Mircerka, imas diskusiju "zakletve" pa se tako izrazavaj!!!mIRCerka wrote:samo se ti zezaj...rashomon wrote:Ne bojim se ja toliko da će mi prisluškivati telefon, ja se bojim crnih helikoptera.
http://www.zapatopi.net/blackhelicopters/
Nego, ako internet policiju zanima ko sam sta sam, nemojte peglati vlasnike sajta, javite mi se na mail i sve cu vam priznati.
Ajlinih mi ociju!
Privatnost-zdravo!
-
Sogan
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Eto vidite da me prate!Sogan wrote:Mircerka, imas diskusiju "zakletve" pa se tako izrazavaj!!!mIRCerka wrote:samo se ti zezaj...rashomon wrote:Ne bojim se ja toliko da će mi prisluškivati telefon, ja se bojim crnih helikoptera.
http://www.zapatopi.net/blackhelicopters/
Nego, ako internet policiju zanima ko sam sta sam, nemojte peglati vlasnike sajta, javite mi se na mail i sve cu vam priznati.
Ajlinih mi ociju!![]()
Sogane predsjednice,
Davne 1998.godine se mahalom prosirio trac...
vezano bas za helikoptere sto letU iznad Sarajeva.
Ako je onaj tihi, bas crne boje, bice belaja u gradu. Testiraju nervne plinove ali fol neofirno. A to se saznalo navodno kad je neki daktilograf u nekoj stranoj sigornosnoj agenciji sa sjedistem u Sarajevu to ispricao svojoj materi. A tad je krenula NEMOJ NIKOME RECI lavina....
ma bjezi, najbolje je nista ne znati...
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Stochar bi sad plakao od srece, ima dvoje sto postivaju stocharius...Da li ste za presretanje komunikacije i prisluskivanje telefona u BiH? Sto ukljucuje i vas telefon?
Danas je Cetvrtak
18%
18% [ 2 ]
Ne
45%
45% [ 5 ]
Da ako postoji neko tijelo koje ce nadzirati ove sto nadziru telekomunikaciju
27%
27% [ 3 ]
Da iz samo meni znanih razloga
9%
9% [ 1 ]
Drago mi je vidjeti ovakve odgovore...
-
Sogan
Mircerka, nemoj tako, znanje klade valja!mIRCerka wrote:Eto vidite da me prate!Sogan wrote:Mircerka, imas diskusiju "zakletve" pa se tako izrazavaj!!!mIRCerka wrote: samo se ti zezaj...
Ajlinih mi ociju!![]()
Sogane predsjednice,
Davne 1998.godine se mahalom prosirio trac...
vezano bas za helikoptere sto letU iznad Sarajeva.
Ako je onaj tihi, bas crne boje, bice belaja u gradu. Testiraju nervne plinove ali fol neofirno. A to se saznalo navodno kad je neki daktilograf u nekoj stranoj sigornosnoj agenciji sa sjedistem u Sarajevu to ispricao svojoj materi. A tad je krenula NEMOJ NIKOME RECI lavina....
ma bjezi, najbolje je nista ne znati...
P.S. Prisluskujemo, al' nemoj nikom reci!
-
mr__bosnjak
@mirci
Okej nema problema ali ja i dalje ne kontam kako(ako oni tebe preko centrale prisluskuju) moze sustat u zidu?
Btw, prvo postiras temu o bloggerima iz Hrvatske sto su privedeni pa se bojis da ce i u Bosni biti pa sad ovo....
mani se toga ako te stvarno prisluskuju there´s nothing you can do about it
I can see you
Okej nema problema ali ja i dalje ne kontam kako(ako oni tebe preko centrale prisluskuju) moze sustat u zidu?
Btw, prvo postiras temu o bloggerima iz Hrvatske sto su privedeni pa se bojis da ce i u Bosni biti pa sad ovo....
I can see you
- black
pa uvijek je bilo i bice prisluskivanja od strane sigurnosnih agencija..obicno su pokrivene kojekakve organizacije ili pojedinci koji su bezbjedonosno interesantni..sto ne znaci da se sada svaki broj prisluskuje..taman ce neko da prisluskuje dvije mahaluse kako tracaju
i sl. da bi se neko lice prisluskivalo potrebno je odobrenje od strane nadleznog organa za to..snimljeni materijal nije validan dokaz na sudu..danas je kod nas puno toga zbog mase stranih organizacije a i nase podjeljenosti..svak svakoga prisluskuje...
zato mirci ne budi sigurna da te ne prisluskuju
posto i sama radis za jednu od tih org.
ako sam ja paranoican to ne znaci da me ne prate
ili onaj natpis na majici, naprijed pise, ja sam paranoik, a na ledjima, i ja sam.. 
ako sam ja paranoican to ne znaci da me ne prate
-
FFK as Lucy01
Jes' valapitt wrote:Cccccccc sto kupe nase fazone:D:D
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
Dojaviše na vijestima da je terorista Josip Grbešić uhapšen zahvaljujući sačekuši i presretanju razgovoraa putem mobitela.
- manijak1
ZnačiVijeće ministara je, na zahtjev Ministarstva sigurnosti, obavezalo firme koje pružaju telekomunikacijske usluge i administriraju telekomunikacijske mreže, da omoguće ovlaštenim agencijama za provođenje zakona da vrše zakonito presretanje telekomunikacija
Ostalo je stvar sistema
-
patrius
#36 prisluskivanje
Eh,te omrazene komunjare,svasta su nas naucili!!!
- Abu FEED el-Castro
Ako moze u fuckin' america, onda naaaaravno da to valja i da moze i kod naske

-
lindjo
kazu...
tamo u otoj centrali...sjedi Veliki brat.
.i kako ti nazoves selam preko d fona,taj ID odmah spesl program razabire i kanalise..
.i utom,dok jos nisi ni spusco slusalicu, trgne ti *policija misli* na vrata
Orwell je zajebo dzemilu..samo jos teleekran fali..yuhuuu..
.i kako ti nazoves selam preko d fona,taj ID odmah spesl program razabire i kanalise..
Orwell je zajebo dzemilu..samo jos teleekran fali..yuhuuu..