Jedno egzistencionalno pitanje

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

shadow

Post by shadow »

mirness, nesto te nema u "ljubav i sex" :D ...naleti, treba neko da ovim cafirima objasni par stvari...

ohladi ziv bio :zzzz:
mirness

Post by mirness »

debela wrote:jao frajera pacenika :shock: misionar halo, ohladi. hodas po forumu i seres se ljudima u usta za bilo sta sto kazu jer to tebe vrijedja. pa sta. i mene vrijedja sto mi takvi kao ti, ugrozeni, kroje kapu i govore sta da pricam i sta da mislim. dosadan si ko proljev, ko stjenica, a ove satrologije sto ovdje bacas ti niko ne pusi. razguli u skokovima ili treba da ti nacrtam :x

za autora teme, evo ti zivota i poslije bajrama i nove godine. u kurcu kakav je i bio sa budalama koje ti valja trpiti :x
ako sam ti ih napunio idi istresi pa se vrati da nastavim, haj sda se i ja malo salim, evo necu biti opterecen pa da vidimo ko ce duze izdrzati
nineac

Post by nineac »

Vic je star, ali me uvijek nasmije!
Ko je ova netolerantna budala?
Shoshana

Post by Shoshana »

mirness wrote:@Shoshana
nije bolje jer je i bozic necija svetinja zar ne :x

sad ce opet biti po meni drvlje i kamenje kako meni uvjek nesto smeta, al zar je tesko forumasima voljeti svoje svetinje a postovati tudje
Ja, evo, cekam @Gavru da mi se pozali da mu ismijavam svetinje (a ti ocito ne kontas salu - jer ovdje zaista nista ne ridikulizira ni bajram, ni bozic).

Nego se ti uhvati cega drugog umjesto foruma, jer ti meni ovdje pljujes po mojoj svetinji - slobodi izrazavanja.
sarlo

Post by sarlo »

Ramazan je obnova, Bajram je novi pocetak...
mirness

Post by mirness »

samo sam bio skrenuo paznju, nisam nikoga bio uvrijedio a vi ste poceli da me pljujete, pa sad samo vracam istom mjerom.
nemoj da nebi ko sta zamjerio
danas

Post by danas »

mirness wrote: nemoj da nebi ko sta zamjerio
a ako ne zamjerimo, sta nam se onda pise :oops: :-) :-) :-)
mirness

Post by mirness »

danas wrote:
:D :-D boli me ona stvar vise hocel ko zamjeriti ili ne, ja sam bio fin i kulturan i bez uvreda, al vidim da vecini forumasa je poznat jedino jezik uvreda, ponizavanja i provociranja pa cu se ukljuciti u taj trend
Dezze

Post by Dezze »

mirness wrote:
danas wrote:
:D :-D boli me ona stvar vise hocel ko zamjeriti ili ne, ja sam bio fin i kulturan i bez uvreda, al vidim da vecini forumasa je poznat jedino jezik uvreda, ponizavanja i provociranja pa cu se ukljuciti u taj trend
Vidim nije ti problem da se u taj trend uljucis. Lajes po forumu k'o avlijaner. A umjesto da nas ovdje opterecujes, bolje bi ti bilo malo gramatiku da listas....

Prema Islamu ljudi trebaju da se obrazuju.
mirness

Post by mirness »

Minnela wrote:
mirness wrote:
danas wrote: a ako ne zamjerimo, sta nam se onda pise :oops: :-) :-) :-)
eh, ti si mi bas bio finnnnnnnn...nikome ne zamjeras nista...cim se nesto ne podudara s tvojom vjerom i tvojim ubjedjenjem odmah se nadjes uvrijedjen...ne shvataj bolan sve previse ozbiljno...

p.s. za postavljaca teme - vic je pravo dobar :lol: :lol: :D
nisam se nasao uvrijedjen ako nisi primjetila zbog nepodudaranja s mojom vjerom i mojim ubjedjenjem, nego sam samo na neke stvari skrenuo paznju, a nasao sam se uvrijedjen kad su poceli da pljuju po meni
aNTropocentrio

Post by aNTropocentrio »

Mirnese, za mene je ubijanje životinja primitivno i veoma me vrijeđa, ali ipak neću otići na forum o Kurban Bajramu da govorim ljudima da su retardirani.
mirness

Post by mirness »

Dezze wrote:
mirness wrote:
danas wrote: a ako ne zamjerimo, sta nam se onda pise :oops: :-) :-) :-)
Vidim nije ti problem da se u taj trend uljucis. Lajes po forumu k'o avlijaner. A umjesto da nas ovdje opterecujes, bolje bi ti bilo malo gramatiku da listas....

to ti iz licnog iskustva
BugsBunny

Post by BugsBunny »

Ja licno mislim da je svako prinosenje zrtava... u najmanju ruku apsurdno.
I ja bih isto tako rado pitao janje sta ono misli je li uvredljivo biti zrtvovan?
Dezze

Post by Dezze »

mirness wrote:
Dezze wrote:
mirness wrote: :D :-D boli me ona stvar vise hocel ko zamjeriti ili ne, ja sam bio fin i kulturan i bez uvreda, al vidim da vecini forumasa je poznat jedino jezik uvreda, ponizavanja i provociranja pa cu se ukljuciti u taj trend

to ti iz licnog iskustva
Jok. Pogledaj prethodne postove. Vidjeces kome su u vokabularu psovke glavne rijeci.
Locked