ako je kod njih 75%, onda je kod nas 70%....samo to je trenutno jer isti taj Dodik radi na tome da se poboljša standard stanovnika....a kod nas je eldorado, cvjetaju cevabdžinice i sve vrste saćeva...josh malo pa che biti kafa ispod saća...Grom iz vedra neba wrote:Ne zezaj. To je iluzija. 75% stanovnika RS zivi na rubu siromastva. Dodik nema veze s ekonomijom, nego radi sa srbijansko-ruskom mafijom u prodaji strateskih preduzeca. Bio sam tamo nekoliko puta. Ljudi zive 3x bjednije nego u Sarajevu.Suicidal Siberian wrote:shta je mishevi....smeta vam Dodik? kakav god da je, ja mu kapu skidam, jer covjek ima jasnu viziju shta zeli da napravi od manjeg entiteta....oni ne moraju traziti odcjepljenje jer grabe veliki koracima da se ekonomski odcjepe od BiH....a vi navijajte za ove nashe bilmeze bez muda kojima najvise odgovara nerazvijenost pa da mogu graditi poslovne centre nasred parkova i slichno...a Dodik vec 220 miliona namjenio za isplatu penzija, a kod nas grcaju, nemaju lijekova....
Krkan 2006. godine: Milorad Dodik
- Suicidal Siberian
-
Grom iz vedra neba
Kad si ti izasaoharis ubleha wrote:KRKAN (pjeva narodnjake pod satorom, ne zna norme lijepog ponasanja, ne zna nijedan strani jezik...), takav krkan prodao naftnu industriju RS (gdje spada i Rafinerija u Bosanskom Brodu koja je najveci gubitas u drzavi) za 979 miliona eura.
A nas GOSPODIN Silajdzic (ima veze po svijetu, prica nekoliko stranih jezika...) poklonio Zeljezaru Zenica svojim haverima Arapima za 1 KM. Nije Beg cicija...
![]()
Zakljucak: smrt krkanima, zivjela gospoda!!!
-
Grom iz vedra neba
Kod nas je 50%, kod njih 75%. Pa njihovi penzioneri se zalazu za spajanje PIO-va, a znamo da je to senzacionalna vijest posto oni nista nece zajednicko osim ako im nije doslo od grla. Mi im finansiramo od tv pretplate RTRS, jer se podjednako daje i federalnoj i rs televiziji, a najvise je pretplatnika u federaciji. Ako nekog fascinira taj Dodikov ciganluk i rasprodaja a ne vidi da je to pljacka onda bi se trebao dobro zabrinuti, jer ta njegova vlada je davala po 50.000 KM ratnim zlocincima, raznim njihovim cetnickim organizacijama i sl.Suicidal Siberian wrote:ako je kod njih 75%, onda je kod nas 70%....samo to je trenutno jer isti taj Dodik radi na tome da se poboljša standard stanovnika....a kod nas je eldorado, cvjetaju cevabdžinice i sve vrste saćeva...josh malo pa che biti kafa ispod saća...Grom iz vedra neba wrote:Ne zezaj. To je iluzija. 75% stanovnika RS zivi na rubu siromastva. Dodik nema veze s ekonomijom, nego radi sa srbijansko-ruskom mafijom u prodaji strateskih preduzeca. Bio sam tamo nekoliko puta. Ljudi zive 3x bjednije nego u Sarajevu.Suicidal Siberian wrote:shta je mishevi....smeta vam Dodik? kakav god da je, ja mu kapu skidam, jer covjek ima jasnu viziju shta zeli da napravi od manjeg entiteta....oni ne moraju traziti odcjepljenje jer grabe veliki koracima da se ekonomski odcjepe od BiH....a vi navijajte za ove nashe bilmeze bez muda kojima najvise odgovara nerazvijenost pa da mogu graditi poslovne centre nasred parkova i slichno...a Dodik vec 220 miliona namjenio za isplatu penzija, a kod nas grcaju, nemaju lijekova....![]()
-
zavrzlama
Po meni pogresan pristup..Rs-a je dugogodisnjom velikosrpskom propagandom utuvljena vecini gradana srpske nacionalnosti ko nesto bez cega nema opstanka srpskog naroda...Grom iz vedra neba wrote:Da se sad ukine RS nista se ne bi desilo kao ni kada je ukinuta Herceg-Bosna.zavrzlama wrote:Mene brine samo jedna stvar..dali je moguce da se povuce sa vlasti covjek poput Dodika ,a da ne napravi veliko sranje prije toga....MZ-a mora rzmisliti...jer tipovi poput Dodika ne priznaju poraz...
Kulminacija tek dolazi...ceka se samo rjesenje Kosova...Drakula je ogrnuo ogrtac..trenutno mu zubi nicu...mrak se nadvija...a valja opravdat lazne milione eura od prodaje firmi...Seselj prekinuo strajk gladju...Kostunici se izmice stolica...posteni u umjereni BIH srbi se nesmiju ni da jave...sve je spremno za bal vampira
Mi imamo sada vojsku, postali smo clanica partnerstva za mir, Srbija je na koljenima, presuda za genocid se blizi, hiljade cetnika je optuzeno/osudjeno za ratne zlocine, a veliki broj srpskih vojnika je emigrirao od argentine od amerike...
Treba postepeno ukinuti nacionalni identitet entitetima,gdje ce obicni srbin u BIH shvatiti da se ne zivi od srpstva i da je BIH i njegova drzava,a ne samo dio koji se zove po njegovom narodu..u stvari vecina po mome misljenju srba i razmislja tako ali je opasan sport reci nesto protiv Karadziceve zaostavstine...Dodik je veci diktator za srbe nego milosevic u svoje doba...jer u rs-u je vecina pametnih,sposobnih i umjerenih srba van BIH ili radi sopstvene sigurnosti nesmije da zucne protiv trenutne srpske politike..
Sledeci Dodikov trik....naci ce se odjednom tijelo poginulog oficira ARBIH Avde Palica..
reko mi jedan coe'k
Last edited by zavrzlama on 27/12/2006 16:38, edited 1 time in total.
-
haris ubleha
???Grom iz vedra neba wrote:Kad si ti izasao![]()
Sta ti je, Grome?
Opet buncas?
-
Big Daddy
Da su ga htjeli skidati skinuli bi ga dosad. Nije da nisu imali materijala. Ono ¹to je oèito je da Dodik ima podr¹ku nekoga iz EU, nekoga tko ga ¹titi.zavrzlama wrote:Mene brine samo jedna stvar..dali je moguce da se povuce sa vlasti covjek poput Dodika ,a da ne napravi veliko sranje prije toga....MZ-a mora se zmisliti...jer tipovi poput Dodika ne priznaju poraz...
-
docent
Evo malo za one koji smatraju Dodika demokratom i koji mu se dive. Dao je izjavu o košarkašu Guroviću koji je poznat po tetovaži onog koljača. Taj isti Gurović je rekao da mu je čast igrati u državi RS.
"Komentarajući Gurovićevu izjavu o "državi Republici Srpskoj" te tetovažu na njegovom ramenu, premijer RS i lider SNSD-a, a ujedno i prvi čovjek Igokee Milorad Dodik rekao je da je to "osobni stav koji poštuje".
"On je slobodan čovjek i ima pravo na svoje komentare. Ljudi imaju pravo misliti i govoriti što hoće. Njegova tetovaža je njegovo pravo i njegova je sloboda da je ima. Kada god je vidim, pitam se kako je čovjek mogao istrpjeti sve te sate da ga boli dok se tetovirao. To njegovo uvjerenje treba poštovati", istakao je Dodik.
Dodik je, inače, dobio od Gurovića na poklon dres Crvene zvezde, nakon čega je rekao da će u toj majici igrati svoj naredni košarkaški meč."
E pa stvarno ne znam ko se još može diviti ovom .....kako da ga nazovem?
"Komentarajući Gurovićevu izjavu o "državi Republici Srpskoj" te tetovažu na njegovom ramenu, premijer RS i lider SNSD-a, a ujedno i prvi čovjek Igokee Milorad Dodik rekao je da je to "osobni stav koji poštuje".
"On je slobodan čovjek i ima pravo na svoje komentare. Ljudi imaju pravo misliti i govoriti što hoće. Njegova tetovaža je njegovo pravo i njegova je sloboda da je ima. Kada god je vidim, pitam se kako je čovjek mogao istrpjeti sve te sate da ga boli dok se tetovirao. To njegovo uvjerenje treba poštovati", istakao je Dodik.
Dodik je, inače, dobio od Gurovića na poklon dres Crvene zvezde, nakon čega je rekao da će u toj majici igrati svoj naredni košarkaški meč."
E pa stvarno ne znam ko se još može diviti ovom .....kako da ga nazovem?
-
zavrzlama
Big Daddy wrote:Da su ga htjeli skidati skinuli bi ga dosad. Nije da nisu imali materijala. Ono što je očito je da Dodik ima podršku nekoga iz EU, nekoga tko ga štiti.zavrzlama wrote:Mene brine samo jedna stvar..dali je moguce da se povuce sa vlasti covjek poput Dodika ,a da ne napravi veliko sranje prije toga....MZ-a mora se zmisliti...jer tipovi poput Dodika ne priznaju poraz...
Bad timing.....prvo Kosovo pa Dodik...