jebote kako ovo pitanje ozbiljno zvuci Fairmima wrote:Fair Life...........jeli ti drkas?
Svi drkaju...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Svemirski_Jebach
- Suicidal Siberian
pitanje je ko ne drka (masturbira)....svi drkaju.....muskarci....zene pogotovo, najvise pod tusem... kad mlaz vruche vode klizne niz venerin
....kad mi nema drage ja masturbiram....sasvim prirodno...
- ahmed&nedzad
Taman fino, kad je pokrenuta tema, pa čujem djevojke i njihov stav prema masturbiranju. (Za muške se tu sve manje više zna
)
Znači, ono, radite li to? koliko često? na koji način? Da li ste to počeli raditi prije prvog odnosa ili tek poslije?
Nije mi cilj da provociram, već me fakat zanima stav cura prema ovome.
Znači, ono, radite li to? koliko često? na koji način? Da li ste to počeli raditi prije prvog odnosa ili tek poslije?
Nije mi cilj da provociram, već me fakat zanima stav cura prema ovome.
- anais_nin
I'm the master of my domainSaian wrote:jel ko gledo Seinfeld epizodu kad su se kladili ko ce duzhe izdrzhat, Kramer isp'o iz "nadmetanja" za nepunih sat vremena![]()
![]()
, mislim da je bacanje majmuna u nesvijest jednostavno dio lifestyle-a modernog homo erectusa
![]()
![]()
- anais_nin
ma ima jos puno drustvenih stigma vezanih za masturbaciju, barem kad su zene u pitanjuGargamel wrote:Taman fino, kad je pokrenuta tema, pa čujem djevojke i njihov stav prema masturbiranju. (Za muške se tu sve manje više zna)
a kao odgovore na tvoja pitanja
1. DA
2. zavisi od perioda, okolnosti, raspolozenja
3. kreativnost majka
4. definitivno prije
- ahmed&nedzad
Hvala na iskrenim odgovorima. Ovo pod 3 se odnosilo na 'unutrašnju' i 'vanjsku' primjenu.anais_nin wrote:ma ima jos puno drustvenih stigma vezanih za masturbaciju, barem kad su zene u pitanjuGargamel wrote:Taman fino, kad je pokrenuta tema, pa čujem djevojke i njihov stav prema masturbiranju. (Za muške se tu sve manje više zna)
Znači, ono, radite li to? koliko često? na koji način? Da li ste to počeli raditi prije prvog odnosa ili tek poslije?neke kazu da im se to "gadi"
neke da nemaju potrebu za tim
a iza zatvorenih vrata....
ipak vecina eksperimentise
jer je to sasvim NORMALNOOOOOOOOOOO
![]()
a kao odgovore na tvoja pitanja
1. DA
2. zavisi od perioda, okolnosti, raspolozenja![]()
3. kreativnost majkabolje je pitanje "na koje nacinE"
ali to je tema za sebe
![]()
4. definitivno prije
Volio bih ćuti još par osoba.
-
PITARKA_SA
vidis ti nasih djevojaka..svima je ofiraza reci da mastrubiraju,jer zaboga milog..one??ma neee??
naravno da,da
ali samo kada mi momak nije pri ruci..
ne tako cesto,iskreno,jer nemam vremena misliti na to
ali lagala bi kada bi rekla da to ne radim
eto toliko od mene
naravno da,da
ali samo kada mi momak nije pri ruci..
ne tako cesto,iskreno,jer nemam vremena misliti na to
ali lagala bi kada bi rekla da to ne radim
eto toliko od mene
- Suicidal Siberian
evo jedan crnjak......
vi se taman latili posla, kad jedan od roditelja upada u sobu....u slucaju muskaraca - mama, a cura-tata

vi se taman latili posla, kad jedan od roditelja upada u sobu....u slucaju muskaraca - mama, a cura-tata
- Salko sto je u vodu skako
Fair Life wrote:Bosanac sa dna kace wrote:mima wrote:Fair Life...........jeli ti drkas?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Saian
anais_nin wrote:I'm the master of my domainSaian wrote:jel ko gledo Seinfeld epizodu kad su se kladili ko ce duzhe izdrzhat, Kramer isp'o iz "nadmetanja" za nepunih sat vremena![]()
![]()
, mislim da je bacanje majmuna u nesvijest jednostavno dio lifestyle-a modernog homo erectusa
![]()
![]()
![]()
![]()
Jerry: But the question is, are you still master of your domain?
Elaine: I'm queen of the castle.
George: I am king of the county. You?
Jerry: Lord of the manor.
Kramer: So, you're still master of your domain.
Jerry: Yes. Yes I am. Master of my domain
Kramer isp'o iz "nadmetanja" za nepunih sat vremena![]()
![]()
(Kramer sits in front of Jerry's window to see a naked lady)
Jerry: She's not there!
Kramer: Oh, I can wait…
jel ima negdi takmicenje u brzom drkanju??? 
-
medulla
naravno, masturbacija moze bit umjetnost
i ne mora se desavat samo u odsustvu partera, hehe. licno vise volim koristit termin masturbacija za zene a drkanje za muskarce, jer je drkanje prostiji i jednostavniji cin
za zensko samozadovoljavanje je potrebna veca vjestina i naravno da ja znam bolje od ikog sta je mojoj p....
gust.
- anais_nin
mudro zborismedulla wrote:naravno, masturbacija moze bit umjetnosti ne mora se desavat samo u odsustvu partera, hehe. licno vise volim koristit termin masturbacija za zene a drkanje za muskarce, jer je drkanje prostiji i jednostavniji cin
za zensko samozadovoljavanje je potrebna veca vjestina i naravno da ja znam bolje od ikog sta je mojoj p....
gust.
mudro Da ali NE i detaljno...a to je ono sto mi hocemo cuti...anais_nin wrote:mudro zborismedulla wrote:naravno, masturbacija moze bit umjetnosti ne mora se desavat samo u odsustvu partera, hehe. licno vise volim koristit termin masturbacija za zene a drkanje za muskarce, jer je drkanje prostiji i jednostavniji cin
gust.
![]()