Cure za koga bi se prije udale,nevinog ili iskusnog muskarca

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
dacina_curica

Post by dacina_curica »

Cuuuuuj, a ja se ovoga godinama pridrzavam......ccc, jesam i ja neka naivna..... :lol: :lol: :lol: ..........
car-x

Post by car-x »

_BosanaC wrote:Ja sam nevin, cisto da udje u zapisnik :D
po pitanju tuzlanska banka ili sta?
Lace

Post by Lace »

mlada i zelena wrote:Ja bih Obojicu :D :D
ma caka s nevinima je da se nakon nekog vremena zasite zene i pozele zameziti sa strane, makar da vide kakve su druge zene...
Ja bih onog iskusnog- taj je isfurao sve sto se da probati..i sad je dovoljno zreo da se smiri sa jednom :D
KotromanicuII, jesi li to nevin? :-D :D
isto vrijedi i za zene...samo sto ovi sto traze nevine za zeniti to ne znaju...ili ignorisu :D
ztluhcs
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.

Post by ztluhcs »

_BosanaC wrote:Ja sam nevin, cisto da udje u zapisnik :D
Keep up s èuvanjem guze i moæi æe¹ se pohvaliti i za koju godinu jope :D
Lace

Post by Lace »

KotromanichII wrote:
Kaže se vodio ljubav...
:D haj kako ti hoces :D

ja se ipak drzim, "samo sex sa svojom zeni i tacka" , pa kud puklo da puklo, ali zato bi volio barem da nadjem curu ovako kao ja , istog misljenja :-?
pa ima ih...stani pred medresu i da vidis :D
Sarafcina

Post by Sarafcina »

tech10 wrote:Ako ste vecina za iskusne, onda nam pomozite da prije braka budemo sto iskusniji. :D
brakom :oops: unesrecite jednog :shock:
a bez braka ;) mozete usreciti mnoge :P
Harrys

#32 Re: Cure za koga bi se prije udale,nevinog ili iskusnog musk

Post by Harrys »

KotromanichII wrote: Ja mogu reci kako vecina muskaraca misli, a to je da nadje curu nevinu koji ce moci ozeniti, a to sto ce sexati se prije braka sa drugim curama , to je druga stvar. ???
:D Koja bolan vecina muskaraca i skim se ti to druzis.
:D Nijedan od mojih drugova nije tako nesto rekao.
ztluhcs

Post by ztluhcs »

Èudan feti¹ to ganjanje nevinih djevojèica za brak... Ima tema, ubila se za to...
Michun

Post by Michun »

Tesko pitanje :?
Ja bi onog kojeg volim i koji voli mene :D
Kwaheri

Post by Kwaheri »

ztluhcs wrote:Čudan fetiš to ganjanje nevinih djevojčica za brak... Ima tema, ubila se za to...
cuj fetiš :-?
juce normala, danas fetiš...

i kvragu nikako da skontam :roll: jel mi kriv dojam, il to ko neka mahana :roll: biti nevin prije braka ... :?
ztluhcs

Post by ztluhcs »

zena wrote:
ztluhcs wrote:Èudan feti¹ to ganjanje nevinih djevojèica za brak... Ima tema, ubila se za to...
cuj feti¹ :-?
juce normala, danas feti¹...

i kvragu nikako da skontam :roll: jel mi kriv dojam, il to ko neka mahana :roll: biti nevin prije braka ... :?
Missed the point...
Nije normala uslovljavanje...
KotromanichII

Post by KotromanichII »

Koja bolan vecina muskaraca i skim se ti to druzis.
Nijedan od mojih drugova nije tako nesto rekao.
pa po onome sto se nacuje stekne se dojam da je tako :D

pa i ti isto tako , kad bi imo da biras izmedju dvije cure isto lijepe , isto pamete , ali jedna je ima bruku muskih, izsexala se dobro , dok ova druga nije, kad bi imao da biras da zenis izmedju ove dvije siguran sam da bi uzeo ovu nevinu , nemoj ti meni :D znam ja tu politiku

nego pitanje je "hoces li biti sretan?"
zamisli da ne das jednoj osobi da jede puno godina , drzis je u zatvoru :D a poslije nakon toliko godina pustis je u sobu polumrtvu izgladnjelu , gdje ima pecenja, kolaca i svakovrsnog jela :D kako bi se osjecao :D

ma samo nek me voli i ja nju, i ja sam rahat , a za sex se ne brinem 8) sreca ce doci sama po sebi :D

muskarci misle da ako ozene nevinu curu to je garancija da ih ista nikad nece

ako budem ozenio curu ovako kao sto sam ja misljenja onda mogu mirno sapavati, jer kad nisam htio da svrljam kad imam sansu , mlad, pun strasti :-) cure lijepe , sto bi kad bi se ozenio , tako isto za zenu bi bilo isto ako bi bila ko ja, jer da rikne brak samo radi nekoliko minuta "uzivanja" sa nekom drugom curom :-? nije to to

"prevariti a moze se desiti bas suprotno, svaki brak nakon nekih 5-7 godina malo zapadne u krizu"
pa dobro, ali bi ja lijecio brak dobrim sexom, i svi bi belaji nestali :D :D :D :-) 8)
tech10

Post by tech10 »

dacina_curica wrote:
tech10 wrote:Ako ste vecina za iskusne, onda nam pomozite da prije braka budemo sto iskusniji. :D
Uh, tech-i ne smijem......davno mi rekli da ne smijem jednom gu*icom na dvije stolice........ :-) :D ........Ali znam ih puno koji se bas ne pridrzavaju tog "pravila", pa kad si u komsiluku samo javi da ti posaljem koju..... :D
Predjimo onda na trosjed. :D
Michun

Post by Michun »

pa i ti isto tako , kad bi imo da biras izmedju dvije cure isto lijepe , isto pamete , ali jedna je ima bruku muskih, izsexala se dobro , dok ova druga nije, kad bi imao da biras da zenis izmedju ove dvije siguran sam da bi uzeo ovu nevinu , nemoj ti meni :D znam ja tu politiku
Ima li ikakve sredine? Kao imala vezu u kojoj je sex bio normalna pojava. U tebe ili junferica il' kurva! cccccc :?

zamisli da ne das jednoj osobi da jede puno godina , drzis je u zatvoru :D a poslije nakon toliko godina pustis je u sobu polumrtvu izgladnjelu , gdje ima pecenja, kolaca i svakovrsnog jela :D kako bi se osjecao :D
Jeo bi dok se ne u**o do vrata ili dok ne bi poceo razvijati laergiju na istu vrstu hrane. :-D
ma samo nek me voli i ja nju, i ja sam rahat , a za sex se ne brinem 8) sreca ce doci sama po sebi :D
Brini se, brini. Sreca ne dolazi sama po sebi. :oops:
KotromanichII

Post by KotromanichII »

Sreca ne dolazi sama po sebi.
tako je to , ali ako se mi nevolimo necemo se ni vjecati, a ako se volimo pa sreca onda mora doci jedino ako nek od nas dvoje nepocne praviti probleme :D
anais_nin

#41 Re: Cure za koga bi se prije udale,nevinog ili iskusnog musk

Post by anais_nin »

KotromanichII wrote: Ja mogu reci kako vecina muskaraca misli, a to je da nadje curu nevinu koji ce moci ozeniti, a to sto ce sexati se prije braka sa drugim curama , to je druga stvar.
ja u svom uzem okruzenju (znaci medju prijateljima) nemam ni jednog takvog....tako da ne znam na koga se odnosi ova informacija o "vecini" :roll:
Michun

Post by Michun »

KotromanichII wrote:
tako je to , ali ako se mi nevolimo necemo se ni vjecati, a ako se volimo pa sreca onda mora doci jedino ako nek od nas dvoje nepocne praviti probleme :D
Moras se potruditi da bi ostao sretan.
BTW - ne da sam aman nesto iskusna... ako sex nije gut, onda ni ostatak stvari nije dobar. ako je sex dobar ili odlican, onda se sve ostalo dogovorite na jastuku :D
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

KotromanichII wrote:
Kaže se vodio ljubav...
:D haj kako ti hoces :D

ja se ipak drzim, "samo sex sa svojom zeni i tacka" , pa kud puklo da puklo, ali zato bi volio barem da nadjem curu ovako kao ja , istog misljenja :-?
u ovo doba
good luck :roll:
KotromanichII

Post by KotromanichII »

ja u svom uzem okruzenju (znaci medju prijateljima) nemam ni jednog takvog....tako da ne znam na koga se odnosi ova informacija o "vecini"

pa dobro ima ih dosta sto nemisli tako a ima sto misli, a ima neki nece da pricaju sa curama o tome
:-?

samo jedno je sigurno ako imas dvije cure da biras isto lijepe isto pamete jedna nevina jedna nije , musko ce uzeti da zeni ovu sto je nevina , barem 90 % muski tako misli , u to sam siguran :D
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

:lol: :lol: :lol:

ps. i muski i zenski bi da se hebu a da budu posteni
anais_nin

Post by anais_nin »

KotromanichII wrote:
ocigledno si veoma mlad :D

a da odgovorim zeni, nije mana biti nevin i nevin uci u brak....ali je brak postao tako komplikovana institucija da ga prethodno neiskustvo (bilo po pitanju sexa bilo po pitanju VEZA i rada na istoj) cesto samo otezava :oops:
anais_nin

Post by anais_nin »

KotromanichII wrote:
ja u svom uzem okruzenju (znaci medju prijateljima) nemam ni jednog takvog....tako da ne znam na koga se odnosi ova informacija o "vecini"

pa dobro ima ih dosta sto nemisli tako a ima sto misli, a ima neki nece da pricaju sa curama o tome
:-?

samo jedno je sigurno ako imas dvije cure da biras isto lijepe isto pamete jedna nevina jedna nije , musko ce uzeti da zeni ovu sto je nevina , barem 90 % muski tako misli , u to sam siguran :D
meni se cini da ti ne poznas bas previse muskog roda :D ili nisi obratio paznju na onoj temi o djevicama :D ne loze se muski toliko na neiskusne koliko se tebi cini :D ja bih po svom dosadasnjem kontaktu sa muskarcima rekla da je najpopularnija "zlatna sredina" kad je iskustvo zene u pitanju :D

P.S. i rijetko ko tako bira zenu, ko da je na pijaci :D ne bih ovu ja cu onu :D obicno je progresija zabavljanje, zaljubljivanje, veza pa onda brak :D ne intervjuisu se kandidatkinje za brak kao sto se tebi to cini :D
KotromanichII

Post by KotromanichII »

ocigledno si veoma mlad

nisam mlad, ali dobro koliko je mlad za tebe ako je 22, 23 ili 24 mlad onda sam mlad za tebe :D

a da odgovorim zeni, nije mana biti nevin i nevin uci u brak....ali je brak postao tako komplikovana institucija da ga prethodno neiskustvo (bilo po pitanju sexa bilo po pitanju VEZA i rada na istoj) cesto samo otezava

jao jao , sad ispade sex kao da se moras pripremat kao da ide su rat :-) , vojna stategija, napad, odbrana, zamke i sta ne sve :D

ja mislim da jedna mozda od pozitivnih stvari sa nevinim je to da ce bti sexa preko glave jer valja sve propustene godine nadoknaditi :D to vazi i za musko i zensko , ja barem osjecam po sebi kako bi mi bilo u braku prve godine ne bi pusto zene is ruka :D :D :D , pa ko moze vise da izdrzi 8) 8)
Sarafcina

Post by Sarafcina »

anais_nin wrote:
KotromanichII wrote:
ocigledno si veoma mlad :D

a da odgovorim zeni, nije mana biti nevin i nevin uci u brak....ali je brak postao tako komplikovana institucija da ga prethodno neiskustvo (bilo po pitanju sexa bilo po pitanju VEZA i rada na istoj) cesto samo otezava :oops:

haj ne zezaj anais ;)
sta dijete zna sta je deset tona... uzme i nosi ;)

poenta je da covjek bude zadvoljan onim sto dobija i ne bude razocaran onim sto gubi ;) ... iskustvo :) u tome... zna igrati otezavajucu ulogu (kao i olaksavajucu)...
ztluhcs

Post by ztluhcs »

Ma vidjeæe¹ belaja kad mu hanuma prvu braènu noæ ka¾e: "Eh dragi, to ¹to si ti gledao na filmovima mo¾e¹ komotno nastaviti - gledati"... A on se nao¹trio :D
Post Reply