirati ni ako si spreman platiti i 5 KM za sat vremena. I što je najgore, cijena tog jednog mjesta je navodno 9 ili 11 KM mjesečno (ovo nisam siguran) a mjesečna karta za parkiranje na mjestima gdje se to inače naplaćuje je čini mi se oko 40 km. Imal tu ikakve logike. Zamislite samo kad dođu ljudi sa strane (u vrijeme ZEPS-a recimo) u kakvim su mukama.
![]()
![]()
![]()
Cijena parkinga u Zenici nije losa.. 1h = 1KM, samo sto mi jednostavno nemamo dovoljno parking mjesta za nase potrebe i pola onoga sto imamo, stoji prazno, jer je neko od stanara to rezervisao! Za ovo je Huso, po nekoj "komandnoj odgovornosti" takodjer odgovoran i fakat ne znam koliko ce ta politika izdrzati, jer ljudi ce popizditi!
-
mirness
nemojte davit ( da ne kazem drugacije) bezveze. Treba covjek koji stanuje u toj doticnoj zgradi ispred koje je parking obiljezen da ide na neko drugo parking mjesto jer je neko iz babina, serica ili sta ja znam odakle dosao da prodaje sir na pijaci ili krompir i zauzme to mjesto jer ne zeli da plati parking tamo gdje se placa. Ljudi fino sebi rezervisu mjesto i tacka. znam jednog lika iz kineskog koji dugo vremene nije mogao ni da sanja da se parkira ispred svoje zgrade zbog takvih.
po meni je ovo u redu, i cijena od 11 KM mjesecno je prihvatljiva, ako cu imat rahatluk kad dodjem kuci
po meni je ovo u redu, i cijena od 11 KM mjesecno je prihvatljiva, ako cu imat rahatluk kad dodjem kuci
-
crnjak
stari pocinjes da me fasciniras bez zajebancijedzenanbeg wrote:Jeste smjesni,tipicni oni nepismenjaci,koji misle da su extremni intelektualci.Taj komplex sto imate o seljacima tj.poljoprivrednicima,nije uopste primjeren,jer oni vas ne diraju ni u kojem slucaju,rade svoj posao normalno,npr.kad njihov posao bude isti onaj posao sto je SDP (Zakir Pasalic.istaknuti gradzanin i demokratauradio proslih godina od Zenice (doveo do mrtve tacke) onda imate pravo da se glupirate po ovom forumu(kao do sada).
huso radi dobar posao cinjenica da ga zato lome sa svih strana cak i oni njegovi istopartijasi radi licnih interesa dovoljno govori
nekad sam se pitao odkud huso u sda ali kad se malo osvrnes huso nije sda huso je jedan jako dobar zenicanin i to je ono sto bi trebalo biti tema danasnje emisije ostavite se tih stranacxkih preseravanja parking prostora i slicnih nebuloza
zapitajte se kad ste vi i svi oko vas bolje zivjeli poslije rata u zenici i nemoj te mi onu suhu spiku od pdv-u nema to s tim nikakve veze
i da na kembrizdu ce biti najveci soping centar u bih tako da nam komsije iz maglaja zavidovica tesnja i sl vise nece proci pored zenice i otici u kupovinu turskih orginala u fis
zdrao
-
dr.iver
huso nije sda...
...
parking prostora i slicnih nebuloza...
...
nemoj te mi onu suhu spiku od pdv-u nema to s tim nikakve veze ...
udri brigu na veselje
sve si ti sine upravu, samo da vidis kako se prije rata zivjelo, ali eto jebiga ovo je ta kako kazu demokratija, visi stupanj organizacije ljudskog drustva
-
crnjak
sve sam sine upravu i znam kako se prije rata zivjelo samo guras pogresnu krusku u pogresnu kosaru rat je ono sto se desilo znamo cijom krivicom ali i isto tako znam da treba opet poceti zivjeti a ocito je i huso to isto znadr.iver wrote:huso nije sda...
...
parking prostora i slicnih nebuloza...
...
nemoj te mi onu suhu spiku od pdv-u nema to s tim nikakve veze ...![]()
![]()
![]()
udri brigu na veselje
sve si ti sine upravu, samo da vidis kako se prije rata zivjelo, ali eto jebiga ovo je ta kako kazu demokratija, visi stupanj organizacije ljudskog drustva
e sad jebiga ako mislis da bi bilo bolje da nam crveni opet farbaju most kod lamele pred svaki zeps a mi da uzivamo u novoj boji i sutimo zato sto su crveni i zato sto nam je bilo bolje prije rata onda stari preseli se na kubu ili i ti probaj tu svoju udri brigu na veselje mozda i uvidis par lijepih stvari koje su nam sa husom dosle
- seljak_cojek
Parking je javna površina, ili možda nije. Po čemu taj dotični stanar ima veće pravo na tu javnu površinu od nekog drugog. Na stranu to što je bar trećina tih mjesta za parkiranje po cio dan prazna jer "vlasnik" odlazi u 6 ujutro i vraća se u 6 naveče, a baba sa prozora samo čeka kad će neko "zloupotrebit" parking da zove "pauka".mirness wrote:nemojte davit ( da ne kazem drugacije) bezveze. Treba covjek koji stanuje u toj doticnoj zgradi ispred koje je parking obiljezen da ide na neko drugo parking mjesto jer je neko iz babina, serica ili sta ja znam odakle dosao da prodaje sir na pijaci ili krompir i zauzme to mjesto jer ne zeli da plati parking tamo gdje se placa. Ljudi fino sebi rezervisu mjesto i tacka. znam jednog lika iz kineskog koji dugo vremene nije mogao ni da sanja da se parkira ispred svoje zgrade zbog takvih.
Cijena je mizerna i ispod svake norme. Već sam napisao da je do sada, na mjestima gdje se parking naplaćivao, mjesečna naknada iznosila oko 40 KM i to opet bez rezervacije, nego ako ima mjesta parkiraj. A ako već želiš rahatluk onda moraš biti spreman isti i platiti. Dakle, po meni, cijena rezervacije parking mjesta ne može biti ni u kom slučaju manja od ovih 40 KM.mirness wrote:po meni je ovo u redu, i cijena od 11 KM mjesecno je prihvatljiva, ako cu imat rahatluk kad dodjem kuci
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
-
mirness
zato sto zivi u toj zgradi i jer bilo bi apsurdno da ide da se parkira u drugu mahalu ako vec postoji parking pred njegovom zgradomseljak_cojek wrote:Parking je javna površina, ili možda nije. Po čemu taj dotični stanar ima veće pravo na tu javnu površinu od nekog drugog. Na stranu to što je bar trećina tih mjesta za parkiranje po cio dan prazna jer "vlasnik" odlazi u 6 ujutro i vraća se u 6 naveče, a baba sa prozora samo čeka kad će neko "zloupotrebit" parking da zove "pauka".mirness wrote:nemojte davit ( da ne kazem drugacije) bezveze. Treba covjek koji stanuje u toj doticnoj zgradi ispred koje je parking obiljezen da ide na neko drugo parking mjesto jer je neko iz babina, serica ili sta ja znam odakle dosao da prodaje sir na pijaci ili krompir i zauzme to mjesto jer ne zeli da plati parking tamo gdje se placa. Ljudi fino sebi rezervisu mjesto i tacka. znam jednog lika iz kineskog koji dugo vremene nije mogao ni da sanja da se parkira ispred svoje zgrade zbog takvih.Cijena je mizerna i ispod svake norme. Već sam napisao da je do sada, na mjestima gdje se parking naplaćivao, mjesečna naknada iznosila oko 40 KM i to opet bez rezervacije, nego ako ima mjesta parkiraj. A ako već želiš rahatluk onda moraš biti spreman isti i platiti. Dakle, po meni, cijena rezervacije parking mjesta ne može biti ni u kom slučaju manja od ovih 40 KM.mirness wrote:po meni je ovo u redu, i cijena od 11 KM mjesecno je prihvatljiva, ako cu imat rahatluk kad dodjem kuci
neceka baba nego se canco voza s paukom vazdan i zagleda naljepnice na automobilu, novci od tog parkinga idu u budjet. al JP "komrad" nema neke koristi od tog parkinga, njihova je car u tome sto ces ti otici na najblizi parking koji se naplacuje i od toga sto ces platiti 80 km za "pauka" ako se parkiras na pogresnom mjestu.
e zato je cijena mizerna
-
genija
Nisam u zadnje vrijeme cula (procitala) ovako nesto glupo..Arslan_ wrote:Ovo se poštujedzenanbeg wrote:Amrino je 100% upravu...ne znam sto vam je krivo sto se pola ulice zove imenom Alija Izetbegovic...Neki se bune u vezi Tita a imaju samo neke pricice o njemu od roditelja.Jedino pravo na zalbu imaju ljudi koji su uzivali tzv.Titine blagodati,koji su bili znaci svjesni postojanja samog.
Valjda mi sad koji smo svjesni postojanja Alijinog djela,treba da imamo bar pola ulice da ga se mozemo prisjetat.
Nemam nista protiv Tita,ali imam protiv onoga ko je protiv Alije!!!
Ne potpisujem i nisam (bila) za Aliju, i sta sad?
p.s. Imat ces jako puno neprijatelja izgleda, ako imas nesto protiv ljudi sto nisu za Aliju..