Ti bi stvarno trebala nauciti da citas. To je ono sto sam ti zamjerio i u emisiji Mate Djakovica. Gdje sam ja spomenuo Zlatkovu zenu? Ti haluciniras, prividjajuti se teze, do sada si nekoliko puta rekla da sam ja nesto izjavio sto je laz. Izvoli citiraj me! Ali ne lazi, svega ti, to ostavi za TV debate!mIRCerka wrote:Prvi je Hare popljuvao sve Bosnjake.Grom iz vedra neba wrote:
Eto vidis da si potvrdio moju tezu. Vecinom nebosnjaci pljuju po Haretu. Sta se onda uzrujavas?!!!!!
Vecina Srba i Hrvata su se borili protiv BiH (cast izuzecima, a vidjeli smo to i na netom zavrsenom obiljezavanju Dana drzavnosti koliko ko cijeni BiH, a ko ne), cilj im je bio unistenje Bosne i Bosnjaka. Da li je mrznja prema Silajdzicu koji se borio za BiH u korelaciji sa inherentnom mrznjom prema Bosni, to moze procjeniti svako ko ima vise od tri neuorna u glavi.
Ja ne zelim biti dio orkestrirane kampanje pljuvanja po covjeku zajedno sa cetcnicima iz RS-a, ustasama iz HB i miljeom porazenih SDP-ovaca koji jos ne prihvataju poraz. Boli me qrac sta je Vecernji list napisao o Silajdzicu o "njegovom braticu" (svako je individualan pred zakonom)...
onda je Hare izdao i Bosnjake i sve ostale Bosnace i HErcegovce tako sto je govorio JURIS umjesto ZA MNOM sa Bosfora.
I onda je odjednom njegov bratic POJEDINAC PRED ZAKONOM dok ti isti, dok seres na Zlatka, pominjes njegovu zenu, koja bi, logicno po tebi, trebala biti POJEDINKA pred zakonom.
Stvarno si budala, izvini ali jesi.
I dokle god budes pljuvao ljude ovdje, nemoj ocekivati da ti niko nece uzvratiti i nemoj ocekivati, kad te nacepe, a vidim da su krenuli, da ce te iko zastiti. Sam pao, sam se ubio. Ko pojedinac.
uzdravlje
Haris zaj--- ambasadora/e
-
Grom iz vedra neba
#26 Re: Haris zaj--- ambasadora/e
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
mozda ti to govore jer se oni za razliku od tebe osjecaju BOSANCIMA i HERCEGOVCIMA, a ne BOSNJACIMA SRBIMA I HRVATIMA...Grom iz vedra neba wrote:. Ako vec stalno ponavljate nama Bosnjacima da se treba cistiti prag ispred nase kuce, pa zasto ga vi ne cistite pocevsi od svoje kuce dakle unutar Hrvata i Srba,
Ili je tebi tesko prihvatiti da moze postojati jedan HUSEIN koji se ne deklarise ko Bosnjak, ili jedan Ivan koji se ne deklarise ko HRVAT ili jedan Radojica koji se ne deklarise ko Srbin...
ja znam da citam, i odlicno znam sta pises i kako pises...Ti bi stvarno trebala nauciti da citas. Gdje sam ja spomenuo Zlatkovu zenu? Ti haluciniras, prividjajuti se teze, do sada si nekoliko puta rekla da sam ja nesto izjavio sto je laz. Izvoli citiraj me! Ali ne lazi, svega ti, to ostavi za TV debate!
nemoj misliti da imam pamcenje zlatne ribice koje traje 10 sekundi...Grome, nisi ti od juce na forumu...
skontaj ti sta pises zlato...
- Vodenjak
O cemu ti ovdje brabonjas @grome?Grom iz vedra neba wrote:Pa ja ovdje ne vidim ni jednu ozbiljnu tezu. Dva lika iz dijaspore, jedan iz Australije (ovaj se ponasao kao uvrijedjena mlada nakon "odlaska s foruma"), drugi iz Svedske su vrlo aktivni u ocjeni lika i djela Silajdzica kako su to radili i o Izetbegovicu (meni to djeluje perfidno), drugi hvale predsjednika Herceg-Bosne koji je bio inspirator etnickog ciscenja u Capljini, a ono sto im je zajednicko jeste da nisu Bosnjaci, sto su gore potvrdili i sami diskutanti. Ako vec stalno ponavljate nama Bosnjacima da se treba cistiti prag ispred nase kuce, pa zasto ga vi ne cistite pocevsi od svoje kuce dakle unutar Hrvata i Srba, pa tu je cijela kolekcija likova od Zubaka (sada je ugledni advokat?!!), Karadzica, Milosevica, Tudjmana, Bobana (nadam se da necete i njih uskoro proglasiti pozitivcima) do zore se moze nabrajati i da se ne nabroji itd???
Usput, cetnici su me protjerali a Alija i tvoj Harre mi nisu dali nazad, ali posto su "nashi" trebalo bi da cutim, jelde?
Drugim rijecima, Srbi su pravili srpsku, Hrvati hrvatsku a bome i dobar dio Bosnjaka hoce sad bosnjacku BiH, a ja ih sve redom koji to hoce nabijem na stanglu.
S merakom...
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#29 Re: Haris zaj--- ambasadora/e
Kada bih ja tebe shvatao ozbiljno mozda bih i nastavio da ti objasnjavam neke stvari medjutim pojedincima su ipak te neke stvari neobjasnjive a ti spadas u tu vrstu. Rekao sam ti kad porastes i stvari budes gledao ocima odraslih mozda nekad nesto i shvatis mada danas i djeca razumiju ko je Haris Silajdzic uz manja pojasnjenja odraslih.Grom iz vedra neba wrote:Bla bla plju plju plju bla bla ... i naravno i dalje stoji moja konstatacija za Zubaka koji je bio dio projekta Velike Hrvatske, a kojem si ti stao u odbranu vrlo ofucanom strategijom pljuvanja po Haretu. Ipak kada se sva ta pljuvacka skine, onda se vidi da pojma nemas o cemu pricas!hrasno38 wrote:Nisi ni svjestan koliko si smjesan. U Sarajevu u ratu nije bilo HRT-a te ga nisam mogao gledati. Ako vec hoces da nekoga stitis onda stiti casne ljude a ne smetljare, lazljivce i prehlivode u obliku Harisa Silajdzica koji da i malo ima morala otisao bi iz ove zemlje zauvjek ako radi nicega a onda radi toga sto u svojoj najblizoj porodici ima dvostruke ubojice, sto je nemoralno citav rat svoju sestru drzao na mjestu ambasadora u raznim arapskim zemljama, sto je svoju porodicu na vrijeme izmjestio iz BiH i nikada vratio, sto je za razliku od Zupka potpisao podjelu BiH, sto je "zlatnom ljiljanu" A BiH Zeljku Komsicu rekao da bi vise volio na njegovom mjestu da vidi Ljubica ili Covica, koji je osnovao svoju stranku 97 godine sa jasnom parolom da nema sansi da ide u koaliciju sa SDA i tako privukao ogromno biracko tijelo koje je nakon zavrsteka izbora izdao, koji laze svoje birace nemogucim parolama "Srusit cemo RS" i sto je uvlasti od 92 godine i nikada nista nije konkretno uradio osim sto je potpisao Dejton i zajedno sa neprijateljima BiH tu zemlju i podijelio.Grom iz vedra neba wrote: Sigurno nisam na HTV-u na kojem si ga ti vjerovatno gledao.
Zubak je bio predsjednik Herceg-Bosne inace poznat po cuvenom capljinskom govoru kada je rekao da dole u Hercegovini samo trava moze ostati zelena aludirajuci na ono sto je i njegov prethodnik na celu Herceg-Bosne govorio za Bosnjake.
Ne provaljuj se vise ako ne znas o cemu pricas!
A ti malo jos porasti, citaj pa cemo nekada nastaviti diskusiju.
I samo cu ti reci daj boze da su svi iz tzv. Herceg-Bosne bili kao Zubak u tom slucaju mi se ne bi borili na dva fronta i cisto radi da te nesto pitam: jel znas gdje je Zubak bio 1992 godine?????? I kako onda to se Zubak nigdje ama bas nigdje ne spominje kao neko ko je vezan za bilo kakve zlocine a 99% te vlasti je zvarsilo u Hagu. Da se razumijemo jednu stvar mene boli ona stvar i za Zubka kao i za Silajdzica jer hvala bogu i napokon u vlast je usao jedan castan covjek Zeljko Komsic kome ova predhodna dvojica ne mogu da prismrde niti sa jedne strane isto kao sto ni ti ne mozes meni kao ne-bosnjaku.
-
Grom iz vedra neba
Izvoli citiraj me! Inace, suplja ti je prica. Sama kazes da nisi Bosnjak. To kazu i ovi koji pljuju po Silajdzicu. Dakle moja teza je ispravna. Vecina ljudi koji pljuju po Silajdzicu nisu Bosnjaci. Ono o cemu se dalje treba diskutvati kako bi se izvukli neki zakljucci je zbog cega je tako? Da li je to sto Silajdzic nije za gradjansku BiH (kako rece jedan kolega u privatnoj poruci) ili zato sto vecina neBosnjaka mrzi BiH ili je u pitanju izborni poraz Zlatka Lagumdzcije ili je to Dodikove zaustavljene "ustavne promjene" itd. Dakle trebaju se naci uzroci...mIRCerka wrote:mozda ti to govore jer se oni za razliku od tebe osjecaju BOSANCIMA i HERCEGOVCIMA, a ne BOSNJACIMA SRBIMA I HRVATIMA...Grom iz vedra neba wrote:. Ako vec stalno ponavljate nama Bosnjacima da se treba cistiti prag ispred nase kuce, pa zasto ga vi ne cistite pocevsi od svoje kuce dakle unutar Hrvata i Srba,
Ili je tebi tesko prihvatiti da moze postojati jedan HUSEIN koji se ne deklarise ko Bosnjak, ili jedan Ivan koji se ne deklarise ko HRVAT ili jedan Radojica koji se ne deklarise ko Srbin...
ja znam da citam, i odlicno znam sta pises i kako pises...Ti bi stvarno trebala nauciti da citas. Gdje sam ja spomenuo Zlatkovu zenu? Ti haluciniras, prividjajuti se teze, do sada si nekoliko puta rekla da sam ja nesto izjavio sto je laz. Izvoli citiraj me! Ali ne lazi, svega ti, to ostavi za TV debate!
nemoj misliti da imam pamcenje zlatne ribice koje traje 10 sekundi...Grome, nisi ti od juce na forumu...
-
Grom iz vedra neba
#31 Re: Haris zaj--- ambasadora/e
Ne zelim da razgovaram sa advokatom covjeka iz projekata Velike Hrvatske. Pitaj Capljince kako su se osjecali kada im je tvoj miljenik rekao da tamo samo trava moze biti zelena, a znam ja itekako kako je prevrtaner Zubak iz TO-a doletio na celo HB tvorevine u kojoj su dok je bio na celu jos uvijek bili konc logori.hrasno38 wrote:Kada bih ja tebe shvatao ozbiljno mozda bih i nastavio da ti objasnjavam neke stvari medjutim pojedincima su ipak te neke stvari neobjasnjive a ti spadas u tu vrstu. Rekao sam ti kad porastes i stvari budes gledao ocima odraslih mozda nekad nesto i shvatis mada danas i djeca razumiju ko je Haris Silajdzic uz manja pojasnjenja odraslih.Grom iz vedra neba wrote:Bla bla plju plju plju bla bla ... i naravno i dalje stoji moja konstatacija za Zubaka koji je bio dio projekta Velike Hrvatske, a kojem si ti stao u odbranu vrlo ofucanom strategijom pljuvanja po Haretu. Ipak kada se sva ta pljuvacka skine, onda se vidi da pojma nemas o cemu pricas!hrasno38 wrote: Nisi ni svjestan koliko si smjesan. U Sarajevu u ratu nije bilo HRT-a te ga nisam mogao gledati. Ako vec hoces da nekoga stitis onda stiti casne ljude a ne smetljare, lazljivce i prehlivode u obliku Harisa Silajdzica koji da i malo ima morala otisao bi iz ove zemlje zauvjek ako radi nicega a onda radi toga sto u svojoj najblizoj porodici ima dvostruke ubojice, sto je nemoralno citav rat svoju sestru drzao na mjestu ambasadora u raznim arapskim zemljama, sto je svoju porodicu na vrijeme izmjestio iz BiH i nikada vratio, sto je za razliku od Zupka potpisao podjelu BiH, sto je "zlatnom ljiljanu" A BiH Zeljku Komsicu rekao da bi vise volio na njegovom mjestu da vidi Ljubica ili Covica, koji je osnovao svoju stranku 97 godine sa jasnom parolom da nema sansi da ide u koaliciju sa SDA i tako privukao ogromno biracko tijelo koje je nakon zavrsteka izbora izdao, koji laze svoje birace nemogucim parolama "Srusit cemo RS" i sto je uvlasti od 92 godine i nikada nista nije konkretno uradio osim sto je potpisao Dejton i zajedno sa neprijateljima BiH tu zemlju i podijelio.
A ti malo jos porasti, citaj pa cemo nekada nastaviti diskusiju.
I samo cu ti reci daj boze da su svi iz tzv. Herceg-Bosne bili kao Zubak u tom slucaju mi se ne bi borili na dva fronta i cisto radi da te nesto pitam: jel znas gdje je Zubak bio 1992 godine?????? I kako onda to se Zubak nigdje ama bas nigdje ne spominje kao neko ko je vezan za bilo kakve zlocine a 99% te vlasti je zvarsilo u Hagu. Da se razumijemo jednu stvar mene boli ona stvar i za Zubka kao i za Silajdzica jer hvala bogu i napokon u vlast je usao jedan castan covjek Zeljko Komsic kome ova predhodna dvojica ne mogu da prismrde niti sa jedne strane isto kao sto ni ti ne mozes meni kao ne-bosnjaku.
Zavrsio sam diskusiju s tobom.
-
Reina
Koliko puta smo culi da u nekim xy porodicama koja su o sebi pri sebi iako su sva djeca odgajana da idu tim nekim pravim putem jedno od te djece jednostavno izabere onaj drugi... normalno je da roditeljima nije jednostavno, rodbini takodje, ali ovo povezivanje ponasanje ovog djeteta sa Harisom je van pameti , i na onoj temi o kojoj se govori o ovome a ne pada mi na pamet da se javim jer vidim da ima taxista za koje sam u pravi mah mislila da su obicni ljigavci ali nakon ovog zadnjeg citanja sto pise ....prije bi se reklo da je opasan za okolinu .....
a sto se tice tebe @grome pametan si i dobar covjek pusti ih nek laprdaju ...
vidis da su dobili jos pojacanje povrac :
a sto se tice tebe @grome pametan si i dobar covjek pusti ih nek laprdaju ...
-
mIRCerka
Ova zemlja se jos uvijek zove BOSNA I HERCEGOVINA i uvijek cu podrzavati one koji se deklarisu kao BOSANCI I HERCEGOVCI, a za njihovu etno pripadnost me zivo boli analni otvor.Grom iz vedra neba wrote:Izvoli citiraj me! Inace, suplja ti je prica. Sama kazes da nisi Bosnjak. To kazu i ovi koji pljuju po Silajdzicu. Dakle moja teza je ispravna. Vecina ljudi koji pljuju po Silajdzicu nisu Bosnjaci. Ono o cemu se dalje treba diskutvati kako bi se izvukli neki zakljucci je zbog cega je tako? Da li je to sto Silajdzic nije za gradjansku BiH (kako rece jedan kolega u privatnoj poruci) ili zato sto vecina neBosnjaka mrzi BiH ili je u pitanju izborni poraz Zlatka Lagumdzcije ili je to Dodikove zaustavljene "ustavne promjene" itd. Dakle trebaju se naci uzroci...mIRCerka wrote:mozda ti to govore jer se oni za razliku od tebe osjecaju BOSANCIMA i HERCEGOVCIMA, a ne BOSNJACIMA SRBIMA I HRVATIMA...Grom iz vedra neba wrote:. Ako vec stalno ponavljate nama Bosnjacima da se treba cistiti prag ispred nase kuce, pa zasto ga vi ne cistite pocevsi od svoje kuce dakle unutar Hrvata i Srba,
Ja nikad necu biti ni Bosnjakinja, ni Hrvatica ni Srpkinja. Sebi necu oduzimati ovo blago koje posjedujem, a ti bujrum stavljaj amove ko i svaki drugi at u ovoj zemlji. Ja jok.
PS NEma to veze sa Zlatkom, koji je AKO NISI ZNAO bosnjak. Nema to veze ni sa Dodikom. To ima veze sa pradvanjem Hareta tezom HARETA PLJUJU NEBOSNJACI. Originalno nema sta.
Hajd zdravo
PS Da ti ponovim jos jednom, jedina podjela koju ja licno priznajem je na kospicare i pitare. Steta, ni oni nisu nacionalno ocisceni...
-
Grom iz vedra neba
Ne vjerujem da su tvoji, prije bih rekao da je tvoj ovaj advokat kojeg sada hvale?!?! Inace nemas ti sta nabijat iz Svedske.Vodenjak wrote:O cemu ti ovdje brabonjas @grome?Grom iz vedra neba wrote:Pa ja ovdje ne vidim ni jednu ozbiljnu tezu. Dva lika iz dijaspore, jedan iz Australije (ovaj se ponasao kao uvrijedjena mlada nakon "odlaska s foruma"), drugi iz Svedske su vrlo aktivni u ocjeni lika i djela Silajdzica kako su to radili i o Izetbegovicu (meni to djeluje perfidno), drugi hvale predsjednika Herceg-Bosne koji je bio inspirator etnickog ciscenja u Capljini, a ono sto im je zajednicko jeste da nisu Bosnjaci, sto su gore potvrdili i sami diskutanti. Ako vec stalno ponavljate nama Bosnjacima da se treba cistiti prag ispred nase kuce, pa zasto ga vi ne cistite pocevsi od svoje kuce dakle unutar Hrvata i Srba, pa tu je cijela kolekcija likova od Zubaka (sada je ugledni advokat?!!), Karadzica, Milosevica, Tudjmana, Bobana (nadam se da necete i njih uskoro proglasiti pozitivcima) do zore se moze nabrajati i da se ne nabroji itd???
Usput, cetnici su me protjerali a Alija i tvoj Harre mi nisu dali nazad, ali posto su "nashi" trebalo bi da cutim, jelde?![]()
Drugim rijecima, Srbi su pravili srpsku, Hrvati hrvatsku a bome i dobar dio Bosnjaka hoce sad bosnjacku BiH, a ja ih sve redom koji to hoce nabijem na stanglu.
S merakom...
-
mIRCerka
Bas mi je drago sto ti se od mene povracaReina wrote:Koliko puta smo culi da u nekim xy porodicama koja su o sebi pri sebi iako su sva djeca odgajana da idu tim nekim pravim putem jedno od te djece jednostavno izabere onaj drugi... normalno je da roditeljima nije jednostavno, rodbini takodje, ali ovo povezivanje ponasanje ovog djeteta sa Harisom je van pameti , i na onoj temi o kojoj se govori o ovome a ne pada mi na pamet da se javim jer vidim da ima taxista za koje sam u pravi mah mislila da su obicni ljigavci ali nakon ovog zadnjeg citanja sto pise ....prije bi se reklo da je opasan za okolinu .....
a sto se tice tebe @grome pametan si i dobar covjek pusti ih nek laprdaju ...![]()
-
Reina
ma eto, bas nisam na tebe mislila nego cini mi se vidjeh jutros fairov nickmIRCerka wrote:Bas mi je drago sto ti se od mene povracaReina wrote:Koliko puta smo culi da u nekim xy porodicama koja su o sebi pri sebi iako su sva djeca odgajana da idu tim nekim pravim putem jedno od te djece jednostavno izabere onaj drugi... normalno je da roditeljima nije jednostavno, rodbini takodje, ali ovo povezivanje ponasanje ovog djeteta sa Harisom je van pameti , i na onoj temi o kojoj se govori o ovome a ne pada mi na pamet da se javim jer vidim da ima taxista za koje sam u pravi mah mislila da su obicni ljigavci ali nakon ovog zadnjeg citanja sto pise ....prije bi se reklo da je opasan za okolinu .....
a sto se tice tebe @grome pametan si i dobar covjek pusti ih nek laprdaju ...![]()
vidis da su dobili jos pojacanje povrac :makar ces liniju dovesti u red (dubokouman komentar ko i tvoj znam
)
ps nisam ja mrsavica ko' ti imam 60 kg mogla bih jos 1 kg samo smrsati
Last edited by Reina on 27/11/2006 10:26, edited 1 time in total.
-
Grom iz vedra neba
Ja sam htio da stanemo konacno na loptu i da prestanemo sa patoloskim svakodnevnim pljuvanjem generisanim iz Vecernjeg lista i slicnih medija po covjeku koji je koliko toliko dao doprinos Bosni. Mogao je Silajdzic ostati u Turskoj tokom rata, kao Cengic, ali nije, dosao je pregovarao je u Dejtonu, borio se za BiH, uostalom Milosevic je sam rekao da je Sarajevo ostalo cjelovito zahvaljujuci Silajdzicu, koji je bio uporan u pregovorima i nakon sto su razgovori zvanicno okonaci. Kao i svaki politicar on ima gresaka, uostalom ja sam glasao za Komsica a ne za Silajdzica, ali orkestrirano pljuvanje ljudi svaki dan po njemu je sramota.Reina wrote:Koliko puta smo culi da u nekim xy porodicama koja su o sebi pri sebi iako su sva djeca odgajana da idu tim nekim pravim putem jedno od te djece jednostavno izabere onaj drugi... normalno je da roditeljima nije jednostavno, rodbini takodje, ali ovo povezivanje ponasanje ovog djeteta sa Harisom je van pameti , i na onoj temi o kojoj se govori o ovome a ne pada mi na pamet da se javim jer vidim da ima taxista za koje sam u pravi mah mislila da su obicni ljigavci ali nakon ovog zadnjeg citanja sto pise ....prije bi se reklo da je opasan za okolinu .....
- hrasno38
Pa vidis kako iz sebe iscrpljujes i ono malo mozga sto imas. Moja avlija nije ni Hrvtaska ni Srbija, ni Herceg-Bosna ni RS, ni Mostar ni Banja Luka nego grad Sarajevo u kojem zivim od svog rodenja, u kojem sam zivio i borio se tokom proteklog rata i u kojem i dan danas zivim i namjervam i svoje kosti da ostavim. Ali takvi besciljni Harisovci kao sto si ti upravo takvim razmisljanjem daju za pravo Dpdiku da kaze da je Sarajevo Teheran i da na njega imaju exkluzivitet samo Bosnjaci bez obzira na sve one ne-bosnjake koji su svoje zivote zakopali u temelje ove drzave. Vidi se da ti je Haris zakletva!!!!!!!!!Grom iz vedra neba wrote:Pa ja ovdje ne vidim ni jednu ozbiljnu tezu. Dva lika iz dijaspore, jedan iz Australije (ovaj se ponasao kao uvrijedjena mlada nakon "odlaska s foruma"), drugi iz Svedske su vrlo aktivni u ocjeni lika i djela Silajdzica kako su to radili i o Izetbegovicu (meni to djeluje perfidno), drugi hvale predsjednika Herceg-Bosne koji je bio inspirator etnickog ciscenja u Capljini, a ono sto im je zajednicko jeste da nisu Bosnjaci, sto su gore potvrdili i sami diskutanti. Ako vec stalno ponavljate nama Bosnjacima da se treba cistiti prag ispred nase kuce, pa zasto ga vi ne cistite pocevsi od svoje kuce dakle unutar Hrvata i Srba, pa tu je cijela kolekcija likova od Zubaka (sada je ugledni advokat?!!), Karadzica, Milosevica, Tudjmana, Bobana (nadam se da necete i njih uskoro proglasiti pozitivcima) do zore se moze nabrajati i da se ne nabroji itd???
- taxi_driver
Reina wrote:Koliko puta smo culi da u nekim xy porodicama koja su o sebi pri sebi iako su sva djeca odgajana da idu tim nekim pravim putem jedno od te djece jednostavno izabere onaj drugi... normalno je da roditeljima nije jednostavno, rodbini takodje, ali ovo povezivanje ponasanje ovog djeteta sa Harisom je van pameti , i na onoj temi o kojoj se govori o ovome a ne pada mi na pamet da se javim jer vidim da ima taxista za koje sam u pravi mah mislila da su obicni ljigavci ali nakon ovog zadnjeg citanja sto pise ....prije bi se reklo da je opasan za okolinu .....
e moja reina,da ti je pameti kao sto nemas ,drugu bi pricu pricala.kao prvo ja sam samo rekao da se bojim da ce mali ostati nekaznjen bas zbog toga sto mu je neko u rodu na vlasti,e sad harisova je nesreca sto mu je mali rod.a drugo za ubistvo covjeka ja bih ga osudio na smrt ili na dozivotnu,pa taman da mi je rodjeni buraz.ali sreca nemam krkana u familiji.
i na onoj temi ti se ne javlja ne zato sto neces,nego zato sto nemas sta reci.
i na kraju kakve veze imaju ambasadori i haris sa ubicom?kao ti dosla da se zalis kako u svakoj temi napadaju tvog idola?hajde jos koju suzu pusti bit ce ti lakse.
-
Reina
pa to im je zadatak covjece, a sta vecina misli o Silajdzicu pokazali suGrom iz vedra neba wrote:Ja sam htio da stanemo konacno na loptu i da prestanemo sa patoloskim svakodnevnim pljuvanjem generisanim iz Vecernjeg lista i slicnih medija po covjeku koji je koliko toliko dao doprinos Bosni. Mogao je Silajdzic ostati u Turskoj tokom rata, kao Cengic, ali nije, dosao je pregovarao je u Dejtonu, borio se za BiH, uostalom Milosevic je sam rekao da je Sarajevo ostalo cjelovito zahvaljujuci Silajdzicu, koji je bio uporan u pregovorima i nakon sto su razgovori zvanicno okonaci. Kao i svaki politicar on ima gresaka, uostalom ja sam glasao za Komsica a ne za Silajdzica, ali orkestrirano pljuvanje ljudi svaki dan po njemu je sramota.Reina wrote:Koliko puta smo culi da u nekim xy porodicama koja su o sebi pri sebi iako su sva djeca odgajana da idu tim nekim pravim putem jedno od te djece jednostavno izabere onaj drugi... normalno je da roditeljima nije jednostavno, rodbini takodje, ali ovo povezivanje ponasanje ovog djeteta sa Harisom je van pameti , i na onoj temi o kojoj se govori o ovome a ne pada mi na pamet da se javim jer vidim da ima taxista za koje sam u pravi mah mislila da su obicni ljigavci ali nakon ovog zadnjeg citanja sto pise ....prije bi se reklo da je opasan za okolinu .....
izbori , haj vozdra i no sikiriki
-
mIRCerka
e pa onda si to trebala naglasiti da ne bih ja ovako letila pred rudu...a nije ti se ucinilo, fair jeste online...Reina wrote:ma eto, bas nisam na tebe mislila nego cini mi se vidjeh jutros fairov nickmIRCerka wrote:Bas mi je drago sto ti se od mene povracaReina wrote:Koliko puta smo culi da u nekim xy porodicama koja su o sebi pri sebi iako su sva djeca odgajana da idu tim nekim pravim putem jedno od te djece jednostavno izabere onaj drugi... normalno je da roditeljima nije jednostavno, rodbini takodje, ali ovo povezivanje ponasanje ovog djeteta sa Harisom je van pameti , i na onoj temi o kojoj se govori o ovome a ne pada mi na pamet da se javim jer vidim da ima taxista za koje sam u pravi mah mislila da su obicni ljigavci ali nakon ovog zadnjeg citanja sto pise ....prije bi se reklo da je opasan za okolinu .....
vidis da su dobili jos pojacanje povrac :makar ces liniju dovesti u red (dubokouman komentar ko i tvoj znam
)
sad ce copy/paste
Grome, da zavrsim ja sa ovom diskusijom, ne mozes ti njega oprati na ovom forumu. Davno je proslo vrijeme kad je jedan covjek u cijeloj zgradi imao TV pa se cijeli komsiluk informisao kako je tom ciki cejf. Ljudi znaju i citati i pricati i slusati.
Cak i ako ostavimo Dejton sa strane, sta je do sada Hare uradio na rusenju RS? Osim sto je tom retorikom uzeo glasove 80% glasaca SDA? I cim je dobio izbore, poceo pricu o ekonomiji, klincu palcu, a na rusenje zaboravismo...
Et, toliko od mene, necu da si kvarim jutro pricom o Osnivacu.
- taxi_driver
Grom iz vedra neba wrote:Ja sam htio da stanemo konacno na loptu i da prestanemo sa patoloskim svakodnevnim pljuvanjem generisanim iz Vecernjeg lista i slicnih medija po covjeku koji je koliko toliko dao doprinos Bosni. Mogao je Silajdzic ostati u Turskoj tokom rata, kao Cengic, ali nije, dosao je pregovarao je u Dejtonu, borio se za BiH, uostalom Milosevic je sam rekao da je Sarajevo ostalo cjelovito zahvaljujuci Silajdzicu, koji je bio uporan u pregovorima i nakon sto su razgovori zvanicno okonaci. Kao i svaki politicar on ima gresaka, uostalom ja sam glasao za Komsica a ne za Silajdzica, ali orkestrirano pljuvanje ljudi svaki dan po njemu je sramota.Reina wrote:Koliko puta smo culi da u nekim xy porodicama koja su o sebi pri sebi iako su sva djeca odgajana da idu tim nekim pravim putem jedno od te djece jednostavno izabere onaj drugi... normalno je da roditeljima nije jednostavno, rodbini takodje, ali ovo povezivanje ponasanje ovog djeteta sa Harisom je van pameti , i na onoj temi o kojoj se govori o ovome a ne pada mi na pamet da se javim jer vidim da ima taxista za koje sam u pravi mah mislila da su obicni ljigavci ali nakon ovog zadnjeg citanja sto pise ....prije bi se reklo da je opasan za okolinu .....
pa grome zasto ne bih pljuvao?pravi mi se posten a prvo je brata djeparosa uhljebio kao vojnog atase-a u turskoj.samo mi reci da djeparosi imaju kvalifikacije za taj posao.
nek vrati familiju iz turske,buraza smjeni pa cemo onda dalje pricati.sve dok je tako on je za mene smrad od covjeka
-
Grom iz vedra neba
Tvoja avlija nije Herceg Bosna, ali hvalis njenog predsjednika?! Pa samo da je bio predsjednik tvorevine nastale etnickim ciscenjem u normalnoj zemlji bi robijao! I jos mi pametujes da se trebam informisati. Daj vise ne seri!hrasno38 wrote:Pa vidis kako iz sebe iscrpljujes i ono malo mozga sto imas. Moja avlija nije ni Hrvtaska ni Srbija, ni Herceg-Bosna ni RS, ni Mostar ni Banja Luka nego grad Sarajevo u kojem zivim od svog rodenja, u kojem sam zivio i borio se tokom proteklog rata i u kojem i dan danas zivim i namjervam i svoje kosti da ostavim. Ali takvi besciljni Harisovci kao sto si ti upravo takvim razmisljanjem daju za pravo Dpdiku da kaze da je Sarajevo Teheran i da na njega imaju exkluzivitet samo Bosnjaci bez obzira na sve one ne-bosnjake koji su svoje zivote zakopali u temelje ove drzave. Vidi se da ti je Haris zakletva!!!!!!!!!Grom iz vedra neba wrote:Pa ja ovdje ne vidim ni jednu ozbiljnu tezu. Dva lika iz dijaspore, jedan iz Australije (ovaj se ponasao kao uvrijedjena mlada nakon "odlaska s foruma"), drugi iz Svedske su vrlo aktivni u ocjeni lika i djela Silajdzica kako su to radili i o Izetbegovicu (meni to djeluje perfidno), drugi hvale predsjednika Herceg-Bosne koji je bio inspirator etnickog ciscenja u Capljini, a ono sto im je zajednicko jeste da nisu Bosnjaci, sto su gore potvrdili i sami diskutanti. Ako vec stalno ponavljate nama Bosnjacima da se treba cistiti prag ispred nase kuce, pa zasto ga vi ne cistite pocevsi od svoje kuce dakle unutar Hrvata i Srba, pa tu je cijela kolekcija likova od Zubaka (sada je ugledni advokat?!!), Karadzica, Milosevica, Tudjmana, Bobana (nadam se da necete i njih uskoro proglasiti pozitivcima) do zore se moze nabrajati i da se ne nabroji itd???
- Vodenjak
Grome, ti si jedan mali slatki fashistica...Grom iz vedra neba wrote:Ne vjerujem da su tvoji, prije bih rekao da je tvoj ovaj advokat kojeg sada hvale?!?! Inace nemas ti sta nabijat iz Svedske.Vodenjak wrote:O cemu ti ovdje brabonjas @grome?Grom iz vedra neba wrote:Pa ja ovdje ne vidim ni jednu ozbiljnu tezu. Dva lika iz dijaspore, jedan iz Australije (ovaj se ponasao kao uvrijedjena mlada nakon "odlaska s foruma"), drugi iz Svedske su vrlo aktivni u ocjeni lika i djela Silajdzica kako su to radili i o Izetbegovicu (meni to djeluje perfidno), drugi hvale predsjednika Herceg-Bosne koji je bio inspirator etnickog ciscenja u Capljini, a ono sto im je zajednicko jeste da nisu Bosnjaci, sto su gore potvrdili i sami diskutanti. Ako vec stalno ponavljate nama Bosnjacima da se treba cistiti prag ispred nase kuce, pa zasto ga vi ne cistite pocevsi od svoje kuce dakle unutar Hrvata i Srba, pa tu je cijela kolekcija likova od Zubaka (sada je ugledni advokat?!!), Karadzica, Milosevica, Tudjmana, Bobana (nadam se da necete i njih uskoro proglasiti pozitivcima) do zore se moze nabrajati i da se ne nabroji itd???
Usput, cetnici su me protjerali a Alija i tvoj Harre mi nisu dali nazad, ali posto su "nashi" trebalo bi da cutim, jelde?![]()
S merakom...
Svim nebosnjacima i onima koje ti smatras takvima stavi lijepo traku oko ruke i tek ih tad pusti da se shecu oko tebe tako da znas s kim imas posla.
A posto ces ti biti bez trake - znace onda i oni s kim imaju posla!
Usput, ogradi si sto si oslobodio (AKO si sta oslobodio
U preostale, neogradjene dijelove cu da dolazim kad mi se cejfne i da... nabijam!
- hrasno38
Bravo "Grome" upravo tvoja zadnja recenica pokazuje velicinu tvog intelekta i vise se uopste ne cudim sto ti je Hare zakletva. Da ti mozda i Dimce nije zakletva !!!!!Grom iz vedra neba wrote:Tvoja avlija nije Herceg Bosna, ali hvalis njenog predsjednika?! Pa samo da je bio predsjednik tvorevine nastale etnickim ciscenjem u normalnoj zemlji bi robijao! I jos mi pametujes da se trebam informisati. Daj vise ne seri!hrasno38 wrote:Pa vidis kako iz sebe iscrpljujes i ono malo mozga sto imas. Moja avlija nije ni Hrvtaska ni Srbija, ni Herceg-Bosna ni RS, ni Mostar ni Banja Luka nego grad Sarajevo u kojem zivim od svog rodenja, u kojem sam zivio i borio se tokom proteklog rata i u kojem i dan danas zivim i namjervam i svoje kosti da ostavim. Ali takvi besciljni Harisovci kao sto si ti upravo takvim razmisljanjem daju za pravo Dpdiku da kaze da je Sarajevo Teheran i da na njega imaju exkluzivitet samo Bosnjaci bez obzira na sve one ne-bosnjake koji su svoje zivote zakopali u temelje ove drzave. Vidi se da ti je Haris zakletva!!!!!!!!!Grom iz vedra neba wrote:Pa ja ovdje ne vidim ni jednu ozbiljnu tezu. Dva lika iz dijaspore, jedan iz Australije (ovaj se ponasao kao uvrijedjena mlada nakon "odlaska s foruma"), drugi iz Svedske su vrlo aktivni u ocjeni lika i djela Silajdzica kako su to radili i o Izetbegovicu (meni to djeluje perfidno), drugi hvale predsjednika Herceg-Bosne koji je bio inspirator etnickog ciscenja u Capljini, a ono sto im je zajednicko jeste da nisu Bosnjaci, sto su gore potvrdili i sami diskutanti. Ako vec stalno ponavljate nama Bosnjacima da se treba cistiti prag ispred nase kuce, pa zasto ga vi ne cistite pocevsi od svoje kuce dakle unutar Hrvata i Srba, pa tu je cijela kolekcija likova od Zubaka (sada je ugledni advokat?!!), Karadzica, Milosevica, Tudjmana, Bobana (nadam se da necete i njih uskoro proglasiti pozitivcima) do zore se moze nabrajati i da se ne nabroji itd???
-
mIRCerka
Mislim da je Haris ponosan sto ga brani neko tako elokventan.Grom iz vedra neba wrote:Tvoja avlija nije Herceg Bosna, ali hvalis njenog predsjednika?! Pa samo da je bio predsjednik tvorevine nastale etnickim ciscenjem u normalnoj zemlji bi robijao! I jos mi pametujes da se trebam informisati. Daj vise ne seri!hrasno38 wrote:Pa vidis kako iz sebe iscrpljujes i ono malo mozga sto imas. Moja avlija nije ni Hrvtaska ni Srbija, ni Herceg-Bosna ni RS, ni Mostar ni Banja Luka nego grad Sarajevo u kojem zivim od svog rodenja, u kojem sam zivio i borio se tokom proteklog rata i u kojem i dan danas zivim i namjervam i svoje kosti da ostavim. Ali takvi besciljni Harisovci kao sto si ti upravo takvim razmisljanjem daju za pravo Dpdiku da kaze da je Sarajevo Teheran i da na njega imaju exkluzivitet samo Bosnjaci bez obzira na sve one ne-bosnjake koji su svoje zivote zakopali u temelje ove drzave. Vidi se da ti je Haris zakletva!!!!!!!!!Grom iz vedra neba wrote:Pa ja ovdje ne vidim ni jednu ozbiljnu tezu. Dva lika iz dijaspore, jedan iz Australije (ovaj se ponasao kao uvrijedjena mlada nakon "odlaska s foruma"), drugi iz Svedske su vrlo aktivni u ocjeni lika i djela Silajdzica kako su to radili i o Izetbegovicu (meni to djeluje perfidno), drugi hvale predsjednika Herceg-Bosne koji je bio inspirator etnickog ciscenja u Capljini, a ono sto im je zajednicko jeste da nisu Bosnjaci, sto su gore potvrdili i sami diskutanti. Ako vec stalno ponavljate nama Bosnjacima da se treba cistiti prag ispred nase kuce, pa zasto ga vi ne cistite pocevsi od svoje kuce dakle unutar Hrvata i Srba, pa tu je cijela kolekcija likova od Zubaka (sada je ugledni advokat?!!), Karadzica, Milosevica, Tudjmana, Bobana (nadam se da necete i njih uskoro proglasiti pozitivcima) do zore se moze nabrajati i da se ne nabroji itd???
-
Reina
ja mislim da pravnici poput S_J se osipaju na ovaj tvoj odgovor... zato sto pojma nemas o okolnostima u vezi tog dogadaja a vec bi nekog vjesao...taxi_driver wrote:Reina wrote:Koliko puta smo culi da u nekim xy porodicama koja su o sebi pri sebi iako su sva djeca odgajana da idu tim nekim pravim putem jedno od te djece jednostavno izabere onaj drugi... normalno je da roditeljima nije jednostavno, rodbini takodje, ali ovo povezivanje ponasanje ovog djeteta sa Harisom je van pameti , i na onoj temi o kojoj se govori o ovome a ne pada mi na pamet da se javim jer vidim da ima taxista za koje sam u pravi mah mislila da su obicni ljigavci ali nakon ovog zadnjeg citanja sto pise ....prije bi se reklo da je opasan za okolinu .....
e moja reina,da ti je pameti kao sto nemas ,drugu bi pricu pricala.kao prvo ja sam samo rekao da se bojim da ce mali ostati nekaznjen bas zbog toga sto mu je neko u rodu na vlasti,e sad harisova je nesreca sto mu je mali rod.a drugo za ubistvo covjeka ja bih ga osudio na smrt ili na dozivotnu,pa taman da mi je rodjeni buraz.ali sreca nemam krkana u familiji.
i na kraju kakve veze imaju ambasadori i haris sa ubicom?kao ti dosla da se zalis kako u svakoj temi napadaju tvog idola?hajde jos koju suzu pusti bit ce ti lakse.
da ne govorim o naslovima tema koja su se pojavljivala ovih dana , najvaznije vam je bilo da istaknete da je to Harisov bratic i citavo vrijeme ste komentarisali o porodici a ne o samom dogadjaju, sto se zapravo i nema tu sta reci jer ne znamo sta se zapravo i dogodilo. To valjda tuzilastvo i nadlezni organi treba da urade . Tvoja stvar je sto nemas povjerenja u iste, ja imam, a ti izvoli pa otvori temu o tome.... Ali sta ce to vama, vi naravno iz Amerika, Holandija i Australija svakako sve najbolje znate, eto vidimo iz prilozenog
Haris nije moj idol, smatram ga normalnim , postenim, obrazovanim covjekom!
Last edited by Reina on 27/11/2006 11:04, edited 1 time in total.
- taxi_driver
Reina wrote:ja mislim da pravnici poput S_J se osipaju na ovaj tvoj odgovor... zato sto pojma nemas o okolnostima u vezi tog dogadaja a vec bi nekog vjesao...taxi_driver wrote:Reina wrote:Koliko puta smo culi da u nekim xy porodicama koja su o sebi pri sebi iako su sva djeca odgajana da idu tim nekim pravim putem jedno od te djece jednostavno izabere onaj drugi... normalno je da roditeljima nije jednostavno, rodbini takodje, ali ovo povezivanje ponasanje ovog djeteta sa Harisom je van pameti , i na onoj temi o kojoj se govori o ovome a ne pada mi na pamet da se javim jer vidim da ima taxista za koje sam u pravi mah mislila da su obicni ljigavci ali nakon ovog zadnjeg citanja sto pise ....prije bi se reklo da je opasan za okolinu .....
da negovorim o naslovima tema koji su se pojavljivale ovih dana , najvaznije vam je bilo da istaknete da je to Harisov bratic i citavo vrijeme ste komentarisali o porodici a ne o samom dogadjaju, sto se zapravo i nema tu sta reci jer ne znamo sta se zapravo i dogodilo. To valjda tuzilastvo i nadlezni organi treba da urade . Tvoja stvar je sto nemas povjerenja u iste, ja imam, a ti izvoli pa otvori temu o tome.... Ali sta ce to vama, vi naravno iz Amerika, Holandija i Australija svakako sve najbolje znate, eto vidimo iz prilozenog
vidi se iz prilozenog,zasto ga smatras obrazovanim.a sto se tice okolnosti,s ledja nekog nozem ubiti je veoma olaksavajuca okolnost.
a da daidza ce sve to srediti kao i za buraza mu.
-
_BosanaC
Ma sta vam je ba ljudi
Malom ispala cakija a onaj se okliznuo i tresno s tarabe dok je virio na Sefkinu malu kroz pendzer koja je haman kosu susila a on mislio da se (gluho bilo) nije gola skinula...
I tako nekoliko puta...
Jes', sudija, tako je bilo, casti mi!
I tako nekoliko puta...
Jes', sudija, tako je bilo, casti mi!
-
Reina
taxi_driver wrote:Reina wrote:ja mislim da pravnici poput S_J se osipaju na ovaj tvoj odgovor... zato sto pojma nemas o okolnostima u vezi tog dogadaja a vec bi nekog vjesao...taxi_driver wrote:
da negovorim o naslovima tema koji su se pojavljivale ovih dana , najvaznije vam je bilo da istaknete da je to Harisov bratic i citavo vrijeme ste komentarisali o porodici a ne o samom dogadjaju, sto se zapravo i nema tu sta reci jer ne znamo sta se zapravo i dogodilo. To valjda tuzilastvo i nadlezni organi treba da urade . Tvoja stvar je sto nemas povjerenja u iste, ja imam, a ti izvoli pa otvori temu o tome.... Ali sta ce to vama, vi naravno iz Amerika, Holandija i Australija svakako sve najbolje znate, eto vidimo iz prilozenog
vidi se iz prilozenog,zasto ga smatras obrazovanim.a sto se tice okolnosti,s ledja nekog nozem ubiti je veoma olaksavajuca okolnost.
a da daidza ce sve to srediti kao i za buraza mu.
ni proveden postupak a ti bi vec sudio , smrtna kazna a
nek istrazni organi obavljaju svoj posao (tuzilastvo i sud) a tebi bi bolje bilo da posjetis ljekara....