Pokusom na ovnovima otkrili metodu iskorjenjivanja homoseksu

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Tesssa

Post by Tesssa »

E vidis ti mislis da su ti ljudi bolesni i nastrani i ja tebe automatski smatram homofobom...
Romeo 80
Grijem se na: Džemper
Vozim: Azijsku nakazu

Post by Romeo 80 »

Mislim da bi bilo pravo dobro kad bi se našao nekakav lijek protiv homoseksualnosti. Ne radi se tu o bilo kakvoj mržnji prema bilo kome (bar u mom slučaju je tako), već o činjenici da o homoseksualnosti nemam uopšte lijepo mišljenje. Ne bih rekao da je to klasična bolest, ali seksualna devijacija sigurno jeste! Malo mi je smiješno da kad neko kaže bilo šta negativno o homoseksualcima odmah dobije etiketu homofoba. Fakat to ne razumijem! Vi koji tako slasno po forumu nazivate ljude homofobima pitam, znate li uopšte šta je to fobija? Da vas prosvijetlim, fobija je neopravdan strah koji nekad može dovesti i do mržnje prema nekome/nečemu. Po vama znači svako ko ne simpatiše pedere je automatski homofob jer ih se boji! Svaka čast na zaključivanju! Ne čini nekoga homofobom činjenica da iste ne simpatiše, valjda svako ima pravo na svoje mišljenje i ako vam se to ne sviđa ne znam šta onda radite na forumu? Što se mene lično tiče, nikome ne želim zlo i sve dok nečija seksualna orijentacija ne nanosi štetu nikome i nikoga ne ugrožava, baš me briga. Ali ne mogu da shvatim njihova paradiranja, šta je poenta u svemu tome? OK, voliš dlakavu mušku g.... umjesto prave stvari, u redu brate, uživaj! Ali čovječe, ne nabadaj mi to na nos, ne zanima me. Da li bih i ja kao heteroseksualac trebao početi paradirati centrom grada da bih "dokazao" kako volim ženske? Fakat ne kontam gdje su granice ljudske gluposti!?
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

krkanko wrote:Nije to ni homofobija niti mrznja prema ljudima, ko je to spomenuo?!
Jednostavno bolest nastranosti i to je to, ko je rekao da ih treba mrziti? Treba im pomoci, samo sto oni to sebi ne zele priznati.

ps: rekao sam svoje i ne zanima me uopste misljenje homoljubimaca, niti cu svoje misljenje promijeniti, tako da ne odgovaram vise na temu.
e ho's nas zajebat :roll: :D :D
Tesssa

Post by Tesssa »

Svemirski_Jebach wrote:
krkanko wrote:Nije to ni homofobija niti mrznja prema ljudima, ko je to spomenuo?!
Jednostavno bolest nastranosti i to je to, ko je rekao da ih treba mrziti? Treba im pomoci, samo sto oni to sebi ne zele priznati.

ps: rekao sam svoje i ne zanima me uopste misljenje homoljubimaca, niti cu svoje misljenje promijeniti, tako da ne odgovaram vise na temu.
e ho's nas zajebat :roll: :D :D
nadoknadio je on to u pp sto mi je poslao :D :D :D
enssa

Post by enssa »

upravo kao sto romeo kaze,nemam nista protiv njih ali sta mi ima paradirati po gradu i pokazivati da je peder.on peder njegova stvar al sto bih ga ja gledao kako se sepuri po gradu i pokazuje sa nekim ¨ponosom¨ da je peder.a st.luis ne seri majke ti sa svojim etiketiranjem sad sam ja jos poremecen sto mi nesto pederi nisu dragi?mora da je od rata..
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

kada ce ljudi shvatiti da homoseksualnost NIJE PRELAZNA!
u divnom svijetu zivimo ,sve sto nije moj klon,treba ga lijeciti,iskorijeniti,promjeniti ..

pojava kao sto je homoseksualizam nije bolest,i ne moze se neko izlijeciti a jos gore nekoga silom tjerati da ne bude ono sto jeste
ko smo to mi,da nekoga sputavamo,dajemo manja prava?
jel zbog nas(okoline)treba neko citav svoj zivot provede onako kako bi drugi zeljeli a ne on sam??

te parade i postoje bas radi toga,da bi svijetu skrenuli paznju,na svoje probleme..sikaniranja,sputavanja,maltretiranja sto fizickih sto mentalnih,odbacivanja od drustav..i to sve zbog cega????
zbog toga sto zele da spavaju ,s'kim oni zele?
otkud ljudima PRAVO da se petljaju ko s'kim izlazi,provodi se,spava i zivi????
cak sto vise,odobiri brak,i apsolutno bez sikaniranja na radnim mjestima i uopste u drustvu...
ja se mogu slagati ili ne,ali kao normalno ljudsko bice to prihvatam,kao cinjenicu..i nemam namjeru nikoga mjenjati isto kao sto niko ne moze mjenjati mene!

dosta vise sa tim krkanlukom..sve sto je drugacije treba silom mjenjati
KO VAM DAJE TO PRAVO?????
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

meni homoskesualci nisu ni mrski, ni dragi. Jednostavno me nije briga ko s kime spava :oops:
bitno mi je samo s kime spava moj muz, a za ostale me nije briga :D
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

mamica 31 wrote:meni homoskesualci nisu ni mrski, ni dragi. Jednostavno me nije briga ko s kime spava :oops:
bitno mi je samo s kime spava moj muz, a za ostale me nije briga :D
bravo,to je poenta svega..
zivi i pusti da zive
Romeo 80

Post by Romeo 80 »

PITARKA_SA wrote:kada ce ljudi shvatiti da homoseksualnost NIJE PRELAZNA!
u divnom svijetu zivimo ,sve sto nije moj klon,treba ga lijeciti,iskorijeniti,promjeniti ..

pojava kao sto je homoseksualizam nije bolest,i ne moze se neko izlijeciti a jos gore nekoga silom tjerati da ne bude ono sto jeste
jel zbog nas(okoline)treba neko citav svoj zivot provede onako kako bi drugi zeljeli a ne on sam??

te parade i postoje bas radi toga,da bi svijetu skrenuli paznju,na svoje probleme..sikaniranja,sputavanja,maltretiranja sto fizickih sto mentalnih,odbacivanja od drustav..i to sve zbog cega????
cak sto vise,odobiri brak,i apsolutno bez sikaniranja na radnim mjestima i uopste u drustvu...
ja se mogu slagati ili ne,ali kao normalno ljudsko bice to prihvatam,kao cinjenicu..i nemam namjeru nikoga mjenjati isto kao sto niko ne moze mjenjati mene!

Halo ba lezbačo, smiri živce, koji ti je đavo? Gdje si pročitala da je homoseksualnost prelazna? S druge strane imam ljudsko pravo da kažem svoje mišljenje i mislim da sam u tome bio jasan! Niko ne kaže da homoseksualcima treba uskratiti nekakva prava, a kamoli da žive kako drugi
ljudi hoće! Što se tiče parada, poštedi me molim te glupe retorike. Čuj postoje da bi skrenuli pažnju na sebe i svoje probleme! Zašto se onda takve parade održavaju i u zapadnim državama u kojima im je čak dopušteno i sklapanje brakova??? Ako žele da se bore za svoje prava postoje puno bolji načini za to. A što se tiče petljanja u tuđe živote, ne šupljiraj, to niko ovdje ne radi ali svako ima pravo da iznese svoje mišljenje! Niko me ne može ubijediti da je normalno da jedan "muškarac" zabada onu stvar u dupe drugom! Ako tako ne misliš, baš bih volio da vidim tvoju reakciju da se zaglaviš u liftu sa dvojicom koji se natežu!? Možda bi promijenila mišljenje kad bi prisustvovala
takvom cirkusu. Ponavljam ono što sam napisao ranije, ne želim nikome zlo, neka žive kako god žele dok to druge ljude ne ugrožava, ali daleko im kuća od moje!
mamica papucarka

pa ako te neko sexualno napadne (bez tvog pristanka) to ga cini nasilnikom. I u takvim momentima nebitno je da li je osoba homo, hetero, ili bi...
Romeo 80

Post by Romeo 80 »

mamica 31 wrote:pa ako te neko sexualno napadne (bez tvog pristanka) to ga cini nasilnikom. I u takvim momentima nebitno je da li je osoba homo, hetero, ili bi...
Ma ne, nisi me baš dobro shvatila. Nisam uopšte mislio na bilo kakve seksualne napade već na činjenicu da je gledati 2 "muškarca" kako "čereče" jedan drugog nimalo ugodno za gledati! Koristio sam se malo vulgarnijim primjerima jer stvarno ne volim kad mi neko stavlja riječi u usta. Svoj stav o homoseksualcima i homoseksualnosti uopšte sam opisao u pretposljednjem postu.
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

Romeo 80 wrote:

Halo ba lezbačo, smiri živce, koji ti je đavo? Gdje si pročitala da je homoseksualnost prelazna? S druge strane imam ljudsko pravo da kažem svoje mišljenje i mislim da sam u tome bio jasan! Niko ne kaže da homoseksualcima treba uskratiti nekakva prava, a kamoli da žive kako drugi
ljudi hoće! Što se tiče parada, poštedi me molim te glupe retorike. Čuj postoje da bi skrenuli pažnju na sebe i svoje probleme! Zašto se onda takve parade održavaju i u zapadnim državama u kojima im je čak dopušteno i sklapanje brakova??? Ako žele da se bore za svoje prava postoje puno bolji načini za to. A što se tiče petljanja u tuđe živote, ne šupljiraj, to niko ovdje ne radi ali svako ima pravo da iznese svoje mišljenje! Niko me ne može ubijediti da je normalno da jedan "muškarac" zabada onu stvar u dupe drugom! Ako tako ne misliš, baš bih volio da vidim tvoju reakciju da se zaglaviš u liftu sa dvojicom koji se natežu!? Možda bi promijenila mišljenje kad bi prisustvovala
takvom cirkusu. Ponavljam ono što sam napisao ranije, ne želim nikome zlo, neka žive kako god žele dok to druge ljude ne ugrožava, ali daleko im kuća od moje!
ja sam pisala uopsteno svoj post i komentar...
nisam ni tebe, ni bilo koga drugog citirala.nemam pojma sto se nalazis prozvanim???moram biti lezbejka da bi mislila kako mislim??komicno.

ja pricam o onim ljudima koji smatraju da je sasvim normalno nekoga prebiti ili omalovazavati ako ima drugaciju sexualnu orjentaciju.

nije stvar je'l normalno vidjeti dva muskarca kako se ljube ,ili dvije djevojke,vec je stvar da se ne mozemo praviti da takvih ljudi nema.

meni je to ista stvar kao i biti rasista,jer mrziti nekoga zato sto je druge boje koze ili drugacijeg pogleda na sexualnost je glupost,blago receno

oni su takvi,kakvi jesu,i sta oni mogu ?
glumiti da su drugaciji jer,bi to nas ostale cinilo sretnim.

ja ne kazem da je to apsolutno normalna stvar,logicna..il'sta sve ne,al zbog toga sto jesu i kakvi jesu ne treba ih gurati u drugi red i smatrati manje vrijednim ili sposobnim .
nije samo stvar zakona(koje pominjes)vec pricam o nekom svakodnevnom zivotu,i odnosu ljudi prema takvim ljudima..

poenta svega je..zivi i pusti da zive ..!
i gotova prica.
mamica papucarka

Romeo 80 wrote:
mamica 31 wrote:pa ako te neko sexualno napadne (bez tvog pristanka) to ga cini nasilnikom. I u takvim momentima nebitno je da li je osoba homo, hetero, ili bi...
Ma ne, nisi me baš dobro shvatila. Nisam uopšte mislio na bilo kakve seksualne napade već na činjenicu da je gledati 2 "muškarca" kako "čereče" jedan drugog nimalo ugodno za gledati! Koristio sam se malo vulgarnijim primjerima jer stvarno ne volim kad mi neko stavlja riječi u usta. Svoj stav o homoseksualcima i homoseksualnosti uopšte sam opisao u pretposljednjem postu.
pravo da ti kazem meni nije ugodno gledati ni momka i curu kako se ....
E sad, da vidim homo par bilo bi mi malo vise neugodno iz razloga sto nisam navikla vidjeti dvoje ljudi istog spola u nekom sekusalnom aktu (nazovimo to tako :D )
Sve njeznosti koje dvoje ljudi razmjenjuju po meni bi trebalo biti nesto sveto i licno. Ali, ja sam prokleti romanticar, tako da me vecina nece shavtit ozbiljno :D

poslije cu opsirnije :D
enssa

Post by enssa »

pa da pusti druge da zive!
sto bi mene bolilo sto je on homosexualac neg et mora mi pokazati paradom da je isti.neka je peder njegovo ali nema mi se sta on prikazivati i setkat se okolo ponoseci se time,to je samo zapadno preseravanje koje se et treba i kod nas ispostovati da bi i mi bili IN na neki debilni nacin.
mamica papucarka

enssa wrote:pa da pusti druge da zive!
sto bi mene bolilo sto je on homosexualac neg et mora mi pokazati paradom da je isti.neka je peder njegovo ali nema mi se sta on prikazivati i setkat se okolo ponoseci se time,to je samo zapadno preseravanje koje se et treba i kod nas ispostovati da bi i mi bili IN na neki debilni nacin.
e, gle sad ovo.
imas dernek, party, tulum... kako hoces... elem heterosekusalni parovi se uveliko povaljali. ne znas vise ko koga... nisam jednom vidjela da su se dvoje safatali na javnom mjestu.
u cemu je razlika???
Romeo 80

Post by Romeo 80 »

PITARKA_SA wrote:
Romeo 80 wrote:

ja sam pisala uopsteno svoj post i komentar...
nisam ni tebe, ni bilo koga drugog citirala.nemam pojma sto se nalazis prozvanim???moram biti lezbejka da bi mislila kako mislim??komicno.

ja pricam o onim ljudima koji smatraju da je sasvim normalno nekoga prebiti ili omalovazavati ako ima drugaciju sexualnu orjentaciju.

nije stvar je'l normalno vidjeti dva muskarca kako se ljube ,ili dvije djevojke,vec je stvar da se ne mozemo praviti da takvih ljudi nema.

meni je to ista stvar kao i biti rasista,jer mrziti nekoga zato sto je druge boje koze ili drugacijeg pogleda na sexualnost je glupost,blago receno

oni su takvi,kakvi jesu,i sta oni mogu ?
glumiti da su drugaciji jer,bi to nas ostale cinilo sretnim.

ja ne kazem da je to apsolutno normalna stvar,logicna..il'sta sve ne,al zbog toga sto jesu i kakvi jesu ne treba ih gurati u drugi red i smatrati manje vrijednim ili sposobnim .
nije samo stvar zakona(koje pominjes)vec pricam o nekom svakodnevnom zivotu,i odnosu ljudi prema takvim ljudima..

poenta svega je..zivi i pusti da zive ..!
i gotova prica.
Pa dobro onda, ako zaista tako misliš, a ne vidim zašto bi lagala, mogu ti samo reći da se po dotičnom pitanju ipak ne razlikujemo previše. I ja sam protiv bilo kakvih napada, ponižavanja i svakog oblika degradiranja bilo koga! Ako smo civilizovani ljudi ne bi smjeli sebi dopustiti da se ponašamo kao životinje. Samo sam na stajalištu da ipak treba imati na umu i okolinu u kojoj se živi, jer ipak svako od nas bi morao voditi računa da svojim vlastitim ponašanjem ne vrijeđa nikoga. Niko se ne smije neugodno osjećati zbog tuđeg ponašanja, treba biti dobar komšija i voditi računa i o tuđim osjećanjima!
SaraLe

Post by SaraLe »

Romeo 80 wrote:
A sto si ih gledao :D
enssa

Post by enssa »

mamica 31 wrote:
enssa wrote:pa da pusti druge da zive!
e, gle sad ovo.
imas dernek, party, tulum... kako hoces... elem heterosekusalni parovi se uveliko povaljali. ne znas vise ko koga... nisam jednom vidjela da su se dvoje safatali na javnom mjestu.
u cemu je razlika???

pa upravo u tome sto je to dernek a ne ulica.ipak je to malo intimnija atmosfera od ulice u kojoj je bas sve javno.nek prave derneke i nek dernece njihova stvar,ja cu otici sa derneka ako mi se ne svidi to,druga je stvar na ulici koja pripada svima
mamica papucarka

joj draga Ensse, pa zar nisi nikad na ulici vidjela par kako se ljubi, pipka i sl...
Romeo 80

Post by Romeo 80 »

SaraLe wrote:
Romeo 80 wrote:
Hehe, ma joj šuti, nisam ih gledao uživo sreća moja! Jedno veče do kasno nisam zaspao, onako gledam TV, prebacujem kanale kad odjednom puf, dva lika, jedan leži u ginekološkom položaju a drugi mu obrađuje auspuh! Ne znam, fakat mi nešto bi mučno, il je do mene, hehe!
SaraLe

Post by SaraLe »

Romeo 80 wrote:
SaraLe wrote:
Romeo 80 wrote: Ma ne, nisi me baš dobro shvatila. Nisam uopšte mislio na bilo kakve seksualne napade već na činjenicu da je gledati 2 "muškarca" kako "čereče" jedan drugog nimalo ugodno za gledati! Koristio sam se malo vulgarnijim primjerima jer stvarno ne volim kad mi neko stavlja riječi u usta. Svoj stav o homoseksualcima i homoseksualnosti uopšte sam opisao u pretposljednjem postu.
Hehe, ma joj šuti, nisam ih gledao uživo sreća moja! Jedno veče do kasno nisam zaspao, onako gledam TV, prebacujem kanale kad odjednom puf, dva lika, jedan leži u ginekološkom položaju a drugi mu obrađuje auspuh! Ne znam, fakat mi nešto bi mučno, il je do mene, hehe!
Mozda se nekom gadi, i kad se ti ljubis sa svojom djevojkom 8)
Jeli ti sad zbog toga, trebas prestati da se ljubis sa svojom djevojkom :?
Ili da neko drugi prestane raditi nesto sto ga usrecuje, a ne cini s tim cinom nikom nista nazao :?
Romeo 80

Post by Romeo 80 »

SaraLe wrote:
Romeo 80 wrote:
SaraLe wrote: A sto si ih gledao :D
Mozda se nekom gadi, i kad se ti ljubis sa svojom djevojkom 8)
Jeli ti sad zbog toga, trebas prestati da se ljubis sa svojom djevojkom :?
Ili da neko drugi prestane raditi nesto sto ga usrecuje, a ne cini s tim cinom nikom nista nazao :?
Pa možda se i gadi nekom, ne znam i iskreno, nije me ni briga!
Ali upravo o tome ja i govorim čitavo vrijeme da me ne zanima tuđa intima i baš zato i ne razumijem sve te parade. Po meni je to stvar privatnosti, a privatnost je za mene svetinja kako moja tako i tuđa. Prema homoseksualcima sam indiferentan, nit ih volim, nit ih mrzim. Jednostavno, ne razumijem ih, ali definitivno poštujem ljudsku slobodu i pravo na opredjeljenje! Eto, to je moj stav.
krkanko

Post by krkanko »

Moram samo da se javim zbog Romea, nemoj da te namame i navuku na pederski nacin, vidis kako to rade vec si poceo popustati svoje stavove, na kraju ces biti za pedere, a na kraju mozda jos i derpe :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Romeo 80 wrote:Mislim da bi bilo pravo dobro kad bi se našao nekakav lijek protiv homoseksualnosti. Ne radi se tu o bilo kakvoj mržnji prema bilo kome (bar u mom slučaju je tako), već o činjenici da o homoseksualnosti nemam uopšte lijepo mišljenje. Ne bih rekao da je to klasična bolest, ali seksualna devijacija sigurno jeste! Malo mi je smiješno da kad neko kaže bilo šta negativno o homoseksualcima odmah dobije etiketu homofoba. Fakat to ne razumijem! Vi koji tako slasno po forumu nazivate ljude homofobima pitam, znate li uopšte šta je to fobija? Da vas prosvijetlim, fobija je neopravdan strah koji nekad može dovesti i do mržnje prema nekome/nečemu. Po vama znači svako ko ne simpatiše pedere je automatski homofob jer ih se boji! Svaka čast na zaključivanju! Ne čini nekoga homofobom činjenica da iste ne simpatiše, valjda svako ima pravo na svoje mišljenje i ako vam se to ne sviđa ne znam šta onda radite na forumu? Što se mene lično tiče, nikome ne želim zlo i sve dok nečija seksualna orijentacija ne nanosi štetu nikome i nikoga ne ugrožava, baš me briga. Ali ne mogu da shvatim njihova paradiranja, šta je poenta u svemu tome? OK, voliš dlakavu mušku g.... umjesto prave stvari, u redu brate, uživaj! Ali čovječe, ne nabadaj mi to na nos, ne zanima me. Da li bih i ja kao heteroseksualac trebao početi paradirati centrom grada da bih "dokazao" kako volim ženske? Fakat ne kontam gdje su granice ljudske gluposti!?
DEFINICIJA HOMOFOBIJE: STRAH OD ILI NETPELJIVOST PREMA HOMOSEKSUALNIM OSOBOMA..... :roll:
anais_nin

Post by anais_nin »

Romeo 80 wrote:

Halo ba lezbačo, smiri živce, koji ti je đavo?
@Romeo, molim te bez vrijedjanja!!!!!

Znam da na ovim temama strasti lete na sve strane, ali pokusajte civilizovano da raspravljate na ovu temu ukoliko je to moguce....nema potrebe za vrijedjanjem....
Post Reply