Miletov topli zec iz Austrije

Stupar.

Post by Stupar. »

halo_ba wrote: Stupar,
kao prvo, laze ti znas vec ko kad te tako nevaspitanog pusti u svijet.
Drugo, vijesti o super deal-u sa "Elvag Enerdzi" nisam izmislila ja, prvi je objavio glavni organ SNSD-a, (nekadasnje) Nezavisne novine.
Kada se nekoliko dana poslije ispostavilo da je imenovana firma Potemkinovo selo, gospodin mesar iz Laktasa je postao naknadno pametan, pa izjavio to sto je izjavio(tvoj link je iz danasnjih NN).
Za Strabag i autoput do svakog zaseoka sam vec rekla sta mislim i ne da mi se ponavljati. O Avazu kao izvoru ozbiljnih(i principijelnih) informacija sam se takodje vec izjasnila i ne da mi se ponavljati.
Milorad Dodik je seoski siledzija(ne sumnjam da je bio najjaci na svakoj
igronci), koji snagom misica postize nesto u RS koja zudi za vodjom.
Zahvaljujuci cinjenici da RS nije administrativno podijeljena i da je radna snaga jeftinija nego u FBiH, osjetan je trenutni priliv stranih investicija. Samo, sta pomenuti uslovi imaju sa Dodikom(ili on sa njima)?
JOs jedna prednost RS u odnosu na FBiH: ocigledno manje politicara koje treba podmititi da bi se nesto pokrenulo. Samo, kakve veze to ima sa Dodikom?
Opet lazes. Ne moras voljeti Dodika, ali ne trebas lagati. Cim je Dodik cuo za Elvag, i cim su mu predali oni papire, on je isti dan izjavio da to sto su mu oni predali, ne znaci nista, i da svako moze nabaviti takvih papira koliko hoce, i kad nabave pravu garanciju od banke, onda ce moci ozbiljno pricati. Dodik se sprdao sa tom ponudom Elvaga jer ne treba prevelika pamet da se vidi da je to podvala.
Na takve budalestine moze samo nasjesti Terzic sa onom svojom bracom Sabanovic.
Dodik je dogoovorio privatizaciju rafinerije sa ruskom drzavnom firmom 'Zarubeznjeft' koja ima svoje naftne izvore, koja ima ogromni kapital, koja je u 100% ruskom drzavnom vlasnistvu..i koja ce napraviti bum u ovom regionu.
Kad krene rafinerija sa punim kapacitetom, u budzet RS ce se godisnje slijevati 400 miliona maraka od poreza na naftne preradjevine.
A sto se tice Elvaga. Citava RS ih je ismijala. Pocevsi od medija do Dodika.
Stupar.

Post by Stupar. »

Prosla su vremena kad su razne svjetske budaletine, mesetari...mogli RS-u prodavati muda pod bubrege. Isto vrijedi i za OHR.
halo_ba

Post by halo_ba »

Stupar. wrote:
halo_ba wrote: Stupar,
kao prvo, laze ti znas vec ko kad te tako nevaspitanog pusti u svijet.
Drugo, vijesti o super deal-u sa "Elvag Enerdzi" nisam izmislila ja, prvi je objavio glavni organ SNSD-a, (nekadasnje) Nezavisne novine.
Kada se nekoliko dana poslije ispostavilo da je imenovana firma Potemkinovo selo, gospodin mesar iz Laktasa je postao naknadno pametan, pa izjavio to sto je izjavio(tvoj link je iz danasnjih NN).
Za Strabag i autoput do svakog zaseoka sam vec rekla sta mislim i ne da mi se ponavljati. O Avazu kao izvoru ozbiljnih(i principijelnih) informacija sam se takodje vec izjasnila i ne da mi se ponavljati.
Milorad Dodik je seoski siledzija(ne sumnjam da je bio najjaci na svakoj
igronci), koji snagom misica postize nesto u RS koja zudi za vodjom.
Zahvaljujuci cinjenici da RS nije administrativno podijeljena i da je radna snaga jeftinija nego u FBiH, osjetan je trenutni priliv stranih investicija. Samo, sta pomenuti uslovi imaju sa Dodikom(ili on sa njima)?
JOs jedna prednost RS u odnosu na FBiH: ocigledno manje politicara koje treba podmititi da bi se nesto pokrenulo. Samo, kakve veze to ima sa Dodikom?
Opet lazes. Ne moras voljeti Dodika, ali ne trebas lagati. Cim je Dodik cuo za Elvag, i cim su mu predali oni papire, on je isti dan izjavio da to sto su mu oni predali, ne znaci nista, i da svako moze nabaviti takvih papira koliko hoce, i kad nabave pravu garanciju od banke, onda ce moci ozbiljno pricati. Dodik se sprdao sa tom ponudom Elvaga jer ne treba prevelika pamet da se vidi da je to podvala.
Na takve budalestine moze samo nasjesti Terzic sa onom svojom bracom Sabanovic.
Dodik je dogoovorio privatizaciju rafinerije sa ruskom drzavnom firmom 'Zarubeznjeft' koja ima svoje naftne izvore, koja ima ogromni kapital, koja je u 100% ruskom drzavnom vlasnistvu..i koja ce napraviti bum u ovom regionu.
Kad krene rafinerija sa punim kapacitetom, u budzet RS ce se godisnje slijevati 400 miliona maraka od poreza na naftne preradjevine.
A sto se tice Elvaga. Citava RS ih je ismijala. Pocevsi od medija do Dodika.

Moderator, hoces li ti opomenuti ovog profesionalnog Srbina da me prestane vrijedjati ili trebam ja? Ako pocnem ja, ode tema u helac.
Inace, vec sam primjetila da na ovom forumu sve cesce kursiraju sefovi kabineta pojedinih politicara(nepodobilo se), pa je apsolutno moguce da je gospodin stupar bio prisutan kad je Dodik ustao, prao zube(ako to cini) pio jutarnju kafu i sljivovicu, procitao ponudu ENERDZI-ja, pa se onako slatko nasmijao. Kako bi inace mogao da nam kaze sta, kad i kako je Dodik uradio.

P.S. Svakome je dozvoljeno sanjati, izmedju ostalog i mali srpski raj koji ce Dodik stvoriti i gdje ce teci med i sljivovica. NIJE dozvoljeno vrijedjanje sagovornika(inace, Dodik to cesto prakticira).
Pokrenula sam temu na osnovu procitanog u NN(a oni valjda nisu protiv Dodika) i pretraga na internetu. A smijesne izjave tipa "Dodik je odmah znao..." mi lice na ono "Nismo rekli da cemo ukinuti RS, rekli smo..."
K'o da su iz jedne ispali.
halo_ba

Post by halo_ba »

Stupar. wrote:Prosla su vremena kad su razne svjetske budaletine, mesetari...mogli RS-u prodavati muda pod bubrege. Isto vrijedi i za OHR.
Da, RS je u medjuvremenu skolovala vlastite budale.

P.S. Javi se jokeru, tj. nepodobnom.
Sigurna sam da imate mnogo za ispricati.
Stupar.

Post by Stupar. »

halo_ba wrote: Moderator, hoces li ti opomenuti ovog profesionalnog Srbina da me prestane vrijedjati ili trebam ja? Ako pocnem ja, ode tema u helac.
Inace, vec sam primjetila da na ovom forumu sve cesce kursiraju sefovi kabineta pojedinih politicara(nepodobilo se), pa je apsolutno moguce da je gospodin stupar bio prisutan kad je Dodik ustao, prao zube(ako to cini) pio jutarnju kafu i sljivovicu, procitao ponudu ENERDZI-ja, pa se onako slatko nasmijao. Kako bi inace mogao da nam kaze sta, kad i kako je Dodik uradio.

P.S. Svakome je dozvoljeno sanjati, izmedju ostalog i mali srpski raj koji ce Dodik stvoriti i gdje ce teci med i sljivovica. NIJE dozvoljeno vrijedjanje sagovornika(inace, Dodik to cesto prakticira).
Pokrenula sam temu na osnovu procitanog u NN(a oni valjda nisu protiv Dodika) i pretraga na internetu. A smijesne izjave tipa "Dodik je odmah znao..." mi lice na ono "Nismo rekli da cemo ukinuti RS, rekli smo..."
Ko god je gledao vijesti i citao novine, zna da lazes.
Naravno da je Dodik i svaki stanovnik RS znao da su ti iz Elvaga lakrdijasi. Trebala si slusati govor tog predstavnika Elvaga pa bi vidjela da su budalasi. Isti je bio kao braca Sabanovic kad su obecavali milijarde za autoput.

Elvag se odjednom pojavio, nudi milijarde dolara za rafineriju, predstavnik im je cuvar u kladionicama i govori kao da je sisao sa brda...I svako pametan ce zakljuciti, da su to lakrdijasi koje je posla naftni lobi da sprijeci privatizaciju rafinerije u Brodu.
halo_ba

Post by halo_ba »

Stupar. wrote:
halo_ba wrote: Moderator, hoces li ti opomenuti ovog profesionalnog Srbina da me prestane vrijedjati ili trebam ja? Ako pocnem ja, ode tema u helac.

Ko god je gledao vijesti i citao novine, zna da lazes.
Naravno da je Dodik i svaki stanovnik RS znao da su ti iz Elvaga lakrdijasi. Trebala si slusati govor tog predstavnika Elvaga pa bi vidjela da su budalasi. Isti je bio kao braca Sabanovic kad su obecavali milijarde za autoput.

Elvag se odjednom pojavio, nudi milijarde dolara za rafineriju, predstavnik im je cuvar u kladionicama i govori kao da je sisao sa brda...I svako pametan ce zakljuciti, da su to lakrdijasi koje je posla naftni lobi da sprijeci privatizaciju rafinerije u Brodu.
stupar, vec sam te upozorila da prestanes sa vrijedjanjem(mislim na ovo tvoje "lazes", moze biti da u tvom okruzenju to nije uvreda), sad sam to predala moderatorima, pa neka oni odluce. Ti si se registrovao juce, jedan dan nakon sto sam pokrenula temu. Znaci, svrha tvoje registracije je samo i jedino promicanje istine i odbrana RS od kleveta.
Plemenit cilj, ali zaboravljas nesto: ne razgovaras sa budalama. Nebuloze tipa "Mile je odmah znao..." su za udzbenike "Miletovim stazama revolucije", slicno kao i izjava "svako u RS je znao...". Naravno, otkako je Mile na vlasti svi stanovnici RS su postali diplomci, kosmopolite i hobby-politolozi. Tako i baba Joka iz Osmaka zna da je ENERDZI samo varka.
Stupar.

Post by Stupar. »

Naravno da lazes. To zna svako ko je pratio vijesti. Neces se nista bolje osjecati ako ovdje navuces ljude da povjeruju u tvoje lazi.
halo_ba

Post by halo_ba »

Povlacim se iz diskusije do reakcije moderatora. Kada ovaj impertinentni nadri-diskutant bude odstranjen (sto ga vjerovatno nece jediti, ionako se registrovao samo da bi citao molitve za zdravlje Dodiku) mozemo nastaviti.
Stupar.

Post by Stupar. »

halo_ba wrote:Povlacim se iz diskusije do reakcije moderatora. Kada ovaj impertinentni nadri-diskutant bude odstranjen (sto ga vjerovatno nece jediti, ionako se registrovao samo da bi citao molitve za zdravlje Dodiku) mozemo nastaviti.
Koji ti je cilj laganja? Da ocrnis Dodika, RS, Srbe...?
Ko god je gledao vijesti, zna da si sve nalagala sto god si napisala na ovom topiku.
_BosanaC

Post by _BosanaC »

@Stupar, ohladi malo, bolje ti je.

Diskusija je jedno, vrijedjanje drugo. Nisi vidovita Zorka da prozivas bilo koga da laze ili ne. Ako imas argumente udri, ako nemas nemoj ni vrijedjati.
halo_ba

Post by halo_ba »

Hvala, moderacija. Gospodo, izvolite, diskusija se nastavlja.
Stupar.

Post by Stupar. »

_BosanaC wrote:@Stupar, ohladi malo, bolje ti je.

Diskusija je jedno, vrijedjanje drugo. Nisi vidovita Zorka da prozivas bilo koga da laze ili ne. Ako imas argumente udri, ako nemas nemoj ni vrijedjati.
Jel za tebe vrijedjanje kad se nekom kaze da laze? Pa jel ti vidis sta se govori na ovom forumu.
Pa naravno da imam dokaze.

Evo sta je Dodik rekao isti dan kad se pojavio taj Elvag. I jos je rekao, ali to Nezavisne nisu napisale, da to sto mu je dao Elvag, da je to bezvrijedni papir, kojeg svako moze nabaviti.

http://www.nezavisne.com/vijesti.php?vijest=2551&meni=2

Premijer RS Milorad Dodik izjavio je da, ukoliko Austrijanci dostave bankarsku garanciju koja se može naplatiti odmah po potpisivanju ugovora, neće biti problem da se i njihova ponuda uzme u razmatranje.

"Druge priče i pisma me ne zanimaju", istakao je Dodik.

On je rekao da je ponuda ruske kompanije "Zarubežnjeft" za kupovinu tri naftna preduzeća u RS još konkretnija, pošto iza nje stoji potpisana garancija Neš ekonom banke.
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Stupar. wrote:

Jel za tebe vrijedjanje kad se nekom kaze da laze? Pa jel ti vidis sta se govori na ovom forumu.

Evo sta je Dodik rekao isti dan kad se pojavio taj Elvag. I jos je rekao, ali to Nezavisne nisu napisale, da to sto mu je dao Elvag, da je to bezvrijedni papir, kojeg svako moze nabaviti.

Premijer RS Milorad Dodik izjavio je da, ukoliko Austrijanci dostave bankarsku garanciju koja se može naplatiti odmah po potpisivanju ugovora, neće biti problem da se i njihova ponuda uzme u razmatranje.

On je rekao da je ponuda ruske kompanije "Zarubežnjeft" za kupovinu tri naftna preduzeća u RS još konkretnija, pošto iza nje stoji potpisana garancija Neš ekonom banke.
Vidim sta se govori na ovom forumu. Ne znam jesi li procitao ovu temu od pocetka, ako nisi procitaj, pa ce ti biti jasnije da je i halo_ba ono sto je napisala napisala argumentirano. Niko nema nista protiv toga da ti podrzavas Dodika a da ona napada Elvag.

I od kuda znas da Nezavisne ne lazu? Da ne laze kolumnista Nezavisnih? Te na kraju, da ne laze i sam Dodik? I sada te treba prozvati lazovom? Mislim da ne treba, ti koristis svoje izvore ona svoje.

Ugodno forumanje
Stupar.

Post by Stupar. »

_BosanaC wrote:
Vidim sta se govori na ovom forumu. Ne znam jesi li procitao ovu temu od pocetka, ako nisi procitaj, pa ce ti biti jasnije da je i halo_ba ono sto je napisala napisala argumentirano. Niko nema nista protiv toga da ti podrzavas Dodika a da ona napada Elvag.

I od kuda znas da Nezavisne ne lazu? Da ne laze kolumnista Nezavisnih? Te na kraju, da ne laze i sam Dodik? I sada te treba prozvati lazovom? Mislim da ne treba, ti koristis svoje izvore ona svoje.

Ugodno forumanje
Sta je to halo_ba argumentovala? Jel dala ijednu izjavu Dodika? Nije.
Ja sam argumentovao i dao link na kome je Dodikova izjava koju je dao isti dan kad je cuo za Elvag.

Dodik, svi mediji i citava RS je ismijala taj Elvag. I to vec isti dan kad se pojavio taj Elvag. I to bi im se desilo u svakoj normalnoj drzavi.
Stupar.

#40 Re: Miletov topli zec iz Austrije

Post by Stupar. »

halo_ba wrote:Firma Elvag, koja je po rijecima samoproglasenog spasioca RS(a bogami i BiH) Milorada Dodika trebala da pokupuje sve sto ima veze sa naftom u RS,
A evo sta je Dodik rekao taj isti dan kad se pojavio Elvag.

halo_ba

Post by halo_ba »

Stupar. wrote:

U okruzenju iz kojeg dolazis vjerovatno nije uvreda reci nekome da laze.
Ne zanima me gdje je to, ali ako si i sam procitao ovaj clanak koji postiras, Dodik je rekao da su ruske ponude "jos konkretnije" od Elvaga.
Slabo se sjecam gramatike, ali "konkretnije" je komparacija od "konkretno". Znaci, za naseg Mileta je Elvagova ponuda bila konkretna, ali ona od brace Rusa jos konkretnija(a vjerovatno i draza).
Dalje pises da je Dodik nesto rekao, ali to novine nisu objavile.
Znaci li to da si bio prisutan kad je to rekao? Ako jesi, u kojoj funkciji?

P.S. Ako si bio u Dodikovom drustvu u tom trenutku, kako znas sta je mislila "cijela RS" ukljucujuci i medije? Ili je misljenje u RS po ukazu odozgo?
Last edited by halo_ba on 23/11/2006 11:01, edited 1 time in total.
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Stupar. wrote:
_BosanaC wrote:

Ugodno forumanje
Sta je to halo_ba argumentovala? Jel dala ijednu izjavu Dodika? Nije.
Ja sam argumentovao i dao link na kome je Dodikova izjava koju je dao isti dan kad je cuo za Elvag.

Dodik, svi mediji i citava RS je ismijala taj Elvag. I to vec isti dan kad se pojavio taj Elvag. I to bi im se desilo u svakoj normalnoj drzavi.
Ona se ismijala Elvagu a ne Dodiku, i odatle je tema i krenula ako ti je vec mrsko citati iz pocetka.

S druge strane, sta bi ti rekao o covjeku koji u jednom trenutku nekoga promovise a vec u narednom mu umire od smjeha?
Stupar.

Post by Stupar. »

_BosanaC wrote: Ona se ismijala Elvagu a ne Dodiku, i odatle je tema i krenula ako ti je vec mrsko citati iz pocetka.

S druge strane, sta bi ti rekao o covjeku koji u jednom trenutku nekoga promovise a vec u narednom mu umire od smjeha?
Ne, halo_ba se smijala Dodiku, kako je nasjeo na njihove gluposti, a prava je istina, da je Dodik ismijao taj Elvag jer je rekao, da oni papiri sto je dao Elvag nista ne znace, i da svako moze nabaviti te papire, i da njega zanima samo bankarska garancija koju Elvag nema.

Nije Dodik nikog promovisao. On je na samom pocetku ismijao taj Elvag. Ne morate voljeti Dodika, ali bi trebalo bar malo objektivnosti.
halo_ba

Post by halo_ba »

Stupar. wrote:
_BosanaC wrote: Ona se ismijala Elvagu a ne Dodiku, i odatle je tema i krenula ako ti je vec mrsko citati iz pocetka.

Ne, halo_ba se smijala Dodiku, kako je nasjeo na njihove gluposti, a prava je istina, da je Dodik ismijao taj Elvag jer je rekao, da oni papiri sto je dao Elvag nista ne znace, i da svako moze nabaviti te papire, i da njega zanima samo bankarska garancija koju Elvag nema.
NN

"U ponudi "Elvag enerdžija" od 14. novembra navodi se da je kompanija za dugove spremna da izdvoji 190 miliona evra, za investicije 235 miliona evra i 400 miliona evra u aktivu."

Da, smijala sam se Dodiku( i ostalim naivcinama iz ove jadne zemlje), ali to se samo dijelom odnosilo na Elvag.Spomenula sam i Strabag i srpske auto-ceste do svakog zaseoka. I hidrocentrale na Neretvi...ali tebi mrsko citati. Vidio si da je neko dirnuo Mileta i u refleksu vjernog Luksa skocio da ga tijelom zastitis od bombe. Izgleda da je Mile u RS dostigao nivo obozavanja koje je prije njega imao samo Onaj Kojeg Traze, a na tom nivou se odluke i postupci ne ispituju i ne podlijezu kritici.
Eto ti gore tog clanka koji si postirao, eto ti datuma ponude, a eto i datuma Miletove reakcije. Ipak me prijatno iznenadio.Ocekivala sam da ce trajati mjesecima dok primjeti s kim ima posla.
Stupar.

Post by Stupar. »

halo_ba wrote: Da, smijala sam se Dodiku( i ostalim naivcinama iz ove jadne zemlje), ali to se samo dijelom odnosilo na Elvag.Spomenula sam i Strabag i srpske auto-ceste do svakog zaseoka. I hidrocentrale na Neretvi...ali tebi mrsko citati. Vidio si da je neko dirnuo Mileta i u refleksu vjernog Luksa skocio da ga tijelom zastitis od bombe. Izgleda da je Mile u RS dostigao nivo obozavanja koje je prije njega imao samo Onaj Kojeg Traze, a na tom nivou se odluke i postupci ne ispituju i ne podlijezu kritici.
Eto ti gore tog clanka koji si postirao, eto ti datuma ponude, a eto i datuma Miletove reakcije. Ipak me prijatno iznenadio.Ocekivala sam da ce trajati mjesecima dok primjeti s kim ima posla.
Imas li ijednu jedinu izjavu u kojoj ces dokazati da je Dodik nasjeo na Elvagove gluposti? Nemas. Ja sam ti dao link, koji dokazuje suprotno od onog sto si rekla.
A to u vezi Strabaga i RS, prenijeli su svi najvazniji austrijski mediji.
halo_ba

Post by halo_ba »

Stupar. wrote:
halo_ba wrote: Da, smijala sam se Dodiku( i ostalim naivcinama iz ove jadne zemlje), ali to se samo dijelom odnosilo na Elvag.Spomenula sam i Strabag i srpske auto-ceste do svakog zaseoka. I hidrocentrale na Neretvi...ali tebi mrsko citati. Vidio si da je neko dirnuo Mileta i u refleksu vjernog Luksa skocio da ga tijelom zastitis od bombe. Izgleda da je Mile u RS dostigao nivo obozavanja koje je prije njega imao samo Onaj Kojeg Traze, a na tom nivou se odluke i postupci ne ispituju i ne podlijezu kritici.
Imas li ijednu jedinu izjavu u kojoj ce dokazati da je Dodik nasjeo na Elvagove gluposti? Nemas. Ja sam ti dao link, koji dokazuje suprotno od onog sto si rekla.
A to u vezi Strabaga i RS, prenijeli su svi najvazniji austrijski mediji.
Dovoljan mi je datum ponude(14.11) i datum reakcije(20.11).
Miletu je trebalo 6 dana da shvati vic i pocne se smijati.

A mediji u Austriji imaju pojma o RS bas kao i mediji u RS o Strabagu i gradnji puteva.

Ne budali, stupare Srbine,
no procitaj sta sam napisala,,,,
Stupar.

Post by Stupar. »

halo_ba wrote: Dovoljan mi je datum ponude(14.11) i datum reakcije(20.11).

A mediji u Austriji imaju pojma o RS bas kao i mediji u RS o Strabagu i gradnji puteva.

Nadji link u kojem dokazujes to sto govoris o Dodiku.
Svi austrijski mediji su prenijeli o ugovoru izmedju Strabga i RS.

Imas na netu, mali milion linkova o tome.
halo_ba

Post by halo_ba »

Stupar. wrote:
halo_ba wrote: Dovoljan mi je datum ponude(14.11) i datum reakcije(20.11).

Nadji link u kojem dokazujes to sto govoris o Dodiku.
Svi austrijski mediji su prenijeli o ugovoru izmedju Strabga i RS.

Imas na netu, mali milion linkova o tome.
Nisam ja prenijela link, vec ti.
Na onom istom linku koji si postirao pise da je ponuda od 14.11.
Clanak i reakcija su objavljeni 20.11.
Austrijske medije poznajem iz prve ruke i ne treba mi prevod i skracena verzija o ENERDZI u N(SND)ezavisnim novinama.

P.S.

Die Vereinbarung sieht nicht nur den Bau sondern auch den Betrieb eines Autobahnnetzes im Westen der Teilrepublik und auf der Verbindung zwischen Pale, Rogatica und Visegrad vor. Das gesamte Auftragsvolumen wird mit 2 Mrd. Euro beziffert.

Evo ti malo o tome koliko mediji u Austriji znaju o RS. Citat je iz Standarda, jedne od najcitanijih dnevnih novina. Posebno je interesantno ovo o gradnji auto-puta na relaciji Pale-Rogatica-Visegrad.
Koliko stanovnika ima podrucje povezano tim autoputem? 50.000?
100.000? Koliko bi kostao auto-put kroz takva brda?
Last edited by halo_ba on 23/11/2006 11:44, edited 1 time in total.
Stupar.

Post by Stupar. »

halo_ba wrote: Nisam ja prenijela link, vec ti.
Austrijske medije poznajem iz prve ruke i ne treba mi prevod i skracena verzija o ENERDZI u N(SND)ezavisnim novinama.
Ima li ijedna Dodikova izjava u kojem je on rekao pohvalno o Elvagu? Nema nijedne.
Standard, ORF i svi austrijski mediji su prenijeli dogovor izmedju RS i Strabaga. Sve to mozes naci na netu.
halo_ba

Post by halo_ba »

Stupar. wrote:
halo_ba wrote: Nisam ja prenijela link, vec ti.
Ima li ijedna Dodikova izjava u kojem je on rekao pohvalno o Elvagu? Nema nijedne.
Standard, ORF i svi austrijski mediji su prenijeli dogovor izmedju RS i Strabaga. Sve to mozes naci na netu.
Evo, u postu prije tvog vidis da sam nasla.Samo, ja to citam iz prve ruke i ne cujem iz biltena vlade RS.Toliko o tome sta mali Austrijanci znaju o RS.
Ali kao sto vidim, za tebe ne postoje argumenti. Istom onom ljubavlju i obozavanjem kojim joker ljubi Hareta ljubis i ti Mileta. Tu je svaka diskusija suvisna.
Smatraj se ignorisanim, tvoje uporno ponavljanje me nimalo ne dira.
Post Reply