Bajram-Nova Godina??

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

sicky

Post by sicky »

BHG wrote:
sicky wrote:A, samo da pojasnim...
ne SLAVIM Novu godinu...ne pijem, ne skačem, ne kupujem novu odjeću za taj dan, ali budem sa svojom rajom...čisto reda radi da smo skupa, pa me malo iznenadilo da osoba koja treba da slavi i uvijek slavi Bajram, daje prednost Novoj godini...eto to je :shock: :roll:
izvini al kako ti znas da neko treba da slavi Bajram...ili neki drugi praznik???
po imenu????
A što se izvinjavaš? Ako se družiš s nekim 20 godina i živiš 5 metara od njega...bi li ti znao ovo isto :shock:
_BosanaC

Post by _BosanaC »

sicky wrote:
_BosanaC wrote:
A wrote: Pa eto, ne vidim sta je bilo kome u Bosni stran 1 januar... Ocigledno tvojoj prijateljici nije strano, pa postuj to. Nemoj se ibretiti, ili da ne govorimo tudjice - nemoj se cuditi ;)
I opet ce bit' da ovi cafiri nisu tolerantni i da jadni mali vjernici ne mogu da zive kako su u zadnjih par godina naucili :oops:

Do prije par godina virio pod jelku hocel' sta zateci a sad se hibreti sto nek, zaboga, slavi cafirsku NOVU GODINU :oops: :D
je l' to ti meni :-) :D
Jok ba, nego cisto malo nek se zakuha :D

Bar dok kokice budu gotove :D :D
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

BHG, u pravu si u potpunosti.
Evo se sad trebamo poklati sto idu Bozic, Bajram pa Nova Godina.
Sicky, Nova godina nije katolicki praznik, vec svi slave sto dozivise jos jednu godinu. Ipak smatram da je NG sekularni praznik, dok su Bajram i Bozic religijski. I pila ne pila, isto mozes derneciti. Samo sto ja licno smatram da je za Bozic i Bajram licemjerno derneciti vani, jer ti praznici sluze bas da se familija okupi. Al eto, kod nas je moguce u cetvrtak se oleshit od alkohola a u petak na dzumu, ili jesti mlijecne proizvode za vrijeme posta....

Meni se nista ne slavi jer se svi sjebase od kurchenja i preseravanja sto sa garderobom sto sa odabirom mjesta slavlja. Svaki taj praznik trebamo obiljeziti i iskoristiti da budemo sa bliznjima, a na ovom forumu i od ovoga napraviste prebrojavanje krvnih zrnaca.

:x
BHG

Post by BHG »

sicky wrote:
BHG wrote:
sicky wrote:A, samo da pojasnim...
ne SLAVIM Novu godinu...ne pijem, ne skačem, ne kupujem novu odjeću za taj dan, ali budem sa svojom rajom...čisto reda radi da smo skupa, pa me malo iznenadilo da osoba koja treba da slavi i uvijek slavi Bajram, daje prednost Novoj godini...eto to je :shock: :roll:
izvini al kako ti znas da neko treba da slavi Bajram...ili neki drugi praznik???
po imenu????
A što se izvinjavaš? Ako se družiš s nekim 20 godina i živiš 5 metara od njega...bi li ti znao ovo isto :shock:
pa ako se druzis s nekim 20 godina i zivis 5 metara od njega onda bi trebao imat postovanja i razumjevanja za sve sto ta osoba kaze ili uradi a ne cudit se i nervirat....
sicky

Post by sicky »

mIRCerka wrote:BHG, u pravu si u potpunosti.
Evo se sad trebamo poklati sto idu Bozic, Bajram pa Nova Godina.
Sicky, Nova godina nije katolicki praznik, vec svi slave sto dozivise jos jednu godinu. Ipak smatram da je NG sekularni praznik, dok su Bajram i Bozic religijski. I pila ne pila, isto mozes derneciti. Samo sto ja licno smatram da je za Bozic i Bajram licemjerno derneciti vani, jer ti praznici sluze bas da se familija okupi. Al eto, kod nas je moguce u cetvrtak se oleshit od alkohola a u petak na dzumu, ili jesti mlijecne proizvode za vrijeme posta....

Meni se nista ne slavi jer se svi sjebase od kurchenja i preseravanja sto sa garderobom sto sa odabirom mjesta slavlja. Svaki taj praznik trebamo obiljeziti i iskoristiti da budemo sa bliznjima, a na ovom forumu i od ovoga napraviste prebrojavanje krvnih zrnaca.

:x
Mircy bona :P i ja obilježevam ulazak u narednu godinu...šta ću, zapao me takav kalendar 8-) samo i ponavljam 3x...samo ...samo sam se ibretila :lol:
*mima*

Post by *mima* »

.
Last edited by *mima* on 01/03/2011 08:30, edited 1 time in total.
sicky

Post by sicky »

BHG wrote:
sicky wrote:
BHG wrote: izvini al kako ti znas da neko treba da slavi Bajram...ili neki drugi praznik???
po imenu????
pa ako se druzis s nekim 20 godina i zivis 5 metara od njega onda bi trebao/LA imat postovanja i razumjevanja za sve sto ta osoba kaze ili uradi a ne cudit se i nervirat....
samo da konstatujem da sam žensko... :-) i...mislim da ovo dalje nema smisla...ne poznaješ osobu...a ja ipak znam šta će na kraju biti...
bilo je samo važno da ona kaže nešto :roll:
sicky

Post by sicky »

A wrote:
sicky wrote:Mircy bona :P i ja obilježevam ulazak u narednu godinu...šta ću, zapao me takav kalendar 8-) samo i ponavljam 3x...samo ...samo sam se ibretila :lol:
Sicky, nemoj mi sad pomirljivosti, ja taman kontala - eto meni teme za danas :D
Jerry, Jerry 8-)
A.. :lol: :lol: ja sam slaba na MIrcy..užasno :D to mi je najdraže čeljade odavde...a što je još gore...ni ti nisi daleko :-) za ostale ne znam...dok se prisjetim nickova :shock: 8-)
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Image
sicky

Post by sicky »

_BosanaC wrote:Image
daj loma ćafiru :D
BHG

Post by BHG »

sicky wrote:
BHG wrote:
sicky wrote: A što se izvinjavaš? Ako se družiš s nekim 20 godina i živiš 5 metara od njega...bi li ti znao ovo isto :shock:
pa ako se druzis s nekim 20 godina i zivis 5 metara od njega onda bi trebao/LA imat postovanja i razumjevanja za sve sto ta osoba kaze ili uradi a ne cudit se i nervirat....
samo da konstatujem da sam žensko... :-) i...mislim da ovo dalje nema smisla...ne poznaješ osobu...a ja ipak znam šta će na kraju biti...
dobro lutko! :P pa s obzirom da se lako nerviras...mozda te voli iznervirat... :-) svi mi imamo pojedince u raji koji se brzo nerviraju pa nama ostalim merak nekad ih malo bacit u vatru :P a sve u cilju razbijanja danasnje monotonije
mIRCerka

Post by mIRCerka »

sicky wrote:
A wrote:
sicky wrote:Mircy bona :P i ja obilježevam ulazak u narednu godinu...šta ću, zapao me takav kalendar 8-) samo i ponavljam 3x...samo ...samo sam se ibretila :lol:
Sicky, nemoj mi sad pomirljivosti, ja taman kontala - eto meni teme za danas :D
Jerry, Jerry 8-)
A.. :lol: :lol: ja sam slaba na MIrcy..užasno :D to mi je najdraže čeljade odavde...a što je još gore...ni ti nisi daleko :-) za ostale ne znam...dok se prisjetim nickova :shock: 8-)

ti znas da ja tebe volim iako se nikad necmo napiti zajedno :D

moj komentar je upucen svim forumashima, ne samo tebi...

ono sto me pravo izivciralo je ova sad religijska korektnost u svijetu, eto iz Bijele Kuce po prvi put poslase cestitke sa HAPPY HOLIDAYS umjesto bozicnih cestitki..kao da se manjine ne ljute..
pa mamu vam, onda ukinite i ono IN GOD WE TRUST jer imate i ateiste i scijentologe i ostale nepobozne manjine..
licimuri ...

Image
sicky

Post by sicky »

BHG wrote:
sicky wrote:
BHG wrote: pa ako se druzis s nekim 20 godina i zivis 5 metara od njega onda bi trebao/LA imat postovanja i razumjevanja za sve sto ta osoba kaze ili uradi a ne cudit se i nervirat....
dobro lutko! :P pa s obzirom da se lako nerviras...mozda te voli iznervirat... :-) svi mi imamo pojedince u raji koji se brzo nerviraju pa nama ostalim merak nekad ih malo bacit u vatru :P a sve u cilju razbijanja danasnje monotonije
i šta smo skontali? gdje ćemo za Novu? :D :-) :D :-)
mIRCerka

Post by mIRCerka »

BHG wrote:
sicky wrote:
BHG wrote: pa ako se druzis s nekim 20 godina i zivis 5 metara od njega onda bi trebao/LA imat postovanja i razumjevanja za sve sto ta osoba kaze ili uradi a ne cudit se i nervirat....
sad si obro bostan!!!!

DON'T CALL HER BABE!!!!
sicky

Post by sicky »

mIRCerka wrote:
BHG wrote:
sicky wrote: samo da konstatujem da sam žensko... :-) i...mislim da ovo dalje nema smisla...ne poznaješ osobu...a ja ipak znam šta će na kraju biti...
sad si obro bostan!!!!

DON'T CALL HER BABE!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Husnije mi tvog...luda si :lol:
_BosanaC

Post by _BosanaC »

sicky wrote:
Ma ja vazda dajem :D

Ne moras ni traziti :D :D
sicky

Post by sicky »

seka wrote:
sicky wrote:
salji dalje :D

@sicky :shock: :-) :D

p.s.
ja ne znam kako cu prezivjeti od 24.12.06 do 07.01.07. :-) :D
što seko...nabobaj se tabletama i prespavaj... :)
mIRCerka

Post by mIRCerka »

sicky wrote:
mIRCerka wrote:
BHG wrote: dobro lutko! :P pa s obzirom da se lako nerviras...mozda te voli iznervirat... :-) svi mi imamo pojedince u raji koji se brzo nerviraju pa nama ostalim merak nekad ih malo bacit u vatru :P a sve u cilju razbijanja danasnje monotonije
sad si obro bostan!!!!

DON'T CALL HER BABE!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Husnije mi tvog...luda si :lol:
Husnija je postao Munira nakon operativnog zahvata.

Nego, jeste li culi da ce dileri i bacaci petardi dobijati po mjesec dana zatvora?
sicky

Post by sicky »

Munira :?
Pa šta mu učini...zla osobo :-)

p.s. Nisam čula...nadam se da nije istina....propade mi biznis :(
mIRCerka

Post by mIRCerka »

sicky wrote:Munira :?

:( morali smo...poceo je da...napada...sve :D
sicky

Post by sicky »

mIRCerka wrote:

:-)
a ima Vaaas..mislim Naaaas :-)
car-x

Post by car-x »

koja debilna tema.. neka slavi ko sta hoce..
BHG

Post by BHG »

sicky wrote:
BHG wrote:
sicky wrote: samo da konstatujem da sam žensko... :-) i...mislim da ovo dalje nema smisla...ne poznaješ osobu...a ja ipak znam šta će na kraju biti...
i šta smo skontali? gdje ćemo za Novu? :D :-) :D :-)
u toplini svog doma uz drustvo zene mi u mene kao i proteklih godina :D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

sicky wrote:
mIRCerka wrote:

:-)
a ima Vaaas..mislim Naaaas :-)
ma seHualno napada...pa da ne bi sa 15 presla na 20 macaka opet, morali smo sjec sjec...
cak je i dr. Krasni oplakao...
biscanka84

Post by biscanka84 »

Fino :D ,nego vi koji ste u BIH..koji praznik je prema vasim procjenama "veci" medju Bosnjacima,ili hajde eto u Sarajevu?
Post Reply