Zasto su zene vojska sejtanova

Rasprave o vjerskim temama.
ztluhcs
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.

Post by ztluhcs »

Image
Image
Last edited by ztluhcs on 28/12/2006 20:04, edited 2 times in total.
pitt

Post by pitt »

Iskreno kad vidim zenu pokrivenu (bilo koje vjere da je)automatski imam ispred sebe "pazi struja" tj ama bas nikakvog povoda...
:D :D :D :D

Jest do zene je sto se ti ne mozes kontrolisati.....sve je to njihova greska :D:D
danas

Post by danas »

najbolje je -- a ti nemoj iz avlije nikako izlaziti... da ti se misli ne sukobe :oops:
dinash

Post by dinash »

zene su nekad bile "ukras prirode", a danas su "vojska sejtanova".
svasta ... svaki dan se zabrinem kakvih budala ima u ovoj zemlji.
Lace

Post by Lace »

i drz se muskinja :D u njih bleji s njima muhabeti...i nemoj nas bludnike maltretirati...mi smo prihvatili svoj kismet :D
patrius

Post by patrius »

Pa jbg,i sejtani vole zene,izgleda.Nego,braco,valja se spremit za lov...Inkvizicija je oma(h)nula...
Sogan

Post by Sogan »

Razmjeran wrote:Slicno kao jedan hodza,vidio dobru zenu i prati je pogledom,ovaj drugi mu kaze,halo hodza sta radis,kaze gledam uz odgovor prvi pogled je pogled,drugi pogled je pozuda(gresni pogled) :-D

Iskreno kad vidim zenu pokrivenu (bilo koje vjere da je)automatski imam ispred sebe "pazi struja" tj ama bas nikakvog povoda...

S druge strane covjek kad vidi razgolisenu zenu,minic,suknja ovo ono,dolazi do sukoba misli...

Stoga ipak smatram,uz znanje da je "prvu ovosvjetsku laz" uradila upravo Hava(uz nagovor iblisa Allah ga prokleo)da su zene upravo te,kojeg bi se Insan,covjek treba cuvati...
Poznato je isto iz Hadisa,da ce u Dzehenemu,vecina i biti zena,gdje je receno da su zene blize (bludnim radnjama) nego muskarci..
Primjer prostitucija,desetine miliona zene,koje ono sto je za njenog "covjeka,muza" daje za pare,poklanja i slicno,dok su muskarci "ti" koji su povod tom nedjelu...
Kad derpe predje u wehabije :oops: zene su logicni krivac :zzzz: a sve pod zastavom sejtana Image
Razmjeran

Post by Razmjeran »

Odo zvati parapsihologa,da me ubjedi,da nisam u pravu.A dosad nisam vidio nista objektivno,osim zeze..
Lace nije na meni da kazem sta si(sama si o sebi rekla) ali je na meni,da ti nisi za "majke,supruge i lijepog braka".A ako mislis da grijesim,ili nedo bog da te vrijedjam,ostavi ovu temu "narastajima" ako ih budes imala,i normalno kad nauce citati i pisati,nek dadnu odgovor na citate svoje majke...

P.S.Malo ozbilje za ozbiljne ako ih ima ovdje
chuchumbamayumbe

Post by chuchumbamayumbe »

Drzi se za prijateljevu chunu i ne ispustaj je iz ruku!
Iza svakog grma vreba ZENA! :D
Locked