freak_with_a_laptop wrote:Salko, pa nije ti cura poslala, da bi ti sliku objavio - jesi neki![]()
ali fakat je dobra, najzgodnija forumashica - svaka cast
Zgodne djevojke
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Salko sto je u vodu skako
nisam ni reko da mi je cura...SaraLe wrote:Ihh, jos da mu je curaChingy wrote:Eh rece pitt vid´t cu ko je Salko i vidjoh!Bravo Salkane cura ti je extra!
-
freak_with_a_laptop
Salko, mici tu sliku inace belajSalko sto je u vodu skako wrote:freak_with_a_laptop wrote:Salko, pa nije ti cura poslala, da bi ti sliku objavio - jesi neki![]()
ali fakat je dobra, najzgodnija forumashica - svaka cast![]()
![]()
![]()
![]()
javila si se znaci...dobro evo sliku micem...freak_with_a_laptop wrote:Salko, mici tu sliku inace belajSalko sto je u vodu skako wrote:freak_with_a_laptop wrote:Salko, pa nije ti cura poslala, da bi ti sliku objavio - jesi neki![]()
ali fakat je dobra, najzgodnija forumashica - svaka cast![]()
![]()
![]()
![]()
ps. nisi mi rekla da ne stavljam na forum...
-
freak_with_a_laptop
it goes without sayingSalko sto je u vodu skako wrote:javila si se znaci...dobro evo sliku micem...freak_with_a_laptop wrote:Salko, mici tu sliku inace belajSalko sto je u vodu skako wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ps. nisi mi rekla da ne stavljam na forum...
dobit ces ti batina
bravo ancoanais_nin wrote:freakice ako je ono tvoj guz, treba i murat i Ines da se stide
freaki, slika jos stoji na sehinom postu...
seha, budi ljubazan i edituj svoj post...
ubice te freaki....Šeha wrote:Molim? Ne cujem dobroSalko sto je u vodu skako wrote: seha, budi ljubazan i edituj svoj post...![]()
ma umorila se od stajanja....SaraLe wrote:Nemoj jos malo, nek stojiSalko sto je u vodu skako wrote:freaki, slika jos stoji na sehinom postu...![]()
-
freak_with_a_laptop
Seha ba, ti se naklopo sad, nemozes mi utec ako te ja zajmim ganjat po forumuŠeha wrote:Neka malo daj ljudima malo vremena da snime lokalno prije nego se ukloniSalko sto je u vodu skako wrote:
ubice te freaki....
- SaraLe
Ja sam ih morala moliti da skinu moju slikufreak_with_a_laptop wrote:Seha ba, ti se naklopo sad, nemozes mi utec ako te ja zajmim ganjat po forumuŠeha wrote:Neka malo daj ljudima malo vremena da snime lokalno prije nego se ukloniSalko sto je u vodu skako wrote:
ubice te freaki....deder ... edituj, inace ratujemo
- danas
e blago pameti pa kacit slike po forumu...SaraLe wrote:Ja sam ih morala moliti da skinu moju slikufreak_with_a_laptop wrote:Seha ba, ti se naklopo sad, nemozes mi utec ako te ja zajmim ganjat po forumuŠeha wrote: Neka malo daj ljudima malo vremena da snime lokalno prije nego se uklonideder ... edituj, inace ratujemo
- anais_nin
moljakanje nepotrebnofreak_with_a_laptop wrote:Seha ba, ti se naklopo sad, nemozes mi utec ako te ja zajmim ganjat po forumuŠeha wrote:Neka malo daj ljudima malo vremena da snime lokalno prije nego se ukloniSalko sto je u vodu skako wrote:
ubice te freaki....deder ... edituj, inace ratujemo
-
SherlockHolmes
stvarno ti je krivo biloSaraLe wrote:Ja sam ih morala moliti da skinu moju slikufreak_with_a_laptop wrote:Seha ba, ti se naklopo sad, nemozes mi utec ako te ja zajmim ganjat po forumuŠeha wrote: Neka malo daj ljudima malo vremena da snime lokalno prije nego se uklonideder ... edituj, inace ratujemo
- danas
odbij od freakice, nju sam vec begenisala za dajdzicazoom66 wrote:zenooooooo, hosh da frikicu ozenio?...anais_nin wrote:freakice ako je ono tvoj guz, treba i murat i Ines da se stide...cijeli forum ukljuchujuci i ujedinjeno dajdzinstvo ce nam zavidjeti...
:D:D
ne pravi racun bez krcmara...danas wrote:odbij od freakice, nju sam vec begenisala za dajdzicazoom66 wrote:zenooooooo, hosh da frikicu ozenio?...anais_nin wrote:freakice ako je ono tvoj guz, treba i murat i Ines da se stide...cijeli forum ukljuchujuci i ujedinjeno dajdzinstvo ce nam zavidjeti...
![]()
![]()
a evo i seha uletiJo
![]()
- anais_nin
muzuzoom66 wrote:zenooooooo, hosh da frikicu ozenimo?...anais_nin wrote:freakice ako je ono tvoj guz, treba i murat i Ines da se stide...cijeli forum ukljuchujuci i ujedinjeno dajdzinstvo ce nam zavidjeti...
a drugo, sta ti mislis da ja radim na energizer baterije, pa vidis da sam se oko Sare zadala, radi i ti nesto
- danas
to se zoomagi obrati, on je ovdje krchmarSalko sto je u vodu skako wrote:ne pravi racun bez krcmara...danas wrote:odbij od freakice, nju sam vec begenisala za dajdzicazoom66 wrote: zenooooooo, hosh da frikicu ozenio?......cijeli forum ukljuchujuci i ujedinjeno dajdzinstvo ce nam zavidjeti...
![]()
![]()
a evo i seha uletiJo
![]()
- SaraLe
Sta cu prevarili medanas wrote:e blago pameti pa kacit slike po forumu...SaraLe wrote:Ja sam ih morala moliti da skinu moju slikufreak_with_a_laptop wrote: Seha ba, ti se naklopo sad, nemozes mi utec ako te ja zajmim ganjat po forumudeder ... edituj, inace ratujemo
![]()
![]()
![]()
![]()
Ali nece vise