A što se izvinjavaš? Ako se družiš s nekim 20 godina i živiš 5 metara od njega...bi li ti znao ovo istoBHG wrote:izvini al kako ti znas da neko treba da slavi Bajram...ili neki drugi praznik???sicky wrote:A, samo da pojasnim...
ne SLAVIM Novu godinu...ne pijem, ne skačem, ne kupujem novu odjeću za taj dan, ali budem sa svojom rajom...čisto reda radi da smo skupa, pa me malo iznenadilo da osoba koja treba da slavi i uvijek slavi Bajram, daje prednost Novoj godini...eto to je![]()
po imenu????
Bajram-Nova Godina??
- sicky
-
_BosanaC
Jok ba, nego cisto malo nek se zakuhasicky wrote:je l' to ti meni_BosanaC wrote:I opet ce bit' da ovi cafiri nisu tolerantni i da jadni mali vjernici ne mogu da zive kako su u zadnjih par godina nauciliA wrote: Pa eto, ne vidim sta je bilo kome u Bosni stran 1 januar... Ocigledno tvojoj prijateljici nije strano, pa postuj to. Nemoj se ibretiti, ili da ne govorimo tudjice - nemoj se cuditi![]()
Do prije par godina virio pod jelku hocel' sta zateci a sad se hibreti sto nek, zaboga, slavi cafirsku NOVU GODINU![]()
![]()
Bar dok kokice budu gotove
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
BHG, u pravu si u potpunosti.
Evo se sad trebamo poklati sto idu Bozic, Bajram pa Nova Godina.
Sicky, Nova godina nije katolicki praznik, vec svi slave sto dozivise jos jednu godinu. Ipak smatram da je NG sekularni praznik, dok su Bajram i Bozic religijski. I pila ne pila, isto mozes derneciti. Samo sto ja licno smatram da je za Bozic i Bajram licemjerno derneciti vani, jer ti praznici sluze bas da se familija okupi. Al eto, kod nas je moguce u cetvrtak se oleshit od alkohola a u petak na dzumu, ili jesti mlijecne proizvode za vrijeme posta....
Meni se nista ne slavi jer se svi sjebase od kurchenja i preseravanja sto sa garderobom sto sa odabirom mjesta slavlja. Svaki taj praznik trebamo obiljeziti i iskoristiti da budemo sa bliznjima, a na ovom forumu i od ovoga napraviste prebrojavanje krvnih zrnaca.

Sicky, Nova godina nije katolicki praznik, vec svi slave sto dozivise jos jednu godinu. Ipak smatram da je NG sekularni praznik, dok su Bajram i Bozic religijski. I pila ne pila, isto mozes derneciti. Samo sto ja licno smatram da je za Bozic i Bajram licemjerno derneciti vani, jer ti praznici sluze bas da se familija okupi. Al eto, kod nas je moguce u cetvrtak se oleshit od alkohola a u petak na dzumu, ili jesti mlijecne proizvode za vrijeme posta....
Meni se nista ne slavi jer se svi sjebase od kurchenja i preseravanja sto sa garderobom sto sa odabirom mjesta slavlja. Svaki taj praznik trebamo obiljeziti i iskoristiti da budemo sa bliznjima, a na ovom forumu i od ovoga napraviste prebrojavanje krvnih zrnaca.
- BHG
pa ako se druzis s nekim 20 godina i zivis 5 metara od njega onda bi trebao imat postovanja i razumjevanja za sve sto ta osoba kaze ili uradi a ne cudit se i nervirat....sicky wrote:A što se izvinjavaš? Ako se družiš s nekim 20 godina i živiš 5 metara od njega...bi li ti znao ovo istoBHG wrote:izvini al kako ti znas da neko treba da slavi Bajram...ili neki drugi praznik???sicky wrote:A, samo da pojasnim...
ne SLAVIM Novu godinu...ne pijem, ne skačem, ne kupujem novu odjeću za taj dan, ali budem sa svojom rajom...čisto reda radi da smo skupa, pa me malo iznenadilo da osoba koja treba da slavi i uvijek slavi Bajram, daje prednost Novoj godini...eto to je![]()
po imenu????
- sicky
Mircy bonamIRCerka wrote:BHG, u pravu si u potpunosti.
- sicky
samo da konstatujem da sam žensko...BHG wrote:pa ako se druzis s nekim 20 godina i zivis 5 metara od njega onda bi trebao/LA imat postovanja i razumjevanja za sve sto ta osoba kaze ili uradi a ne cudit se i nervirat....sicky wrote:A što se izvinjavaš? Ako se družiš s nekim 20 godina i živiš 5 metara od njega...bi li ti znao ovo istoBHG wrote: izvini al kako ti znas da neko treba da slavi Bajram...ili neki drugi praznik???
po imenu????
bilo je samo važno da ona kaže nešto
- sicky
A..A wrote:Sicky, nemoj mi sad pomirljivosti, ja taman kontala - eto meni teme za danassicky wrote:Mircy bonai ja obilježevam ulazak u narednu godinu...šta ću, zapao me takav kalendar
samo i ponavljam 3x...samo ...samo sam se ibretila
![]()
Jerry, Jerry
- BHG
dobro lutko!sicky wrote:samo da konstatujem da sam žensko...BHG wrote:pa ako se druzis s nekim 20 godina i zivis 5 metara od njega onda bi trebao/LA imat postovanja i razumjevanja za sve sto ta osoba kaze ili uradi a ne cudit se i nervirat....sicky wrote: A što se izvinjavaš? Ako se družiš s nekim 20 godina i živiš 5 metara od njega...bi li ti znao ovo istoi...mislim da ovo dalje nema smisla...ne poznaješ osobu...a ja ipak znam šta će na kraju biti...
bilo je samo važno da ona kaže nešto
-
mIRCerka
sicky wrote:A..A wrote:Sicky, nemoj mi sad pomirljivosti, ja taman kontala - eto meni teme za danassicky wrote:Mircy bonai ja obilježevam ulazak u narednu godinu...šta ću, zapao me takav kalendar
samo i ponavljam 3x...samo ...samo sam se ibretila
![]()
Jerry, Jerry![]()
ja sam slaba na MIrcy..užasno
to mi je najdraže čeljade odavde...a što je još gore...ni ti nisi daleko
za ostale ne znam...dok se prisjetim nickova
![]()
ti znas da ja tebe volim iako se nikad necmo napiti zajedno
moj komentar je upucen svim forumashima, ne samo tebi...
ono sto me pravo izivciralo je ova sad religijska korektnost u svijetu, eto iz Bijele Kuce po prvi put poslase cestitke sa HAPPY HOLIDAYS umjesto bozicnih cestitki..kao da se manjine ne ljute..
pa mamu vam, onda ukinite i ono IN GOD WE TRUST jer imate i ateiste i scijentologe i ostale nepobozne manjine..
licimuri ...

- sicky
i šta smo skontali? gdje ćemo za Novu?BHG wrote:dobro lutko!sicky wrote:samo da konstatujem da sam žensko...BHG wrote: pa ako se druzis s nekim 20 godina i zivis 5 metara od njega onda bi trebao/LA imat postovanja i razumjevanja za sve sto ta osoba kaze ili uradi a ne cudit se i nervirat....i...mislim da ovo dalje nema smisla...ne poznaješ osobu...a ja ipak znam šta će na kraju biti...
bilo je samo važno da ona kaže neštopa s obzirom da se lako nerviras...mozda te voli iznervirat...
svi mi imamo pojedince u raji koji se brzo nerviraju pa nama ostalim merak nekad ih malo bacit u vatru
a sve u cilju razbijanja danasnje monotonije
-
mIRCerka
sad si obro bostan!!!!BHG wrote:dobro lutko!sicky wrote:samo da konstatujem da sam žensko...BHG wrote: pa ako se druzis s nekim 20 godina i zivis 5 metara od njega onda bi trebao/LA imat postovanja i razumjevanja za sve sto ta osoba kaze ili uradi a ne cudit se i nervirat....i...mislim da ovo dalje nema smisla...ne poznaješ osobu...a ja ipak znam šta će na kraju biti...
bilo je samo važno da ona kaže neštopa s obzirom da se lako nerviras...mozda te voli iznervirat...
svi mi imamo pojedince u raji koji se brzo nerviraju pa nama ostalim merak nekad ih malo bacit u vatru
DON'T CALL HER BABE!!!!
- sicky
mIRCerka wrote:sad si obro bostan!!!!BHG wrote:dobro lutko!sicky wrote: samo da konstatujem da sam žensko...i...mislim da ovo dalje nema smisla...ne poznaješ osobu...a ja ipak znam šta će na kraju biti...
DON'T CALL HER BABE!!!!
Husnije mi tvog...luda si
-
mIRCerka
Husnija je postao Munira nakon operativnog zahvata.sicky wrote:mIRCerka wrote:sad si obro bostan!!!!BHG wrote: dobro lutko!pa s obzirom da se lako nerviras...mozda te voli iznervirat...
DON'T CALL HER BABE!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Husnije mi tvog...luda si
Nego, jeste li culi da ce dileri i bacaci petardi dobijati po mjesec dana zatvora?
- BHG
u toplini svog doma uz drustvo zene mi u mene kao i proteklih godinasicky wrote:i šta smo skontali? gdje ćemo za Novu?BHG wrote:dobro lutko!sicky wrote: samo da konstatujem da sam žensko...i...mislim da ovo dalje nema smisla...ne poznaješ osobu...a ja ipak znam šta će na kraju biti...
![]()
![]()
![]()
-
mIRCerka
ma seHualno napada...pa da ne bi sa 15 presla na 20 macaka opet, morali smo sjec sjec...sicky wrote:mIRCerka wrote:sicky wrote:Munira![]()
Pa šta mu učini...zla osobo![]()
p.s. Nisam čula...nadam se da nije istina....propade mi biznismorali smo...poceo je da...napada...sve
![]()
a ima Vaaas..mislim Naaaas
cak je i dr. Krasni oplakao...
-
biscanka84
Fino
,nego vi koji ste u BIH..koji praznik je prema vasim procjenama "veci" medju Bosnjacima,ili hajde eto u Sarajevu?