sto? jel ti ga to zao?pitt wrote:de bolan ne ofiraj covjekaEI Presidente wrote:sta se to tebe tice, zar ti nisi prizenjen??Svemirski_Jebach wrote: a jel cimerka dobra?![]()
:D
SVRAKINO, DA ILI NE?
Moderator: anex
-
EI Presidente
- pitt
jebo te onEI Presidente wrote:sto? jel ti ga to zao?pitt wrote:de bolan ne ofiraj covjekaEI Presidente wrote: sta se to tebe tice, zar ti nisi prizenjen??:D
-
Ljubitelj Zabara
Koliko je cena kvadrata u Svrakinom?
Kada sam ja kupovao bila je oko 900 maraka.
Sada je verovatno jos skuplje.
Ne znam, ja bih pre ziveo na kraju grada nego u Svrakonom.
-
EI Presidente
tobeyarabi, gdje se nauci tako izrazavat?pitt wrote:jebo te onEI Presidente wrote:sto? jel ti ga to zao?pitt wrote: de bolan ne ofiraj covjeka:D
ma i ja svima u Burghu za tebe reko da nisi ozenjen
:D jebat ce mi ona tvoja svastika znanje
i ne brini za svastiku, prokuzila je ona tebe
-
EI Presidente
pitt wrote:Neka hvala.......jos sam ja mlad i zelen za toga
izvini puteru, mora da sam te zamjenio s nekim drugim Pittom...
-
EI Presidente
mozes preko internetapitt wrote:Pa zar se ne mogu prodavat?EI Presidente wrote:pitt wrote:Neka hvala.......jos sam ja mlad i zelen za toga![]()
so you claim
![]()
izvini puteru, mora da sam te zamjenio s nekim drugim Pittom...:D Jos mi samo stan u svrakinu treba
- pitt
.EI Presidente wrote:mozes preko internetapitt wrote:Pa zar se ne mogu prodavat?EI Presidente wrote:![]()
so you claim
![]()
izvini puteru, mora da sam te zamjenio s nekim drugim Pittom...:D Jos mi samo stan u svrakinu treba
pijacu ti ne preporucujem, pa ni onu u svrakinom
tito mili.....zar sam toliko propao
-
EI Presidente
prijatelju propalicepitt wrote:.EI Presidente wrote:mozes preko internetapitt wrote: Pa zar se ne mogu prodavat?:D Jos mi samo stan u svrakinu treba
pijacu ti ne preporucujem, pa ni onu u svrakinom
tito mili.....zar sam toliko propao:D
-
izblajhana
Pa nije bas da je cucavac u kupatiluLjubitelj Zabara wrote:Ja sam kupio stan u Sarajevu pre dve i po godine. Kada sam gledao stanove, nagledao sam se svakakvih rupa. Razgledao sam jedan jednosoban na Svrakinom. Divna lokacija. Dosta cipela ispred svakih vrata, cucavac u kupatilu...
Medjutim komsiluk je glavna fora. Cuo sam da bi skinuli tockove sa Dzambodzeta kada bi ovaj leteo dovoljno nisko.
Dobar komsiluk je danas tesko naci. Dobre komsije su ti kao pande... izumiru a ne razmnozavaju se.
Lep poz. i srecno pri kupovini.
- Anka
HA HA HA HA
Znaš zašto se smejem....sestro slatka ,stomak me zaboleo od smejanja!
Hvataj taj stan! Nema zgrade bez budale i negativaca. Iznad mene živi težak kreten,neku noć je bušio u 22h, u kupatilu mi malter otpada sa plafona a ne smem ni rec da mu kažem jer je uspešan biznismen (čitaj kriminalac). Moja drugarica se nedavno odselila iz nove zgrade u lepom delu grada,ona je četvrta u toj zgradi koja se odselila jer tu živi neka lujka koja maltretira sve stanare, poliva ljude vodom sa prozora, zvoni na vrata, zove telefonom.......dakle, garancija nema sa komšilukom. To ti je čista lutrija.
Moja želja je da imam kuću i da na 100 metara oko kuće nema nikoga!
Mada, kakve sam sreće, na 102-om metru bi se doselio neki lik i napravio pogon za proizvodnju stočnog đubriva,ili farmu pilića, ili fabriku nameštaja pa bi po ceo dan drndao na cirkularu,sekao daske... Jbg, jedino da kupim 6 hektara zemlje na Romaniji pa da na sred placa napravim kuću
Dobro razmisli o ovom stanu. Ako se ne varam, prethodna varijanta ti je bio stančić od bednih 25 kvadrata. A ako nešto ne bude kako treba, ako budeš nezadovoljna, preselićeš se. Ajd mala, nek ti je sa srećom!
Znaš zašto se smejem....sestro slatka ,stomak me zaboleo od smejanja!
Hvataj taj stan! Nema zgrade bez budale i negativaca. Iznad mene živi težak kreten,neku noć je bušio u 22h, u kupatilu mi malter otpada sa plafona a ne smem ni rec da mu kažem jer je uspešan biznismen (čitaj kriminalac). Moja drugarica se nedavno odselila iz nove zgrade u lepom delu grada,ona je četvrta u toj zgradi koja se odselila jer tu živi neka lujka koja maltretira sve stanare, poliva ljude vodom sa prozora, zvoni na vrata, zove telefonom.......dakle, garancija nema sa komšilukom. To ti je čista lutrija.
Moja želja je da imam kuću i da na 100 metara oko kuće nema nikoga!
Mada, kakve sam sreće, na 102-om metru bi se doselio neki lik i napravio pogon za proizvodnju stočnog đubriva,ili farmu pilića, ili fabriku nameštaja pa bi po ceo dan drndao na cirkularu,sekao daske... Jbg, jedino da kupim 6 hektara zemlje na Romaniji pa da na sred placa napravim kuću
Dobro razmisli o ovom stanu. Ako se ne varam, prethodna varijanta ti je bio stančić od bednih 25 kvadrata. A ako nešto ne bude kako treba, ako budeš nezadovoljna, preselićeš se. Ajd mala, nek ti je sa srećom!
-
izblajhana
- putujucidzindas
ja sam do prije dvije godine zivjela u neboderima odmah naspram svrakinog, i isla u skolu u svrakinom ,koja je, usput, tik do policije
prije rata je bila ogromna razlika izmedju alipasinog i svrakinog, tacno si znao kad je na trg dosla raja iz svrakinog, kad je frka i cirkus..u skoli dogadjaje ne bih da opisujem, hehe..elem, odselila sam s alipasinog u mahalu, da bih pobjegla od onog sto je alipasino sad postalo, a sto ti je otprilike ono sto je svrakino sad..tako da ne znam da bih ti rekla , ok super je furaj..nije bas neka radost
..bolje ti je mislim i odmaknuti se od grada, to sto pricas za sip ili nesto takvo, nego svrakino..
-
urbanagerila
De ekavica tebi nesto ne valja u Svrakinom? Sto li Boze??? Ama Svrakino ili ne svuda je isti rizik danas bilo na Ciglanama ili na Carsiji ili ... ako mozes kupi pa ako ti se ne svidi mijenjaj.Ljubitelj Zabara wrote:Koliko je cena kvadrata u Svrakinom?