covjek se zapalio benzinom na skenderiji
-
urbanagerila
Uvjek istinu i samo istinu... zao mi je sto se neki ne mogu nositi sa istinom.
- chuchumbamayumbe
I, šta bi, ko je rahmetlija? Ja listam po teletextu, niđe informacije...
-
urbanagerila
Sto rahmetlija? Jel to nije prezivio? Fakat imal novih vijesti o tome???chuchumbamayumbe wrote:I, šta bi, ko je rahmetlija? Ja listam po teletextu, niđe informacije...
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
PTSD jeste naša stvarnost, ma koliko ga nebilo u medijima.
Psihijatar, dr. Senadin Ljubović, za TV Hayat, prepričano wrote:Za razliku od susjedstva (Hr) gdje oboljeli prave masakre i stravične višestruke zločine, kod nas toga nema, ali ima samoubistava.
- triton
takodje,Svemirski_Jebach wrote:ispricavam se moderatoru i svima.
imam problem sa ovim uzasavanjem po forumu nad vijesti koju ce vec koliko sutra svi zaboraviti a njega (samoubicu) ko da bog nije ni dao.
ne kontam sto, al nije mi zao, hebiga, zali mrtve zali zive zali sebe zali druge ma ne zalim nikog, izgubio sam taj osjecaj,
mogu samo ogorcen biti na pocinjenu glupost, na drzavu koja se usavrsila u stvaranju socijalnih slucajeva i sto je to jedino sto joj ide.
a zaljenje ? nidje veze, reda radi kao eto nesto mi ga bas zao.
pozdrav
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
tu se slazem s tobom..malo smo previse licemjerni..triton wrote:takodje,Svemirski_Jebach wrote:ispricavam se moderatoru i svima.
imam problem sa ovim uzasavanjem po forumu nad vijesti koju ce vec koliko sutra svi zaboraviti a njega (samoubicu) ko da bog nije ni dao.
ne kontam sto, al nije mi zao, hebiga, zali mrtve zali zive zali sebe zali druge ma ne zalim nikog, izgubio sam taj osjecaj,
mogu samo ogorcen biti na pocinjenu glupost, na drzavu koja se usavrsila u stvaranju socijalnih slucajeva i sto je to jedino sto joj ide.
a zaljenje ? nidje veze, reda radi kao eto nesto mi ga bas zao.
pozdrav
kao sad svi placemo za likom, ai ne znamo ga...
Ono radi cega sam ja tuzna je cinjenica, sto je neko vec napisao, da se niko ne trudi da guzicom makne, da se ljudima obezbijedi bolji zivot gdje ce ljudi "ginuti" od rada, a ne od samospaljivanja..
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
evo cackam youtube da vidim da li se nasao neko ko je to snimio mobitelom, jer mi je to vjerovatnije od pruzanja pomoci...Vingo wrote:Ziv je. Sa teskim povredama. Kazu bio je psihicki bolestan....![]()
Zapalio se ispred firme u kojoj je radio. Ne nadje se niko da ga sprijeci??!!
- van Basten
svašta se ovdje dalo pročitati a najviše poluinformacija... helem, tačna informacija jeste da su mu 32 godine , da se zapalio benzinom i da je preživio. Sve ostalo možete brisati...
Momak jeste duševni bolesnik, SCH dijagnosticirana odavno, imao napad lucidnosti (Izazvan problemima na poslu, tačno) i zapalio se... kad ga je krenulo boliti, došao je sebi i sam se počeo gasiti... opekotine su većinom I (najlakšeg) stepena i, bez obzira što je oko 50% tijela zahvaćeno, van životne je opasnosti... to su grube činjenice
Momak jeste duševni bolesnik, SCH dijagnosticirana odavno, imao napad lucidnosti (Izazvan problemima na poslu, tačno) i zapalio se... kad ga je krenulo boliti, došao je sebi i sam se počeo gasiti... opekotine su većinom I (najlakšeg) stepena i, bez obzira što je oko 50% tijela zahvaćeno, van životne je opasnosti... to su grube činjenice
-
sofist
Svega u Bozijoj basti.van Basten wrote:svašta se ovdje dalo pročitati a najviše poluinformacija... helem, tačna informacija jeste da su mu 32 godine , da se zapalio benzinom i da je preživio. Sve ostalo možete brisati...
- Lace
sta se ibretis...pa omaklo se covjekusofist wrote:Svega u Bozijoj basti.van Basten wrote:svašta se ovdje dalo pročitati a najviše poluinformacija... helem, tačna informacija jeste da su mu 32 godine , da se zapalio benzinom i da je preživio. Sve ostalo možete brisati...
-
caki-cakica
mIRCerka wrote:Jel Kinez? Jel Sandzaklija?
JESTE LI VI NORMALNI?!?!?!?!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()