Ona ima puno para...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

taxi_driver

Post by taxi_driver »

jarane moj ti je savjet da se drzis stare narodne.
para na paru ,us na fukaru.
kad tad ce ti nabiti na nos tvoj kokuzluk.
žena zmaj

Post by žena zmaj »

Chischo wrote:ma zna ona ko sam i sta sam, ona kaze da nije bitno, cak sam i njoj indirektno iznjeo svoj problem,
ali imam tu potrebu da kao i svaki muskarac da budem "superioran" u vezi...
Svakako bih ti preporucila da probas, ali ocito je da ce ti se kad-tad (ako vec nije) javiti kompleks nize vrijednosti. Ne bih rekla da ce to potrajati, ali nemas sta izgubiti. U ovom slucaju, ti samo dobijas!! :D :D
tempora

Post by tempora »

žena zmaj wrote:
Chischo wrote:ma zna ona ko sam i sta sam, ona kaze da nije bitno, cak sam i njoj indirektno iznjeo svoj problem,
ali imam tu potrebu da kao i svaki muskarac da budem "superioran" u vezi...
Svakako bih ti preporucila da probas, ali ocito je da ce ti se kad-tad (ako vec nije) javiti kompleks nize vrijednosti. Ne bih rekla da ce to potrajati, ali nemas sta izgubiti. U ovom slucaju, ti samo dobijas!! :D :D
Kompleks nize vrijednosti? :x Zato sto je on muskarac bez novaca a ona materijalno osigurana? :x
Ove me misaone falinke strasno daju iznervirati, unaprijed se izvinjavam! :oops:

Nije bitno koliko ko od vas dvoje ima, vec kakav je odnos prema onome sto imate i uopsteno vas odnos prema zivotu!
A ako se ti dvoumis zbog vase socijalne nejednakosti onda ti imas odredjen problem koji prevazilazi vasu vezu, vec ide mnogo dalje od jedne osobe.
Ako smatras da u vezi trebas biti superiorniji po bilo kojem pitanju, pocev od te materijalne strane, onda i nisi za vezu. :) Ako takodjer smatras da joj nemas sto dati-jer eto ona materijlano ima sve, onda joj fakat i nemas sto dati-jer da covjek zivi samo od materije licio bi na Majkla Dzeksona. :zzzz: Da ne lupam dalje, ljuta sam na vas kao ris ! :x
rashid

Post by rashid »

kekec wrote:Bjezi, samo ce te fizicki iskoristiti. :D
TI SI NAJJACI :lol: :lol:
Vingo

Post by Vingo »

Dragi ne zaboravi jednu stvar.....sve to sto navodis ima njen tata. Ne ona. Ti i ona ste studenti.
Meni nekako zao nje. Svi znamo kako zavrsava vecina tih sirotih malih bogatasica.....Ili zakrve s ocem....ili nikada ne nadju pravog jer se muskarci sami podijele ili na lovce na miraz ili na kompeksase. Hajde malo razbij stereotipe. Enjoy life :D
Frutek

Post by Frutek »

Nemojte ba bezveze lupetat s tim komentarima tipa "vazno je sta vas dvoje osjecate"...Shvatljivo je zašto je čovjek u dilemi. Meni ne bi bilo svejedno da cura plaća pića, večere itd...

Ako imaš imalo muškog ponosa, ta veza će skroz teško da ide...ili je stavi na stand-by dok ne zaradiš love :D
Vingo

Post by Vingo »

Kakva je razlika izmedju MUSKOG ponosa i obicnog ponosa? :D
Frutek

Post by Frutek »

Vingo wrote:Kakva je razlika izmedju MUSKOG ponosa i obicnog ponosa? :D
Pa MUŠKI žene ne mogu nikad da razumiju :oops: :D
triton

Post by triton »

napadaj to i zajebaji se, usreci je njenom lovom
ako te ozbilja puca, u startu pusis
sretno
*mima*

Post by *mima* »

.
Last edited by *mima* on 01/03/2011 08:27, edited 1 time in total.
Patron of Formello

#36 Re: Ona ima puno para...

Post by Patron of Formello »

Chischo wrote:...da skratim
Ja, studentska fukara(kad imam 10km osjecam se bogato),
ONA, bogata privatnikova kci,(ima svoj auto, mob. od 1300km, nekoliko kred. kartica...itd. da ne nabrajam)

isplati li se ulagati u takvu vezu??

PS.postoje obostrane (nematerijalne) simpatije...
Nema novac neke velike uloge u svemu tome.Ja sam bio u vezi sa amerikankom naseg porijekla koja je bila extremno bogata :D i nikad nam nije bio bitan novac.Ima tu milion bitnijih stvari.Nemoj se da ti to bude problem. :wink:
Last edited by Patron of Formello on 19/12/2006 10:00, edited 1 time in total.
Meshtar

Post by Meshtar »

Sreće ti koji je to pravi odnos, mislim finansijski između muškarca i žene??
Kad ona ima 8 a ti 10 km?
Imaš li ti ikakvih drugih kvaliteta? Možda ti potencija ne fercera ukoliko nemaš više u novčaniku?

Sretneš nekog ko te gotivi bez love i opet ne valja, haj se malo presaberi šta želiš, jer ako tako budeš razmišljao, sutra će neka druga biti obrazovanija, njena će majka praviti bolju zimnicu, a njen tata biti šampion na gradačačkom sajmu šljive.

Neko ti je već napisao, mani se kompleksa, uzivaj hajvanu :D
Sarafcina

#38 Re: Ona ima puno para...

Post by Sarafcina »

ONA, bogata privatnikova kci,(ima svoj auto, mob. od 1300km, nekoliko kred. kartica...itd. da ne nabrajam)

zamisli da si Pepeljuga :D
DobroJutroKolumbo

Post by DobroJutroKolumbo »

gdje, ko, sta , cija je, gdje zivi...cekaj da procitam sta pise... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DonDavudes

#40 Re: Ona ima puno para...

Post by DonDavudes »

muska sponzorusha :D :D
ja sam nedavno imao sličnu situaciju (ona bijesno auto ja GRAS, njoj stari super bogatash moj superteoreticar, ona ljetuje u Sen Trope Pizda Materina Beachu ja u Makarsko :D i sl) ali bilo je super (cak je malo falilo da se izrodi ljubav antickih razmjera :D , al dushmani nam ne dadose :oops: :sad: )

mislim samo budi kul i normalan, i ako vam ide- to je to
i bajdvej, prica o muskom ponosu i muskarcu koji treba da dominira je sranje. :x
ako si frajer (frajerica) dominiraces bez obzira na lovu i sve ostalo (to isto vazi i za djevojcice)
Last edited by DonDavudes on 19/12/2006 10:06, edited 1 time in total.
Reina

Post by Reina »

ako vas drugi puste na miru , zar ti nije izazov da u stvari vidis je li ona i kao osoba "ferari" ....
shin

#42 Re: Ona ima puno para...

Post by shin »

Buraz, ako ti kupi ovo, voli te.

Image

Motherfucker Bravia X :D
Meshtar

Post by Meshtar »

Materijalisto!! :D :D :D
Rania

Post by Rania »

U potpunosti razumijem sta te muci i mislim da svi ovi koji te savjetuju da tvoja zabrinutost znaci i tvoju iskompleksiranost nemaju pojma o cemu govore. Vjerovatno se ili nikad nisu nasli u takvoj situaciji ili nisu nikad ni poznavali nekog ko je u takvoj vezi. Problemi vezani za takve veze nemaju veze sa kompleksima nego sa (smanjenim) mogucnostima.

Moj ti je savjet da pokusas jer sigurno nemas sta izgubiti.

I kao sto neko rece i ti i ona ste "samo" studenti sto znaci da mozda i nemate problem na duze staze. ;-)
shin

Post by shin »

Moze ga ona poslije prozivat ''ja sam vodala ovu fukaru, nije imao za kifle''.
Sarafcina

#46 Re: Ona ima puno para...

Post by Sarafcina »

shin wrote:

Buraz, ako ti kupi ovo, voli te.

Image

Motherfucker Bravia X :D

jel tebi cura ikada rekla da te voli? ;)
nije :(

nikad nisi dozivio oralni... :? :shock: :? :?
8)

;) :D
Stari

Post by Stari »

Drazesne dame i stovana gospodo ...naveli ste skoro sve moguce i nemoguce aspekte koji u datom slucaju mogu dovesti do zapleta. I naravno i ja mislim da postoje razno-razne kombinacije ...ali jedna stvar je ostala nedotaknuta (ili me to vid moj staracki varaka) a od krucijalne je vaznosti....

Niko se ne pita ...za koga cura navija...a i familija joj u nje...Zar je moguce da se svijet toliko promijenio pa se danas takve stvari zaboravljaju. Halo bolan momak...pa zamisli da sve se fino sredi...i pokaze se da je cura pravo fina...ama dusa jedna ...a onamo buraz joj (ili cha-cha) navija za FK Partizan (Beograd)...Ma ja ne bih to izdur'o pa da joj je mobilni i 3000 KM-ova.
Reina

Post by Reina »

shin wrote:Moze ga ona poslije prozivat ''ja sam vodala ovu fukaru, nije imao za kifle''.
ne moze ona samo takva biti "poslije" i u toku veze se mora nesto izlanuti pa da on prokuzi ko je i sta je ..... ako je neko normalan on ce biti normalan i prije i poslije....
stardust3003

Post by stardust3003 »

I ja bio u slicnoj situaciji..a na kraju se udala za direktora banke..al sam u startu znao da ce se nesto slicno desiti iako je bilo i postovanja i hemije pa i ljubavi usudio bih se reci...
nego buraz uzmi sve sto ti se nudi i budi oprezan...toliko od mene
Meshtar

Post by Meshtar »

Stari wrote:Drazesne dame i stovana gospodo ...naveli ste skoro sve moguce i nemoguce aspekte koji u datom slucaju mogu dovesti do zapleta. I naravno i ja mislim da postoje razno-razne kombinacije ...ali jedna stvar je ostala nedotaknuta (ili me to vid moj staracki varaka) a od krucijalne je vaznosti....

Niko se ne pita ...za koga cura navija...a i familija joj u nje...Zar je moguce da se svijet toliko promijenio pa se danas takve stvari zaboravljaju. Halo bolan momak...pa zamisli da sve se fino sredi...i pokaze se da je cura pravo fina...ama dusa jedna ...a onamo buraz joj (ili cha-cha) navija za FK Partizan (Beograd)...Ma ja ne bih to izdur'o pa da joj je mobilni i 3000 KM-ova.
potpuno si u pravu Stari, ne dao Bog pitarke u kući. Toga me jedino strah, dolazi mi klinac kući i kaže: Joj stari jesmo vas razvalili danas, i ja odmah bekendom preko labrnje i pošaljem ga po pivu :D :D
Post Reply