callmethebreeeze wrote:ja ovdje vidim veliki potencijal za brokeback mountain II, ovaj put iz zivotinjske perspektive.
Martina Navratilova je izjavila da - "ovce imaju pravo biti homoseksualci."
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
callmethebreeeze wrote:ja ovdje vidim veliki potencijal za brokeback mountain II, ovaj put iz zivotinjske perspektive.
Što ga bubnu, i ostade živa.hasanaginica wrote:Pa da nije tog pederluka ne bi ni AIDS-a bilo..Wednesday wrote:homosexualnost nije bolest da je potrebno traziti lijek. a i ako jeste, ima puno gorih bolesti za koji bi trebalo traziti lijek. bolje da su ove pare, sto na ovo uludo potrosise potrosili na istrazivanje o AIDSu, ili da su ih dali za kakvu humanitarnu akciju. oni se s pederskim ovnovima zajebaju,, a usvijetu svake sekunde umiru djeca od gladi.sahan wrote:Ma traze ljudi lijek, šta je čudno?![]()
Samo da svijet ne ostane na takvim "ljudima" kao sto si tisabanss wrote:Homoseksualnost je bolest koja ce 100% unistiti ljudski rod samo ako se dovoljno rasiri, zato je treba lijeciti.
Za gore navedenu tvrdnju ne treba biti naucnik, dovoljno je malo zdravog razuma
šta je sad ovo, dokaz za da, informirana samhasanaginica wrote:Hvala..debela wrote:oooo zemljo profundaj se![]()
kad bi ljudi samo malo koristili internet u obrazovne svrhe..
http://www.google.com/search?hl=en&q=ai ... gle+Search
http://de.wikipedia.org/wiki/Aids#Geschichte
Na homoseksualcima nece garantSaraLe wrote: Samo da svijet ne ostane na takvim "ljudima" kao sto si ti
a s cim ima veze?Maksim wrote:Mislim da ova tema vec ima, netko je postirao clanak na engleskom jeziku, ali nema veze. Ovo smatram jos jednim utjecajnim potezom od strane konzervativaca u Americi. Zasto bas opet u Americi, zasto se taj "lijek" na pravi u Njemackoj, Engleskoj, Japanu ili mozda Italiji...? Sve je ovo velika sramota, jer homoseksualnost i biseksualnost su prisutni medju ljudskim rodom i zivotinjskim svijetom jos od ranog doba evolucije i opet nismo izumrli. Homoseksualnost nema nikakve veze za hormonima. [/list]
I kakve sad ovo veze s vezom ima?sanjo18 wrote:ne mogu vjerovati sta je vo sad su svi poceli podrzavati homoseksualce.. normala... ono ko zao vam para... a nije bam zao sto holivudske zvjezde kad odu u soping potrose taman koliko je ovaj projekat... sto onaj engleski peder ima vilu od 100 soba... itd.. ma ja..
ha ja, a tebe klosara nece ni taknut...pitt wrote:pobiti samo bogate homosexualce, zapljeniti njihovu imovinu od cije prodaje treba finansirati dalja istrazivanja na temu suzbijanja homosexualizma.:D Vec vidjeno u ovom stoljecu
ma, na njemu ce vrsiti te eksperimenteAlfons Kauders wrote:ha ja, a tebe klosara nece ni taknut...pitt wrote:pobiti samo bogate homosexualce, zapljeniti njihovu imovinu od cije prodaje treba finansirati dalja istrazivanja na temu suzbijanja homosexualizma.:D Vec vidjeno u ovom stoljecu
![]()
![]()
one site fits all dildo...danas wrote:ma, na njemu ce vrsiti te eksperimenteAlfons Kauders wrote:ha ja, a tebe klosara nece ni taknut...pitt wrote:pobiti samo bogate homosexualce, zapljeniti njihovu imovinu od cije prodaje treba finansirati dalja istrazivanja na temu suzbijanja homosexualizma.:D Vec vidjeno u ovom stoljecu
![]()
![]()
![]()
ma dobio je on dvojke, samo niggere male...seka wrote:sad tek razumijemdanas wrote:ma, na njemu ce vrsiti te eksperimenteAlfons Kauders wrote: ha ja, a tebe klosara nece ni taknut...![]()
![]()
![]()
teme:
pitt se ozenio
pitt dobio dvojke
pitt-u utekla hanuma
koja kamuflaza![]()
on je homofob, a ne ja... a zna se da su homofobi najvece pedercine...danas wrote:de sad malo opalite rasizma, da izbalansiramo ovu homofobiju
sto je jos gore, nisi ni rasista, tako da je moguce da volis i cokoladnu salgiju za dezert...pitt wrote:provaljen sam:D
ko ce kome ko svoj svomepitt wrote:e vala pomogla si mi ....sto jest jestdanas wrote:now you're on your ownpitt wrote:provaljen sam:D
dajdzin'ca ti nece vise pomagati
![]()
![]()
:D
sta ? mislis da pretjerujem... i ja... al' sta cu...seka wrote:sam si krivpitt wrote:provaljen sam:D
sto trazis refikove slike
![]()
![]()
p.s. AK