Time Magazine uvrstio Natasu Kandic na listu 60 heroja

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Azemin

Post by Azemin »

Svaka cast!
smrt cetnicima
Suicidal Siberian

Post by Suicidal Siberian »

eh sad....ipak zena ima jake "sponzore"...Sorosheva fondacija i National Endowment for Democracy aka Holbrooke...a to znachi in translation: nobody can fuck with meeeee....i' know peopleeeee. :lol: :lol:
Oceania

Post by Oceania »

Svemirski_Jebach wrote:sumnjam da su turci, "pre nemci" :D
A smaknuca maloljetnih Srebrenicana od strane " Skorpiona " je snimio ustasko fundametalisticki reziser :-) :-) Veljko Bulajic, te to prodao Natasi K. za Judine skude ili za saku pilava :-D a to Natasa prodala politickom sudu u Hagu za saku dolara da bi opanjkala srpski narod i nanela dusevne boli
Vojki Seseljojoki , cetnickom vojvodi kome ne moze da naraste brada :D :D :D
tempora

Post by tempora »

Suicidal Siberian wrote:eh sad....ipak zena ima jake "sponzore"...Sorosheva fondacija i National Endowment for Democracy aka Holbrooke...a to znachi in translation: nobody can fuck with meeeee....i' know peopleeeee. :lol: :lol:
Ne brini, uvijek ima gluplje. :(
Suicidal Siberian

tempora wrote:
Suicidal Siberian wrote:eh sad....ipak zena ima jake "sponzore"...Sorosheva fondacija i National Endowment for Democracy aka Holbrooke...a to znachi in translation: nobody can fuck with meeeee....i' know peopleeeee. :lol: :lol:

?
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

Oceania wrote:
Svemirski_Jebach wrote:sumnjam da su turci, "pre nemci" :D
A smaknuca maloljetnih Srebrenicana od strane " Skorpiona " je snimio ustasko fundametalisticki reziser :-) :-) Veljko Bulajic, te to prodao Natasi K. za Judine skude ili za saku pilava :-D a to Natasa prodala politickom sudu u Hagu za saku dolara da bi opanjkala srpski narod i nanela dusevne boli
Vojki Seseljojoki , cetnickom vojvodi kome ne moze da naraste brada :D :D :D
ma da, i iran je "vekovni prijatelj srpskog naroda" jer se bori pritov globalizacije i imperijalizma... :lol: :lol: :lol:
kicky

Post by kicky »

Kapa do poda gospodjo Kandic.

Predsjednik Mesic je odlikovao i redom Katarine Zrinski. To bi joj trebalo biti uruceno u HR veleposlanstvu u BG, ako vec nije. Citao sam da je rekla da ce na ceremoniju pozvati Tadica, ali ne i Kostunicu.
Amadeus II

#33 Re: ma kakva bolan Nataša Kandić

Post by Amadeus II »

Oceania wrote:
Svemirski_Jebach wrote:
Oceania wrote: I ja velim , da je Srbija prava drzava ti bi trunuo ili u zatvoru ili u ludnici .
ispravka: on bi "truhnuo" u zatvoru ili ludnici :D :D
Kako god , najbolje bi bilo da se nije ni rodio ......jos da nam je otkrio ko placa Natasu ?? :-) :-) Vatikan , Nemci ili pak Turci
Dragi moji, nisam ja kriv za vašu plitkoumnost....
U svakoj zemlji na svijetu rad protiv sopstvene države se kažnjava osim u ovim banana državama.
A vaše teško psihičko stanje može najbolje objasniti Avaz, koji je evidentno jedino što ste ikada pročitali.
new_jazzWa

Post by new_jazzWa »

Uh,taman se oraspolozim Stripijem kojeg nadjem na forumu,i onda citam dalje,citam,i nadjem takve budalastine da nije normalno...Ne odnosi se na gđu.Kandic,nego na neke forumase kojima "smrdi" i tastatura a ne samo iz usta! Kad cete skontat neke stvari??? FUJ!
TareSA

Post by TareSA »

Gosposdji Kandic svaka cast a vama sh.picma sto vam je krivo to je vas problem, koliko je zena uradila to se vidi ako nista drugo digla je glas, e sad jel placena ili nije, hmmmm zar je bitno, bitno je da je dobila nagradu i da se bori za nesto sto je ispravno BRAVO gosp. KANDIC
Oceania

#36 Re: ma kakva bolan Nataša Kandić

Post by Oceania »

Amadeus II wrote:
Oceania wrote:
Svemirski_Jebach wrote: ispravka: on bi "truhnuo" u zatvoru ili ludnici :D :D
Kako god , najbolje bi bilo da se nije ni rodio ......jos da nam je otkrio ko placa Natasu ?? :-) :-) Vatikan , Nemci ili pak Turci
U svakoj zemlji na svijetu rad protiv sopstvene države se kažnjava osim u ovim banana državama.
A vaše teško psihičko stanje može najbolje objasniti Avaz, koji je evidentno jedino što ste ikada pročitali.
Tacno !!!!!! Bravo majstore !!!!! U svakoj zemlji na svijetu rad protiv sopstvene drzave se kaznjava , kazes ti, a ja te podrzavam svesrdno u tome >>>> sto prakticno znaci da Dodika , Paravca , Covice , Cavice ....i
hiljade drugih bandita koji rade na unistenju BiH koji gaje separatisticke pokrete , pozivaju na referendum , opstruiraju promjene i integraciju zemlje , sakrivaju zlocince , falsificiraju povijest .......treba po hitnom postupku kazniti , Natasa K. radi u korist svoje zemlje tako sto pojedince, zlocince cinka Hagu .To sto ti interes pojedinca poistovjecujes sa interesom drzave i to sto je za tebe pojedinac zlocinac = narod to je tvoj problem ......jos kad bi nam otkrio tajnu koje ti novine citas kad poistovjecujes Mladica sa srpskim narodom .
tempora

Post by tempora »

Suicidal Siberian wrote:
tempora wrote:

?
Ko eto kojekakvi sponzori unaprjedili hrabrost gospodje Kandic! :shock:
Suicidal Siberian

tempora wrote:
Suicidal Siberian wrote:
tempora wrote: Ne brini, uvijek ima gluplje. :(

?
Ko eto kojekakvi sponzori unaprjedili hrabrost gospodje Kandic! :shock:
Pa nije....ali zhena ima dostup do neogranichenog izvora sredstava...to je opshte znanje u BG...otidji na stranicu od fonda za humanitarno pravo, pa ches vidjeti da to sve pishe shto sam ti rekao....

Da je Sloba na vlasti ona bi vjerovatno bila na dnu Dunava, a ovi sadasnji ne smiju da je maknu jer bi im se vratio bumernag o glavu, da ne bi vise dosli sebi....ona je svjesna toga....zato i "laje"....

Bash me zanima da je kod nas neka osoba tipa Kandich pa da laje protiv svega zashto je neko ginuo ovdje da li bi i njoj aplaudirali :roll:
Amadeus II

#39 Re: ma kakva bolan Nataša Kandić

Post by Amadeus II »

Oceania wrote:
Amadeus II wrote:
Oceania wrote:
Ne
Tacno !!!!!! Bravo majstore !!!!! U svakoj zemlji na svijetu rad protiv sopstvene drzave se kaznjava , kazes ti, a ja te podrzavam svesrdno u tome >>>> sto prakticno znaci da Dodika , Paravca , Covice , Cavice ....i
hiljade drugih bandita koji rade na unistenju BiH koji gaje separatisticke pokrete , pozivaju na referendum , opstruiraju promjene i integraciju zemlje , sakrivaju zlocince , falsificiraju povijest .......treba po hitnom postupku kazniti , Natasa K. radi u korist svoje zemlje tako sto pojedince, zlocince cinka Hagu .To sto ti interes pojedinca poistovjecujes sa interesom drzave i to sto je za tebe pojedinac zlocinac = narod to je tvoj problem ......jos kad bi nam otkrio tajnu koje ti novine citas kad poistovjecujes Mladica sa srpskim narodom .
Stvarno je gubljenje vremena pričati sa takvima.
Separatizam je svakako rad protiv države,a zalaganje da tvoja država plati nekome ratnu odštetu ne samo da je rad protiv svoje države nego i čisti bolesni mazohizam!

Bolje ćuti da misle da si glup, nego progovori i otkloni svaku sumnju!
Oceania

#40 Re: ma kakva bolan Nataša Kandić

Post by Oceania »

Amadeus II wrote:
Oceania wrote:
Amadeus II wrote: Dragi moji, nisam ja kriv za vašu plitkoumnost....
Stvarno je gubljenje vremena pričati sa takvima.
Separatizam je svakako rad protiv države,a zalaganje da tvoja država plati nekome ratnu odštetu ne samo da je rad protiv svoje države nego i čisti bolesni mazohizam!

Bolje ćuti da misle da si glup, nego progovori i otkloni svaku sumnju!
A da li je bilo mazohisticki od strane svijeta i njemackih humanista kada je Srbija naplatila ratnu odsetu od Njemacke uprkos cinjenici da je Bosna pretrila od strane Srbije nebrojeno puta vecu stetu , i materijalnu i ljudsku ..........

ljudima i u materiji
Amadeus II

#41 dragi moj

Post by Amadeus II »

Bosna pretrila od strane Srbije nebrojeno puta vecu stetu , i materijalnu i ljudsku????

Ti stvarno nisi normalan...Pa ti nisi pročitao nikada nijednu jedinu knjigu...
Ti mrziš a ne znaš ni zašto!
Ti porediš Njemačku 1941. godine i Srbiju 1992. godine???

Ti si bolestan, tebi treba profesionalna pomoć!

Ne očekuj da dobijaš više odgovore od mene, koji se po tebi nije trebao ni roditi...
I ti da pričaš o fašizmu?
Oceania

#42 Re: dragi moj

Post by Oceania »

Amadeus II wrote:Bosna pretrila od strane Srbije nebrojeno puta vecu stetu , i materijalnu i ljudsku????

Ti stvarno nisi normalan...Pa ti nisi pročitao nikada nijednu jedinu knjigu...
Ti mrziš a ne znaš ni zašto!
Ti porediš Njemačku 1941. godine i Srbiju 1992. godine???

Ti si bolestan, tebi treba profesionalna pomoć!

Ne očekuj da dobijaš više odgovore od mene, koji se po tebi nije trebao ni roditi...
I ti da pričaš o fašizmu?
Sta ce mi knjige , ja gledao svojim ocima kako Srbija Bosnu rusi 4 godine, siluje , otvara konc logore , pali ..., ubija ....crta nove granice....to se zaista ne moze porediti sa njemackom okupacijom Srbije gdje nije bilo nista od ovoga pobrojanog , uz moje duboko zaljenje za cetu djaka u Kragujevcu.
digger

#43 Re: ma kakva bolan Nataša Kandić

Post by digger »

Amadeus II wrote:Dragi moji, nisam ja kriv za vašu plitkoumnost....
U svakoj zemlji na svijetu rad protiv sopstvene države se kažnjava osim u ovim banana državama...
Cek' da vidim: Po tebi unutarnja kritika prolazi u banana republikama ali ne prolazi u demokratijama? :-)

Aferim! Sam se prijavi se za kandidata u "Gluposti nedjelje." Svi cemo te podrzati. :D
Ljubitelj Zabara

Post by Ljubitelj Zabara »

Bravo za g-dju Kandic.
DUREX

#45 Re: ma kakva bolan Nataša Kandić

Post by DUREX »

digger wrote:
U svakoj zemlji na svijetu rad protiv sopstvene države se kažnjava osim u ovim banana državama...
Cek' da vidim: Po tebi unutarnja kritika prolazi u banana republikama ali ne prolazi u demokratijama? :-)

Aferim! Sam se prijavi se za kandidata u "Gluposti nedjelje." Svi cemo te podrzati. :D
De, sto se patite i odgovarate zadojenom debilu iz sume?

Zna se ko je njemu i slicnima njemu idol i heroj...

Opanke i u sumu, stoko cetnicka
Amadeus II

#46 Re: ma kakva bolan Nataša Kandić

Post by Amadeus II »

digger wrote:

Srećan sam što osjećam da nisam kao drugi
ne zaglupljuju me medijima, u podsmijehu sam prvi...

Da upravo su javili da je grupa američkih državljana organizovala NVO koju finansira jedna fondacija iz Irana i ta NVO skuplja podatke o američkoj agresiji na Irak....

Meni je stvarno žao što imaš tako površne poglede na svjetska zbivanja...
Ako Time magazin daje nagradu za "Glupost nedjelje" biću počastvovan kako Vašom podrškom, tako i samom nagradom!
Amadeus II

#47 Re: ma kakva bolan Nataša Kandić

Post by Amadeus II »

DUREX wrote:
digger wrote:

De, sto se patite i odgovarate zadojenom debilu iz sume?

Zna se ko je njemu i slicnima njemu idol i heroj...

Opanke i u sumu, stoko cetnicka
Baš si mi odgovorio onako gradski kao što samo ti znaš...Baš mi je drago zbog tebe, samo ne znam je li drago tvojim sugrađanima...
Hvala i nadam se da ću dobiti ban zbog svog nedoličnog ponašanja tj. iznošenja mišljenja koja se kose sa Avazovom uređivačkom politikom...
DUREX

Post by DUREX »

E moj glupane....

Ja Avaz ni u halu ne bih ponjeo, a ako si ikada procitao jedan jedini moj post znas sta mislim o Avazu i Balijama....Ali isto tako, ako si procitao bilo koji moj post o proteklome ratu i temama koje se ticu istoga, znas sta mislim i o vama, stoko cetnicka

I da, gradski sam ti odgovorio....Gradski da gradskije ne moze biti... iz sred grada Sarajeva, u koji ste, takvi kao ti, u opancima pokusali da udjete.

Ti mi o gradu nemoj pricati...Nego, rekoh ti-opanke i u sumu, gdje ti je i mjesto!

(Sjecam te se sa starijih tema o ratu kada si srao na dolove prosipajuci standardnu pricu, pa bih se na momente prisjetio one krave Marice Lalovic i njene price sa SRNE...samo me cudi kako te niko od moderatora do sada nije s noge na nogu ispratio sa foruma??!!)

Autor: Amadeus II Poslano: 20/10/2005 20:25
Pošalji privatnu poruku Vidi profil korisnika Citiraj ovu poruku

Ne mogu da vjerujem da ste se toliko naložili da cvrkućete po forumu takve bljuvotine. Ja nikom ne bih rekao da je stoka, da treba da se iseli itd. A što se tiče iseljavanja, vi bi sve Srbe davno iselili, al' samo da ste mogli. A najveći je vic "odbrana BIH" ili "odbrana od agresije". Prvo što "BIH" postoji samo na papiru, a drugo ne znam šta je Armija BIH ikada odbranila ili je mogla da odbrani. Svi znamo da je Armija BIH šaka jada koja se samo slikala pred kamerama i foto-aparatima sa puškama.
Morate ljudi da shvatite da je sve što vi radite samo lajanje na mjesec i da tu vašu priču niko ne šljivi osim mene što sam se malo zanio iz dosade. I što je najvažnije, možete samo da pričate do mile volje....
A što se tiče Babinog sina, čujem da u Opštini Novo Sarajevo svi zainteresovani mogu da dođu srijedom od 12 do 14 sati da mu ližu *upe i guraju jezik u *mar. On je to odlučio zbog velikog interesovanja, i da zaradi malo para.

Autor: Amadeus II Poslano: 20/10/2005 20:34
Pošalji privatnu poruku Vidi profil korisnika Citiraj ovu poruku

A da znate vi samo koliko je Radovan Karadžić spasao vaših sunarodnjaka što nije poravnao Sarajevo, Bihać, Goražde itd.. Treba i njemu jedan spomenik da dignete i da nazovete barem jednu autobusku stanicu po njemu... Da ste vi imali toliko oružja ja mislim da bi ste gurali do Beograda...

Picka ti materina bezobrazna....

(ako me ko banuje, neka barem banuje i ovog cetnickog pusikurca)
Last edited by DUREX on 16/12/2006 18:24, edited 2 times in total.
Oceania

Post by Oceania »

DUREX ostaje da i dalje u velikom stiliu daje doprinos ovom forumu a Amadeus XXXXVVVIIII neka i dalje firli u curlik i gudi po guslama ......e moj Amadeus jadna ti majka i zalosna
Amadeus II

Post by Amadeus II »

haha

Kako baš da nadješ post koji je napisao moj kolega izrevoltiran poslije gostovanja u emisiji "Pošteno govoreći" koristeći moj nick...
Ali dobro i da sam to napisao sigurno nije dovoljno gradski kao "Picka ti materina bezobrazna...." ali šta ću kada ja nisam građanin kao ti...

Ja kao stoka četnička pokušao sam dakle u opancima da uđem u Sarajevo...
HAHAHA
Ti si bolestan, bolestan od neznanja i meni je tebe žao...ali kakve vajde...

Jedino što izgleda znaš je da sebi odabereš pravi nick...DUREX...

Ne vrijedi dakle ni sa tobom pričati...Dođem ja na ovaj forum s vremena na vrijeme da vidim popravlja li se stanje u glavnom nam gradu a ono sve više i više pacijenata....
Post Reply