A ovako se ukida RS nakon izbora...
-
haris ubleha
Nakon izbora... Silajdžićevi prodavači magle nisu za ukidanje RS već za... pažljivo izbalansiranu strukturu države, sa regijama
Sto znaci, umjesto da rade na ukidanju kantona ili Federacije, odnosno "balansiranju strukture" veceg entiteta koji ima 6x vecu javnu potrosnju od RS-a...
Harisovi prodavaci magle nude Srbima osnivanje slicnog administrativno-birokratskog monstruma... valjda da i tamo mogu uhljebiti razne Alicke, Backovice, Brige, Jusufovice i slicne parazite...
Sto znaci, umjesto da rade na ukidanju kantona ili Federacije, odnosno "balansiranju strukture" veceg entiteta koji ima 6x vecu javnu potrosnju od RS-a...
Harisovi prodavaci magle nude Srbima osnivanje slicnog administrativno-birokratskog monstruma... valjda da i tamo mogu uhljebiti razne Alicke, Backovice, Brige, Jusufovice i slicne parazite...
- Abu FEED el-Castro
Neko je trazio zastitnike dr. prof. gosp. Harisa...pa evo me! Kakve sad on ima veze sa ovim. Nije on to rek'o nego onaj bezveznjakovic!
Nikom ovdje ne pada na pamet da se dr. prof. gosp. Haris mozda ne slaze sa tom tezom koju je ovaj izrekao!!! Ha ja..
Nikom ovdje ne pada na pamet da se dr. prof. gosp. Haris mozda ne slaze sa tom tezom koju je ovaj izrekao!!! Ha ja..
- Vodenjak
Abu FEED el-Castro wrote:Neko je trazio zastitnike dr. prof. gosp. Harisa...pa evo me! Kakve sad on ima veze sa ovim. Nije on to rek'o nego onaj bezveznjakovic!![]()
![]()
E nek si im rek´o!
Tako im i treba!
-
haris ubleha
Ako cemo navoditi sve "naucne reference", mislim da iza dr. treba dodati "prestiznog prishtinskog univerziteta"...halo_ba wrote:Zaboravio si "ef."...covjek je svrsio Medresu.Abu FEED el-Castro wrote: dr. prof. gosp. Harisa...
- Abu FEED el-Castro
Mrs vam svima!!!
Stid neka vas je!
To nam je najveci covjek u drzavi, i da je srece bio bi nam svima na ponos k'ošto i jeste!! Al ko ce glupom bosancu u glavu utjerat. Hvala Bogu pa se Haris ne osvrce na takve zlobne izjave i zavist, nego radi za korist i dobrobit svih gradjana velike BiH!
To nam je najveci covjek u drzavi, i da je srece bio bi nam svima na ponos k'ošto i jeste!! Al ko ce glupom bosancu u glavu utjerat. Hvala Bogu pa se Haris ne osvrce na takve zlobne izjave i zavist, nego radi za korist i dobrobit svih gradjana velike BiH!
- Vodenjak
Jel ti to za zbilje?Abu FEED el-Castro wrote:Mrs vam svima!!!![]()
![]()
Stid neka vas je!
-
haris ubleha
Abu FEED el-Castro wrote:Mrs vam svima!!!radi za korist i dobrobit svih gradjana velike BiH!
-
kub lajkan
Nemoj nas nasmijavat' u ovako tuznom trenutku...Abu FEED el-Castro wrote:Nikom ovdje ne pada na pamet da se dr. prof. gosp. Haris mozda ne slaze sa tom tezom koju je ovaj izrekao!!! Ha ja..
- Abu FEED el-Castro
Ne zasluzujete uopce da Njegovo ime uzimate u usta. O Njemu se toliko toga lijepog i, vec legendarnog ima za kazat.
Ako bi mi administratori dozvolili volio bih pokrenuti kompletnu temu Njemu u čast! Da svi posteni i iskreni gradjani dodju i kazu velike riječi o Njemu... Ipak sam optimista da nas je, uprkos vama zlobnim zajedljivcima, većina!
Ako bi mi administratori dozvolili volio bih pokrenuti kompletnu temu Njemu u čast! Da svi posteni i iskreni gradjani dodju i kazu velike riječi o Njemu... Ipak sam optimista da nas je, uprkos vama zlobnim zajedljivcima, većina!
- Vodenjak
Stvarno si ozbiljan...Abu FEED el-Castro wrote:Ne zasluzujete uopce da Njegovo ime uzimate u usta. O Njemu se toliko toga lijepog i, vec legendarnog ima za kazat.![]()
![]()
-
kub lajkan
Fidele, fulo si podforum... ovo je politika... a ti sigurno zelis da se oglasis na religiji...Abu FEED el-Castro wrote:Ne zasluzujete uopce da Njegovo ime uzimate u usta. O Njemu se toliko toga lijepog i, vec legendarnog ima za kazat.![]()
![]()
Ako bi mi administratori dozvolili volio bih pokrenuti kompletnu temu Njemu u čast! Da svi posteni i iskreni gradjani dodju i kazu velike riječi o Njemu...
- Vodenjak
Hoces da kazes da religiozni ljudi ne treba da se bave politikom?kub lajkan wrote:Fidele, fulo si podforum... ovo je politika... a ti sigurno zelis da se oglasis na religiji...Abu FEED el-Castro wrote:Ne zasluzujete uopce da Njegovo ime uzimate u usta. O Njemu se toliko toga lijepog i, vec legendarnog ima za kazat.![]()
![]()
Ako bi mi administratori dozvolili volio bih pokrenuti kompletnu temu Njemu u čast! Da svi posteni i iskreni gradjani dodju i kazu velike riječi o Njemu...
Dosta je vise vas komunjara!
Jelde @Aba?
- Abu FEED el-Castro
@Vodenjak, hvala ti sto si normalan!

- Liberalism
Vidicemo sutra harisa na suceljavanju s dodikom
- Abu FEED el-Castro
Gdje, kad, sta ?Liberalism wrote:Vidicemo sutra harisa na suceljavanju s dodikom
Mada, bez obzira i na gdje i na kad i na sta, naravno da ce ga oderat. Dr. prof. gosp. Haris je političar, a prije svega čovjek svjetskog koda, a taj drugi je obicni coban u odijelu političara... mada ga ja lično ne bih ni za čobana
Kad je to sučeljavanje?
- Salko sto je u vodu skako
nece sutra...ali na duze staze hoce...narocito sad kad se albanska truba sa kosova cuje...danas wrote:sucur allahu, onda ukinuce hare RS kako vec sutra?Liberalism wrote:Vidicemo sutra harisa na suceljavanju s dodikom
-
silence_is_sexy
gdje ce taj sudar titana da bude i kada?Liberalism wrote:Vidicemo sutra harisa na suceljavanju s dodikom
na eurosportovom pregledu K1 borbi?
ili mozda na mtv celebrity death match?
- Salko sto je u vodu skako
isli su u vezi izbacivanja albanske bebe iz srpske kolijevke...zavrzlama wrote:Dodik i Jelic su jucer bili kod Kostunjavog...zasto sastanak sa Haretom![]()
Treba samo nazvat Kostunjavog i pitat sta ce Dodik pricat sa Haretom
ljuljaju kolijevku a beba tuljumbe pravi....
-
haris ubleha
Sada mi nije jasno
da li se "RS" ukida sutra... ili na duze staze...
Ako je na duze staze... onda nam izbori 2010. i ne trebaju nego odmah trebamo dati mandat dr. prof. gosp.
da li se "RS" ukida sutra... ili na duze staze...
Ako je na duze staze... onda nam izbori 2010. i ne trebaju nego odmah trebamo dati mandat dr. prof. gosp.
- Liberalism
U nedelju 19.tog u 13:00 na OBNAbu FEED el-Castro wrote:Gdje, kad, sta ?Liberalism wrote:Vidicemo sutra harisa na suceljavanju s dodikom
Mada, bez obzira i na gdje i na kad i na sta, naravno da ce ga oderat. Dr. prof. gosp. Haris je političar, a prije svega čovjek svjetskog koda, a taj drugi je obicni coban u odijelu političara... mada ga ja lično ne bih ni za čobana![]()
![]()
Kad je to sučeljavanje?