Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pitt wrote:freak on the leash ....sta fali....sve sila do sile :D:D ne brini, ako zafali ljudstva za kolonijalne ratove, dozvolit ce oni i PiP-sovcima da ginu ko sehidi :D:D
eeee Pitt, zar ti nebi poginuo za mene
cuvaj se, da ja tebe nebi stavila pod leash-kontrolu
hmmmmm........i might enjoy that :D:D
Evo sve se kontam prijaviti u marince.....samo me godine jebu malo :D
Oni koji su za podjelu su u Hagu...drugi su u bjekstvu...a podjela pravedna nije moguca jer se velika Srbija jedino mogla napravit na nepravednoj podjeli BIH....pitaj te koji bi se dijelili koliko su spremni da vrate ono sto je snagom tenkovskog motora okupirano..
Nemoze i jare i pare...neki su Dejton shvatili na svoj nacin
Dobro onda, ako su jedni u Hagu, drugi u bjekstvu, onda nam i ne treba PfP i ostale institucije da budu "garant" mira i cjelovitosti nase drzave. Onda ne treba brinuti o referendumima, velikim rijecima, podjelama, razlikama i ostalom o cemu se danas raspravlja, jer nam ne prijeti opasnost od podjele.
Zaboravljamo da je Bosna dijeljena izmedju i Srbije i Hrvatske, ne samo Srbije!
Drugo, izbori su pokazali stanje na terenu, istocna Bosna je gotovo etnicki ociscena od ne-Srba, najvise ubijanjem, progonom i terorom, a onda i od samih stanovnika koji su prijavili svoja boravista u Federaciji, prodali imovinu (kao i Srbi ovdje u Sarajevu), raselili se i odlucili da se vise nikada ne vrate tamo odakle su ih protjerali (vecina).
Ma, sta ja znam, ovo meni nista ne mirise na dobro, neka me samo neko ubijedi da ce biti bolje! KAKO? Gdje je rjesenja za usijane glave?
Moraju neki da laju i svasta izjavljuju...valja opravdat ono sto se nije ostvarilo...inace slijedi linc i politicko ubistvo..
Ostavimo se detalja, da vidimo sta je tu najbitnije. A. Terzic, predsjedavajuci u izjavi za Avaz:
Adnan Terzić, predsjedavajući Vijeća ministara
Kruna rada moje vlade
- To je kruna rada moje vlade. Mislim da je ovo uspjeh koji smo na kraju i zaslužili, s obzirom na to da smo četiri godine radili na reformama koje su vodile BiH euroatlantskim putem. Istovremeno, ovo je veliko ohrabrenje za bh. građane - kazao je za "Dnevni avaz" povodom prijema BiH u Partnerstvo za mir predsjedavajući Vijeća ministara Adnan Terzić.
Istaknuo je kako je "očigledno da BiH ide putem integracija i nikakvi drugi projekti ne mogu omesti našu zemlju na tom putu". - Evidentna je perspektiva BiH, a za region jedan od preduvjeta daljnje demokratizacije i stvaranja boljeg, stabilnijeg i politički i ekonomski održivog regiona - kazao je Terzić.
SherlockHolmes wrote:Ostavimo se detalja, da vidimo sta je tu najbitnije. A. Terzic, predsjedavajuci u izjavi za Avaz:
Kruna rada moje vlade
- To je kruna rada moje vlade. Mislim da je ovo uspjeh koji smo na kraju i zaslužili, s obzirom na to da smo četiri godine radili na reformama koje su vodile BiH euroatlantskim putem. Istovremeno, ovo je veliko ohrabrenje za bh. građane - kazao je za "Dnevni avaz" povodom prijema BiH u Partnerstvo za mir predsjedavajući Vijeća ministara Adnan Terzić.
Istaknuo je kako je "očigledno da BiH ide putem integracija i nikakvi drugi projekti ne mogu omesti našu zemlju na tom putu". - Evidentna je perspektiva BiH, a za region jedan od preduvjeta daljnje demokratizacije i stvaranja boljeg, stabilnijeg i politički i ekonomski održivog regiona - kazao je Terzić.
S. N
upadose mi ovi detalji u oko
kamo srece, da je nama svima ovako "teske" zadatke rijesavat
muha_sa wrote:Čelnici NATO-a pozvali su Bosnu i Hercegovinu ,Srbiju i Crnu Goru da se pridruže pripremnom programu Partnerstva za mir,ali su od Srbije i BiH zatražili punu saradnju sa Haškim sudom.
Eto ti sad--nek su nam vala uvjet dali--moramo Rašu,Ratka i još hiljade zločinaca uhapsit--mi smo krivi što im saradnici Rašo i Ratko u Hagu nisu.
Mašala.
Ne prebacih jucer muhin post, pa mu se ovom prilikom izvinjavam
SherlockHolmes wrote:Ostavimo se detalja, da vidimo sta je tu najbitnije. A. Terzic, predsjedavajuci u izjavi za Avaz:
Kruna rada moje vlade
S. N
upadose mi ovi detalji u oko
kamo srece, da je nama svima ovako "teske" zadatke rijesavat
Jeste, cetri godine camio cekajuci, i opet mora na sljedecu audiciju