Zasto se u Svedskoj blati Islam i Serijat zakoni ???
- chinese_water
jbg... ja se ne sjecam bas da su udarali ljude zbog ljubljenja... cak i postoji ulica narkomana gdje mozete vidjeti stotine jadnika koji se bodu u vene...a njih policija ne udara... i sad odjednom udara mladez zato sto se ljube? Malezija je cak zemlja sa dosta homosexualaca... pa ni njih niko ne udara a ni to mi vala nije po serijatu ali more bit bidne da se to promjenilo...da li postoji neki snimak toga?
-
PITARKA_SA
SiSaJuMe wrote:Problemi u Svedskoj ZDRAVO,. Serijat ZDRAVO,.
Vi koji se brinete i zalite za Serijatom DUPLO ZDRAVOOOOOOOOOOOOO.
-
njonjica
I meni je bilo sumnjivo za Maleziju..
@Rahat Lokum je dao validnu informaciju:
@Rahat Lokum je dao validnu informaciju:
Kao prvo ne radi se o Maleziji nego o provinciji Aceh u Indoneziji.Hem sto se bore godinama da se osamostale od Indonezije ,pomete ih i Cunami te ostavi 130000 mrtvih.Trusno podrucje i nocas zemljotres Sad .Jad i bjeda.
Svedjani su danima poslije cunamija skupljali novac za nastradale od cunamija.Lavovski dio novca su dobili i u Acheu jer su i najvise nastradali.
Na kraju informisu svoje gradjane gdje se novac utrosio,a to je nabavka gajnc novih Nisana za serijatsku policiju,uniforme,pendreci i jedna ogromna djamija da ti mozak stane.
Narod i dalje u prasini i blatu pod vedrim nebom.
Ps:
Cak je stampan i prirucnik za policiju sa slikama i ilustracijama kako da primjenjuju metode kaznjavanja.
-
Goran_35
#32 Re: Zasto se u Svedskoj blati Islam i Serijat zakoni ???
Koji su to gradovi i koji su to djelovi tih navodnih gradova?babba wrote:Na javnoj glavnoj TV u Vjestima, pred Bozic, napomenuto je o Muslimankama u Maleziji koji od policije dobivaju udarac preko ledja ako se poljube na ulici u javnosti. Zanima me samo dali je to prikazano u cilju odbrane ravnopravnosti i "Demokratije" , ucilju daljeg blacenja Islama ili pak iz straha jer se neki djelovi njihovih vecih gradova pretvaraju u podrucja sa cisto muslimanskim enklavama gdje je izuzeto postavljanje jelke za novogodisnje praznike ?
pricas gluposti...
-
King Kikapu
prelaze pingvini na islam