Šešelj na samrti
-
Ljubitelj Zabara
Ko se zardjale kashike lati, od gladi gine.
- Bosanac_21
Evo kod mene Sajo pjeva "niz polje babo idu Sejmeni, sejmenske pjesme babo pjevaju ...... " - znaci uskoro ce sprovod "biseju spskog moja" uz lipo sevdalinku
Gori je Haski sud od njega, treba djubre natjerati da crkne samo od sebe jer je pun pakosti ko njegov s kruske pali predsjednik.
Nesto sud prebrzo popusta, al nije mi nesto to ni cudno jer je cijeli svijet gledao na ekranima sta se u Bosni i Hercegovini desavalo, al nije bilo po ledjima svijeta vec po ledjima Bosanaca i Hrvata, zbog tog se i djevojcici Bici (Plavsicki) izlazi stalno u susret
Gori je Haski sud od njega, treba djubre natjerati da crkne samo od sebe jer je pun pakosti ko njegov s kruske pali predsjednik.
Nesto sud prebrzo popusta, al nije mi nesto to ni cudno jer je cijeli svijet gledao na ekranima sta se u Bosni i Hercegovini desavalo, al nije bilo po ledjima svijeta vec po ledjima Bosanaca i Hrvata, zbog tog se i djevojcici Bici (Plavsicki) izlazi stalno u susret
-
Vozdra_123
nista od nasih zelja
kukavica shvatio da svijet zaboli neka stvar hoce li on crknuti od gladi
http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/6163129.stm
-
zavrzlama
reko jazavrzlama wrote:Seselj nije tolika budala kao sto neki misle..on je prokontao da je ostao u Srbiji da bi dozivio sudbinu arkana,stanbolica i mnogih drugih...ovako se docepao sigurne Haske celije i zna da je kriv i sad samo se izigrava sa sudom i odugovlaci...i cilj mu je da se sveti Srbijanskim vlastima i da napravi kakvo sranje u Srbiji i okolini..ono kad sam ja gotov nek i drugi nastradaju...prekinut ce on strajk gladu ..ovo je samo kupovina vremena i zeli da se malo prica o njemu nebi li postao neki srpski pacenik kojeg treba unijeti u vjerski kalendar ko kakvog sveca..
-
Kel'Thalas
Šteta,bio bi antologijski vrh guslarske epike .Vozdra_123 wrote:nista od nasih zelja![]()
- Suicidal Siberian
Voja Sheshelj:
"kafo sam fas zafebo"
"jof sam smfo 25 kila"
ovo je bio strashan publicity stunt.....
Voya Shehshel feat. G - Unit.... Stunt 101

"kafo sam fas zafebo"
"jof sam smfo 25 kila"
ovo je bio strashan publicity stunt.....
Voya Shehshel feat. G - Unit.... Stunt 101
-
in medias res
Budo75 wrote:Ja samo nesto kontam kako ce izgleda vecina vecih riba krepati prije presude o zlocinu i genocidu budu izrecene, sto nikako nije dobro!
i meni je zao zbog toga
-
freak_with_a_laptop
samo? pih, ta dijeta nije za preporucit, slijedeci put low carb diet 
-
tvoj_stomatolog
Šešelj nam je potreban.On i njemu slični održavaju svijest Bošnjaka,jer ako dođu neki drugi,mnogi će reći da su došli oni koji nas vole.Ovako,poživi nam još Šešelju.
- Bosanac sa dna kace
ma da hocejos pozivjet da vidi kako mu se raspada velika srbija, da se i on raspadne sa njom ako Bog da!
P.S. ja sam cuo da mu je zena druzeci se sa Mladim Muslimankama dok je on bio u zatvoru 80-tih presla na islam i da je kasnije jednostavno ''nestala''.....
P.S. ja sam cuo da mu je zena druzeci se sa Mladim Muslimankama dok je on bio u zatvoru 80-tih presla na islam i da je kasnije jednostavno ''nestala''.....
-
_BosanaC
Ultranacionalistički srbijanski lider Vojislav Šešelj prekinuo je štrajk glađu koji je započeo prije mjesec dana, nakon što je ponovo dobio pravo da se sam brani, saopćio je u petak Međunarodni kazneni sud za bivšu Jugoslaviju (ICTY).
"Vojislav Šešelj je obavijestio sud kako će početi da uzima hranu i lijekove", piše u saopćenju ICTY-a.
Žalbeno vijeće Haškog tribunala odlučilo je da su sve procedure o imenovanju rezervnog advokata "odgođene".
"Suđenje Šešelju je prekinuto do trenutka kada on bude dobrog zdravlja kako bi u potpunosti sudjelovao u sudskoj proceduri optuženika koji se sam brani", navodi se u saopćenju.
Pedesetdvogodišnji predsjednik Srpske radikalne stranke započeo je štrajk glađu 10. novembra protestirajući protiv nekoliko odluka Haškog tribunala, a posebno zbog odluke da mu se dodijeli branitelj iako je dobio pravo da se sam brani.
FENA
08/12/2006 20:05
-
deepundergraund
ma to se šešelj samo igra
neumire vojvoda tek tako
neumire vojvoda tek tako