ohladi ziv bio
Jedno egzistencionalno pitanje
-
mirness
ako sam ti ih napunio idi istresi pa se vrati da nastavim, haj sda se i ja malo salim, evo necu biti opterecen pa da vidimo ko ce duze izdrzatidebela wrote:jao frajera pacenikamisionar halo, ohladi. hodas po forumu i seres se ljudima u usta za bilo sta sto kazu jer to tebe vrijedja. pa sta. i mene vrijedja sto mi takvi kao ti, ugrozeni, kroje kapu i govore sta da pricam i sta da mislim. dosadan si ko proljev, ko stjenica, a ove satrologije sto ovdje bacas ti niko ne pusi. razguli u skokovima ili treba da ti nacrtam
![]()
za autora teme, evo ti zivota i poslije bajrama i nove godine. u kurcu kakav je i bio sa budalama koje ti valja trpiti
-
Shoshana
Ja, evo, cekam @Gavru da mi se pozali da mu ismijavam svetinje (a ti ocito ne kontas salu - jer ovdje zaista nista ne ridikulizira ni bajram, ni bozic).mirness wrote:@Shoshana
nije bolje jer je i bozic necija svetinja zar ne![]()
sad ce opet biti po meni drvlje i kamenje kako meni uvjek nesto smeta, al zar je tesko forumasima voljeti svoje svetinje a postovati tudje
Nego se ti uhvati cega drugog umjesto foruma, jer ti meni ovdje pljujes po mojoj svetinji - slobodi izrazavanja.
-
mirness
danas wrote:a ako ne zamjerimo, sta nam se onda pisemirness wrote: nemoj da nebi ko sta zamjerio![]()
![]()
![]()
-
Dezze
Vidim nije ti problem da se u taj trend uljucis. Lajes po forumu k'o avlijaner. A umjesto da nas ovdje opterecujes, bolje bi ti bilo malo gramatiku da listas....mirness wrote:danas wrote:a ako ne zamjerimo, sta nam se onda pisemirness wrote: nemoj da nebi ko sta zamjerio![]()
![]()
![]()
![]()
boli me ona stvar vise hocel ko zamjeriti ili ne, ja sam bio fin i kulturan i bez uvreda, al vidim da vecini forumasa je poznat jedino jezik uvreda, ponizavanja i provociranja pa cu se ukljuciti u taj trend
Prema Islamu ljudi trebaju da se obrazuju.
-
mirness
nisam se nasao uvrijedjen ako nisi primjetila zbog nepodudaranja s mojom vjerom i mojim ubjedjenjem, nego sam samo na neke stvari skrenuo paznju, a nasao sam se uvrijedjen kad su poceli da pljuju po meniMinnela wrote:eh, ti si mi bas bio finnnnnnnn...nikome ne zamjeras nista...cim se nesto ne podudara s tvojom vjerom i tvojim ubjedjenjem odmah se nadjes uvrijedjen...ne shvataj bolan sve previse ozbiljno...mirness wrote:danas wrote: a ako ne zamjerimo, sta nam se onda pise![]()
![]()
![]()
![]()
boli me ona stvar vise hocel ko zamjeriti ili ne, ja sam bio fin i kulturan i bez uvreda, al vidim da vecini forumasa je poznat jedino jezik uvreda, ponizavanja i provociranja pa cu se ukljuciti u taj trend
p.s. za postavljaca teme - vic je pravo dobar![]()
![]()
- aNTropocentrio
Mirnese, za mene je ubijanje životinja primitivno i veoma me vrijeđa, ali ipak neću otići na forum o Kurban Bajramu da govorim ljudima da su retardirani.
-
mirness
to ti iz licnog iskustvaDezze wrote:Vidim nije ti problem da se u taj trend uljucis. Lajes po forumu k'o avlijaner. A umjesto da nas ovdje opterecujes, bolje bi ti bilo malo gramatiku da listas....mirness wrote:danas wrote: a ako ne zamjerimo, sta nam se onda pise![]()
![]()
![]()
![]()
-
Dezze
Jok. Pogledaj prethodne postove. Vidjeces kome su u vokabularu psovke glavne rijeci.mirness wrote:to ti iz licnog iskustvaDezze wrote:Vidim nije ti problem da se u taj trend uljucis. Lajes po forumu k'o avlijaner. A umjesto da nas ovdje opterecujes, bolje bi ti bilo malo gramatiku da listas....mirness wrote:![]()