Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dubrovnik je (po meni),najljepse mjesto za ljetovanje na jadranu.
Nema previse buke i nekako je za ljude koji idu na more da se odmore a ne da lumpuju.Dok je Makarska rivijera Boze sacuvaj.
za promjenu se lako moze otici do Cavtata.bas mi je zao sto ove godine nemam priliku
sveti jakov...ne znam da se ono mjesto tako zove...ono je terasa nekog malog hotela u dubrovniku (ne znam kako se zove ...mozda sa B..) a pored devastiranog hotela...jel to to?
Mislim da se hotel zove Belevi, a njegova plaza najlepsa u gradu! Devastirani hotel Libertas!
Most je inace lokalna zezancija posto ima dva imena, s jedne je Most dr Franje Tudjmana a s druge Dubrovacki!
Inace ... TA PLAZA NA LOPUDU...PRELEPA PESCANA PLAZA KOJA ODJEKUJE OD CVRKUTA PTICA.... Savrsena!
Idem za nekoliko dana, hoce li neko biti dole?
Takav provod ostavim za penziju... ni u Dubrovniku ti nemas neka ekstra mesta ali ako enma guzve meni to nije leto! Mnogo ljudi iz svioh krajeva sveta... super!