i nek` ti je Bog na pomoci
bosanac i hercegovka
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- cHupjahalic@
@King Kikapu Od sada nam se javljaj dnevno najmanje po jednom na forumu da znamo da je sve u dure.

-
mamica papucarka
polijte vode za njimcHupjahalic@ wrote:@King Kikapu Od sada nam se javljaj dnevno najmanje po jednom na forumu da znamo da je sve u dure.![]()
- cHupjahalic@
ma sta cu poljevati, jos mu moRe biti gore.mamica 31 wrote:polijte vode za njimcHupjahalic@ wrote:@King Kikapu Od sada nam se javljaj dnevno najmanje po jednom na forumu da znamo da je sve u dure.![]()
i ja sam ti....
-
Timotije
Realna i konkretna kazes, pa nek ti je sa srecom. Imas konkretan primjer pred sobom i mogu ti reci da funcionise i vise nego dobro...
Sve regionalne, jezicke i ostale "barijere" se prevazidju vrlo lako i brzo ako ta veza ima "kuveta"!
Kompromis je majka mudrosti, prihvati je kakva je, drzi se onoga sto valja, bitan je fundament, a ako te nervira kako izgovara pojedine rijeci...zanemari, to je jos najmanje bitno.
Sve regionalne, jezicke i ostale "barijere" se prevazidju vrlo lako i brzo ako ta veza ima "kuveta"!
Kompromis je majka mudrosti, prihvati je kakva je, drzi se onoga sto valja, bitan je fundament, a ako te nervira kako izgovara pojedine rijeci...zanemari, to je jos najmanje bitno.
- cHupjahalic@
ne kontam kako mozes vidjeti problem u ovomeTimotije wrote:a ako te nervira kako izgovara pojedine rijeci...zanemari, to je jos najmanje bitno.
pa ona moze izgovoriti rijeci i za sebe a i za njega.
-
King Kikapu
samo da mi u po sexa kaze TOOOOOOO CAREEEEEE
-
mamica papucarka
ima i kod mene u familiji dosta parova u toj kombinaciji
I jos niko nikog nije usmrtio 
-
Pearl
ihhh.. vala, sve herke koje ja znam potkopavaju neprijateljske linije iznutramaccarona wrote:meni su te kombinacije najsimpaticnije![]()
ona ko ramboa on bubica
slatke, na ranu da ih privijes, musko je naizgled glava porodice, al je herkina zadnja
- cHupjahalic@
ma nije.Pearl wrote:ihhh.. vala, sve herke koje ja znam potkopavaju neprijateljske linije iznutramaccarona wrote:meni su te kombinacije najsimpaticnije![]()
ona ko ramboa on bubica
slatke, na ranu da ih privijes, musko je naizgled glava porodice, al je herkina zadnja![]()
- anais_nin
slusaj pitt-a, ovo je kljucna stvarpitt wrote:al pazi .....kad je ledjima pri zidu onda je najopasnijadanas wrote:ne ostavljaj joj manevarskog prostoraKing Kikapu wrote:eto sad sve znamjos samo da primijenim u praksi
![]()
:D
- cHupjahalic@
jace ti je od onih 15/16.danas wrote:ja sam 1/16satra
![]()
![]()
- anais_nin
vidi se ko je analiticki sagledao situacijuPearl wrote:ihhh.. vala, sve herke koje ja znam potkopavaju neprijateljske linije iznutramaccarona wrote:meni su te kombinacije najsimpaticnije![]()
ona ko ramboa on bubica
slatke, na ranu da ih privijes, musko je naizgled glava porodice, al je herkina zadnja![]()
sve na stranu, ali uglavnom se mi s juga (zenskog roda) bolje slazemo sa bosancerosima muskog roda, nego s nasim juznjacima
- Patron of Formello
Sa hercegovkom nesto imati?
Pa to je cista propast.
Te zene imaju jezik od metra i vrlo su skrte.
Ima i boljih nacina da upropastis svoj zivot.

Last edited by Patron of Formello on 29/12/2006 23:09, edited 1 time in total.
- danas
pa niste ni vi lude, da hercegovce zeniteanais_nin wrote:vidi se ko je analiticki sagledao situacijuPearl wrote:ihhh.. vala, sve herke koje ja znam potkopavaju neprijateljske linije iznutramaccarona wrote:meni su te kombinacije najsimpaticnije![]()
ona ko ramboa on bubica
![]()
sve na stranu, ali uglavnom se mi s juga (zenskog roda) bolje slazemo sa bosancerosima muskog roda, nego s nasim juznjacimanije to bez neke
-
Pearl
pa bolje da on mirno popusti, nego da bude bijencHupjahalic@ wrote:ma nije.Pearl wrote:ihhh.. vala, sve herke koje ja znam potkopavaju neprijateljske linije iznutramaccarona wrote:meni su te kombinacije najsimpaticnije![]()
ona ko ramboa on bubica
![]()
![]()
![]()