pa zar daska nije (bar vama sto piskite sjedecizena21 wrote:A zasto je ova tema na Lj&S![]()
![]()
daska na solji
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
white_sugar
neces ti ici u wc kod menepitt wrote:pa malo profulas onako bunovan ili pjan pa po cetkicama za zube.....:D
- pitt
pa necu ako me istreniras dobro......ko milostiva i dajdzinca sto su one svoje papucharewhite_sugar wrote:neces ti ici u wc kod menepitt wrote:pa malo profulas onako bunovan ili pjan pa po cetkicama za zube.....:D
da moram mjenjati sve u wc kada ti zavrsis
:D
- danas
ma pusti ga bopna, vidis da lazewhite_sugar wrote:neces ti ici u wc kod menepitt wrote:pa malo profulas onako bunovan ili pjan pa po cetkicama za zube.....:D
-
white_sugar
danas wrote:ma pusti ga bopna, vidis da lazewhite_sugar wrote:neces ti ici u wc kod menepitt wrote:pa malo profulas onako bunovan ili pjan pa po cetkicama za zube.....:D
ne moze on dobacit ni do lavaboa, a kamoli dalje
![]()
D:
- anais_nin
nema potrebe da ista pisem nakon ovog slikovitog i istinitog postaA wrote:4:00, mrak, hladnooooophoto wrote:zasto ti je to TOLIKO bitno? to je sustina pitanja.SaraLe wrote:Kad pisate stojeci, dignite poklopac, i kad zavrsite spustite poklopac![]()
ObaveznoUstajem zmireci, tiho idem do wc-a, ne palim svjetlo ni tu, nego samo sjedam... i
![]()
![]()
![]()
hladno po dupetu (ili ne daj boze - hladno i vlazno od posjete muzjaka sahat prije)
![]()
![]()
Mislim da bih tad bila u stanju - ubiti, narezati, napraviti cufte i posluziti komsiluk
![]()
Znaci - NE U MOJOJ KUCI
- Bosanac sa dna kace
Ma kakva sholja, zivio cucavac, izjutra kad se napnem
na njem sva mi krvi uzavri u men i probudim se odjednom, samo problem je kad odem u cenifu u snu, probudi me i ne merem zaspat kasnije...
jos da nije onih pesina u domu....
jos da nije onih pesina u domu....
- pitt
Mogu sa stolicedanas wrote:ma pusti ga bopna, vidis da lazewhite_sugar wrote:neces ti ici u wc kod menepitt wrote:pa malo profulas onako bunovan ili pjan pa po cetkicama za zube.....:D
ne moze on dobacit ni do lavaboa, a kamoli dalje
![]()
D:
-
water
uze mi rijec iz usta: sta to vi pijete pa po cijelu noc spartate u halu iz haledanas wrote:ali fakat, tacno vidim kako se ljudi razvedu oko wc soljeA wrote:4:00, mrak, hladnooooophoto wrote: zasto ti je to TOLIKO bitno? to je sustina pitanja.Ustajem zmireci, tiho idem do wc-a, ne palim svjetlo ni tu, nego samo sjedam... i
![]()
![]()
![]()
hladno po dupetu (ili ne daj boze - hladno i vlazno od posjete muzjaka sahat prije)
![]()
![]()
Mislim da bih tad bila u stanju - ubiti, narezati, napraviti cufte i posluziti komsiluk
![]()
Znaci - NE U MOJOJ KUCI![]()
a ti poradi na tim bubrezimane valja ustajat nocu i pishat
- anais_nin
nekima je to standardna pojava iz zdravstvenih razlogawater wrote:uze mi rijec iz usta: sta to vi pijete pa po cijelu noc spartate u halu iz haledanas wrote:ali fakat, tacno vidim kako se ljudi razvedu oko wc soljeA wrote: 4:00, mrak, hladnoooooUstajem zmireci, tiho idem do wc-a, ne palim svjetlo ni tu, nego samo sjedam... i
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Znaci - NE U MOJOJ KUCI![]()
a ti poradi na tim bubrezimane valja ustajat nocu i pishat
- Abu FEED el-Castro
Grebiga ja ga sad ne contam, jel ONE vole da im se diže il da im se pak - ne diže? 
- anais_nin
tech10 wrote:Ovo mi ne lici na tebe.anais_nin wrote:da se ne dize u WCuAbu FEED el-Castro wrote:Grebiga ja ga sad ne contam, jel ONE vole da im se diže il da im se pak - ne diže?