ja ili postalkoholna depresija?debela wrote:jao uljepsa mi dansojka wrote:Prvi korak je svakako priznanje problema i suocavanje sa istim.
Hrabro, nastavi..![]()
Veliki broj ima problem i razgovarati na tu temu.
Moderator: anex
Jeste da alkohol daje lazno samopouzdanje i osjecaj da je ono sto pricamo interesantno... ali je to
samo efekat gubitka smisla za realnost. Samopouzdanje i sve to se moze postici na mnogo
visem nivou, i to trajno - bez alkohola
cime hranis libido? ne kopcam.mamica 31 wrote:meni uopste nije jasno kako neko moze piti![]()
![]()
![]()
evo, maloprije sam nazdravila jedan gutljaj vina i vise nisam mogla![]()
nema sanseHajd rekoh, da covjeku cestitam Bozic, pa da nazdravimo.
Na jednom gutljaju se i zavrsilo
Cinimi se da sam popila onu casu da bih bila pijana ko cep
![]()
![]()
štzngrm wrote:kad se probudite negdje sami i bespomoćni i ne znate šta ste, gdje ste, kako se zovete, da li ste rekli nekom nešto što ne treba ili je vama neko
da li ste nekom..... ili je vama neko,
koji je vaš metod da se riješite postalkoholni misli
štzngrm wrote:kad se probudite negdje sami i bespomoćni i ne znate šta ste, gdje ste, kako se zovete, da li ste rekli nekom nešto što ne treba ili je vama neko
Ako od alkohola dozivis AMNEZIJU, ujutru se ne sjecas kako si dosao kuci, ko te doveo, s kim si pricao, kome si sta rekaoštzngrm wrote:kad se probudite negdje sami i bespomoćni i ne znate šta ste, gdje ste, kako se zovete, da li ste rekli nekom nešto što ne treba ili je vama neko
A papcimasure_alma wrote:hahaha...eno sad cuj debele...ma jok bona, to ja tako odmilja...ali hajde eto i alkosima, i oni su ljudi i necija djeca...debela wrote:kojoj? alkosima?sure_alma wrote: Pozdrav raji!!![]()
Pozdrav raji & alkosima!
ko se god ne prepozna u ovome pozdravu, onda sta cu mu/ti ja...Sogan wrote:A papcimasure_alma wrote:hahaha...eno sad cuj debele...ma jok bona, to ja tako odmilja...ali hajde eto i alkosima, i oni su ljudi i necija djeca...debela wrote: kojoj? alkosima?![]()
Pozdrav raji & alkosima!jel' to mi nismo ljudi i necija
djeca
repeater wrote:Jeste da alkohol daje lazno samopouzdanje i osjecaj da je ono sto pricamo interesantno... ali je to
samo efekat gubitka smisla za realnost.![]()
Sogan wrote:A papcimasure_alma wrote:hahaha...eno sad cuj debele...ma jok bona, to ja tako odmilja...ali hajde eto i alkosima, i oni su ljudi i necija djeca...debela wrote: kojoj? alkosima?![]()
Pozdrav raji & alkosima!jel' to mi nismo ljudi i necija djeca
To ti je sve od alkohola.štzngrm wrote:kad se probudite negdje sami i bespomoćni i ne znate šta ste, gdje ste, kako se zovete, da li ste rekli nekom nešto što ne treba ili je vama neko