Zasto se u Svedskoj blati Islam i Serijat zakoni ???

Rasprave o vjerskim temama.
chinese_water

Post by chinese_water »

jbg... ja se ne sjecam bas da su udarali ljude zbog ljubljenja... cak i postoji ulica narkomana gdje mozete vidjeti stotine jadnika koji se bodu u vene...a njih policija ne udara... i sad odjednom udara mladez zato sto se ljube? Malezija je cak zemlja sa dosta homosexualaca... pa ni njih niko ne udara a ni to mi vala nije po serijatu ali more bit bidne da se to promjenilo...da li postoji neki snimak toga?
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

SiSaJuMe wrote:Problemi u Svedskoj ZDRAVO,. Serijat ZDRAVO,.
Vi koji se brinete i zalite za Serijatom DUPLO ZDRAVOOOOOOOOOOOOO.
njonjica

Post by njonjica »

I meni je bilo sumnjivo za Maleziju..
@Rahat Lokum je dao validnu informaciju:
Kao prvo ne radi se o Maleziji nego o provinciji Aceh u Indoneziji.Hem sto se bore godinama da se osamostale od Indonezije ,pomete ih i Cunami te ostavi 130000 mrtvih.Trusno podrucje i nocas zemljotres Sad .Jad i bjeda.
Svedjani su danima poslije cunamija skupljali novac za nastradale od cunamija.Lavovski dio novca su dobili i u Acheu jer su i najvise nastradali.
Na kraju informisu svoje gradjane gdje se novac utrosio,a to je nabavka gajnc novih Nisana za serijatsku policiju,uniforme,pendreci i jedna ogromna djamija da ti mozak stane.
Narod i dalje u prasini i blatu pod vedrim nebom.
Ps:
Cak je stampan i prirucnik za policiju sa slikama i ilustracijama kako da primjenjuju metode kaznjavanja.
pitt

Post by pitt »

Vala im gora kazne nije mogla doci od fincike forumskog :D:D:D Sad ce u svedskoj problemi :D:D
pitt

Post by pitt »

Eto nisu :-)
manki

Post by manki »

everybody hurts wrote:Meni se place kad ovako vidim ko sve i sa kakvim razmisljanjem ima privilegije u"mrskim i neprijateljskim" zapadnim zemljama,a ja zapeo ovdje...
hahaha nebi ni ja bolje rekao ;)
Goran_35

#32 Re: Zasto se u Svedskoj blati Islam i Serijat zakoni ???

Post by Goran_35 »

babba wrote:Na javnoj glavnoj TV u Vjestima, pred Bozic, napomenuto je o Muslimankama u Maleziji koji od policije dobivaju udarac preko ledja ako se poljube na ulici u javnosti. Zanima me samo dali je to prikazano u cilju odbrane ravnopravnosti i "Demokratije" , ucilju daljeg blacenja Islama ili pak iz straha jer se neki djelovi njihovih vecih gradova pretvaraju u podrucja sa cisto muslimanskim enklavama gdje je izuzeto postavljanje jelke za novogodisnje praznike ?
Koji su to gradovi i koji su to djelovi tih navodnih gradova?

pricas gluposti...
pitt

Post by pitt »

Ima neki i gradic u engleskoj gdje su odlucili dai promjene "bozic" u nesto drugo. Nikakve veze sa muslimanima nema. Ni moja kuca ovdje nije jedina koja nije okicena za bozic a nigdje brata ni na mapi :D
King Kikapu

Post by King Kikapu »

prelaze pingvini na islam
black

Post by black »

u maleziji nije serijatski zakon..
Post Reply