Da li je ikada iko na ovom forumu ubjedio nekoga u suprotno?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

bozzaii4u

Post by bozzaii4u »

Naravno da nije!!!
Ali to nije ono sto meni smeta. U principu svaka (apsolutno svaka) tema se doslovno razvodnila zbog kojekakvih saljivdija!!! Gluho i daleko bilo da mi smetaju takvi komentari (naprotiv nekad me nasmiju do bola), ali mislim da nekad i treba ispostovati temu i one ljude koje to zaista interesuje. Ako se to ne desi ovaj forum ce postati upravo ono sto vjerujem nas vecina ne zeli a to je jedna velika SALA! Kao i u zivotu, tako i ovdje, treba odvojiti salu od zbilje!!!
rajvosa^

Post by rajvosa^ »

Jebe se meni jesam li koga ubijedio jer mi nije namjera. :D Jedini forum koji posjecujem je SA_X. :-) "No pictures please"!!! :-)

Meni je internet ili sa-x razlog za ubijanja dosade ili da potrosim sat, dva na poslu. Iskreno, interesantno mi je citati sta sve kolege i koleginice forumashi pisu, slagao se ili ne. :-D Nekad se nasmijem, nekad fakat ne kontam sta je pisac htjeo reci, a nekad me iznervira kako covjek moze biti glup. :D Sve u svemu, ovo je zabava. Sa-X ima fine raje, lose raje, nacionalista, pametnjakovica, vrlo pametnih ljudi a brate i majmuna. Ali sve je to OK, to nam treba. I da ne zaboravim, vazda problemi. :D
Post Reply