Dalice Bosna dobiti tuzbu u Hagu!?

R BiH ce dobiti spor u Hagu!?

Da!
20
77%
Ne!
2
8%
Mozda!
4
15%

Total votes: 26

mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

pitt wrote:To ce ga dotuci........a bili su bas bliski. kame i sablje razmjenjivali :D:D
poslacemo mu pakovanje maramica da brise suze... :oops:
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Mogla si da si htjela lijepo čovjeku reći :D da treba korigirati naslov teme :D da bi bili zadovoljeni pravopisno gramatički standardi :oops: od kojih su se počele lomiti čačkalice da li će BiH izaći iz ovog sada već sudskog spora kao dobitnička stranka ili će se desiti da niko nije kriv za agresiju.
I ako dobije tužbu, vidjećemo na koji će način i gdje biti utrošena odšteta i koji je vremenski rok za plaćanje iste.
I ne kontam ko to voli Sadama ovdje samo zato jer je on Husein sve teme pokrenute zbog njegovog javnog vješanja imaju samo :oops: :D osvrt na generalno prikazivanje smaknuća bilo kojeg čovjeka .....kao npr. što smo imali priliku gledati poslije naših scena scene iz Afrike.....ubistva :oops: po ulicama Ruande .
Eto :D SNG :D svima :D koji to slave :D :D :D :D .
Smajli koji riga :D :D od mene :D :D iz bilo kojih razloga :D
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

manijak1 wrote::oops: Mogla si da si htjela lijepo čovjeku reći :D da treba korigirati naslov teme :D da bi bili zadovoljeni pravopisno gramatički standardi :oops: od kojih su se počele lomiti čačkalice da li će BiH izaći iz ovog sada već sudskog spora kao dobitnička stranka ili će se desiti da niko nije kriv za agresiju.
I ako dobije tužbu, vidjećemo na koji će način i gdje biti utrošena odšteta i koji je vremenski rok za plaćanje iste.
I ne kontam ko to voli Sadama ovdje samo zato jer je on Husein sve teme pokrenute zbog njegovog javnog vješanja imaju samo :oops: :D osvrt na generalno prikazivanje smaknuća bilo kojeg čovjeka .....kao npr. što smo imali priliku gledati poslije naših scena scene iz Afrike.....ubistva :oops: po ulicama Ruande .
ja mu napisah za tuzbu sta ce da bude, to sto si ti procitao samo moj gramaticki osvrt je nesto drugo.
Da ponovim.
Nece BiH dobiti tuzbu.
Nemaju koja vise tuziti, ta zemlja ne postoji vise.
Dok se sjete ganjati sve pojedince, oni ce da pomru.
Over and out
manijak1

Post by manijak1 »

Da ponovim ako BiH ne dobije tužbu :D to je nešto treće?
Ta zemlja postoji .....ali sa dvije republike , jednom nasljednicom i jednom raseljenicom koja je već Republici Hrvatskoj izmirila dio štete koji se odnosi na razvaljivanje dubrovačke regije.
Još nije završeno :oops: ni po pitanju Sadamića ( dajte mi linkove tema da vidim i uvjerim se da se Sadam ovdje baca u bogove samo zato što je Husein :oops: ) :D ni po slijedu završetka ove tužbe.
Stand by :oops: :D
Reina

Post by Reina »

manijak1 wrote:dajte mi linkove tema da vidim i uvjerim se da se Sadam ovdje baca u bogove samo zato što je Husein :oops: ) :D ni po slijedu završetka ove tužbe.
Stand by :oops: :D
citala sam te teme, upravo vecina optuzuju Sadama, vise se zamjera u stvari tome sto je presuda izvrsena na Bajram, mozda bi zalio milosevic i njegova klika, oni su bili prijatelji i suradjivali i razmjenjivali oruzja dok je ovdje bjesnio rat...
I kad vec pricate o pojedincima, osim njih, treba da odgovara drzava koja je sve ovo isplanirala organizovala .
Liberalism

Post by Liberalism »

Sta ce se, u slucaju da BiH ne dobije tuzbu desiti?

Hoce li se desiti bilo sta u odnosu na pogled na rat, ili ce se opet propovjedati jedno te isto, kao da nije ni bilo presude?
Oceania

Post by Oceania »

mIRCerka wrote:
manijak1 wrote::oops: Mogla si da si htjela lijepo čovjeku reći :D da treba korigirati naslov teme :D da bi bili zadovoljeni pravopisno gramatički standardi :oops: od kojih su se počele lomiti čačkalice da li će BiH izaći iz ovog sada već sudskog spora kao dobitnička stranka ili će se desiti da niko nije kriv za agresiju.
ja mu napisah za tuzbu sta ce da bude, to sto si ti procitao samo moj gramaticki osvrt je nesto drugo.
Da ponovim.
Nece BiH dobiti tuzbu.
Over and out
Koja zemlja vise ne postoji ? Sta lupetas !!!!!!! Obadvije zemlje koje su pocinile genocid i agresiju i te kao postoje samo sto nisu vise skupa .Tu su pored tvog nosa , hoces li geografsku ili autobusnu kartu da se uvjeris. Tu su granice sa Bosnom na jugu i na istoku i spremaju se opet na agresiju ako ne plate ratnu stetu.
Oceania

Post by Oceania »

mIRCerka wrote:odgovor na temu:
NE CE
:oops:
zasto? Pa SCiG se raspala, cg vec trazi da se izuzme iz te tuzbe, srbija ce da se pripoji nekome ili da se transformise, i onda ti je to kao dizanje tuzbe protiv SSSR koji vise ne postoji...
a mozemo mahati usima...
Kome ce Srbija da se pripoji? ili da transormise ?
Transormacija Srbije u bugarsku kravu :-) :-)
Mirci ljubavi , da tebe ne drzi vino od novogodisnje noci :roll: :roll:
danas

Post by danas »

mIRCerka wrote:
Da ponovim.
Nece BiH dobiti tuzbu.
Over and out
da je tako kao sto kazes, onda bi sud odbio tuzbu kao pravno neosnovanu, jer ne bi postojala legalna 'optuzena strana' kako ti tvrdis.
patrius

Post by patrius »

Pravo i pravda-nebo i zemlja!Ali,i nacisticka Njemacka se davno raspala,pa "svabe" i dan-danas placaju odstetu...
senada

Post by senada »

Poslije razvoda Srbija i CG zakonski, sudskim putem ... m o r a j u ... podijeliti kompletnu zajednicki stecenu imovinu zaradjenu u periodu zajednickog zivota.
Dvije zajednicki zaradjene "kapitalne vrijednosti" Srbije i Crne Gore jesu agresija i genocid izvrsene nad BiH, u periodu 1992.-1995.godine, o cemu postoji samo jedan mali svjedok, koji se zove cio svijet.
senada

Post by senada »

Da sam ja koncipirala Tuzbu, pored agresije i genocida Srbiju i Crnu Goru bih tuzila po barem jos dvije tacke optuznice, koje su BiH vratile u Srednji vijek, a to su - kulturocid i urbicid.

Ne znam kako se po definiciji sluzbeno zove pljacka, palez i rusenje fabrika, tvornica, proizvodnih industrijskih objekata i pogona, ali dobro se sjecam kako su zavrsili giganti (Energoinvest, Pretis, TAS, UNIS,ORAO itd.) u Rajlovcu, Vogosci i mnogi drugi nosioci industrijskog razvoja i ekonomsko privredne moci sirom Bosne i Hercegovine.
mostarac

Post by mostarac »

nece dobit tuzbu. zasto? zapadu se finansijski ne isplati
senada

Post by senada »

mostarac wrote:nece dobit tuzbu. zasto? zapadu se finansijski ne isplati
vjerujem, jer dovoljno su finansijski investirali u sve tacke optuznice, i bezbrojne postratne projekte u BiH, a jedna od njih je "manji" entitet RS, i njen najvisi predstavnik Dodik, i na pocetku BiH price Amerika, Vijece "sigurnosti", EU i MZ izjasnili su se glede "samostalne i suverene" BiH embargom na oruzje i UREDOM VISOKOG PREDSTAVNIKA CIJA ULOGA JE DA DRZAVU DRZI UNEREDJENU i da za kraj UREDI JACANJE "republike srpske" na stetu BH drzave i KONACNO JE VRIJEME RASTJERATI STRANE OKUPACIONE SILE IZ BiH jer sutra ce URED VISOKOG da UREDI FEDERACIJU SRPSKIH DRZAVA, tj. Kosovskom krizom ce preko ledja drzave BiH srediti da se i RS slobodno pripoji Srbiji, sto bi bio potpuni i konacan kraj drzave BiH, i po tom pitanju mislim da je vec minut do 12!
Ipak, da bi MZ ostvarila svoje konacne ciljeve u "srcu Evrope", kako je to onomad ponavljao djelatnik MZ Radovan Karadjic, za taj projekt su potrebni jaki BH igraci, tipa Arafat.
Post Reply